- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Eski nickini hızlı sel olarak okuyordum itiraf edeyimMerhaba kaptancığımUmarım iyisinizdir ben de koptum artık pek giremiyorum ama bildirim gelince koştum geldim
Bu arada ben hzlsel ismimi değiştirmiştim
Hiç aklıma gelmemiştiEski nickini hızlı sel olarak okuyordum itiraf edeyim
Kız o profil fotoğrafı ne öyleHiç aklıma gelmemiştiMantıklı fakat bana hiç uymuyor canım tam tersi rahat yavaş bir insanım
Sağ ol canım ya ah ah şu göbüş kısmında sarkmalarım olmasaydı harika olacaktı ama 50 kilonun faturası olduKız o profil fotoğrafı ne öylefıstık gibisin bin maşallah
O da sporla zamanla toparlanır inşallah canımSağ ol canım ya ah ah şu göbüş kısmında sarkmalarım olmasaydı harika olacaktı ama 50 kilonun faturası oldu
Rabbim acil şifalar versinKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
bunu nasil becerdim bilmiyorum ama yanlis yere yazmisim kafa gitti tabi neyse duzeltmem dursun, siz d edua edin yine de
Allah ailesine cocuklarina bagislasin insallah acil sifalar canim durumu ne simdi haber varmiKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
bunu nasil becerdim bilmiyorum ama yanlis yere yazmisim kafa gitti tabi neyse duzeltmem dursun, siz d edua edin yine de
rabbim acil şifalar versin canım, ailesine çocuklarına bağışlasınKizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun
selam canım,yarışmalar sona erdi takımlar arası olanama takım sayfasında kendi içinde devam edenler var yanlış anlamışızSelamlar herkeseee,
Buradakiler herkes gitti acaba
Bu grupta mı kapandı?
Başka bir yerden mi devam ediliyor. Neden bu kadar sessizlik hakim. Bir süre kayboldum kimsecikler kalmamış.