Allah korusun çok canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın
canım menünde fazla bişey yok güzel
Güllerin memleketi bir kere içinden geçmiştik fazla gezemedik.babamin arkadaşı Ispartali.her memlekete gidisinde gül suyu getirirdi.bende onunla yüzümü temizlerdim mis gibi kokardi.burdaki gül sulari oyle kokmuyodu.evet canım baya uzak bize.beste olabilir 3.
Benimde gözümden uyku akiyo.bir saat ütü yaptım bıraktım baya birikmiş kalanını yarın yapıcam artık temizlikte yapicam yarın diye utuyu bitiriyim dedim bitmedi yoruldum bıraktım.[/QUO
seçil ne kadar çok ütün oluyo senin
rica ederim canım sormak istediklerin varsa seve seve yardımcı olurum
günaydın canım hayırlı işler sana
maşallah maşallah
işte bu takılma geçti çok tebrik ediyorum
günaydın kızlar hayırlı cumalar ne var ne yok
Amin canim cok sagol ,ne olsun merak var kim kac kilo oldu diye :) sen nasilshn
günaydın kızlar hayırlı cumalar ne var ne yok
adetliyken vucutta yağ oluşuyor canım fazla çıkıyorsun ama adetten sonra bunu fazasıyla atıyosun vucuttan diyetisyene gittiğim zamanlar öyleydi
bende öyleyim 2 3 haftadır seçilim çok kafana takıyosun tartılma geçer dediler yok geçmedi eski kiloma daha dönemedim niye böyle oldu anlamadım
adetliyken vucutta yağ oluşuyor canım fazla çıkıyorsun ama adetten sonra bunu fazasıyla atıyosun vucuttan diyetisyene gittiğim zamanlar öyleydi
bende öyleyim 2 3 haftadır seçilim çok kafana takıyosun tartılma geçer dediler yok geçmedi eski kiloma daha dönemedim niye böyle oldu anlamadım
evet yaa az yiyince hemen fark ediyor ben bi markete gidip gelim canım sonra gene görüşürüz..
3 kişi değilmisiniz canım nasıl makine makine oluyoki yani ütüde öyle çokmu yıkıyosun hemde sıkma canını geçer adet olamadığın içindirAllah korusun çok canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın
Hiç sorma canım bizde makine makine çamaşır olur.yika yika sepetin dibi görünmez.tabi doğal olarak ütü de bitmez.bugun hem temizlik yapıcam hemde kalan utulerimi ama keyfim kaçık
evet merak var ben olamıcam nasıl olsada olsun kim oldu merak ediyorumAllah korusun çok canım geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın
Amin canim cok sagol ,ne olsun merak var kim kac kilo oldu diye :) sen nasilshn
iyiyim canım çok şükür pilates saatimi bekliyorum kahvaltımı ettimde sen nasılsın bebiş nasıl
çok şükür iyiyim canım bugün bacaklarım daha rahatgünaydın hayırlı cumalar canım iyiyim hamd olsun sen nasılsın..
Regl olamadım ondan mı acaba anlamadım ama sinir oldum resmen kilo vermeyi bırak bide alıyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen
3 kisiyiz canım ama anlamadığım bir şekilde çıkıyo hele bu aralar daha çok çıkıyoçok şükür iyiyim canım bugün bacaklarım daha rahat
ondandır canım o şişkinlik kilo değil sende biliyorsun bak eda şişkinlikten 4 kilo fazla bile çıkıyomuş düşün yani kilomu almış oluyo olmuyo
fazla çıkınca bende sinir oluyorum ama yapacak bişey yok işte napalım sabredicez
3 kisiyiz canım ama anlamadığım bir şekilde çıkıyo hele bu aralar daha çok çıkıyo
Inşallah şişkinliktir canım verebiliriz kilolarimizi.boyle olunca hem keyfim kaçıyo hem vazgecicek gibi oluyorum sinirden.72 leri görmek isterken yine +++
Regl olamadım ondan mı acaba anlamadım ama sinir oldum resmen kilo vermeyi bırak bide alıyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen
Haklısın canım ama gerçekten çok sinir oldum yani dün yediklerime baksana ne var ama bugun dünle tartida 500 gr fazlayim yani.nasil oluyo anlamıyorum.vazgecmicem ama gerçekten moralim çok bozukyapma böyle seçilim biraz daha sabret biliyorum bende sinir oluyorum öyle olunca ama önemli olan azimle sabırla devam etmek
maşallah edaya bak kaç aydır 70te takıldı kaldı sabretti devam etti sonuç çok güzel oldu onun için bırakmayı sakın düşünme geri başa dönersin oda çok kötü olur yani
Ay inşallah canım ya senin adına çok sevindim. Bende regl olsam da rahatlasamcnm günaydın takma kafana bak ben 2 gün önce tartıldığımda senin gibi artı çıkmıştım ama regl oldum bugün tartı beni çok mutlu etti hiç meraklanma regl olunca şişlik falan kalmayacak hatta eksiye düşeceksin okeyy
Kolay gelsin canım yansın yağlarneyse kızlar size doyum olmaz ben kaçar ebru şallı beni bekler 1 saatlik pilatesin ardından görüşmek üzere:79:
Ay inşallah canım ya senin adına çok sevindim. Bende regl olsam da rahatlasam
inşallah cnm ama pes etme düşünmemeye çalış artı çıktıgını aynada kendini hış görüyorsan tartıyı bir süreliğine takma kafaya
Bildirim;
Gecen hafta:69
Bu hafta:67.9
Fark:1.100 kg
Canimm tebrikler..ve hayirli isler:)Bildirim;
Gecen hafta:69
Bu hafta:67.9
Fark:1.100 kg
Canimm regl cok fark ediyor gercekten ve an itibariyle ben de regl oldum..su an tartildim ama eminim 2 gun sonra daha az cikicam tartida..insallah yani:)hayırlı cumalar fıstıklar nasılısınız bakalım benim detoks bu sefer pek işe yaramadı ama olsun rgelden bence haftaya daha güzel olacak benim için regel sonrası daha güzel kilo veriliyor..
Herkese hayırlı cumalar. Günaydın fıstıklar benim moralim bozuk. Sabah tartildim çok fenaydi rakam ama daha tuvalete çıkmadım belki 11 e kadar biraz rakam değişir bu hafta bana neler oldu anlamadım resmen keyfim kaçtı
3 kisiyiz canım ama anlamadığım bir şekilde çıkıyo hele bu aralar daha çok çıkıyo
Inşallah şişkinliktir canım verebiliriz kilolarimizi.boyle olunca hem keyfim kaçıyo hem vazgecicek gibi oluyorum sinirden.72 leri görmek isterken yine +++
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?