Kilolar Firarda 😎

O döngüyü ben de kıramadım. Benimki şu an emiyor. Uyucak inş da ben de kalkıp belki spor yapabilirim
Çok yaygın bir hastalık canım. Geçmiş olsun inş değildir

Ucmelekannesi evet canım günü erken kapattım ama bir dahakine okadar erken kapatmayı düşünmüyorum şuan sanki acıktım. Midem ağrımaya başladı. Yoğurt yiyeceğim . Yoğurt serbestti dimi
Ye canim yoğurt . Emzirdigin için daha geç saatte akşam yemeğini yemen senin için iyi olur sanki. Evde varsa salatalık doğra bide içine misss

Hee tamam ozaman birde telefonu almadan yürüdüklerm var aslında movebant saatim var takmam lazım o daha iyi
A aaaa tak koluna farkında olmadan attığın adım sayısına inanamazsin. Bide bunun üzerine spor ekledinmi of offf yemede yanında yatty

Afiyet olsun canim güzel menü bence
Kunefeye kadar güzel menu gibi
Spor yapmaya çalış hiç olmadi yak bari canimcim
Helvayi ekmeğin üzerine mi sürdün canim .
Akşam yemegin baya hafif aslında ins telefo etmiştir.

Güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Ekmekler çok gözüme batti onun dışında güzel bence
İyi kurtarmışsin bence Spor da var Afiyet olsun
Oooo künefe ne demek hemde ertesi gün tartı günümüz neyse arık güzel sporlarla künefeyi yakarsın bence
insAllah yenice uyudu deliksiz uyur insAllah da yaparım Spor
Kunefeye kadar güzel menu gibi
Spor yapmaya çalış hiç olmadi yak bari canimcim
insAllah şimdi kalkicam bklm oğlan uyudu

Ekmeğin arasına koydum canım inşallah sahurda yapmadığım için telafi etmiştir diye düşünüyorum

A aaaa tak koluna farkında olmadan attığın adım sayısına inanamazsin. Bide bunun üzerine spor ekledinmi of offf yemede yanında yatty
evet bugünkü sporum oglendeki belediyenin aletleriyle yaptım kafama göre yaptim ama bir dahakine dakika falan tutacağım. Şimdi çocuğumu uyutuuyorum 100 tane ip atlayacagim. Yarın insaAllah mekik tarzı düşünüyorum

İp atlamak çok güzel inceltiyormus canim. UcanSupurge sürekli atliyordu. Günlük 1000 ip atlayarak verdi kilocuklarini. Ama ben bir düzen olusturamadim. Tüm beden hareket halinde ip.atlarken aslında.

Son düzenleme:
O döngüyü ben de kıramadım. Benimki şu an emiyor. Uyucak inş da ben de kalkıp belki spor yapabilirim

Çok yaygın bir hastalık canım. Geçmiş olsun inş değildir
Ya geçtiğimiz kısa kadar böyle değildi bu çocuk, akşam en geç 9 olunca uyurdu ama şimdi duzeltemiyorum ikinci döneme doğru kreşe verirsem belki düzelir diyorum

Kizlar çok yorgunum ,menülere yarın bakacgim inşallah , iyi geceler hepjnize bol bol ekşi görelim inşallah
İyi dinlenmeler canim
Diyet menüsü nerde
Yarınki tartini merakla bekliyor olacağım
Afiyet olsun canim

G Goklerce orticim mesajlarını alıntılamıştım da gitti. Bi daha da yapamadım ya buradan yazayım direkt. İyi dileklerin için teşekkür ederiim. Sabah da kabızlık sorunum var demişsin. Bana da öyle cevap yazmışsın. Hala devam ediyor mu? Bu durumda artı gelsen bile üzülme. Çünkü nedenini biliyoruz. Sorun çözüldüğünde birden çok eksi geleceksin. Ama kabızlığı ihmal etme. Allah korusun daha içinden çıkılmaz şeylere yol açmasın.

Menüne de baktım. Çok çok güzel. Tam bir perşembe menüsü hahahaha sabah yaptığın kayısılı şey bağırsaklarına iyi gelmiştir inşallah. Olmazsa birkaç gün ona devam et bakalım.

Ye canim yoğurt . Emzirdigin için daha geç saatte akşam yemeğini yemen senin için iyi olur sanki. Evde varsa salatalık doğra bide içine misss
Evet canım midem bir anda geçiyor inanki. Yani ben nasıl diyet yapmalıyım daha onu oturtamadim hala. Sabah öğlen akşam mi denemeliyim yoksa sabah akşam mi daha uygun bilemedim. Mesela saat 7 de son yemeği yesem daha mı uygun olur. Saat 11 kahvaltı 3 gibi daha ağırlıklı yesem son yemeği de 7 de yesem diye düşünüyorum. Uygun bir diyet bulmaya çalışıyorum kendime hani 1 ayda 3 kilo vermek yerine aç kalmadan düzenli ağır ağır tekrar alamayacağım kilolar vermek istiyorum.
İp atlamak çok güzel inceltiyormus canim. UcanSupurge sürekli atliyordu. Günlük 1000 ip atlayarak verdi kilocuklarini. Ama ben bir düzen olusturamadim. Tüm beden hareket halinde ip.atlarken aslında.
Hadi canım ya ciddimisin. İp atlamayı çok seviyorum aslında ama ipim yok şuan varmış gibi atlamak işe yarayabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…