- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Olsun canım en azından artı değilsin 200 gramda iyi senin metabolizman direniyo şu an böyle devam et canım önümüzdeki hafta daha çok vereceksinsıra geldi bana
geçen hafta ; 60.8
bu hafta ; 60.6
giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
Olsun canım en azından artı değilsin 200 gramda iyi senin metabolizman direniyo şu an böyle devam et canım önümüzdeki hafta daha çok vereceksin
Inşallah canım verelim artık kiloları kurtulalim.bizi çok sevdiler gitmek istemiyolarinşallah canım beraber verelim
Inşallah canım verelim artık kiloları kurtulalim.bizi çok sevdiler gitmek istemiyolar
Kizlar ben çıktım evi supureyim arada gelirim
Merhaba kızlar sizi okuyunca bende heveslendim. zayıflama grubunda 8. gruptaydım iyi de kilo verdim arkadaşların sayesinde. 2-3 aydır koptum diyetten yeniden başlamam kendimi motive etmem lazım
Doğum öncesi 55 doğuma 82 doğum sonrası 76 idim. burda 60.5 olmuştum tartıldım bu sabah 62 kilo olmuşum. hedefim 55. son 7 kilom kaldı az dürtün beni kızlar :) bu arada hala emziriyorum oğlum 9 aylık
kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı
geçen hafta:87.0
buhafta :85.2
giden: 1.800
çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b
Canimm supersin.tebrik ederim...Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
Canimmm haftaya sen hepimizi sollayacaksin.. Bak gor..Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
Tebrikler canim..sen bu hafta baya sikilasmissindir..sıra geldi bana
geçen hafta ; 60.8
bu hafta ; 60.6
giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
Merhaba kızlar sizi okuyunca bende heveslendim. zayıflama grubunda 8. gruptaydım iyi de kilo verdim arkadaşların sayesinde. 2-3 aydır koptum diyetten yeniden başlamam kendimi motive etmem lazım
Doğum öncesi 55 doğuma 82 doğum sonrası 76 idim. burda 60.5 olmuştum tartıldım bu sabah 62 kilo olmuşum. hedefim 55. son 7 kilom kaldı az dürtün beni kızlar :) bu arada hala emziriyorum oğlum 9 aylık
bestecim çizelgeni düzenleyince daha mutlu olursun canım
kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm
Canimm supersin.tebrik ederim...
Canimmm haftaya sen hepimizi sollayacaksin.. Bak gor..
Tebrikler canim..sen bu hafta baya sikilasmissindir..
Canimm hosgeldim benim de oglum 8bucuk aylik..9 olmak uzereyiz..
ana kralice
kızlar hani değişik bişi yapsak detoks gibi demiştik ya dr gürkanın sayfasında harika sebze çorbası tarifleri var kahvaltı sonrası bunlardan birisi ile günü bitirsek sıvı detoksu gibi bişi yapsak sizde bakın karar verelim çar. yada perş. yapalım link veriyorum bi bakın olurmu
http://www.gurkankubilay.com/Tarifler.aspx?classid=3
Günaydın topigimin fıstıkları nasılsınız?Ben fırsat bulmuşken gireyim dedim....İcim dısım bitki cayı oldu.
Neslihan canım okaliptüsü deneyecegim.Vicks yaparım ama evde kalmamış.
.......
Topigimize nazar degdi valla.Ya kendimiz,ya cocuklar hasta!!!
Dilekleriniz icinde tesekkürler.
Gülcan tekrar oldu mu deprem?Allah korusun canım hepinizi.
Secil esin seni cok kıskanıyor belli ve mutlu bak senin zayıflamandan.Hic moralini bozma dönem dönem oluyor kg veremiycek gibi hissediyor insan.Ama verilcekkkkk.
Ayse canım seni merak ediyorum nasıl oldu kuzucuk?
Deryalim sen nasılsın?
Haydi bakalım hatunlar bugunun 1.kim olcak?
Rapor yazdıgım icin belki giremeyebilirim.Fırsat bulursam girecegim.
çokkkk iyiyim güzelimm..
kilo vermişim çok mutluyum.ama listeye giremedim tabi..olsun haftaya liste başıyım ona göre
bildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
dünki detoksla 300 gr vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?