Kilolar Firarda 😎

Evet canım midem bir anda geçiyor inanki. Yani ben nasıl diyet yapmalıyım daha onu oturtamadim hala. Sabah öğlen akşam mi denemeliyim yoksa sabah akşam mi daha uygun bilemedim. Mesela saat 7 de son yemeği yesem daha mı uygun olur. Saat 11 kahvaltı 3 gibi daha ağırlıklı yesem son yemeği de 7 de yesem diye düşünüyorum. Uygun bir diyet bulmaya çalışıyorum kendime hani 1 ayda 3 kilo vermek yerine aç kalmadan düzenli ağır ağır tekrar alamayacağım kilolar vermek istiyorum.
Canım diyetisyen değiliz tabiki hiçbirimiz . Şu şekilde beslenmelisin diyemem ama. Emzirdigin için diyetisyenlerin emziren annelere Özel menü listelerini inceleyebilir kendine uygun olanı deneyebilirsin. Kimine ara ogunlu bir beslenme şekli iyi gelirken kimi 2 Ogün besleniyor. Kendine en uyani sağlıklı olanı ya deneye deneye bulacaksın yada bir diyetisye e basvur bakalım o ne diyecek
Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.
İpsiz atlama da yarar heralde neden olmasın.

Kızlar tartıyı ne zaman atacağız ben bişey atlamiyim
Yarın çok geç kalmadan tartı resminle paylamalisin canim.

Canım diyetisyen değiliz tabiki hiçbirimiz . Şu şekilde beslenmelisin diyemem ama. Emzirdigin için diyetisyenlerin emziren annelere Özel menü listelerini inceleyebilir kendine uygun olanı deneyebilirsin. Kimine ara ogunlu bir beslenme şekli iyi gelirken kimi 2 Ogün besleniyor. Kendine en uyani sağlıklı olanı ya deneye deneye bulacaksın yada bir diyetisye e basvur bakalım o ne diyecek

İpsiz atlama da yarar heralde neden olmasın.

Yarın çok geç kalmadan tartı resminle paylamalisin canim.
Tamam canim yarın hemen paylaşırım .
Şuan deneme aşamasındayım aslında kendime uygun diyeti bulacağım inşaAllah. Diyetisyenlerle görüştüm ama aylık 200 tlden başlıyor. Açıkçası şuan onu veremem günlerim var anca yetiştiriyorum.

Kiz aha beni gectin ben sistikce sisiyorum 🙈🙈 benim bu diyete baslamam niye hep regl oncesine geliyor nasil ayarliyorim nasil beceriyorjm anlamiyorum. 🤣🤣 haftaya yakalarim kac benden
Ben de bugün reglimin 2. Günündeyim herhalde ondan çok gitmedi kilolar🤭 Bir hafta az gidince öbür hafta çok gidiyor yine öyle olur inşallah🤣🤣
Günü erken kapatmissin. Sabah da ekmeğin bir dlm olduğu için 1 tabak bulgur pilavı gorulmeyebilir😂 afiyet olsun canim

Gayet hafif güzel bir menü olmuş canim afiyet olsun

Tüm güne bakınca 6 dlm ekmek çok gibi ama zamanla azaltirsin canim. Gerisi güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canim süper menu

Afiyet olsun Güzel menü olmuş canim

👏👏👏👏 Off hemde magnuma hayır demişsin helaaalll🥰🥰🥰

Tabi canım olur neden olmasın💜

Eline sağlık canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum hep canim listeye🥰🥰

Allah Allah. İns iyileşir biran önce canim.
Ateşten bende çok korkarım. Öksürük tiksirik evet çocuğu yoruyor ama ateş heleki sebebsiz insanı üzüyor ya.

Helalllllll❤️❤️❣️❣️❣️❣️

Canım yuruyus öncesinde yapiyormuydun(unutkan ben) belki spor yürüyüşün ödemi olmuştur.

Ay bu hafta banada yetmedi yaaa🤭
Yürüyüş ne zamandır yapmıyordum canım yani okulda attığım adımlar vardı o kadar zaten sabah kalktığımda her yerim ağrıyordu🤣🤣🤣
Gelicem Gelicem de inanın geçen haftasonuna kadar yatılı misafirlerim vardı. 2 haftasına da Bi Afyon a gidip gelmemiz lazım o işide halledeyim de inşallah Gelicem artık şükür ki 1 kilo falan artıdayım o da regli şişkinliğimde var o kadar yememe rağmen çok kilo almadığım seviniyorum sadece
Çok iyi canım o zaman hallet işlerini ondan sonra son kilolar için gel💕

Afiyet olsun canım emzirdiğin için bulgur pilavına laf yok😉gayet güzel bence sporun da var oh miss👍

Ya bayılıyorum menülerine tam Perşembe menüsü olmuş bir hafta rekor bir eksi bekliyorum senden ortim hadi edip savuralım buraları😎

Sen zaten koruma dönemğndesin değil mi canım ?mezun oldun çünkü.menün güzel 15:30 da çaya falan mı gittin o sırıtıyor bize oradan😂 kalori hesabına vurduğunda dengeli bence afiyet olsun

Oooo künefe ne demek :skandal: hemde ertesi gün tartı günümüz neyse arık güzel sporlarla künefeyi yakarsın bence 😉
Nerede ortim geçen hafta çok verdim herhalde ondan ancak 300 gramcık gitti🥺 Ama senden güzel bir eksi gelecek eminim🤩🤩

16 Eylül Perşembe menüm

19:30
6 kaşık taze fasulye
2 tavuk budu
Salata
21:00 (işte burası çok kötü canım aşırı tatlı çekti ) 1 dilim ekmek ve tahin helvası 😲
3 ceviz

Su 1 litre
Adım 4400
hzlsel hzlsel Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii
Ay ben de ne yedi dedim ekmeği gördüm önce eyvah dedim ekmek kadayıfı🤣🤣 Gayet iyi canım tek öğün beslenmek zor ara yapman çok doğal tahin helvasının miktarı çok değilse hiç sıkıntı yok😍😍

16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt

15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma

19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran

Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
Lizozom55 Lizozom55 @Azimliiii

Eki Görüntüle 2917541

Adımlar öyle şahane ki böreği dolmayı görmüyor gözlerim 🤣🤣 Cuma öncesi için tabi biraz iddialı bir menü ama yine de koruma dönemi için gayet iyi canım😘

1 dilim beyaz ekmek
Peynir, zeytin
2 ceviz
Rezeneli biberiyeli çay

Ara
1 kase karışık kuruyemiş 🙈
1 küçük salkım üzüm

Öğle
1 kase tarhana çorbası

Akşam
1 kase bamya çorbası
Salata yoğurt
8 yaprak sarma

Asıl bomba 1 tane künefe 😣
Canım istedi yedim buzlukta kalmadı artık aklımda duracağına midemde duracak napıyım

Su 2 lt geçer
Spor yok şimdilik gece oğlan durursa belki yürürüm biraz
Afiyet olsun canım fazla olmuş gerçekten künefe💕💕💕
Bugün menüm
Uyanınca 1 armut ve türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim süzme peynir 7 zeytin
Ara 15 fındık ve siyah çay
Öğlen 1 lehmaaacun ,ayran, mercimek çorbası ve salata
Ara türk kahvesi, 4 bayram çaklıtı, 2 göbüşlü lokma; (yaklaşık 6 lokma tatlısı eder 🤔), 1 dilim üzümlü cevizli nokul 🤤
Limonlu yeşil çay
Akşam kızarmış 2 dilim palamut ve 10-15 hamsi,salata ,2 dilim beyaz ekmek
Ara 2 top kasede dondurma,whey proteinli smoothie
2 lt su
15.547 adım , 3 mil leslie,8 dk bölgesel,7 dk Hiit kardiyo
Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @Fit mutlu anne
Kız sen niye etiketlemedin beni 😂 künefe akşam olduğu için dünkü eksini götürmüş olabilir ama bilmiyorum tartılıyo musun günlük 😘 afiyet olsun canım

Yarın ekmeksiz az meyveli yapmam lazım sonrası kolay olcak :KK66:Eki Görüntüle 2917564
Canım kaç kalori toplam tam hesaplayamadım ana fazla kaçmış herhalde bugün🤣🤣 Ne denir afiyet olsun adımlar ve spor çok güzel🤩🤩
Kahvaltı (8.00): 30 gr beyaz peynir 25 gr tb ekmek, 6 yeşilzeytin, domates, salatalık, yeşil biber

Öğle (12.30): 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk kadar kıyma (yemekhanede kabaklı içi kıyma dolu bi şey çıktı. İçinin kıymalarını yedim. 😂) 2 çatal kısır (bu da 1 tabaktı abartmıyorum. Göz hakkı gerçekten 2 minik çatal tadına baktım. 😇)

Akşam (18.45): 1 kepçe yoğurt çorbası, 110 gr balık

Ara (20.00): 1 mandalina

Adım: 6595

@Goklerce El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Karanlıkta çektim gülmeyin akdkskdksk
Çok iyi menü canış afiyet olsun🥰

Tamam canim yarın hemen paylaşırım .
Şuan deneme aşamasındayım aslında kendime uygun diyeti bulacağım inşaAllah. Diyetisyenlerle görüştüm ama aylık 200 tlden başlıyor. Açıkçası şuan onu veremem günlerim var anca yetiştiriyorum.
Devlet hastanelerinde de var diyetisyenler tabi özel gibi olmuyor. Ama en azından vücudundaki yağ oranlarını olcuyorlar. Bide kan tahlili istiyorlar. Doğum sonrası vitamin eksikligim çöktü benim mesela belki seninde öyledir .. baktırdı mi hiç . Bu eksikliklerde kilo verimini önleyebilir canim
Yaaaani işteh 😂😂😂 planlara yarıdan fazla uydum diyelim 😂 burda tartım yok cnm pazartesi atıcam 😘
Tamam canim
Adımlar öyle şahane ki böreği dolmayı görmüyor gözlerim 🤣🤣 Cuma öncesi için tabi biraz iddialı bir menü ama yine de koruma dönemi için gayet iyi canım😘
😍

Nikinik Nikinik ortimm nasilsin? Nasil gidiyor diyet? Yarin eksi goruyor muyuz 😂
Canim diyet eh soyle boyle ama bugun 24 saat nobetteyim yarin tartilirsam eksi gelme ihtimalim hic yok bence nöbette oturmaktan sisiyorum 😖 senin nasil gecti yarin nedir ongorun🤗

Merhaba kizlar
13:00 yarim kase domates corbasi, yarim porsiyon tavuk sote
15:00 1 madlen cikolata, turk kahvesi
18:00 kiymali kabak yemegi, yarim kase yogurt, salata
Su:1.5 litre😞 bugun iste su icmeyi unuttum simdi telafi etmeye calisiyorum 😂
Spor 5000 adim
Nikinik Nikinik
Afiyet olsun canim
Ucmelekannesi Ucmelekannesi Aslinda ben troidlerimden şüpheleniyorum genelde o sorun olunca kilo vermesi de zor oluyormuş. Gidip baktırmam lazım. Çünkü ben çok kolay verebiliyordum kilo şuan çok aşırı zorlaştı resmen gram dusemiyorum. Az az düşüyorum.
Müsait olduğunda gidip baktır canim.
Ama yeni başladın yeme duzenin oturunca kilolarda tıkır tıkır gidecek. Az olması önemli değil kalıcı verdikten sonra 😍

Kızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en son 😔 doktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..

Yavrular hasta olmasın 😓😓
Kuzum kuzuum çok geçmiş olsun :KK43:

16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt

15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma

19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran

Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
Lizozom55 Lizozom55 @Azimliiii

Eki Görüntüle 2917541

Bugün menüm
Uyanınca 1 armut ve türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim süzme peynir 7 zeytin
Ara 15 fındık ve siyah çay
Öğlen 1 lehmaaacun ,ayran, mercimek çorbası ve salata
Ara türk kahvesi, 4 bayram çaklıtı, 2 göbüşlü lokma; (yaklaşık 6 lokma tatlısı eder 🤔), 1 dilim üzümlü cevizli nokul 🤤
Limonlu yeşil çay
Akşam kızarmış 2 dilim palamut ve 10-15 hamsi,salata ,2 dilim beyaz ekmek
Ara 2 top kasede dondurma,whey proteinli smoothie
2 lt su
15.547 adım , 3 mil leslie,8 dk bölgesel,7 dk Hiit kardiyo
Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii @Fit mutlu anne
Kız sen niye etiketlemedin beni 😂 künefe akşam olduğu için dünkü eksini götürmüş olabilir ama bilmiyorum tartılıyo musun günlük 😘 afiyet olsun canım

Yarın ekmeksiz az meyveli yapmam lazım sonrası kolay olcak :KK66:Eki Görüntüle 2917564
O ne adımlarr yaaaaaaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 1.liği vermiycemmmm

Lizozom55 Lizozom55 nerde senin adımları göremedim sanki 👀 olsa görürdüm 18 19 bin gözümden kaçmış olamaz 🤣

:KK36: KİLOLAR FİRARDA :KK36:
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ

NooÜye Nick13.0914.0915.0916.09
1@Azimliiii4.0006.0004.000
2@Beyaz leylak7.000:KK12:
3@bilgem tomris6.0007.000
4@Breeze9615.07312.403
5@Cagrihilal110.00010.000
6@Calypso954.000
7@DeryaOnDiet:KK12:
8@eceboce8.600
9@eliya:KK12:
10@Fit mutlu anne7.4606.075
11@Goklerce5.500
12@hadikonusalim:KK12:
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 12.00013.02815.927
14 hzlsel hzlsel 6.0009.42814.074
15@Jasminium84:KK12:
16@karabiber01:KK12:
17@kardelelen321:KK12:
18@Kubraaaccc:KK12:
19 Lizozom55 Lizozom55 18.200:KK12:
20 Nikinik Nikinik 4.976:KK12:
21 nnurc nnurc 5.500
22@pacman12.8006.442:KK12:
23@Pnrrr-20:KK12:
24@Sonsuz umut5.0006.0007.000
25 Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7.60010.2553.927
26@yarimuhendis12.247:KK12:
27 El_Em El_Em 13.90012.6606.866

Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan :KK12:
Eline sağlık kaptanım 🤗🤗
Ah hedef ahhh Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak yarın dinlen 🤣🤣🤣

X