Benim adımlarım hep öyle gün içinde attıklarım sayılıyordur canım hiç düşünmemiştim
Taamam canım benim hemen paylasiyorumTabi sayılır canim. Herkes spor yada yürüyüş yaparak atmıyor o kadar adımı. Gün boyu ne kadar adımın olursa onu paylasiyorsun. Ekran görüntüsüyle menü sayfasına paylasirsan listeye eklerim canim
O döngüyü ben de kıramadım. Benimki şu an emiyor. Uyucak inş da ben de kalkıp belki spor yapabilirimBenimki de aynı canım, 9 gibi uyanıyor öğlen uykusunu yapmak istemiyor saat 3 te uyuyor en erken 5 gibi kalkıyor sonra akşam 12 yi geçiyor uyuması,sabah biraz gec kalkarsa uyumak istemiyor ama akşam 7 gibi bayılıyor bu kez gece uyumuyor yani saçma bir kısır dongudeyiz cozemedik gitti
Çok yaygın bir hastalık canım. Geçmiş olsun inş değildirKızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
Ye canim yoğurt . Emzirdigin için daha geç saatte akşam yemeğini yemen senin için iyi olur sanki. Evde varsa salatalık doğra bide içine misssUcmelekannesi evet canım günü erken kapattım ama bir dahakine okadar erken kapatmayı düşünmüyorum şuan sanki acıktım. Midem ağrımaya başladı. Yoğurt yiyeceğim . Yoğurt serbestti dimi
A aaaa tak koluna farkında olmadan attığın adım sayısına inanamazsin. Bide bunun üzerine spor ekledinmi of offf yemede yanında yattyHee tamam ozaman birde telefonu almadan yürüdüklerm var aslında movebant saatim var takmam lazım o daha iyi
Evet artık düzelmez.11 yıl olmuş alisasi yok bence o kayinvaldenin
Afiyet olsun canim güzel menü bence16.09.2021
08.30 2 suda beklemiş kuru kayısı ve suyu
11.00 sütlü kahve 2 kare bitter
12.30
2 haşlanmış yumurta,salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, maydanoz
16.00 sade kahve
19.00 2 sk patlıcan yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek,salata
19.30 2 hurma
Şu: 2.5 lt
Adım: 6200
pacman Ucmelekannesi @Azimliiii
Kunefeye kadar güzel menu gibi16 Eylül Perşembe (hiç yakışan bı menü değil tabi)
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Peynir, zeytin
2 ceviz
Rezeneli biberiyeli çay
Ara
1 kase karışık kuruyemiş
1 küçük salkım üzüm
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
1 kase bamya çorbası
Salata yoğurt
8 yaprak sarma
Asıl bomba 1 tane künefe
Canım istedi yedim buzlukta kalmadı artık aklımda duracağına midemde duracak napıyım
Su 2 lt geçer
Spor yok şimdilik gece oğlan durursa belki yürürüm biraz
Helvayi ekmeğin üzerine mi sürdün canim .16 Eylül Perşembe menüm
19:30
6 kaşık taze fasulye
2 tavuk budu
Salata
21:00 (işte burası çok kötü canım aşırı tatlı çekti ) 1 dilim ekmek ve tahin helvası
3 ceviz
Su 1 litre
Adım 4400
@hzlselUcmelekannesi @Azimliiii
Güzel menü canım afiyet olsun16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata
Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz
İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz
Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam
Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)
Bir kase yogurtlu semizotu
2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur
Akşam 100 ip atlama
Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su
Afiyet olsun canım güzel menü16 Eylül Perşembe
Sabah
Ögle
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal
- Yeşil çay
Akşam
- Kahve
- 1 tane lifalif yulaf bar
- Yarım şeftali
- Az üzüm
2,5 lt su
- 2 yemek kaşığı yulaf
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
denizbenimadim
@Azimliiii
Ekmekler çok gözüme batti onun dışında güzel bence8.40
1 3 ü 1 arada
9.30
1 haşlanmış yumurta
10.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
12.30
4 kurabiye
14.30
2 kaşarlı yumurta
3 dilim ekmek
4 siyah Zeytin
1kk tulum Peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay
17.00
1 bardak kefir
18.30
1 tabak fırında et yemeği
3 dilim ekmek
Spor yapabilirsem tospağam uyuyunca yaparım
Su 1 lt sanırım
Benim en sıkıntılı haftaydı bu hafta. Diyetten spordan ve normal yemekten aşırı uzaklaşmışım. İnş ilerledikçe daha iyi olur
@kardelelen321
Afiyet olsun canım güzel menü16 eylul
kahvalti 8.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
salatalik
domates
1 elma
Aralarda farkli zamanlarda
2 domates
1 mandalina
1 salkim üzüm
Aksam
1 kase yogurt
3 yk menemen
1 dilim ekmek
2.5 lt su
11 bin adim
Ucmelekannesi @Sonsuz umut @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menüSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
Yulaf lapası(3 yk yulaf, kakao, 1 sb süt, bal, 7-8 fındık)
Ara
1 LT Yeşilçaylı su
Akşam
Fırında kabak(3 kabak, baharat, 2 tk zeytinyağ), 3 yk yoğurt, 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, 13bin adım
Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Afiyet olsun canım güzel menü16.09.2021
08.30 2 suda beklemiş kuru kayısı ve suyu
11.00 sütlü kahve 2 kare bitter
12.30
2 haşlanmış yumurta,salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, maydanoz
16.00 sade kahve
19.00 2 sk patlıcan yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek,salata
19.30 2 hurma
Şu: 2.5 lt
Adım: 6200
pacman Ucmelekannesi @Azimliiii
İyi kurtarmışsin bence Spor da var Afiyet olsun16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma
19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran
Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
@Lizozom55 @Azimliiii
Eki Görüntüle 2917541
insAllah yenice uyudu deliksiz uyur insAllah da yaparım SporOooo künefe ne demekhemde ertesi gün tartı günümüz neyse arık güzel sporlarla künefeyi yakarsın bence
insAllah şimdi kalkicam bklm oğlan uyuduKunefeye kadar güzel menu gibi
Spor yapmaya çalış hiç olmadi yak bari canimcim
Beni çözmüş olmalısın diyet listelerini çıldırtan bir ekmek sayım var malumEkmekler çok gözüme batti onun dışında güzel bence
Ekmeğin arasına koydum canım inşallah sahurda yapmadığım için telafi etmiştir diye düşünüyorumAfiyet olsun canim güzel menü bence
Kunefeye kadar güzel menu gibi
Spor yapmaya çalış hiç olmadi yak bari canimcim
Helvayi ekmeğin üzerine mi sürdün canim .
Akşam yemegin baya hafif aslında ins telefo etmiştir.
A aaaa tak koluna farkında olmadan attığın adım sayısına inanamazsin. Bide bunun üzerine spor ekledinmi of offf yemede yanında yatty
Beni çözmüş olmalısın diyet listelerini çıldırtan bir ekmek sayım var malum
İp atlamak çok güzel inceltiyormus canim.evet bugünkü sporum oglendeki belediyenin aletleriyle yaptım kafama göre yaptim ama bir dahakine dakika falan tutacağım. Şimdi çocuğumu uyutuuyorum 100 tane ip atlayacagim. Yarın insaAllah mekik tarzı düşünüyorum
Ya geçtiğimiz kısa kadar böyle değildi bu çocuk, akşam en geç 9 olunca uyurdu ama şimdi duzeltemiyorumO döngüyü ben de kıramadım. Benimki şu an emiyor. Uyucak inş da ben de kalkıp belki spor yapabilirim
Çok yaygın bir hastalık canım. Geçmiş olsun inş değildir
İyi dinlenmeler canimKizlar çok yorgunum ,menülere yarın bakacgim inşallah , iyi geceler hepjnize bol bol ekşi görelim inşallah
Diyet menüsü nerdeBugün menüm
Uyanınca 1 armut ve türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta 2 dilim süzme peynir 7 zeytin
Ara 15 fındık ve siyah çay
Öğlen 1 lehmaaacun ,ayran, mercimek çorbası ve salata
Ara türk kahvesi, 4 bayram çaklıtı, 2 göbüşlü lokma; (yaklaşık 6 lokma tatlısı eder), 1 dilim üzümlü cevizli nokul
Limonlu yeşil çay
Akşam kızarmış 2 dilim palamut ve 10-15 hamsi,salata ,2 dilim beyaz ekmek
Ara 2 top kasede dondurma,whey proteinli smoothie
2 lt su
15.547 adım , 3 mil leslie,8 dk bölgesel,7 dk Hiit kardiyo
Ucmelekannesi @Azimliiii Fit mutlu anne
Kız sen niye etiketlemedin benikünefe akşam olduğu için dünkü eksini götürmüş olabilir ama bilmiyorum tartılıyo musun günlük afiyet olsun canım
Yarın ekmeksiz az meyveli yapmam lazım sonrası kolay olcakEki Görüntüle 2917564
Afiyet olsun canimKahvaltı (8.00): 30 gr beyaz peynir 25 gr tb ekmek, 6 yeşilzeytin, domates, salatalık, yeşil biber
Öğle (12.30): 1 kepçe mercimek çorbası, 2 yk kadar kıyma (yemekhanede kabaklı içi kıyma dolu bi şey çıktı. İçinin kıymalarını yedim.) 2 çatal kısır (bu da 1 tabaktı abartmıyorum. Göz hakkı gerçekten 2 minik çatal tadına baktım. )
Akşam (18.45): 1 kepçe yoğurt çorbası, 110 gr balık
Ara (20.00): 1 mandalina
Adım: 6595
G GoklerceEl_Em Ucmelekannesi
Karanlıkta çektim gülmeyin akdkskdksk
Evet canım midem bir anda geçiyor inanki. Yani ben nasıl diyet yapmalıyım daha onu oturtamadim hala. Sabah öğlen akşam mi denemeliyim yoksa sabah akşam mi daha uygun bilemedim. Mesela saat 7 de son yemeği yesem daha mı uygun olur. Saat 11 kahvaltı 3 gibi daha ağırlıklı yesem son yemeği de 7 de yesem diye düşünüyorum. Uygun bir diyet bulmaya çalışıyorum kendime hani 1 ayda 3 kilo vermek yerine aç kalmadan düzenli ağır ağır tekrar alamayacağım kilolar vermek istiyorum.Ye canim yoğurt . Emzirdigin için daha geç saatte akşam yemeğini yemen senin için iyi olur sanki. Evde varsa salatalık doğra bide içine misss
Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.İp atlamak çok güzel inceltiyormus canim.UcanSupurge sürekli atliyordu. Günlük 1000 ip atlayarak verdi kilocuklarini. Ama ben bir düzen olusturamadim. Tüm beden hareket halinde ip.atlarken aslında.