Yok kaptanım ya ne çikolatalar ne dondurmaları ittim elimin tersiyle
Ya olsun öbür hafta fazlasıyla giderYok kaptanım ya ne çikolatalar ne dondurmaları ittim elimin tersiyleAma şansa bak regl oldum gitmiyor kilolar
Hayal kırıklığı canım şoklardayım hala atanmam imkansız o kadar emeğim çöp oldu ona üzülüyorum işte
Ya bende normalde oyleym. Boyle bazen esiyor durduramiyorm kendmiCanım kızıma kv yaz dönemi köyde bakıyor, iş yerime 20 dk falan sürüyor, ordan gidip geliyoruz ise , hemsireyim akşama kadar ayak üstü oluyorum ama telefon sürekli üstümde olmadığı için adım sayim normalden az çıkıyor, bölgesel değil canım adım sayısıakşam da işte kızla yaptığımız aktiviteler misal bu akşam biraz ip atladık haftasonu Leslie aklımda aslında
Ohh ne güzel uyumussun,Allah kolaylık versin canım zor vallahi ,bugün de güzel geçirdim ama kabızlık sorunum var çok bir ekşi bekkemiyorum yarin
Oo sen baya güzel iş yapmışsın bugün ,ben o kadar yapamam ya , hafta sonu bir sil şupur yaparım anca
Bence istersen birakirsin sigarayı daSağ ol canım
Sağ ol canım ya iradem gerçekten güçlü inşallah bir gün bu iradeyi sigara için de kullanabilirim
Ben de birazdan kayısı çayı içeceğim inşallah sabaha etki eder kaç gündür aynıyım
Sağ ol canım
Yaa sizin geme sinir icinde 12 de uyusa canima minnet biz bu ara gece 2-3 arasi uyuyorz ne denesem olmuyor erken kaldirsam bu defa oglen uzun uyuypr yine gec yatiyor kaldirmiym gec kalkiyor gec uyuyor ogleni. Oglen uyutmiym dedm en son onada dayanamadi valla kisirdongu insallah sizinde bizimde duzelirBenimki de aynı canım, 9 gibi uyanıyor öğlen uykusunu yapmak istemiyor saat 3 te uyuyor en erken 5 gibi kalkıyor sonra akşam 12 yi geçiyor uyuması,sabah biraz gec kalkarsa uyumak istemiyor ama akşam 7 gibi bayılıyor bu kez gece uyumuyor yani saçma bir kısır dongudeyiz cozemedik gitti
O nasl bir hastalikmis hic duymadm acil sifalar insallahKızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
Oylebende yapamiyorm cnm tek cocuk olmasina ragmen yani 3-4 gune bir supuruyorm ancakAy sürekli tertipli düzenli günlük ev işi olayını ben beceremiyorum snrm kızım küçükken yapabiliyordum sonra sonra iki günde 3 günde yapmaya başladım şimdi haftada bı dipli iki güne de komple supurursem sukrediyrkum
insAllah uyanmaz deliksiz 8-9 a kadar uyur
Ayyy canım ya kıyamam Rabbim şifa versin el ayak hastalığı ateş mi yapıyormuş
Insallah duzelir cnm kreste yorulur uyur degisir bence suankac yasindaYa geçtiğimiz kısa kadar böyle değildi bu çocuk, akşam en geç 9 olunca uyurdu ama şimdi duzeltemiyorumikinci döneme doğru kreşe verirsem belki düzelir diyorum
Benim de yaa orda alıorm kiloBenim de üst bacak ve göbek hemen yağlanıyor maalesef. En zor da üst bacağın gidiyor
Vay ortam aç gezmişim maşallah
Şunu okuyunca 1 tane daha yedim 3 oldu sayendeAllah seni hiç yenecek şey mi o
HııVallahi hala bitmemis gibi ,ya merkezde evde kalıyor ve kızım aşırı sıkılıyor ben de üzülüyorum o yüzden köyden gidip geliyoruz burda sürekli dışarı çıkıyor civcivleri falan var onun için daha iyi oluyor, canım sabah erken kalkıyorum eve gidiyorum duş alıp ise öyle geçiyorum, akşam eve gelince bir kaç işimi hallediyorum üstümi değişip köye geçiyorum, öyle bir kosturma içindeyim şu ara bakalım ne kadar sürecek,
Hahaha o hepimizde oluyirSebepsiz canım ya ara ara böyle oluyor hiçbir şey yapasım yoktu dün bugün iyiyim ama azcık dengesizlik var bende
Cnm hoşgeldin yeni evimizeEvet ya sürpriz oldu benim için burasışükür biraz daha toparladım hem kafamı hem işleri elimden geldikçe buralardayım yine Senin nasıl gidiyor 8lere az kaldı artık
Yok cnm ne sıkılması anlatıcaksın tabiBu zamana kadar hiç anlamadı. Her zaman beni suçladı. Eşim yanımda durdukça daha da bilendi. Her zaman haklı o, madur o, vefakar o. Uzak duruyorum fazla muhatap olmuyorum. Aramıyor sormuyor oluyo. Sıcak davranıyorum, yakınlaştığımız zaman da en fazla 2 gün iyi sonra buluyor tartışacak bişey. Ben kendimi sorgulamaktan da bıktım artık.
Ya neyse içimi döktüm ama sizi de sıkmaya hakkım yok burada. ❤
Bi de dolunay var kızzzKiz aha beni gectin ben sistikce sisiyorumbenim bu diyete baslamam niye hep regl oncesine geliyor nasil ayarliyorim nasil beceriyorjm anlamiyorum. haftaya yakalarim kac benden
Aynen bir süre kilo kendimi kısıtlamadan herşeyden yiyerekHedef60kgolmak ozendigim doğrudur verebilirsem kilo vermek veremzsem sabit kalmak en azinda istiyorum
Ayneen 5 dilimden sonra başımız dönüyirBeni çözmüş olmalısın diyet listelerini çıldırtan bir ekmek sayım var malum
Kizlar size teşekkür ederim ya siz benim canımsıniz. Pes etmek istediğim de elimden tuttuğunuz için çok sağolun
Ben deCanım kaç kalori toplam tam hesaplayamadım ana fazla kaçmış herhalde bugünNe denir afiyet olsun adımlar ve spor çok güzel
Başladım yürümeye hahaha
HahahaYa olsun öbür hafta fazlasıyla giderkaçamak olursa gitmez öyle kendiliğinden burcuya bakssnaa halkayı eritcem diye spora vurmuş kendinii üşenir yemem valla
Cnm bence bişeyler hazırla özellikle gece için ya da fazla yap hem gün içinde tüket canın cıs bişey isteyince hem gece9a gelirken uyandik suan uyumaya calisiyoruz ama en az 1 saat dha surecek gibi. Gecmis yaptm alintilar bakcm smdi ben bu hafta hep yedim yarn kac cikacak baklm
Canım bağırsak harekerlerim fazlasıyla var ama istediğim gibi rahatlayamadim ama bu sabah regle uyandım, şişlikler biraz da bu sebepleydi sanırım, daha tartilmadim ama hem regl hem WC sorunu cok da ümidim yok ama sağlık olsun ne yapıyımG Goklerce orticim mesajlarını alıntılamıştım da gitti. Bi daha da yapamadım ya buradan yazayım direkt.İyi dileklerin için teşekkür ederiim. Sabah da kabızlık sorunum var demişsin. Bana da öyle cevap yazmışsın. Hala devam ediyor mu? Bu durumda artı gelsen bile üzülme. Çünkü nedenini biliyoruz. Sorun çözüldüğünde birden çok eksi geleceksin. Ama kabızlığı ihmal etme. Allah korusun daha içinden çıkılmaz şeylere yol açmasın.
Menüne de baktım. Çok çok güzel. Tam bir perşembe menüsü hahahaha sabah yaptığın kayısılı şey bağırsaklarına iyi gelmiştir inşallah. Olmazsa birkaç gün ona devam et bakalım.
Ah evet çok seviyorum ip atlamayı öyle bi kan ter içinde kalıyordum ki yaptığım sporun hakkını vermiş hissediyordum elbette yorucu ve zorlayıcı bekarken yaptığım rejimde 2000 civarı atlıyordum oysaİp atlamak çok güzel inceltiyormus canim.UcanSupurge sürekli atliyordu. Günlük 1000 ip atlayarak verdi kilocuklarini. Ama ben bir düzen olusturamadim. Tüm beden hareket halinde ip.atlarken aslında.
Canım yıl başında 3u gececk, hastalığın seyrine göre vereceğim kreşe biraz daha bekliyorum simdiYa bende normalde oyleym. Boyle bazen esiyor durduramiyorm kendmi
Bence istersen birakirsin sigarayı da
Yaa sizin geme sinir icinde 12 de uyusa canima minnet biz bu ara gece 2-3 arasi uyuyorz ne denesem olmuyor erken kaldirsam bu defa oglen uzun uyuypr yine gec yatiyor kaldirmiym gec kalkiyor gec uyuyor ogleni. Oglen uyutmiym dedm en son onada dayanamadi valla kisirdongu insallah sizinde bizimde duzelir
O nasl bir hastalikmis hic duymadm acil sifalar insallah
Oylebende yapamiyorm cnm tek cocuk olmasina ragmen yani 3-4 gune bir supuruyorm ancak
Insallah duzelir cnm kreste yorulur uyur degisir bence suankac yasinda
Canım nerelerdesinAh evet çok seviyorum ip atlamayı öyle bi kan ter içinde kalıyordum ki yaptığım sporun hakkını vermiş hissediyordum elbette yorucu ve zorlayıcı bekarken yaptığım rejimde 2000 civarı atlıyordum oysa
İnşallah canım teşekkür ederimGünü erken kapatmissin. Sabah da ekmeğin bir dlm olduğu için 1 tabak bulgur pilavı gorulmeyebilirafiyet olsun canim
Gayet hafif güzel bir menü olmuş canim afiyet olsun
Tüm güne bakınca 6 dlm ekmek çok gibi ama zamanla azaltirsin canim. Gerisi güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canim süper menu
Afiyet olsun Güzel menü olmuş canim
Off hemde magnuma hayır demişsin helaaalll
Tabi canım olur neden olmasın
Eline sağlık canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum hep canim listeye
Allah Allah. İns iyileşir biran önce canim.
Ateşten bende çok korkarım. Öksürük tiksirik evet çocuğu yoruyor ama ateş heleki sebebsiz insanı üzüyor ya.
Helalllllll
Canım yuruyus öncesinde yapiyormuydun(unutkan ben) belki spor yürüyüşün ödemi olmuştur.
Ay bu hafta banada yetmedi yaaa
Amin canım teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım çabucak toparlar inşallah
Öyle evetO döngüyü ben de kıramadım. Benimki şu an emiyor. Uyucak inş da ben de kalkıp belki spor yapabilirim
Çok yaygın bir hastalık canım. Geçmiş olsun inş değildir
Saol kuzummKuzum kuzuum çok geçmiş olsun
Bende yeni yeni duymaya başlamıştım. Kızamık gibi birşey ama heryerinde yok şuan. Bana kalsa sinek ısırığına benziyor ama yaygın olduğu için şüphelendi doktorYa bende normalde oyleym. Boyle bazen esiyor durduramiyorm kendmi
Bence istersen birakirsin sigarayı da
Yaa sizin geme sinir icinde 12 de uyusa canima minnet biz bu ara gece 2-3 arasi uyuyorz ne denesem olmuyor erken kaldirsam bu defa oglen uzun uyuypr yine gec yatiyor kaldirmiym gec kalkiyor gec uyuyor ogleni. Oglen uyutmiym dedm en son onada dayanamadi valla kisirdongu insallah sizinde bizimde duzelir
O nasl bir hastalikmis hic duymadm acil sifalar insallah
Oylebende yapamiyorm cnm tek cocuk olmasina ragmen yani 3-4 gune bir supuruyorm ancak
Insallah duzelir cnm kreste yorulur uyur degisir bence suankac yasinda
Öyle canım haklısın❤İnsanların birbirine alışması sancılı bir süreç. Kendinden çok fazla taviz verme canım
Aynen canım. ❤11 yıl olmuş alisasi yok bence o kayinvaldenin
Canım bebeğin 3 aylıkmış. Zaten emzirirken çok iyi kalori harcıyorsun. Sen şu an bizim durumumuza değilsin. Biz İstediğimiz kadar aç kalabiliriz ama sen aşırı açlıkla güçsüz düşebilirsin. Kalorisi düşük beslen 3 öğün beslen. Bol su iç. Kendi bedenini keşfet kaç saatte bir acıktığını kontrol et. Küçük porsiyonlarla sık ye bence. Bi de üstüne egzersiz yaptın mı yavaş yavaş gidecek emin ol o kilolar❤Evet canım midem bir anda geçiyor inanki. Yani ben nasıl diyet yapmalıyım daha onu oturtamadim hala. Sabah öğlen akşam mi denemeliyim yoksa sabah akşam mi daha uygun bilemedim. Mesela saat 7 de son yemeği yesem daha mı uygun olur. Saat 11 kahvaltı 3 gibi daha ağırlıklı yesem son yemeği de 7 de yesem diye düşünüyorum. Uygun bir diyet bulmaya çalışıyorum kendime hani 1 ayda 3 kilo vermek yerine aç kalmadan düzenli ağır ağır tekrar alamayacağım kilolar vermek istiyorum.
Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.
Hep bu dolunay yüzünden benim kv kurt kadın oluyo. Yoksam melek melekYok cnm ne sıkılması anlatıcaksın tabi
Hımm o zmn mesafe koy bence cnm bazı insanlar soğuk davranan yüz vermeyenin hatta üzenin peşinden koşar hiç anlamam o insanları ama kv de de öyle sanırım
Bi de dolunay var kızzz
Ayneen 5 dilimden sonra başımız dönüyir
sen de sağol tavsiyelerimizi önemsediğin için cnm
Ben deaynen azcık birazcık fazla oldu cnm ama valla çok güzellerdi bi de özlemişim neyse ki tartı yok hafiflik hissediyorum hala ama bilemiyrm
Başladım yürümeye hahaha
Valla eve dönsek ara vericem de daha burdayız
Hahahayumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan gibi oldu valla bugün
Cnm bence bişeyler hazırla özellikle gece için ya da fazla yap hem gün içinde tüket canın cıs bişey isteyince hem gece
Mesela yoğurtla buğday mercimek salatalık karıştır katı cacık gibi cnm kuru naneli , dolaba koy ondan koy bardağa tabağa kaşıkla
Ah züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine deCanım nerelerdesinözledik seni
Olsun canım haftaya iki kat eksi göreceksin demek oluyor bu. Sıkma canınıCanım bağırsak harekerlerim fazlasıyla var ama istediğim gibi rahatlayamadim ama bu sabah regle uyandım, şişlikler biraz da bu sebepleydi sanırım, daha tartilmadim ama hem regl hem WC sorunu cok da ümidim yok ama sağlık olsun ne yapıyım
Neyse artık bebiş doğduktan sonra başlarsın yine atlamaya. Normal doğum olacak değil mi canım.Ah evet çok seviyorum ip atlamayı öyle bi kan ter içinde kalıyordum ki yaptığım sporun hakkını vermiş hissediyordum elbette yorucu ve zorlayıcı bekarken yaptığım rejimde 2000 civarı atlıyordum oysa