- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Bi aksilik çıkmazsa inşallah canım kızım normal doğumdu nasip olursa bu da öyle olsun istiyorumNeyse artık bebiş doğduktan sonra başlarsın yine atlamaya. Normal doğum olacak değil mi canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi aksilik çıkmazsa inşallah canım kızım normal doğumdu nasip olursa bu da öyle olsun istiyorumNeyse artık bebiş doğduktan sonra başlarsın yine atlamaya. Normal doğum olacak değil mi canım.
Çok geçmiş olsun canım. Doğuma az kalmışken üst üste gelmiş herşeyAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Canimm gunaydin gec gordum yazdigini. Ya kolay gelsin haklisin cok zor 24 saat nobet insallah yine de eksi olur.Canim diyet eh soyle boyle ama bugun 24 saat nobetteyim yarin tartilirsam eksi gelme ihtimalim hic yok bence nöbette oturmaktan sisiyorum senin nasil gecti yarin nedir ongorun
Canim cok cok gecmis olsun insallah antibiyotik gecirir agriyi hamile olunca da tum agri kesiciler icilmiyor iste bebis icin mecbur saglikla kavusun bebeginize insallahAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
İnşallah canım şu an öyle dermansızım ki bebek gelse doğurmaya gücüm yetmez doğuma kadar toparlansam bi hayırlısıylaÇok geçmiş olsun canım. Doğuma az kalmışken üst üste gelmiş herşey
Allah acil şifalar versin, sağlıkla dünyaya getir bebişini de inşallah ❤
Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bi parol içebiliyorum o da çok kesmiyor ya da kısa sürüyor etkisiCanim cok cok gecmis olsun insallah antibiyotik gecirir agriyi hamile olunca da tum agri kesiciler icilmiyor iste bebis icin mecbur saglikla kavusun bebeginize insallah
İnşallah Allah in izniyle sağ salim atlatırsın bu zor sürecini ki seneye geçmiş olacak bebeğinin 1 yaşı için planlar düşüneceksinİnşallah canım şu an öyle dermansızım ki bebek gelse doğurmaya gücüm yetmez doğuma kadar toparlansam bi hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bi parol içebiliyorum o da çok kesmiyor ya da kısa sürüyor etkisi
Canım geçen cuma kaç kiloydun yazabilir misin
Künefeye de karşı koymak zor tabiGünaydın kızlar dün akşam ki kunefeden sonra beklentim sıfır tartidan ama olsun tartılırım kahvaltı öncesi bklm
Ah kıyamam ya. Allah hayırlısıyla kurtarsın kuzumAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Ve zayıflamış olurum inşallahİnşallah Allah in izniyle sağ salim atlatırsın bu zor sürecini ki seneye geçmiş olacak bebeğinin 1 yaşı için planlar düşüneceksin
Çok sağol canımAh kıyamam ya. Allah hayırlısıyla kurtarsın kuzum
Ayin yarisi regl siskinligi obur yarisi dolunayla geciyor. Ne yapayim ben nerelere gideyimYok cnm ne sıkılması anlatıcaksın tabi
Hımm o zmn mesafe koy bence cnm bazı insanlar soğuk davranan yüz vermeyenin hatta üzenin peşinden koşar hiç anlamam o insanları ama kv de de öyle sanırım
Bi de dolunay var kızzz
Ayneen 5 dilimden sonra başımız dönüyir
sen de sağol tavsiyelerimizi önemsediğin için cnm
Ben de aynen azcık birazcık fazla oldu cnm ama valla çok güzellerdi bi de özlemişim neyse ki tartı yok hafiflik hissediyorum hala ama bilemiyrm
Başladım yürümeye hahaha
Valla eve dönsek ara vericem de daha burdayız
Hahaha yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan gibi oldu valla bugün
Cnm bence bişeyler hazırla özellikle gece için ya da fazla yap hem gün içinde tüket canın cıs bişey isteyince hem gece
Mesela yoğurtla buğday mercimek salatalık karıştır katı cacık gibi cnm kuru naneli , dolaba koy ondan koy bardağa tabağa kaşıkla
Canımm çok geçmiş olsunAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
Teşekkür ederim canımCanımm çok geçmiş olsun
Aynen kaptanım ben de sırf tembelliğimden yemiyorumYa olsun öbür hafta fazlasıyla gider kaçamak olursa gitmez öyle kendiliğinden burcuya bakssnaa halkayı eritcem diye spora vurmuş kendinii üşenir yemem valla
Ondandır canım bu hafta olmaz haftaya olurCanım bağırsak harekerlerim fazlasıyla var ama istediğim gibi rahatlayamadim ama bu sabah regle uyandım, şişlikler biraz da bu sebepleydi sanırım, daha tartilmadim ama hem regl hem WC sorunu cok da ümidim yok ama sağlık olsun ne yapıyım
Ayy canım çok geçmiş olsun gerçekten hamileliğin son haftalarında üst üste gelmiş hep Allah kolaylık versinAh züpürge öyle hasta ki salıdan beri salı günü rapor aldım ayrıldım izne normalde bugün alacaktım önce dişim ve midem ağrıdı ki diş ağrım vardı ara ara erteliyordum dişe gittik antibiyotik parol verdi doğum yakın çürük derinde tedavi uygulayamam dedi antibiyotik midemi daha da mahvetti kıvrandım durdum mide koruyucu aldım rahatladım biraz başımda boynumda ağrım vardı dişten sanıyordum burnum vs de akınca test verdim negatif çıktı şükür ama diş mide grip hamileliğin son zamanlarının ağrıları bilmiyorum yerde miyim gökte miyim Allah beterinden esirgesin şükür halimize yine de
İnşallah çok artı gelmezsin canım ben geçenlerde yediğimde hemen artıya çevirmişti beniGünaydın kızlar dün akşam ki kunefeden sonra beklentim sıfır tartidan ama olsun tartılırım kahvaltı öncesi bklm