• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.

tebrikler canım sen bu hafta liste dışından birincisin :13::13::46::46:
devam hadi bakalım 1,400 de çok iyi 5 günde aman aç kalarak verme hemen geri alırsın canım

Malzemelerim yok benim almak yapmak lazım degisiklik olsun.

okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
sen.ben ... bakalım kimler katılmak isteyecek.belki fikri olan vardır

okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:

Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:

havuç yerine kabak eklenebilir. daha doyurucu olur. brokolide eklenebilir .yada sen havucu çıkartır diğerleriyle yaparsın :34:

tebrikler canım sen bu hafta liste dışından birincisin :13::13::46::46:
devam hadi bakalım 1,400 de çok iyi 5 günde aman aç kalarak verme hemen geri alırsın canım

saol canım tavsiyen için..şu an elimde nutellalı ekmek var..:1::1::1:
haklısın o yüzden spor da yapıyorum..yemeğimi de yiyoum..
ben o kadar çok yiyordum ki şuan yediklerim size çok gelebilir ama benim için yarıya düşmüş durumda:52::52:

ben varımm katılıyom yaz beni canım ..:3::3::3::3:

Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
:nazar::nazar::46::46::46: çok iyi olmuş canım tebrikler 5 li rakalmalar çok güzel yaa bende 60lı rakamı bi görimde sonra gözümü 5lilere dikerim..:27::27::27:
Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
seçil regel lduktan sonra o rakam düşecek moralini sakın bozma arkadaşım..
nesli süpersin canım tebrik ediyorum:nazar::nazar::46::46:

herzaman tartıya bakmıcaz demekki üzülme canım :34:

üzülme canım haftaya verirsin

çok güzel maşallah tebrik ediyorum canım:46::46::46::nazar:

tebrikler canım :46::46:

maşallah canım ilknurcum her hafta veriyosun süpersin
tatlım ayrıcada evlilik yıldönümün kutlu olsun nice 11 seneleri görün inşallah sağlık mutluluk huzurla:34:

gülcan beni solladın geçtin kız maşallah maşallah çok tebrik ediyorum canım topiğimizin çıtırı:nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:
evet caım yaa en azından veriyorum onun için hiç moralimi bozmuyorum bazen çok bazen az bazen hiç ama hep birlikte veriyoruz durmak yok aynen devam kızlar.. amin canım benim teşekkürler inşallah sizlerde görün nice 11 seneler..
sıra geldi bana :50::50:

geçen hafta ; 60.8

bu hafta ; 60.6

giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
tatlım moral bozmak yok en azından 200 gr verdin haftaya daha iyi verirsin bezen duruyor kilo verme ama vericeksin bak gör yeterki devam et haftaya 59 ları göreceksin sen..
Merhaba kızlar sizi okuyunca bende heveslendim. zayıflama grubunda 8. gruptaydım iyi de kilo verdim arkadaşların sayesinde. 2-3 aydır koptum diyetten yeniden başlamam kendimi motive etmem lazım :4:

Doğum öncesi 55 doğuma 82 doğum sonrası 76 idim. burda 60.5 olmuştum tartıldım bu sabah 62 kilo olmuşum. hedefim 55. son 7 kilom kaldı az dürtün beni kızlar :) bu arada hala emziriyorum oğlum 9 aylık
hoşgeldin
kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
evet biliyoruz canım aynen devam böyle hemen 70 li rakamları görmelisin durmak yok benimde 6lıları görmeme az kaldı haftaya kadar olurum herhalde :16:
ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya:16::16:
canım göreceksin tabikide sonra yetmicek sana 6ları görmek isticeksin sende bu azim varken 65 bile olursun..
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.
:46::46::46: tebrikler canım çok güzel vermişsin..

tamam
ben
seçil
derya
sıvı detoksu hafta içi okişş

kızlar demir başınızı unutmayın bende varım..

kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
canımmm hep telden giriyordum orda çizelgeler falan gözükmüyor.şimdi pcden girdim..sen ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa...nazar değmesin güzelim...fotodaki sen misin..

Selam kızlar evimi supurdum kendime kahve yapıyorum şimdi keyfim yerine gelsin.sonrada kalan işlerimi halledip yürüyüş yapıcam biraz.oğlusum dışarı çıkmak istiyo hava biraz daha isinsin çıkarız belki dışarı
canım çok hamaratsın valla ellerine sağlık...oğlun kaç yaşında..

ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya:16::16:
sen de çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim...

kızlar nabersiniz nasılsınız bakalım.. benim çok uykum geldi ama ha la sucu gelmedi yoksa bıraz kafayı vurup yatıcaktım..

kızlar yaaa neredeyse 10 kilo vermiş olıcam sadece 500 gr eksik kaldı..:16:

wawwww çok iyi darısı başıma :16: :16: :16:
bende şimdi az ofis içinde 10-15 dk egzersiz yapayım
haydi spora
$c209cdd466115d6caddc8de4c5edb5e5.jpg

Back