Ben de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
2 3 kere tartildim belki 78.5 cikarim diye ama olmadi:)
ana kralice
maşallah canım tebrikler çok iyisiniz yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
ana kralice
bildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
dünki detoksla 300 gr vermişim
Sagolasinn canimm:)
maşallah canım tebrikler çok iyisiniz yaaa
Tebrikler canim regl donemin olmasa daha cok giderdi dun..bildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
Tebrikler canımbildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
seçil regel geciktiyi için canım baksana kaç gün oldu ha la gelmedi ondn böyle oldu bence geçen ay bende şişlik yoktu bu ay oldu mesela daha yeni yeni atmaya başladım bu şişkinliği sende regel olunca rahatlıcaksın sakın bırakma kendini moralii bozma heray 1 kere oluyor böyle unutma bunu tamam şimdi o yerde olan moralini al tavana çıkar haftaya muhteşem bir şekilde gelceksin bak ne dedim ilk üçte ya 1. yada 2. olcaz ikimi birlikte tamam..Bende öyle avutuyorum kendimi 87 lerden geldim bu kilolara.o kadar kilo verdim gidecek gitmeli diye.ama insan bi anlık moral bozukluğu yaşıyo işte.
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin enerjin banada geçti. Senin adına çok sevindim kilo verdiginin soylenmesi belli olması insanı daha bi moive ediyo daha çok kilo veresi geliyo
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
ana kralice
olsun canım gene vermişsin
ben bi artı bir eksi doğru düzgün yol alamadım yaaaa
Sagolasinn canimm:)
Tebrikler canim regl donemin olmasa daha cok giderdi dun..
ana kralice
Tebrikler canım
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım Allah her daim mutlu etsin.daha nice 11 yıllar görün inşallah
Inşallah canım ya regl yada ilaçtandır diye umuyorum. Haftaya ilk 3te olmasamda en azından şu fazlalıklar gitse o bile beni mutlu edicekseçil regel geciktiyi için canım baksana kaç gün oldu ha la gelmedi ondn böyle oldu bence geçen ay bende şişlik yoktu bu ay oldu mesela daha yeni yeni atmaya başladım bu şişkinliği sende regel olunca rahatlıcaksın sakın bırakma kendini moralii bozma heray 1 kere oluyor böyle unutma bunu tamam şimdi o yerde olan moralini al tavana çıkar haftaya muhteşem bir şekilde gelceksin bak ne dedim ilk üçte ya 1. yada 2. olcaz ikimi birlikte tamam..
maşallah maşallah çok güzel gitmiş canım
Inşallah canım ya regl yada ilaçtandır diye umuyorum. Haftaya ilk 3te olmasamda en azından şu fazlalıklar gitse o bile beni mutlu edicek
Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar
takılma tatlım gidecek kilolar benim idolumsunuz ya sizden alıyorum cesareti siz takılmayın nerelerden indiniz hepinizbende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff
kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı
geçen hafta:87.0
buhafta :85.2
giden: 1.800
çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b
Bende öyle avutuyorum kendimi 87 lerden geldim bu kilolara.o kadar kilo verdim gidecek gitmeli diye.ama insan bi anlık moral bozukluğu yaşıyo işte.
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin enerjin banada geçti. Senin adına çok sevindim kilo verdiginin soylenmesi belli olması insanı daha bi moive ediyo daha çok kilo veresi geliyo
tebrikler canım sonuç harikaBen de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
ana kralice
çok iyi ilknurcumbildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
sanada tebriklerBildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
nesli süpersin canım tebrik ediyorumkızlar günaydınnnn
mutluyum gururluyum
vallahi ben hafta başı azda olsa artıdaydım ama bu gün memnunum
evet bildiriyorum
geçen hafta: 86,100
bu haftaaaaa: 85,400
giden:-700
ayyyy detoksta geri gelmemiş korkmuştum gelir diye.
ayrıca dün , bu gün kilo verdiğimi herkes sölemeye başladı ayrıca sabah streç pantalon üstüne kısa buluz giydim göbeğim çıkmıyor artık.sabah ofisteki kızlar ooooo diye karşıladılar. ayyyy ben zayıflıyorumm çok mutluyum yaa
şimdi geçmişe bakayım biraz sonra işe koyulayım merak ediyorum sonuçları
herzaman tartıya bakmıcaz demekki üzülme canımIsin garibi de o.tarti artı ama aynada görüntüm güzel yani artı gibi değilim sanki şişkinlik falan yok öyle. Bu hafta artı ama inşallah önümüzdeki hafta bu artiyi atarim
üzülme canım haftaya verirsinbende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff
çok güzel maşallah tebrik ediyorum canımkızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı
geçen hafta:87.0
buhafta :85.2
giden: 1.800
çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b
tebrikler canımBen de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..
ana kralice
maşallah canım ilknurcum her hafta veriyosun süpersinbildirim
geçen hafta 71,100
bu hafta 70,500
giden 600
gülcan beni solladın geçtin kız maşallah maşallah çok tebrik ediyorum canım topiğimizin çıtırıBildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Kilo bildirimi
Bu hafta:74.6
Geçen hafta:73.7
Gelen:900 gr
Öyle Ayşecim napalım bu hafta böyle oldu haftaya artık vericez kilocuklari erisin yağlarcanım olsun hadi bakalım haftayada bizzden çıkacak birincilik emin ol bu hırsla