Canım diyetisyen değiliz tabiki hiçbirimiz . Şu şekilde beslenmelisin diyemem ama. Emzirdigin için diyetisyenlerin emziren annelere Özel menü listelerini inceleyebilir kendine uygun olanı deneyebilirsin. Kimine ara ogunlu bir beslenme şekli iyi gelirken kimi 2 Ogün besleniyor. Kendine en uyani sağlıklı olanı ya deneye deneye bulacaksın yada bir diyetisye e basvur bakalım o ne diyecekEvet canım midem bir anda geçiyor inanki. Yani ben nasıl diyet yapmalıyım daha onu oturtamadim hala. Sabah öğlen akşam mi denemeliyim yoksa sabah akşam mi daha uygun bilemedim. Mesela saat 7 de son yemeği yesem daha mı uygun olur. Saat 11 kahvaltı 3 gibi daha ağırlıklı yesem son yemeği de 7 de yesem diye düşünüyorum. Uygun bir diyet bulmaya çalışıyorum kendime hani 1 ayda 3 kilo vermek yerine aç kalmadan düzenli ağır ağır tekrar alamayacağım kilolar vermek istiyorum.
İpsiz atlama da yarar heralde neden olmasın.Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.
Yarın çok geç kalmadan tartı resminle paylamalisin canim.Kızlar tartıyı ne zaman atacağız ben bişey atlamiyim
Tamam canim yarın hemen paylaşırım .Canım diyetisyen değiliz tabiki hiçbirimiz . Şu şekilde beslenmelisin diyemem ama. Emzirdigin için diyetisyenlerin emziren annelere Özel menü listelerini inceleyebilir kendine uygun olanı deneyebilirsin. Kimine ara ogunlu bir beslenme şekli iyi gelirken kimi 2 Ogün besleniyor. Kendine en uyani sağlıklı olanı ya deneye deneye bulacaksın yada bir diyetisye e basvur bakalım o ne diyecek
İpsiz atlama da yarar heralde neden olmasın.
Yarın çok geç kalmadan tartı resminle paylamalisin canim.
Yaaaani iştehİyi dinlenmeler canim
Diyet menüsü nerde
Yarınki tartini merakla bekliyor olacağım
Afiyet olsun canim
Ben de bugün reglimin 2. Günündeyim herhalde ondan çok gitmedi kilolarKiz aha beni gectin ben sistikce sisiyorumbenim bu diyete baslamam niye hep regl oncesine geliyor nasil ayarliyorim nasil beceriyorjm anlamiyorum. haftaya yakalarim kac benden
Yürüyüş ne zamandır yapmıyordum canım yani okulda attığım adımlar vardı o kadar zaten sabah kalktığımda her yerim ağrıyorduGünü erken kapatmissin. Sabah da ekmeğin bir dlm olduğu için 1 tabak bulgur pilavı gorulmeyebilirafiyet olsun canim
Gayet hafif güzel bir menü olmuş canim afiyet olsun
Tüm güne bakınca 6 dlm ekmek çok gibi ama zamanla azaltirsin canim. Gerisi güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canim süper menu
Afiyet olsun Güzel menü olmuş canim
Off hemde magnuma hayır demişsin helaaalll
Tabi canım olur neden olmasın
Eline sağlık canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum hep canim listeye
Allah Allah. İns iyileşir biran önce canim.
Ateşten bende çok korkarım. Öksürük tiksirik evet çocuğu yoruyor ama ateş heleki sebebsiz insanı üzüyor ya.
Helalllllll
Canım yuruyus öncesinde yapiyormuydun(unutkan ben) belki spor yürüyüşün ödemi olmuştur.
Ay bu hafta banada yetmedi yaaa
Çok iyi canım o zaman hallet işlerini ondan sonra son kilolar için gelGelicem Gelicem de inanın geçen haftasonuna kadar yatılı misafirlerim vardı. 2 haftasına da Bi Afyon a gidip gelmemiz lazım o işide halledeyim de inşallah Gelicem artık şükür ki 1 kilo falan artıdayım o da regli şişkinliğimde var o kadar yememe rağmen çok kilo almadığım seviniyorum sadece
Nerede ortim geçen hafta çok verdim herhalde ondan ancak 300 gramcık gittiAfiyet olsun canım emzirdiğin için bulgur pilavına laf yokgayet güzel bence sporun da var oh miss
Ya bayılıyorum menülerine tam Perşembe menüsü olmuş bir hafta rekor bir eksi bekliyorum senden ortim hadi edip savuralım buraları
Sen zaten koruma dönemğndesin değil mi canım ?mezun oldun çünkü.menün güzel 15:30 da çaya falan mı gittin o sırıtıyor bize oradankalori hesabına vurduğunda dengeli bence afiyet olsun
Oooo künefe ne demekhemde ertesi gün tartı günümüz neyse arık güzel sporlarla künefeyi yakarsın bence
Ay ben de ne yedi dedim ekmeği gördüm önce eyvah dedim ekmek kadayıfı16 Eylül Perşembe menüm
19:30
6 kaşık taze fasulye
2 tavuk budu
Salata
21:00 (işte burası çok kötü canım aşırı tatlı çekti ) 1 dilim ekmek ve tahin helvası
3 ceviz
Su 1 litre
Adım 4400
hzlsel Ucmelekannesi @Azimliiii
16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma
19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran
Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
Lizozom55 @Azimliiii
Eki Görüntüle 2917541
Afiyet olsun canım fazla olmuş gerçekten künefe1 dilim beyaz ekmek
Peynir, zeytin
2 ceviz
Rezeneli biberiyeli çay
Ara
1 kase karışık kuruyemiş
1 küçük salkım üzüm
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
1 kase bamya çorbası
Salata yoğurt
8 yaprak sarma
Asıl bomba 1 tane künefe
Canım istedi yedim buzlukta kalmadı artık aklımda duracağına midemde duracak napıyım
Su 2 lt geçer
Spor yok şimdilik gece oğlan durursa belki yürürüm biraz
Canım kaç kalori toplam tam hesaplayamadım ana fazla kaçmış herhalde bugünBugün menüm
Uyanınca 1 armut ve türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim süzme peynir 7 zeytin
Ara 15 fındık ve siyah çay
Öğlen 1 lehmaaacun ,ayran, mercimek çorbası ve salata
Ara türk kahvesi, 4 bayram çaklıtı, 2 göbüşlü lokma; (yaklaşık 6 lokma tatlısı eder), 1 dilim üzümlü cevizli nokul
Limonlu yeşil çay
Akşam kızarmış 2 dilim palamut ve 10-15 hamsi,salata ,2 dilim beyaz ekmek
Ara 2 top kasede dondurma,whey proteinli smoothie
2 lt su
15.547 adım , 3 mil leslie,8 dk bölgesel,7 dk Hiit kardiyo
Ucmelekannesi @Azimliiii @Fit mutlu anne
Kız sen niye etiketlemedin benikünefe akşam olduğu için dünkü eksini götürmüş olabilir ama bilmiyorum tartılıyo musun günlük afiyet olsun canım
Yarın ekmeksiz az meyveli yapmam lazım sonrası kolay olcakEki Görüntüle 2917564
Çok iyi menü canış afiyet olsunKahvaltı (8.00): 30 gr beyaz peynir 25 gr tb ekmek, 6 yeşilzeytin, domates, salatalık, yeşil biber
Öğle (12.30): 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk kadar kıyma (yemekhanede kabaklı içi kıyma dolu bi şey çıktı. İçinin kıymalarını yedim.) 2 çatal kısır (bu da 1 tabaktı abartmıyorum. Göz hakkı gerçekten 2 minik çatal tadına baktım. )
Akşam (18.45): 1 kepçe yoğurt çorbası, 110 gr balık
Ara (20.00): 1 mandalina
Adım: 6595
@GoklerceEl_Em Ucmelekannesi
Karanlıkta çektim gülmeyin akdkskdksk
Canim eline saglik13-19 EYLÜL MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 @Azimliiii * * * 2 @Beyaz leylak * * 3 @bilgem tomris * * * 4 @Breeze96 * * 5 @Cagrihilal1 * * 6 @Calypso95 * * 7 @DeryaOnDiet * * 8 @eceboce * * * 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne * * * 11 @Goklerce * * * 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak * * * 14 hzlsel * * * 15 @Jasminium84 * * 16 @karabiber01 * 17 @kardelelen321 * * * 18 @Kubraaaccc 19 Lizozom55 * 20 Nikinik * * 21 nnurc * * * 22 @pacman * * 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut * * * 25 @Tempus * * 26 Ucmelekannesi * * * 27 @yarimuhendis * * * 28 Z Z P * *
Devlet hastanelerinde de var diyetisyenler tabi özel gibi olmuyor. Ama en azından vücudundaki yağ oranlarını olcuyorlar. Bide kan tahlili istiyorlar. Doğum sonrası vitamin eksikligim çöktü benim mesela belki seninde öyledir .. baktırdı mi hiç . Bu eksikliklerde kilo verimini önleyebilir canimTamam canim yarın hemen paylaşırım .
Şuan deneme aşamasındayım aslında kendime uygun diyeti bulacağım inşaAllah. Diyetisyenlerle görüştüm ama aylık 200 tlden başlıyor. Açıkçası şuan onu veremem günlerim var anca yetiştiriyorum.
Tamam canimYaaaani iştehplanlara yarıdan fazla uydum diyelim burda tartım yok cnm pazartesi atıcam
Adımlar öyle şahane ki böreği dolmayı görmüyor gözlerimCuma öncesi için tabi biraz iddialı bir menü ama yine de koruma dönemi için gayet iyi canım
Canim diyet eh soyle boyle ama bugun 24 saat nobetteyim yarin tartilirsam eksi gelme ihtimalim hic yok bence nöbette oturmaktan sisiyorum
Afiyet olsun canimMerhaba kizlar
13:00 yarim kase domates corbasi, yarim porsiyon tavuk sote
15:00 1 madlen cikolata, turk kahvesi
18:00 kiymali kabak yemegi, yarim kase yogurt, salata
Su:1.5 litrebugun iste su icmeyi unuttum simdi telafi etmeye calisiyorum
Spor 5000 adim
Nikinik
Müsait olduğunda gidip baktır canim.Ucmelekannesi Aslinda ben troidlerimden şüpheleniyorum genelde o sorun olunca kilo vermesi de zor oluyormuş. Gidip baktırmam lazım. Çünkü ben çok kolay verebiliyordum kilo şuan çok aşırı zorlaştı resmen gram dusemiyorum. Az az düşüyorum.
Kuzum kuzuum çok geçmiş olsunKızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma
19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran
Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
Lizozom55 @Azimliiii
Eki Görüntüle 2917541
O ne adımlarr yaaaaaaaBugün menüm
Uyanınca 1 armut ve türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim süzme peynir 7 zeytin
Ara 15 fındık ve siyah çay
Öğlen 1 lehmaaacun ,ayran, mercimek çorbası ve salata
Ara türk kahvesi, 4 bayram çaklıtı, 2 göbüşlü lokma; (yaklaşık 6 lokma tatlısı eder), 1 dilim üzümlü cevizli nokul
Limonlu yeşil çay
Akşam kızarmış 2 dilim palamut ve 10-15 hamsi,salata ,2 dilim beyaz ekmek
Ara 2 top kasede dondurma,whey proteinli smoothie
2 lt su
15.547 adım , 3 mil leslie,8 dk bölgesel,7 dk Hiit kardiyo
Ucmelekannesi @Azimliiii @Fit mutlu anne
Kız sen niye etiketlemedin benikünefe akşam olduğu için dünkü eksini götürmüş olabilir ama bilmiyorum tartılıyo musun günlük afiyet olsun canım
Yarın ekmeksiz az meyveli yapmam lazım sonrası kolay olcakEki Görüntüle 2917564
HarikasınnnnBen de sırf yarış için sabahları yürüyüşe başladım
Eline sağlık kaptanımKİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 @Azimliiii 4.000 6.000 4.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 7.000 4 @Breeze96 15.073 12.403 5 @Cagrihilal1 10.000 10.000 6 @Calypso95 4.000 7 @DeryaOnDiet 8 @eceboce 8.600 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 7.460 6.075 11 @Goklerce 5.500 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 15.927 14 hzlsel 6.000 9.428 14.074 15 @Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 Lizozom55 18.200 20 Nikinik 4.976 21 nnurc 5.500 22 @pacman 12.800 6.442 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 6.000 7.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 3.927 26 @yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660 6.866
Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan