"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Aysecim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Bugünkü menüm
Kahvaltı:Sucuklu yumurta domates salatalık peynir
Ara:1 avuç leblebi bir tane halka tatlı
Öğle:1 tabak tavuklu pilav bir kase yoğurt
Ara:bir paket diyet mısır pirinç patlağı
baya bi karbonlu geçmiş ama akşamı yemeyerek dengelemişsin afiyet olsun..
aynen canım o baska bi huzur veryor insana hem daha güzel zaman geciyor
evet aynen öyle
Kızlar ben kaçar benim afacan oyun istiyo fırsat bulursam gelirim iyi geceler fıstıklar

tamam canım hayırlsı geceler..

kızlar leslie ile 5 mil yapacağim bırazdan öptüm hepinizi iyi geceler

merhaba kahvaltımı yapmadım ama 3mil leslile sporum yaptım simdi kahvaltımı yapacagim
kahvaltıyı çok geçe bırakma canım
kızlar kahvaltıda acık siyah cay icmek mi iyi yoksa yesil cay mı kahvaltımıda yaptım 1 domates yarım salataık 1 dilim peynir yarım dilim tamtahıllı ekmek ve 1 bardak yesil cay
bence 1 bardak şekersiz siyah çay iç
ayy harikasın vallahii
sağol canım
:)))) doğrudur. benim için kahvaltı en sevdiğim ve bayıldığım öğündür. sıkı yaparım öğlenede acıkmam :))
çok doğru
ben bu kadar sey yiyince daha fazla kilo alacagımı düsünüyorum oyüzden diyetisyene gitmeyi bıraktım
diyetisyene gitmek en iyisi canım bence git
afiyet olsun canım menü güzel
Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat
afiyet olsun canım güzel
canım çok dediğinde bumuydu herzamankinden biraz fazla
afiyet olsun yeni başladığın için az bile yalnız kısır türünü falan akşam yeme canım
Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi
bence kahvaltı yap 1 saat sonra çık tabi sanada uyuyorsa

çok geçmiş olsun canım afiyet olsun

iyi geceler kızlar bizde yeni geldik eve
bugünki menüm
kahvaltı klasik aynı

ara
3 tane diyet bisküvi 1 tane armut

öğle
2 dilim ekmek 3 yk yoğurt 1 tabak yeşil fasulye

ara
1 bardakta mısır sade

akşam
1 kase çorba 5-6 kaşık makarna salata

aradada biraz bisküvi çekirdek falan yedim

1 saat pilates 1 saati geçkinde yürümüşümdür

Menum
SABAH
1d yumurtali ekmek
ARA
1kase nesfit
OGLE
1d ekmek,peynir
ARA
1cb capucino,1cb leblebi 1avuc firinda kurutugum kitir ekmekten
AKSAM
1kase kisir
2lt su ,evisi 1saat
afiyet olsun canım..nesfit çok seviyorum ben..bir öğün yiyorum haftaiçi ...hem süt de tüketmiş oluyorum...

evet canım benim babaannem de öyle diyor..okula gidip gelmiş bu çocuklar valla diyor:)

iyi geceler kızlar,
bugün ölcem kahrımdan..başladığımdan beri ilk kez tatlı yedim..iş arkadaşlarım çok istiyordu şekerpare yapıp götürdüm..herkes çok güzel deyince tadına bakayım dedim bir tane de ben yedim

sabah:kepekli kumru (domatesli bir dilim peynirli..
ara: bir türk kahvesi..
öğlen: bir küçük tavuk pirzola, 4 lokma yağsız baharatlı patates, bir kase çorba, 3 kaşık yoğurt, bir bardak ice tea..
ara: bbir şekerpare, 2 bardak çay..
akşam: ( dışardaydık ) bir lahmacun, biraz salata, bir ayran, iki kaşık bulgur pilavı 2 çatal da künefe
ayy isterseniz bana ceza verebilirsiniz..ilk defa bu kadar çok yedim..ama hafta içi dengeleyeceğim...zaten kanal tedavisi yaptırıyorum çok yiyemem inşallah:)

Arada oluyor canım bugün dengelersin birazda sporla tamamdır geçmiş olsun şimdiden

Afiyet olsun canım bisküvi ve çekirdeği abartmadiysan sıkıntı yok.sen plates yaptım deyince benimde yapasim geliho valla.ama plates topum falan yok annemde vardı alicam gidince.bende yapıcam

kızlar menüleriniz çok güzel olmuş.. benim canım ne istiyor biliyormusunuz akşamları kfleks yemek istior bir dönem bakaılm yarın alırsma bu hafta akşamları kflaks le geçiricem..

Kızlar pazartesi sabahı yürüyüşe cikacagim kahvaltı yapıp ta mi cikayim yapmadan mi

İlknur canım kfleks sürekli yendiginde kabızlık yapıyormuş,hicte saglıklı degil....
Ayse cok gecmiş olsun canım.Sen ne kadar dikkat etsende cocukların bünyeleri zayıf oluyor.
Hanife arada yenebilir tatlı.Ama künefe ve sekerpare yanyana olmasa iyiymiş.Bugun dengelersin artık.
Asksn canım eger seker düşüklügü problemin yoksa sabah ac karnına yürüyüş yapıp gelebilirsin,kahvaltıdan sonra yürüyceksen 2 saat sonra cıkmalısın.

Arada oluyor canım bugün dengelersin birazda sporla tamamdır geçmiş olsun şimdiden

Hanife nasılsın?Kız fotonu ne zaman gösterceksin bize?Ziyaretciler olmadan biz bizeyken koy görelim.

üzme kendini dengelersin bu gün

günaydin kızlr daha yeni kalktım aksam basım agrıdı uyuyamadım bu saatte ne yiyeyim ki ben yaa hiç birsey istemiyor canım

yok seker düsüklügüm sadece su içerim yeter bide saatlerin ona uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…