"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Merhaba kızlar sizi okuyunca bende heveslendim. zayıflama grubunda 8. gruptaydım iyi de kilo verdim arkadaşların sayesinde. 2-3 aydır koptum diyetten yeniden başlamam kendimi motive etmem lazım

Doğum öncesi 55 doğuma 82 doğum sonrası 76 idim. burda 60.5 olmuştum tartıldım bu sabah 62 kilo olmuşum. hedefim 55. son 7 kilom kaldı az dürtün beni kızlar :) bu arada hala emziriyorum oğlum 9 aylık

1. sayfayı okuyup kurallarımıza uyarsan hoşgeldin canım

bestecim çizelgeni düzenleyince daha mutlu olursun canım

Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
Canimm supersin.tebrik ederim...

Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
Canimmm haftaya sen hepimizi sollayacaksin.. Bak gor..

sıra geldi bana

geçen hafta ; 60.8

bu hafta ; 60.6

giden ; 200 gramcık :95::95::95::95:
Tebrikler canim..sen bu hafta baya sikilasmissindir..

Canimm hosgeldim benim de oglum 8bucuk aylik..9 olmak uzereyiz..

ana kralice

hadi ozaman kurallar tamamsa ve eleştiriye açıksan hoşgeldin. biz sağlıklı ve dengeli besleniyoruz. açlık orucu yapmıyoruz tamammı canım.
kolay gelsin bol eksiler

kızlar ben hızlı kilo kaybediyorum çünkü daha 4,haftamdayım bide kilo oranım size göre daha yüksek olduğu içinnn daha fazla gidiyor.
eminim 80nin altına düştükten sonra benimde gram gram gidecek inşallah o günleri görürüm de gram gram gitsinnn yani kimse verdiği kilolardan mutsuz olmasın onu söylemek istedimm

Selam kızlar evimi supurdum kendime kahve yapıyorum şimdi keyfim yerine gelsin.sonrada kalan işlerimi halledip yürüyüş yapıcam biraz.oğlusum dışarı çıkmak istiyo hava biraz daha isinsin çıkarız belki dışarı

Olsun canım senin için çok mutlu oldum 2 kiloya yakın verdin ne güzel sen bu azimle daha da vericeksin.7li rakamları da çok rahat göreceksin inşallah canım

Canimm supersin.tebrik ederim...

Canimmm haftaya sen hepimizi sollayacaksin.. Bak gor..

Tebrikler canim..sen bu hafta baya sikilasmissindir..

Canimm hosgeldim benim de oglum 8bucuk aylik..9 olmak uzereyiz..

ana kralice

Ay canım benim inşallah hep beraber verelim kilocuklari

kızlar hani değişik bişi yapsak detoks gibi demiştik ya dr gürkanın sayfasında harika sebze çorbası tarifleri var kahvaltı sonrası bunlardan birisi ile günü bitirsek sıvı detoksu gibi bişi yapsak sizde bakın karar verelim çar. yada perş. yapalım link veriyorum bi bakın olurmu
http://www.gurkankubilay.com/Tarifler.aspx?classid=3

Inceliyorum canım senin aklına yatan tarif var mı bu tarifin dışında

çokkkk iyiyim güzelimm..
kilo vermişim çok mutluyum.ama listeye giremedim tabi..olsun haftaya liste başıyım ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…