"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.

tebrikler canım sen bu hafta liste dışından birincisin :13::13:
devam hadi bakalım 1,400 de çok iyi 5 günde aman aç kalarak verme hemen geri alırsın canım

Malzemelerim yok benim almak yapmak lazım degisiklik olsun.

okey ozaman hafta içi sıvı detoksu yapıyoruz hatta bence kahvaltıda da bu çorbayı içelim 2 saat arayla gene 7 öğün ve sıvı detoksunda bu çorbayı kullanıyoruz
sen.ben ... bakalım kimler katılmak isteyecek.belki fikri olan vardır

Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:

Arastiralim canım baska tarif varsa onu yapalım bunun icinde havuç var kullandığım ilaç tan dolayı ben havuç tuketemiyorum da :26:

havuç yerine kabak eklenebilir. daha doyurucu olur. brokolide eklenebilir .yada sen havucu çıkartır diğerleriyle yaparsın

tebrikler canım sen bu hafta liste dışından birincisin :13::13:
devam hadi bakalım 1,400 de çok iyi 5 günde aman aç kalarak verme hemen geri alırsın canım

saol canım tavsiyen için..şu an elimde nutellalı ekmek var..
haklısın o yüzden spor da yapıyorum..yemeğimi de yiyoum..
ben o kadar çok yiyordum ki şuan yediklerim size çok gelebilir ama benim için yarıya düşmüş durumda

ben varımm katılıyom yaz beni canım ..

Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
çok iyi olmuş canım tebrikler 5 li rakalmalar çok güzel yaa bende 60lı rakamı bi görimde sonra gözümü 5lilere dikerim..
Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
seçil regel lduktan sonra o rakam düşecek moralini sakın bozma arkadaşım..
evet caım yaa en azından veriyorum onun için hiç moralimi bozmuyorum bazen çok bazen az bazen hiç ama hep birlikte veriyoruz durmak yok aynen devam kızlar.. amin canım benim teşekkürler inşallah sizlerde görün nice 11 seneler..
sıra geldi bana

geçen hafta ; 60.8

bu hafta ; 60.6

giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
tatlım moral bozmak yok en azından 200 gr verdin haftaya daha iyi verirsin bezen duruyor kilo verme ama vericeksin bak gör yeterki devam et haftaya 59 ları göreceksin sen..
hoşgeldin
evet biliyoruz canım aynen devam böyle hemen 70 li rakamları görmelisin durmak yok benimde 6lıları görmeme az kaldı haftaya kadar olurum herhalde
ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya
canım göreceksin tabikide sonra yetmicek sana 6ları görmek isticeksin sende bu azim varken 65 bile olursun..
aaa yapim mi..
iyi yapim pazartesi 83.5
bugün 82.1..çok mutluyum.uzun zamandır ilk kez 82 yi gördüm.
tebrikler canım çok güzel vermişsin..

tamam
ben
seçil
derya
sıvı detoksu hafta içi okişş

kızlar demir başınızı unutmayın bende varım..

canımmm hep telden giriyordum orda çizelgeler falan gözükmüyor.şimdi pcden girdim..sen ne güzel kilo vermişsin maşallah yaa...nazar değmesin güzelim...fotodaki sen misin..

canım çok hamaratsın valla ellerine sağlık...oğlun kaç yaşında..

ilknur çok güzel.ben de görmek istiyom 70 leri..
kilo veren herkesi tebrik ederim.darısı başıma haftaya
sen de çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim...

kızlar nabersiniz nasılsınız bakalım.. benim çok uykum geldi ama ha la sucu gelmedi yoksa bıraz kafayı vurup yatıcaktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…