ay bu çok komikmiş ya balkon konuşması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seçil nasılsın canım ne yaptın doğum gününde
Selam kızlar nasılsınız? Anca girebildim.dun doğum günümü kutlamaya Eskişehir e gittik.guzel birgün geçirdim akşam pasta kesmedik annemlerle keseriz büyük ihtimalle.eve gelince hemen yemek telaşına düştüm yemeklerimi yaptım şimdi oturdum. Oğluşum hasta öksürüyo.hiriltisi da var biraz
iyi akşamlar kızlar bende giremedim bugün evde yoktum
menümü yazayım hemen
kahvaltı
2 dilim ekmek 2 dilim peynir 5 tane zeytin biraz reçel çay
ara
1 yeşilçay 1 muz
öğle
2 dilim ekmek 1 tabak madımak yemeği 3 yk yoğurt
ara
1 sütlü türk kahvesi 1 çb biberli leblebi
akşam
1 dilim ekmek 1 kase yayla çorbası
2 litre su bugün içemedim fazla 2 yeşilçay 1 saat pilates yaptım 30 dk bisiklet sürmeyi düşünüyorum
sonra aradada bişeyler yerim meyve yoğurt galeta gibi
günaydın kızlar dünn okadar kötü bir gündüki anlatamam kendimi tutamadım ve dünn paso yedimmmmm ama o kadar pişmanım ki anlatamam ama dün akşam oturdum ve kendime hemen liste yaptım 1 haftalık buzdolabına astım ve küçük küçük notlar yazdım ..bi anlık sinirle yediğim için kendime çook kızıyorum ama tekar resetledim kendimi ve söz verdim sıfırdan başladığımı düşündüm..birdahada kaçamak yokkkkk hedefe ulaşana kadar.böyle işte kızlarrrr :26::26:
ne güzel olmuş iyi yapmışsınız tekrar doğum günün kutlu olsun canım.. oğluşunada çok geçmiş olsun canım baharda bütün çocuklarda öksürük var sanırım dikkat et canım uzarsa doktora götür ihmal etme..
Canimm sikma canini..zaten ciftler arasinda genelde hep 3.kisiler yuzunden tartisma oluyor..ama en kolay da onlar unutuluyor..günaydın GÜZELİM sorma ya dü eşimin densiz arkadasları yüzünden sorun yasadık gerildik o yüzden moralim bozuktu şimdide keyfim cok yerinde sayılmaz huzurum kactı...
SECİL canım dün dogum gününmüş yeni yasın hayırlı olsun ailelnle nice güzel yaslara girmeni dilerim
Anladim canim simdi gidiyorsun sandim..ANETAM canım ancak cevap veriyorum ben 2 sene önce calısırken diyetisyenden destek almıstım biraz bilgiliyim ama simdi gitmiyorum bildiklerim dogrultusunda besleniyorum
İLKNUR canım gecmiş olsun inşallah yoktur alerjik bidurum
Tesekkurler canim..bugun normal beslenmeme dondum sukur..senin kizin sonuclari nasil cikti..725. sayfaya kadar canım kimse gelmedi daha.. canım benim yaa çok geçmiş olsun biran önce geçer inşallah canım çorba felan içsen daha rahat olur senin için.. ama canında istmeyince nasıl yiceksin ama belki zorla 1 kasre felan içebilsen hem sana hem bebişe yarar..
Aman su buyukler her seye karismasa olmuyor sen asil cocuk olunca karismalari gor didimin didisi bile akil veriyor..cok lazim gibi..Hanife 4 yıllık tatlım :)) Evet kv dogmamış cocuk icin tartısıyor benle!!Dedim yorma kendini cocuk olsun,o zaman görüşürüz anne!
Bugun izmir havası cok güzeldi :))
Bluefolmon canım moralini bozma regl döneminde,kabızlıkta şişkinlik olabiliyor.Ben 4-4.5 kg fazla cıktıgımı bilirim ödemden.Sabret sen yeter ki!!
Tost biri fazla olmuş,sende farketmişsin zaten.
Hanife gecmiş olsun tekrar.
Canim gecmis olsun..iyidir insallah bugun..kızlar slm benim bugün hiç keyfim yok kızım hasta çok kötü öksürüyor gece defalarca uyanadı
İLKNUR insallah senin fıstığın sonuçları iyi çıkar
GÜLCAN sende bozma moralini canım düzelir herşey
EDA DİDEM maşallah size
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvalti
öğle
yarım kase çorba tavuk şinitzel brokoli salata
ara
2 lokma çikolata
akşam
6-7 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav bol salata
gece bilmiyorum dayanamadım kızıma canım sıkıldı yine 2 lokma çikolata yedim
bugünde kötü olursa yine doktora götürecem
Canimm bir daha yemezsin bak iyi tarafindan bak..liste yapmissin kendine..günaydın kızlar dünn okadar kötü bir gündüki anlatamam kendimi tutamadım ve dünn paso yedimmmmm ama o kadar pişmanım ki anlatamam ama dün akşam oturdum ve kendime hemen liste yaptım 1 haftalık buzdolabına astım ve küçük küçük notlar yazdım ..bi anlık sinirle yediğim için kendime çook kızıyorum ama tekar resetledim kendimi ve söz verdim sıfırdan başladığımı düşündüm..birdahada kaçamak yokkkkk hedefe ulaşana kadar.böyle işte kızlarrrr :26::26:
Selam kızlar nasılsınız? Anca girebildim.dun doğum günümü kutlamaya Eskişehir e gittik.guzel birgün geçirdim akşam pasta kesmedik annemlerle keseriz büyük ihtimalle.eve gelince hemen yemek telaşına düştüm yemeklerimi yaptım şimdi oturdum. Oğluşum hasta öksürüyo.hiriltisi da var biraz
Saol canım teşekkürler.baya bi hırlıyo bizimki çorba yaptım güzelce icirdim şurup verdim.insallah iyileşir. Senin fıstık nasıl oldu? Sonuçları çıktı mı daha geçmişi okuyamadim da:26:
seçil tekrar geçmiş olsun inşallah hemen toparlar..Canimm sikma canini..zaten ciftler arasinda genelde hep 3.kisiler yuzunden tartisma oluyor..ama en kolay da onlar unutuluyor..
Anladim canim simdi gidiyorsun sandim..
Tesekkurler canim..bugun normal beslenmeme dondum sukur..senin kizin sonuclari nasil cikti..
Aman su buyukler her seye karismasa olmuyor sen asil cocuk olunca karismalari gor didimin didisi bile akil veriyor..cok lazim gibi..
Canim gecmis olsun..iyidir insallah bugun..
Canimm bir daha yemezsin bak iyi tarafindan bak..liste yapmissin kendine..
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin..bu cocuklara ne oldu boyle ya..mevsim gecisinden oldu galiba..
ana kralice
Canimm sikma canini..zaten ciftler arasinda genelde hep 3.kisiler yuzunden tartisma oluyor..ama en kolay da onlar unutuluyor..
Anladim canim simdi gidiyorsun sandim..
Tesekkurler canim..bugun normal beslenmeme dondum sukur..senin kizin sonuclari nasil cikti..
Aman su buyukler her seye karismasa olmuyor sen asil cocuk olunca karismalari gor didimin didisi bile akil veriyor..cok lazim gibi..
Canim gecmis olsun..iyidir insallah bugun..
Canimm bir daha yemezsin bak iyi tarafindan bak..liste yapmissin kendine..
Gecmis olsun canim allah acil sifalar versin..bu cocuklara ne oldu boyle ya..mevsim gecisinden oldu galiba..
ana kralice
kızlar slm benim bugün hiç keyfim yok kızım hasta çok kötü öksürüyor gece defalarca uyanadı
İLKNUR insallah senin fıstığın sonuçları iyi çıkar
GÜLCAN sende bozma moralini canım düzelir herşey
EDA DİDEM maşallah size
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah
klasik kahvalti
öğle
yarım kase çorba tavuk şinitzel brokoli salata
ara
2 lokma çikolata
akşam
6-7 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav bol salata
gece bilmiyorum dayanamadım kızıma canım sıkıldı yine 2 lokma çikolata yedim
bugünde kötü olursa yine doktora götürecem
seçil tekrar geçmiş olsun inşallah hemen toparlar..
hanife canım sevindim iyi olmana..
kızlar kzıım iyi hamd olsun alerji için sonuçları haftaya çıkacak bakalım hayırlısı.. benim kızım iyi olduda dondurma yemek istiyor sabhadan bu yana hatta bıraz önce gene anne birtane dondurma yiyebilirmyim demeye başladı cadı bu yaa yok dedim iyi olana kadar dondurma yok..
Saol canım ya bende anlamadım , kadarda dikkat ediyoruz terlemesin üşümesin diye.ama fayxa etmiyo.havalardan mı bilmiyorum ki.
Ayy buyudukce dertleri de buyuyor diyorlardi dogruymus..laf anlatmak daha da zorlasiyor degil mi..
Allah dermansiz dert vermesin..
ana kralice
günaydın GÜZELİM sorma ya dü eşimin densiz arkadasları yüzünden sorun yasadık gerildik o yüzden moralim bozuktu şimdide keyfim cok yerinde sayılmaz huzurum kactı...
SECİL canım dün dogum gününmüş yeni yasın hayırlı olsun ailelnle nice güzel yaslara girmeni dilerim
güzelim sen izmirdemisinben de burdayım.
günaydın arkadaşlar.
dün leblebi işine bayıldım.çok güzel oldu.hiçte acıkmadım.
sabah klasik kahvaltım.bugün kızımın doğum günü.o nedenle işten izin aldım.öğlen yemeği yiyemem koşusuturma.akşama bezelyem var.yanına yoğurt.1 dilim ekmek.
dün neslihan 3 dilim ekmeğe çok demişti.haklıyıd sanırım.şiştim hemen.ama akşamına telefi ettim.
seçil nice yaşların olsun canım sevdiklerinle. bol eksili hafta dilerim bende
derya sakın ekmek aralarına saldırma canım.bak kepekli galeta al aklıma yeni geldi yoğurtla yada sütle oda iyi oluyor.
karnın acıkınca hemen bedenine dua etmeye başla seni seviyorum başaracağız sen acıkmadın de su iç bolca tarçında atabilirsin acıkınca suyuna.
ama en önemlisi bedenim çöplük değil allahaşükür yemeğimi yedim sana karşı görevlerimi yaptım de. dediklerimi ye ya da iç bu sana yetsin de sustur
açlık duygunu oldumu şekerim herşeyin başı sevgi hoşgörü affetme .......
hadi yeşilçay ısmarladım herkese için bakimm
Eki Görüntüle 1070102
canım nice mutlu huzurlu sağlıklı senelr olsun ailenle birlikte nice yaşlara olsun..
canım sen çok kafana takıyorsun bu ara ondanda gitmiyor olabilir aklından çıkarmaya bak şu kilo işini hergğn tartılma tartıyı eşin sakların cuma sabahları çıkarsın bu böyle olmazki kafandan at gitsin rahat ol tamam..
canım kızların dediklerini bende dicektim leblebi fındık kayısı vs vede sütlü türk kahveside çok tok tuutyor
ben geldim canım naber nasılsın..