Kilolar Firarda 😎

Çok geçmiş olsun canım. Doğuma az kalmışken üst üste gelmiş herşey
Allah acil şifalar versin, sağlıkla dünyaya getir bebişini de inşallah ❤

Canim diyet eh soyle boyle ama bugun 24 saat nobetteyim yarin tartilirsam eksi gelme ihtimalim hic yok bence nöbette oturmaktan sisiyorum senin nasil gecti yarin nedir ongorun
Canimm gunaydin gec gordum yazdigini. Ya kolay gelsin haklisin cok zor 24 saat nobet insallah yine de eksi olur.
Ben eksi cikicam tartilcam birazdan

Canim cok cok gecmis olsun insallah antibiyotik gecirir agriyi hamile olunca da tum agri kesiciler icilmiyor iste bebis icin mecbur saglikla kavusun bebeginize insallah

Çok geçmiş olsun canım. Doğuma az kalmışken üst üste gelmiş herşey
Allah acil şifalar versin, sağlıkla dünyaya getir bebişini de inşallah ❤
İnşallah canım şu an öyle dermansızım ki bebek gelse doğurmaya gücüm yetmez doğuma kadar toparlansam bi hayırlısıyla
Canim cok cok gecmis olsun insallah antibiyotik gecirir agriyi hamile olunca da tum agri kesiciler icilmiyor iste bebis icin mecbur saglikla kavusun bebeginize insallah
Çok teşekkür ederim canım dediğin gibi bi parol içebiliyorum o da çok kesmiyor ya da kısa sürüyor etkisi

İnşallah Allah in izniyle sağ salim atlatırsın bu zor sürecini ki seneye geçmiş olacak bebeğinin 1 yaşı için planlar düşüneceksin

Ah kıyamam ya. Allah hayırlısıyla kurtarsın kuzum

Ayin yarisi regl siskinligi obur yarisi dolunayla geciyor. Ne yapayim ben nerelere gideyim

Canımm çok geçmiş olsun

Ya olsun öbür hafta fazlasıyla gider kaçamak olursa gitmez öyle kendiliğinden burcuya bakssnaa halkayı eritcem diye spora vurmuş kendinii üşenir yemem valla
Aynen kaptanım ben de sırf tembelliğimden yemiyorum
Ondandır canım bu hafta olmaz haftaya olur
Ayy canım çok geçmiş olsun gerçekten hamileliğin son haftalarında üst üste gelmiş hep Allah kolaylık versin
Günaydın kızlar dün akşam ki kunefeden sonra beklentim sıfır tartidan ama olsun tartılırım kahvaltı öncesi bklm
İnşallah çok artı gelmezsin canım ben geçenlerde yediğimde hemen artıya çevirmişti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…