"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Ben oğluşumu izlerken çok duygulandim canım apayrı bir duygu en son gozluklerimin altına saklandim

evet canım yaa çok güzel oluyor allah cümlesinin içleri sırada bizlerin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin maşallah yavrularımıza..

dün giremedim ama menüm iyidi 23 nisan olunca..

Saol canım iyiyim dinleniyorum birazdan kalkıp evi toplicam bugün biraz miskinlik yapmak istiyorum.l ama olmuyo.bugun çok sakin burası kızlar yok ortada

Evet canim...ben de cevap yazamadim..ise gidiyorum..yolda firsat buluyorum anca..hicbir isim yetismiyor..anlamadim gitti.

ana kralice

kızlar merhaba..günlerdir giremiyorum..hastanelerdeyim..oğlum çok hasta..öğlen çıkardık..aklıma geldi..nasılsınız.liste dışımıyım.oğlum hasta olduğu için yarından sonrada yatlılı misafirlerim gelecek.çok sık giremicem.ama vermeye başlamıştım.çok üzgünüm.liste dışı bırakmayım lütfen..

hayırlı günler kızlar nasılsınız bugün çocukları sinemaya götürdük ancak eve gelebildim sabahdan bu saate kadar dışarıdaydık sabha kahvaltım güzel başladı 2 dilm ekmek tost makinasında kızarmış beyaz peynir salam 1 yumurta salatalık çizik zeytin olarak öğlen çocukları fastfood yedirdik bende yedim nugget menü aldım ayranlı birde sütlü kahve çikolatalı çubuklardan yedim yanında .. daha bişey yemem ama suyumu içmedim bu sorun yapar bende büyük ihtimal su topalar vücüt ama biliyormusunuz bu hafta ben baya bi sıkılaştım sporlar çok işe yarıyor pantolonlar bollaşmaya başladı sonra bi siyah pantolonum vardı bugün onu giydim birde gömleğim vardı o bile ne kadar güzel oldu üzerime hiç yapışmadı cuk diye oldu rahat çok sevindim zaten bende anlamıyordum kaç gündür tartıda oynama olmamıştı ama sıkılaşmışım buna çok sevindim.. tartıda oynamama sebeplerinden biride wc ye çıkamamamdı kaç gündür belki şu fastfood işe yarar birde şu ara 23 nisan felan dikkat etsemde düzen bozulunca böyle oluyor herşeyin vakti oynuyor ister istemez..
baya yazmışım fark etmeden eee sizler nasılsınız naptınız bakalaım..

Evet canim...ben de cevap yazamadim..ise gidiyorum..yolda firsat buluyorum anca..hicbir isim yetismiyor..anlamadim gitti.

ana kralice
evet bu ara hereste bir yoğunluk var sanırım 23 isan haftası ondanmı benim mesela bu yüzdendi baya yoğundum..

çok geçmiş olsun canım yok canım bu nedenden dolayı liste dışı olmazsın sağlık sonuçta yarın bildirimini yap sen..

ne tuhaf değilmi önce diete ilk başladığımız zamanlar giyindiğimiz giydsilerimiz bollaşıyor büyük geliyor sonra bedenleri küçük olanları olmaya başlıyor sonra onlarda bollaşmaya başlıyor çok güzel yaa bugün baya mutlu oldum fıstıklar..

teşekkürler canım..yarın yapayım bildirim..

kızlar bişey yemicektim ama lsiteme 3 kaşık ıspanak bir lokma ekmek 1 lokma bulgur pilavı vede bıraz yoğurt yedim

Evet canım aynen öyle benim bütün kotlarim bol geliyo nerdeyse hiç birini beğenmiyorum.cok sıkan bir kotum vardı mesela artık üstümden düşüyor. Düğmelerini açmadan çıkarıyorum düşün. Badilerim tam üstüme oturuyodu.simdi bol geliyo.ben ne kadar yük tasiyomusum şimdi anladım.birsz daha zayifliyim alışveriş gözüküyor bana.ozelliklede pantalon giydiklerim çok bol olunca yakistirmiyorum kendime.
Ne güzel canım mutlusun mutluluğun daim olsun.benim hiç keyfim yok canım sıkkın nedenini anlayamadigim şekilde içim sıkılıyor resmen bunalimdayim sanki bugün

Çok geçmiş olsun derya bu aralar salgın var sanırım inşallah biran önce iyileşir oğluşun

sağolasın canım.. hayırdır inşallah ayetel kürsiyi felan okusaydın canım nas felak iyi gelir belki biraz olsun rahatlarsın..

sağolasın canım.. hayırdır inşallah ayetel kürsiyi felan okusaydın canım nas felak iyi gelir belki biraz olsun rahatlarsın..

Okıyım canım inşallah iyi gelir.bugun sabahtan beri bi garibim canım bisey yapmak istemiyo canım içimden ağlamak geliyo falan böyle garip duygular içindeyim

allah allah kafana bişeymi taktın yoksa hayırdır inşallah sen içini ferah tut allaha sığın..

Takmadim desem yalan olur canım ya regl olamadım kilo veremedim içimden surekli biseyler yemek geliyo kendimi tutmaya çalışıyorum herşey gözüme batıyo kendimi davul gibi hissediyorum

Takmadim desem yalan olur canım ya regl olamadım kilo veremedim içimden surekli biseyler yemek geliyo kendimi tutmaya çalışıyorum herşey gözüme batıyo kendimi davul gibi hissediyorum

Seçil çim ne kadar güzel kilolar vermişssiniz canım bundan sonrasını takarsaniz yazık olur ister istemez gider kilolariniz merak etme sen mutlu ol yeter.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nasilsiniz ozledim ayol sizi ,,bikac gun daha yokum yarin insallah guzel sonuc alirsiniz bende durum vahim haftaya kadar ins dahada vahim olmaz cok yiyorum herkese bol eksiler diliyorum

Didem bende 3-4 antrenmanı karıştırıp yaparım keyfimce . Çok zevkli oluyor. Mesela 15 dakka leslie tarzı 15 dk pilates te keyifli oluyor :). Yarın en iyi performansı senden bekliyorum spor beslenme iyiydi bu hafta valla tebrik ederim simdiden

Haklısın canım ama engel olamıyorum kendime yarına toparlarim inşallah. Resmen tıkandığımı hissediyorum ve kilolar gitmicek gibi geliyo ne zamandır bu kiloları görmemiştim ama daha çok kilo vermek istiyorum ama aksine alıyorum

Evet bu gunki menüm
Sabah sebze çorbası
Ara 1 elma az yoğurt
Öğle taze fasulye 1 ekmek 1 yoğurt
Ara leblebi 1 elma
Akşam 4 kaşık kisir bol yesillik marul
Ara 2 kuru kayısı
1 saat yürüyüş 15 dk egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…