Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemegimi yesim..gorevimi de yapayim:)benim icin dis fircalamak gibi birsey oldu size yazmak...yapmazsam rahatsiz oluyorum:) aksam..bir tabak kuru fasulye..ve biraz patates kabsk patlican kizartmasi..yogurt..
ana kralice
Canim kahvalti etmemissin..moralin duzeldi demi artik..Sabah
1haslama yumurta
ARA
1cb sut
ARA
3kayisi,citir ekmek 6.7parca
AKSAM
1butun buyuk but,1parca patates,2d etcek kadar citr ekmek,1tk cokokrem
ARA
4badem
1.5lt su,spor yok
Canim sende de kahvalti yok..az yiyorsun cok..duzene sokmaya calis bende..ben de buraya katilmadan once az ve duzensiz yiyordum..simdu daha cok sık yiyip kilo vermeye basladim..Sabah 1elma
öğlenb7tane lalenki (kabaklı)
Aksam biraz bamya 8 tane yaprak sarması biraz cacik
Gün buyu erik cokk yedim simdi kahve ictim
canım akişam yemeğini hep böyle geçmi yiyorsunuz yoksa bugünlükmü böyle yoksa menü güzel..
canım yediklerin akşam için çok karbonhidratlı olmuş bu hiç olmadı yarın dengelemelisin
afiyet olsun canım..nesfit çok seviyorum ben..bir öğün yiyorum haftaiçi ...hem süt de tüketmiş oluyorum...
evet canım benim babaannem de öyle diyor..okula gidip gelmiş bu çocuklar valla diyor:)
sıhhatler olsun canım:) afiyet olsun..hafta sonuna göre az bile yemişssin..
afiyet olsun canım menü güzel bence...
ne kusuru canım..Allah acil şifalar versin..sen eminim en güzel şekilde koruyorsundur ama çocuk bu..hasta da oluyor düşüyor da bir yerini de acıtıyor biz de öyle büyüdük...hemen iyileşsinler inşallah..
canım çok az yemişsin..aksam yemeğini yesen iyi olur..
afiyet olsun canım..regl oldun mu..
doğru diyosun cnm çok saçma besleniyorum bu aralar düzene oturtmam lazım
canım sabah bişey yememişsin öğlende yok sen emziriyorsun neden böyle yaptınki şaşırdım..
canım sende kahvalrı yapmamışsın kahvaltı bizim e önemli öğünümüz akşamki sarmada olmamış öğlen yesen daha masum gözükebiirdi gözüme..
bugün seninde bıraz karışık olmuş menün ama yarına toparlarsın canım..
Canim kahvalti etmemissin..moralin duzeldi demi artik..
Canim sende de kahvalti yok..az yiyorsun cok..duzene sokmaya calis bende..ben de buraya katilmadan once az ve duzensiz yiyordum..simdu daha cok sık yiyip kilo vermeye basladim..
Canim is cikislarim cok gec..bugun yine erken bile yedim..hafta ici 3 gun 9bucukta iste cikip 10bucuk gibi yemek zorunda kaliyorum..
ana kralice
Canim kahvalti etmemissin..moralin duzeldi demi artik..
Canim sende de kahvalti yok..az yiyorsun cok..duzene sokmaya calis bende..ben de buraya katilmadan once az ve duzensiz yiyordum..simdu daha cok sık yiyip kilo vermeye basladim..
Canim is cikislarim cok gec..bugun yine erken bile yedim..hafta ici 3 gun 9bucukta iste cikip 10bucuk gibi yemek zorunda kaliyorum..
ana kralice
oo bu kötü olmuş o zaman ne iş yapıyorsuncanım sen baya bi geçoluyor neyse olsun kilolar gitsinde..Dogru soyluyorsun canim dikkat edecegim yarin..yarin da misafirlige davetliyiz ama az yiyecegim..
ana kralice
çok geçmiş olsun canım neyse yarın daha düzene girersin..Olmadi canim annemdeyim ondan karisti bugün sabahtan biraz rahatsizdim ondan yiyemedim
hmm bu iyi ıspanak yoğurt akşam için iyi bir seçim olmuş..bugün ıspanak yoğurt yedim sağlıklı oldu yavaş yavaş düzene sokacağım
çok geçmiş olsun canım neyse yarın daha düzene girersin..
hmm bu iyi ıspanak yoğurt akşam için iyi bir seçim olmuş..
oo bu kötü olmuş o zaman ne iş yapıyorsuncanım sen baya bi geçoluyor neyse olsun kilolar gitsinde..
Amerikan kultur derneginde ingilizce ogretmeniyim canim ben..cocuguma.gunduz kendim bakayim diye aksam sinifi aldim sadece..aksam annem isten geliyor bize...5bucul gibi ben cikiyorum evden..oyle yani..o saatte yiyince yatana kadar yine acikiyorum iste hic oturmuyorum..gece de cocuk 1bucuk 2 gibi uyuyor olmuyor yani..o yuzden gelince yemek zorunda kaliyorum..
ana kralice
Günaydınnnnnnnnn kızlar nasılsınız?
Aneteam kız sabah kalktım yine acım :)))
Aksam 17:00-18:00 arası yedim aksam yemegini....Hicbişey kalmamış midede.
yap canım yap vücudun heryerini çalıştırıyoAfiyet olsun canım bisküvi ve çekirdeği abartmadiysan sıkıntı yok.sen plates yaptım deyince benimde yapasim geliho valla.ama plates topum falan yok annemde vardı alicam gidince.bende yapıcam
afiyet olsun canım iyi yürümüşsn yanlız akşam kısırdan sonra bişeyler yemeliydin benim diyetisyen hep öyle derdi bende kısır gibi şeyler yiyince akşam bişey yemezdim oda yeki kısır erisin üstüne bastırsın derdi salata ye kıvırcık salatalık yada yoğurt bişeyler yemelisin demiştiBugün yediklerim
Kahvaltı:Kaşarlı sucuklu tost
Ara:az erik az çilek
Öğle:bir tabak kısır ve 2 bardak kadar ayran
öğlen baya geçe kaldı kızlar onun için akşam öğünü yapmadım
5 km yürüyüş ve 30 dakika kadar aletlerde çalıştım
oh oh afiyet olsunMenüm
sabah 3 dilim kızarmış ekmek,3 dilim.peynir,1 domates,maydonoz,salatalık,1 kaynamış yumurta,1 bardak zencefil cayı,3 zeytin
ara 1 türk kahvesi
öglen yok
aksam.mangal partisi :))
3 köfte,5 baget,1 mangal sucuk,bol salata,1 dilim köy ekmegi,sogan.
3 litre su,30 dk yürüyüş.
canım bol sebzeli az yağlı yap kısırı ben bazen öğle yemeklerimde yapıyorum bolca domates salatalık kıvırcık soğan doğruyorum içine az bulgur az yağ salça koyuyorum öyle daha güzelll oluyomenü iyi canım benşmde canım kısır istiyor bendemi yarın yapsam öğlende yesem akşamı da dengelesem olur herhalde kaç gündür istiyorudum zaten yada birdahaki haftasonunumu beklesem..
afiyet olsun canımİyi aksamlar..
İsten ciktim..eve gitmeden yazayim sonra yagiz uyumadan firsat bulamiyorum..
Menum
Sabah..3 dilim.cavdar ekmegi..birinin icini ogluma yedirdim..domates salatalik..2 dilim peynir..3 zeytin..sucuklu omlet..cay..
Ara bir turk kahvesi..
Oglen..5 kucuk sarma..
Ara..bir avuc fistik..
Aksam..daha belli degil..anneme gidiyorum..ne varsa artik:)
ana kralice
afiyet olsun canım güzelSabah
1haslama yumurta
ARA
1cb sut
ARA
3kayisi,citir ekmek 6.7parca
AKSAM
1butun buyuk but,1parca patates,2d etcek kadar citr ekmek,1tk cokokrem
ARA
4badem
1.5lt su,spor yok
Sabah 1elma
öğlenb7tane lalenki (kabaklı)
Aksam biraz bamya 8 tane yaprak sarması biraz cacik
Gün buyu erik cokk yedim simdi kahve ictim
yap canım yap vücudun heryerini çalıştırıyo
afiyet olsun canım iyi yürümüşsn yanlız akşam kısırdan sonra bişeyler yemeliydin benim diyetisyen hep öyle derdi bende kısır gibi şeyler yiyince akşam bişey yemezdim oda yeki kısır erisin üstüne bastırsın derdi salata ye kıvırcık salatalık yada yoğurt bişeyler yemelisin demişti
oh oh afiyet olsun
canım bol sebzeli az yağlı yap kısırı ben bazen öğle yemeklerimde yapıyorum bolca domates salatalık kıvırcık soğan doğruyorum içine az bulgur az yağ salça koyuyorum öyle daha güzelll oluyo
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun canım sarmayı öğlen yeseydin keşke