• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Bende öyle avutuyorum kendimi 87 lerden geldim bu kilolara.o kadar kilo verdim gidecek gitmeli diye.ama insan bi anlık moral bozukluğu yaşıyo işte.
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin enerjin banada geçti. Senin adına çok sevindim kilo verdiginin soylenmesi belli olması insanı daha bi moive ediyo daha çok kilo veresi geliyo
seçil regel geciktiyi için canım baksana kaç gün oldu ha la gelmedi ondn böyle oldu bence geçen ay bende şişlik yoktu bu ay oldu mesela daha yeni yeni atmaya başladım bu şişkinliği sende regel olunca rahatlıcaksın sakın bırakma kendini moralii bozma heray 1 kere oluyor böyle unutma bunu tamam şimdi o yerde olan moralini al tavana çıkar haftaya muhteşem bir şekilde gelceksin bak ne dedim ilk üçte ya 1. yada 2. olcaz ikimi birlikte tamam..
Ben de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..

2 3 kere tartildim belki 78.5 cikarim diye ama olmadi:)

ana kralice:-)

:nazar::nazar::46::46::46::46: maşallah maşallah çok güzel gitmiş canım:29:

olsun canım gene vermişsin:nazar::nazar:
ben bi artı bir eksi doğru düzgün yol alamadım yaaaa

Sagolasinn canimm:)

Tebrikler canim regl donemin olmasa daha cok giderdi dun..

Tebrikler canım :nazar:
Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım Allah her daim mutlu etsin.daha nice 11 yıllar görün inşallah:nazar::nazar::nazar:

teşekkürler kızlar yok moral bozmuyorum biliyorumki regelden oldu hiç kimse moralini bozmasın haftaya bomba gibi olacak topik..

amin..seçilim çok teşekkür ederim allah sizlerede göstersin eriştirsin nice 11 senelere inşallah..

seçil regel geciktiyi için canım baksana kaç gün oldu ha la gelmedi ondn böyle oldu bence geçen ay bende şişlik yoktu bu ay oldu mesela daha yeni yeni atmaya başladım bu şişkinliği sende regel olunca rahatlıcaksın sakın bırakma kendini moralii bozma heray 1 kere oluyor böyle unutma bunu tamam şimdi o yerde olan moralini al tavana çıkar haftaya muhteşem bir şekilde gelceksin bak ne dedim ilk üçte ya 1. yada 2. olcaz ikimi birlikte tamam..

:nazar::nazar::46::46::46::46: maşallah maşallah çok güzel gitmiş canım:29:
Inşallah canım ya regl yada ilaçtandır diye umuyorum. Haftaya ilk 3te olmasamda en azından şu fazlalıklar gitse o bile beni mutlu edicek

Inşallah canım ya regl yada ilaçtandır diye umuyorum. Haftaya ilk 3te olmasamda en azından şu fazlalıklar gitse o bile beni mutlu edicek

gider canım sen kafana takma tamam rahat ol zaten inceliyorsun ayy yaa inceliyorsun deyince aklıma geldi ben ölçü almadım neyse yarın alırız..

Bildirimimi yapayim birazdan esim gelir
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
Masallah bana cok mutluyum geldi 5li rakamlar

bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff :5::5::5::5::5::5::5:
takılma tatlım gidecek kilolar benim idolumsunuz ya sizden alıyorum cesareti siz takılmayın nerelerden indiniz hepiniz

kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı

geçen hafta:87.0

buhafta :85.2 :40::40::40::40:

giden: 1.800

çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b :kkk::kkk:

ohhh beste rekor kırmışsın. valla ben en fazla haftada 700-800gr veriyorum daha fazlası olmuyor hiç aramızda 200gr kalmış bu arada çekişelim hadi
:34: :34:
Bende öyle avutuyorum kendimi 87 lerden geldim bu kilolara.o kadar kilo verdim gidecek gitmeli diye.ama insan bi anlık moral bozukluğu yaşıyo işte.
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin enerjin banada geçti. Senin adına çok sevindim kilo verdiginin soylenmesi belli olması insanı daha bi moive ediyo daha çok kilo veresi geliyo

valla dedimya idolumsunuz cesaret kaynağım demekki oluyor deyip devam sebebim heleki gram gram veren ben için :52: :52: :52:
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..

tebrikler canım :21: :21: sonuç harika
bende görsem o 78 rakamını ah ah

bildirim

geçen hafta 71,100

bu hafta 70,500

giden 600

dünki detoksla 300 gr vermişim
çok iyi ilknurcum
tebrikler
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
sanada tebrikler
eee kızlar 3. lük bile kalmadı bana :( şaka şaka olsun varsın
eda ilk beş yapsan ya şekerim ya belki olurum 5. ben :52::52::52: :52:
yada 1,2,3,,,,,,6,,,,9 sıralasanya en azından motive oluruz

kızlar günaydınnnn
mutluyum gururluyum :emir_bebek: :emir_bebek:
vallahi ben hafta başı azda olsa artıdaydım ama bu gün memnunum
evet bildiriyorum
geçen hafta: 86,100
bu haftaaaaa: 85,400
giden:-700
ayyyy detoksta geri gelmemiş korkmuştum gelir diye.
ayrıca dün , bu gün kilo verdiğimi herkes sölemeye başladı ayrıca sabah streç pantalon üstüne kısa buluz giydim göbeğim çıkmıyor artık.sabah ofisteki kızlar ooooo diye karşıladılar. ayyyy ben zayıflıyorumm çok mutluyum yaa
:16: :16: :16: :16:
şimdi geçmişe bakayım biraz sonra işe koyulayım merak ediyorum sonuçları
nesli süpersin canım tebrik ediyorum:nazar::nazar::46::46:
Isin garibi de o.tarti artı ama aynada görüntüm güzel yani artı gibi değilim sanki şişkinlik falan yok öyle. Bu hafta artı ama inşallah önümüzdeki hafta bu artiyi atarim
herzaman tartıya bakmıcaz demekki üzülme canım :34:
bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff :5::5::5::5::5::5::5:
üzülme canım haftaya verirsin
kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı

geçen hafta:87.0

buhafta :85.2 :40::40::40::40:

giden: 1.800

çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b :kkk::kkk:
çok güzel maşallah tebrik ediyorum canım:46::46::46::nazar:
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..

tebrikler canım :46::46:
bildirim

geçen hafta 71,100

bu hafta 70,500

giden 600

dünki detoksla 300 gr vermişim
maşallah canım ilknurcum her hafta veriyosun süpersin
tatlım ayrıcada evlilik yıldönümün kutlu olsun nice 11 seneleri görün inşallah sağlık mutluluk huzurla:34:
Giden _1500
Gecen hafta 60.5
Bugun 59
gülcan beni solladın geçtin kız maşallah maşallah çok tebrik ediyorum canım topiğimizin çıtırı:nazar::nazar:
:46::46::46::46::46:

kızlarrrr ben çıkıyorum klasik günlük toplantı zamanı kilo veren herkesi kocamannn tebrik ediyorum bu hafata herkes çookkkkkk güzel kilolar vermiş maşallah sizlere bende artık haftaya yavaş yavaş olsun gitsinde iyiki varsınız:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back