Kilolar Firarda 😎

Canım diyetisyen değiliz tabiki hiçbirimiz . Şu şekilde beslenmelisin diyemem ama. Emzirdigin için diyetisyenlerin emziren annelere Özel menü listelerini inceleyebilir kendine uygun olanı deneyebilirsin. Kimine ara ogunlu bir beslenme şekli iyi gelirken kimi 2 Ogün besleniyor. Kendine en uyani sağlıklı olanı ya deneye deneye bulacaksın yada bir diyetisye e basvur bakalım o ne diyecek
Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.
İpsiz atlama da yarar heralde neden olmasın.

Kızlar tartıyı ne zaman atacağız ben bişey atlamiyim
Yarın çok geç kalmadan tartı resminle paylamalisin canim.

Tamam canim yarın hemen paylaşırım .
Şuan deneme aşamasındayım aslında kendime uygun diyeti bulacağım inşaAllah. Diyetisyenlerle görüştüm ama aylık 200 tlden başlıyor. Açıkçası şuan onu veremem günlerim var anca yetiştiriyorum.

Kiz aha beni gectin ben sistikce sisiyorum benim bu diyete baslamam niye hep regl oncesine geliyor nasil ayarliyorim nasil beceriyorjm anlamiyorum. haftaya yakalarim kac benden
Ben de bugün reglimin 2. Günündeyim herhalde ondan çok gitmedi kilolar Bir hafta az gidince öbür hafta çok gidiyor yine öyle olur inşallah
Yürüyüş ne zamandır yapmıyordum canım yani okulda attığım adımlar vardı o kadar zaten sabah kalktığımda her yerim ağrıyordu
Çok iyi canım o zaman hallet işlerini ondan sonra son kilolar için gel

Nerede ortim geçen hafta çok verdim herhalde ondan ancak 300 gramcık gitti Ama senden güzel bir eksi gelecek eminim

Ay ben de ne yedi dedim ekmeği gördüm önce eyvah dedim ekmek kadayıfı Gayet iyi canım tek öğün beslenmek zor ara yapman çok doğal tahin helvasının miktarı çok değilse hiç sıkıntı yok

Adımlar öyle şahane ki böreği dolmayı görmüyor gözlerim Cuma öncesi için tabi biraz iddialı bir menü ama yine de koruma dönemi için gayet iyi canım

Afiyet olsun canım fazla olmuş gerçekten künefe
Canım kaç kalori toplam tam hesaplayamadım ana fazla kaçmış herhalde bugün Ne denir afiyet olsun adımlar ve spor çok güzel
Çok iyi menü canış afiyet olsun

Devlet hastanelerinde de var diyetisyenler tabi özel gibi olmuyor. Ama en azından vücudundaki yağ oranlarını olcuyorlar. Bide kan tahlili istiyorlar. Doğum sonrası vitamin eksikligim çöktü benim mesela belki seninde öyledir .. baktırdı mi hiç . Bu eksikliklerde kilo verimini önleyebilir canim
Yaaaani işteh planlara yarıdan fazla uydum diyelim burda tartım yok cnm pazartesi atıcam
Tamam canim
Adımlar öyle şahane ki böreği dolmayı görmüyor gözlerim Cuma öncesi için tabi biraz iddialı bir menü ama yine de koruma dönemi için gayet iyi canım

Nikinik ortimm nasilsin? Nasil gidiyor diyet? Yarin eksi goruyor muyuz
Canim diyet eh soyle boyle ama bugun 24 saat nobetteyim yarin tartilirsam eksi gelme ihtimalim hic yok bence nöbette oturmaktan sisiyorum senin nasil gecti yarin nedir ongorun

Afiyet olsun canim
Müsait olduğunda gidip baktır canim.
Ama yeni başladın yeme duzenin oturunca kilolarda tıkır tıkır gidecek. Az olması önemli değil kalıcı verdikten sonra

Kuzum kuzuum çok geçmiş olsun

O ne adımlarr yaaaaaaa 1.liği vermiycemmmm

Lizozom55 nerde senin adımları göremedim sanki olsa görürdüm 18 19 bin gözümden kaçmış olamaz

Eline sağlık kaptanım
Ah hedef ahhh Hedef60kgolmak yarın dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…