- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Ay canim cok dusuncelisin cok iyi yureklisin uyu tatlim esimle msj lasiyoz ,hem baya dagildi kafam birazdan uyurum hayirli geceler 6lsun sabah gorusuruz ins
Estağfurullah canım o zaman ben yatar.bizimki nerdesin demedenhem uyku da önemli kilo vermek için belki yarına daha çok kilo vermiş oluruz iyi geceler canım
yemeklerimizde aynışmış senle benimde yoğurt çorbasıyla bezelye var
1 kase yoğurt çorbası ve 6-8 kaşık bezelye yiyebilirsin canım böyle yersen ekmek yememelisin
yada 2 dilim ekmek 1 tabak bezelye yiyebilirsin ben öyle yapıcam
çorbayıda akşam yiyorum benim listem öyle
bence ben olmayabilirim dün bıraz eksi görmüştüm bugünde bıraz bu sefer regel beni baya bi şişirdi ama birince daha rahat olacak benim için..SECIL insallah sabaha kadar eksiye donersin,ben verdim ama 1.ci olamam bence ILKNUR NESLIHAN GUZELIM adaylar
canım çok geçmiş olsun nasılsınız birdaha deprem oldumu allah korusun sizleri..Kizlar dualarinizi bekliyosum deprem oldu kizimlayiz cok korktum Allah im bidaha yasatmasin
Günaydın topigimin fıstıkları nasılsınız?Ben fırsat bulmuşken gireyim dedim....İcim dısım bitki cayı oldu.
Neslihan canım okaliptüsü deneyecegim.Vicks yaparım ama evde kalmamış.
.......
Topigimize nazar degdi valla.Ya kendimiz,ya cocuklar hasta!!!
Dilekleriniz icinde tesekkürler.
Gülcan tekrar oldu mu deprem?Allah korusun canım hepinizi.
Secil esin seni cok kıskanıyor belli ve mutlu bak senin zayıflamandan.Hic moralini bozma dönem dönem oluyor kg veremiycek gibi hissediyor insan.Ama verilcekkkkk.
Ayse canım seni merak ediyorum nasıl oldu kuzucuk?
Deryalim sen nasılsın?
Haydi bakalım hatunlar bugunun 1.kim olcak?
Rapor yazdıgım icin belki giremeyebilirim.Fırsat bulursam girecegim.
günaydın canım iyim hamd olsun.. sanna kolay gelsin..Bildirim;
Gecen hafta:69
Bu hafta:67.9
Fark:1.100 kg
Bildirim;
bence ben olmayabilirim dün bıraz eksi görmüştüm bugünde bıraz bu sefer regel beni baya bi şişirdi ama birince daha rahat olacak benim için..
canım çok geçmiş olsun nasılsınız birdaha deprem oldumu allah korusun sizleri..
günaydın canım iyim hamd olsun.. sanna kolay gelsin..
ooooooooooooo çok süper 1.100 gitmiş hadi bakalım tebrikler canım çok iyi gidiyorsun..
hayırlı cumalar fıstıklar nasılısınız bakalım benim detoks bu sefer pek işe yaramadı ama olsun rgelden bence haftaya daha güzel olacak benim için regel sonrası daha güzel kilo veriliyor..
Ooov supersin canim senin 70takilma kilonmus kurtuldun masallah tikir tikir gidiyor artik,sagolasin bidaha olmadi ama gece guzel uyuyamadim
Amin canim sukur sallanmadik bidaha,hayirli cumalarimiz olsun haftaya 2kati eksilirsin ozaman canimcim
Bildirim;
inşallah canım bakalım bebiş sen nasılsın..
Allah korusun çok canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasınKizlar dualarinizi bekliyosum deprem oldu kizimlayiz cok korktum Allah im bidaha yasatmasin
canım menünde fazla bişey yok güzelKizlar yine yattiniz yakalayamadim..menum..sabah..3 dilim tb ekmegi..1 dilim peynir..sahanda domatesli 1 yumurta..4 zeytin..
Ara..1 muz..
Oglen..1 kucuk kurabiye..1 form cay..1 avuc fistik..ara gibi oldu..
Ara..1 avuc findik..
Aksam..4 kasik makarna..2 kasik kabak..yogurt...
Sacma oldu bugun sanki..
ana kralice
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdaki gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.[/QUO
seçil ne kadar çok ütün oluyo senin
rica ederim canım sormak istediklerin varsa seve seve yardımcı olurumçok saol canım..ben de öyle yapmıştım..o anda cevap gelmeyince geçmişi okudum..orda yazmışlar çorba ve ekmek değişimini..çok teşekküler..
günaydın canım hayırlı işler sanaGünaydın topigimin fıstıkları nasılsınız?Ben fırsat bulmuşken gireyim dedim....İcim dısım bitki cayı oldu.
.......
Secil esin seni cok kıskanıyor belli ve mutlu bak senin zayıflamandan.Hic moralini bozma dönem dönem oluyor kg veremiycek gibi hissediyor insan.Ama verilcekkkkk.
Deryalim sen nasılsın?
maşallah maşallahBildirim;
işte bu takılma geçti çok tebrik ediyorum
Günaydın topigimin fıstıkları nasılsınız?Ben fırsat bulmuşken gireyim dedim....İcim dısım bitki cayı oldu.
.......
Deryalim sen nasılsın?
Herkese hayırlı cumalar. Günaydın fıstıklar benim moralim bozuk. Sabah tartildim çok fenaydi rakam ama daha tuvalete çıkmadım belki 11 e kadar biraz rakam değişir bu hafta bana neler oldu anlamadım resmen keyfim kaçtı
Bebis daha iyi oksuruk azaldi sukur ,ben aciktim halsizim biraz ama azdaha sabretcem belki azdaha eksilirim 3gundur az yemek baya faydali oldu
Allah korusun çok canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın
canım menünde fazla bişey yok güzel
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdaki gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.[/QUO
seçil ne kadar çok ütün oluyo senin
rica ederim canım sormak istediklerin varsa seve seve yardımcı olurum
günaydın canım hayırlı işler sana
maşallah maşallah
işte bu takılma geçti çok tebrik ediyorum
Hiç sorma canım bizde makine makine çamaşır olur.yika yika sepetin dibi görünmez.tabi doğal olarak ütü de bitmez.bugun hem temizlik yapıcam hemde kalan utulerimi ama keyfim kaçık
Herkese hayırlı cumalar. Günaydın fıstıklar benim moralim bozuk. Sabah tartildim çok fenaydi rakam ama daha tuvalete çıkmadım belki 11 e kadar biraz rakam değişir bu hafta bana neler oldu anlamadım resmen keyfim kaçtı
adetliyken vucutta yağ oluşuyor canım fazla çıkıyorsun ama adetten sonra bunu fazasıyla atıyosun vucuttan diyetisyene gittiğim zamanlar öyleydihayırlı cumalar fıstıklar nasılısınız bakalım benim detoks bu sefer pek işe yaramadı ama olsun rgelden bence haftaya daha güzel olacak benim için regel sonrası daha güzel kilo veriliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?