• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar günaydınnnn
mutluyum gururluyum :emir_bebek: :emir_bebek:
vallahi ben hafta başı azda olsa artıdaydım ama bu gün memnunum
evet bildiriyorum
geçen hafta: 86,100
bu haftaaaaa: 85,400
giden:-700
ayyyy detoksta geri gelmemiş korkmuştum gelir diye.
ayrıca dün , bu gün kilo verdiğimi herkes sölemeye başladı ayrıca sabah streç pantalon üstüne kısa buluz giydim göbeğim çıkmıyor artık.sabah ofisteki kızlar ooooo diye karşıladılar. ayyyy ben zayıflıyorumm çok mutluyum yaa
:16: :16: :16: :16:
şimdi geçmişe bakayım biraz sonra işe koyulayım merak ediyorum sonuçları

tebrikllleeeeerrrrrrr cnm benim ohhh mis gibi olmuşsundur sen şimdi herkes farkettiyse güzell gidiyorsun demekki yola devaaammmmm :10::10::10::kkk:

kızlar günaydınnnn
evet bildiriyorum
ayrıca dün , bu gün kilo verdiğimi herkes sölemeye başladı ayrıca sabah streç pantalon üstüne kısa buluz giydim göbeğim çıkmıyor artık.sabah ofisteki kızlar ooooo diye karşıladılar. ayyyy ben zayıflıyorumm çok mutluyum yaa

canım tebrik ederim :nazar::nazar: insan güzel sözler duyunca çok güzel motive oluyor

3 kisiyiz canım ama anlamadığım bir şekilde çıkıyo hele bu aralar daha çok çıkıyo
Inşallah şişkinliktir canım verebiliriz kilolarimizi.boyle olunca hem keyfim kaçıyo hem vazgecicek gibi oluyorum sinirden.72 leri görmek isterken yine +++

seçil bozma moralini canım gerçekten bak oluyor bi şekilde bende artıyım bu hafta hemde ne artı iki gün önce detoks kilomu koruyodum bu gün artı 800 ama bende regl olmadım gidicek bu kilolar öyle ya da böyle gidecek

Haklısın canım ama gerçekten çok sinir oldum yani dün yediklerime baksana ne var ama bugun dünle tartida 500 gr fazlayim yani.nasil oluyo anlamıyorum.vazgecmicem ama gerçekten moralim çok bozuk

Regl olamadım ondan mı acaba anlamadım ama sinir oldum resmen kilo vermeyi bırak bide alıyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen
seçilcim sen ne kiloları vermişsin canım bumu sıkacak canını . kilolar senden korksun erir meraklanma bak eda ya takıldı takıldı sonunda vermeye başları
motivasyonu düşürme canım. regliden sonra sen tekrar bildirim yap bak haklı cıkacağız.hadi meraklanma artık :4: :4: :4:

Bildirim;
Gecen hafta:69
Bu hafta:67.9
Fark:1.100 kg
eda sen harikasın canım seni kimse tutamaz artık. kızların regli sorunları arasında kilo veren olmazsa yokluktan belki bende listeye girerim ne dersin :34: :34:

Ooov supersin canim senin 70takilma kilonmus kurtuldun masallah tikir tikir gidiyor artik,sagolasin bidaha olmadi ama gece guzel uyuyamadim

Amin canim sukur sallanmadik bidaha,hayirli cumalarimiz olsun haftaya 2kati eksilirsin ozaman canimcim
gülcan çok geçmiş olsun canım şimdi yok demi bişi. sen nerde yaşıyorsun canım

seçil bozma moralini canım gerçekten bak oluyor bi şekilde bende artıyım bu hafta hemde ne artı iki gün önce detoks kilomu koruyodum bu gün artı 800 ama bende regl olmadım gidicek bu kilolar öyle ya da böyle gidecek
Inşallah canım ya inşallah veririz kilolarimizi su fazlalıklar gitse rahatlicam

hepinize teşekkürler kızlar güzel dilek temenniler için. bende 11 de girmeye çalışacam kimse bildirim yapmamış. eda ve benden başka. çok merak ediyorum
hadi byyy

kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı

geçen hafta:87.0

buhafta :85.2 :40::40::40::40:

giden: 1.800

çokk çokk mutluyummm kızlar
herkesi tebrik ediyorummm anca öğleden sonra girebilirim
k.i.b :kkk::kkk:

seçilcim sen ne kiloları vermişsin canım bumu sıkacak canını . kilolar senden korksun erir meraklanma bak eda ya takıldı takıldı sonunda vermeye başları
motivasyonu düşürme canım. regliden sonra sen tekrar bildirim yap bak haklı cıkacağız.hadi meraklanma artık :4: :4: :4:
eda sen harikasın canım seni kimse tutamaz artık. kızların regli sorunları arasında kilo veren olmazsa yokluktan belki bende listeye girerim ne dersin :34: :34:

gülcan çok geçmiş olsun canım şimdi yok demi bişi. sen nerde yaşıyorsun canım
Bende öyle avutuyorum kendimi 87 lerden geldim bu kilolara.o kadar kilo verdim gidecek gitmeli diye.ama insan bi anlık moral bozukluğu yaşıyo işte.
Tebrik ederim canım güzel kilo vermissin enerjin banada geçti. Senin adına çok sevindim kilo verdiginin soylenmesi belli olması insanı daha bi moive ediyo daha çok kilo veresi geliyo

İLKNUR canım evlilik yıl dönümünmüş nice mutlu senelere sağlık ve mutlulukla canım benim

GÜLCAN çok geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur rabbim tekrar göstermesin

kızlar bende birtürlü yazzamadım sistem gidiyo tekrar giriş yap diyo sizlerde olan varmı? neyse ben geçeyim bildirime daha kahvaltıda yapılmadı

Canimm masallah ne guzel gitmis..tebrik ederim..

ana kralice:-)

Tebrik ederim canım ya supersin sen :nazar: maşallah sana

Ben de bildirim yapayim..1 saatte azalan birsey olmaz heralde:)
Gecen hafta..79.5
Bu hafta..78.6
Giden..900 gr..

2 3 kere tartildim belki 78.5 cikarim diye ama olmadi:)

wovvvvvv bu ne :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım inşallah böyle böyle gitsin kilolar

kızlar günaydınnnn
evet bildiriyorum
:46::46::46::46: tebrikler canım çok güzel vermişsn ooo incelmeye başladın canım hadi bakalım artık gün gün daha çok inceleceksin..
Canimm tebrikler..ve hayirli isler:)

Canimm regl cok fark ediyor gercekten ve an itibariyle ben de regl oldum..su an tartildim ama eminim 2 gun sonra daha az cikicam tartida..insallah yani:):p

Canimmm kizlarin da soyledigi gibi odemdir..sakin vazgecme..bak regl doneminde hepimiz yasiyoruz ayni seyi..bazi ay daha az siskinlik oluyor bazi ay daha fazla..sakin bozma moralini;)

anen öyle canım bir ay şişkinlik yok mesela bende geçen ay şişkinlik yoktu ama bu ay var hele birde çok geciktiyse daha fazla oluyor şişkinlik benim yavaş yavaş giymeye başladı napalım kızlar moral bozmak yok haftaya daha güzel olacak..
bende bildirim yapıyım belki çıkmak zorunda kalabilirim
gecen hafta
66.6
bu hafta ,
67.4
offff offff :5::5::5::5::5::5::5:
regel şişkinliği boşver haftaya daha güzel olacak..

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46::46: tebrikler canım benim çok güzel gitmş hadi bakalım cıp cıtır olacaksın bu çok iy oldu..
İLKNUR canım evlilik yıl dönümünmüş nice mutlu senelere sağlık ve mutlulukla canım benim

GÜLCAN çok geçmiş olsun canım çok korkmuşsundur rabbim tekrar göstermesin

amin sağolasın canım benim teşekkür ederim allah sizlerin yuvasınada hsağlık huzur mutluluk berek versin inşallah..

Back