- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Inceliyorum canım senin aklına yatan tarif var mı bu tarifin dışında
taze sebze çorbası hem besleyici hem çok karışıkta değil kolay gibi bu olabilir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inceliyorum canım senin aklına yatan tarif var mı bu tarifin dışında
olsun bildirim yap canım sen genede bekliyoruz hadi bakalım
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.
Malzemelerim yok benim almak yapmak lazım degisiklik olsun.taze sebze çorbası hem besleyici hem çok karışıkta değil kolay gibi bu olabilir bence
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
Malzemelerim yok benim almak yapmak lazım degisiklik olsun.
Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
sen.ben ... bakalım kimler katılmak isteyecek.belki fikri olan vardır
Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:
tebrikler canım sen bu hafta liste dışından birincisin :13::13:
devam hadi bakalım 1,400 de çok iyi 5 günde aman aç kalarak verme hemen geri alırsın canım
okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
Ay canım benim maşallah sana.gayet iyi canım 7 leri görmeye az kalmış hadi devam canım gitsin kilocuklar
ben varımm katılıyom yaz beni canım ..
çok iyi olmuş canım tebrikler 5 li rakalmalar çok güzel yaa bende 60lı rakamı bi görimde sonra gözümü 5lilere dikerim..Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
seçil regel lduktan sonra o rakam düşecek moralini sakın bozma arkadaşım..Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
evet caım yaa en azından veriyorum onun için hiç moralimi bozmuyorum bazen çok bazen az bazen hiç ama hep birlikte veriyoruz durmak yok aynen devam kızlar.. amin canım benim teşekkürler inşallah sizlerde görün nice 11 seneler..nesli süpersin canım tebrik ediyorum
herzaman tartıya bakmıcaz demekki üzülme canım
üzülme canım haftaya verirsin
çok güzel maşallah tebrik ediyorum canım
tebrikler canım
maşallah canım ilknurcum her hafta veriyosun süpersin
tatlım ayrıcada evlilik yıldönümün kutlu olsun nice 11 seneleri görün inşallah sağlık mutluluk huzurla
gülcan beni solladın geçtin kız maşallah maşallah çok tebrik ediyorum canım topiğimizin çıtırı
tatlım moral bozmak yok en azından 200 gr verdin haftaya daha iyi verirsin bezen duruyor kilo verme ama vericeksin bak gör yeterki devam et haftaya 59 ları göreceksin sen..sıra geldi bana
geçen hafta ; 60.8
bu hafta ; 60.6
giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
hoşgeldinMerhaba kızlar sizi okuyunca bende heveslendim. zayıflama grubunda 8. gruptaydım iyi de kilo verdim arkadaşların sayesinde. 2-3 aydır koptum diyetten yeniden başlamam kendimi motive etmem lazım
Doğum öncesi 55 doğuma 82 doğum sonrası 76 idim. burda 60.5 olmuştum tartıldım bu sabah 62 kilo olmuşum. hedefim 55. son 7 kilom kaldı az dürtün beni kızlar :) bu arada hala emziriyorum oğlum 9 aylık
evet biliyoruz canım aynen devam böyle hemen 70 li rakamları görmelisin durmak yok benimde 6lıları görmeme az kaldı haftaya kadar olurum herhaldekızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
canım göreceksin tabikide sonra yetmicek sana 6ları görmek isticeksin sende bu azim varken 65 bile olursun..ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya
tebrikler canım çok güzel vermişsin..aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
tamam
ben
seçil
derya
sıvı detoksu hafta içi okişş
canımmm hep telden giriyordum orda çizelgeler falan gözükmüyor.şimdi pcden girdim..sen ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa...nazar değmesin güzelim...fotodaki sen misin..kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
canım çok hamaratsın valla ellerine sağlık...oğlun kaç yaşında..Selam kızlar evimi supurdum kendime kahve yapıyorum şimdi keyfim yerine gelsin.sonrada kalan işlerimi halledip yürüyüş yapıcam biraz.oğlusum dışarı çıkmak istiyo hava biraz daha isinsin çıkarız belki dışarı
sen de çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim...ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya
tamam
ben
seçil
derya
sıvı detoksu hafta içi okişş
wawwww çok iyi darısı başıma
bende şimdi az ofis içinde 10-15 dk egzersiz yapayım
haydi spora
Eki Görüntüle 1076554