Kilolar Firarda 😎

50 mi oy maşallah.

Bayılırım bunlara. Bi kutusunu tek oturuşta yiyorum düşününce bu yemeyle ben cidden az kilo alıyorum valla
Sağ ol canım 48 ama 50 ye yuvarlıyorum
Ben de yemek isterdim Dün çikolataları getiren arkadaş bugün de dondurma almış bana hem de magnum
Sağ ol canım bugün de dondurmaya hayır dedim

Saka yapıyorsun degilmi.
Bravooo sana ama uykuya da ihtiyacın var balım

Kizlarrrrr kizlarrrrr görün bak vaktim yok diyenler duysun duyanlar duymayanlara söylesin 4bucuga kadar spor yapmisss

hayırdır canım

Yaz bitmedi mi kıı
O zmn eve gelince köye gitmeden bi ayaklarını yükseğe kaldır dinlen derim cnm
Bilekliklerden alsana adım için :)

Sağ ol canım
Sağ ol canım ya iradem gerçekten güçlü inşallah bir gün bu iradeyi sigara için de kullanabilirim
Günaydın kizlar ben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Ben de birazdan kayısı çayı içeceğim inşallah sabaha etki eder kaç gündür aynıyım
Sağ ol canım

13-19 EYLÜL MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ

Benimki de aynı canım, 9 gibi uyanıyor öğlen uykusunu yapmak istemiyor saat 3 te uyuyor en erken 5 gibi kalkıyor sonra akşam 12 yi geçiyor uyuması,sabah biraz gec kalkarsa uyumak istemiyor ama akşam 7 gibi bayılıyor bu kez gece uyumuyor yani saçma bir kısır dongudeyiz cozemedik gitti

Kızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en son doktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..

Yavrular hasta olmasın

Ben de bugün 40 beden üst almıştım o geldi aman Allahım nasıl bol oldu geri gönderim 38 söyleyeceğim ama çok mutlu oldum
Ay benim resmen dümdüz ya bütün kilolar üst bölgede O yüzden hiç şikayet etmeyin gerçekten kalça iyidir

Yürü Esra yürü rakip atakta
Bende 8000 küsürdeyim
Ben de sırf yarış için sabahları yürüyüşe başladım
Bi daha dışarı çıktım halkalı lokma tatlısı yedüm azcuk onu da yakayım
Allah seni hiç yenecek şey mi o
Ellerine sağlık canım

hayırdır canım

Yaz bitmedi mi kıı
Vallahi hala bitmemis gibi , ya merkezde evde kalıyor ve kızım aşırı sıkılıyor ben de üzülüyorum o yüzden köyden gidip geliyoruz burda sürekli dışarı çıkıyor civcivleri falan var onun için daha iyi oluyor, canım sabah erken kalkıyorum eve gidiyorum duş alıp ise öyle geçiyorum, akşam eve gelince bir kaç işimi hallediyorum üstümi değişip köye geçiyorum, öyle bir kosturma içindeyim şu ara bakalım ne kadar sürecek,

hayırdır canım

Yaz bitmedi mi kıı
Sebepsiz canım ya ara ara böyle oluyor hiçbir şey yapasım yoktu dün bugün iyiyim ama azcık dengesizlik var bende
13-19 EYLÜL MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
Kızlar selam Ucmelekannesi

Eki Görüntüle 2917526
Ellerine sağlık canım

Evet ya sürpriz oldu benim için burası şükür biraz daha toparladım hem kafamı hem işleri elimden geldikçe buralardayım yine Senin nasıl gidiyor 8lere az kaldı artık
Ahh kuzum bu yazın beni çok duygulandırdııı. Zaten ağlak bi dönemdeyim. Açıcam şimdi muslukları.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Bende çok duygulandım toplight ı aradım kaptanım takımı kapatıyorlar diye panikle uzun süredir buradayım içim bi fena oldu. Lakin bu kadar gitmeSi bile iyiydi, ilk girişim 2014 müş takıma öyle bugün bakınca farkettim. Oldukça uzun bir zaman aile gibi olmuşuz neyse hayırlısı artık bir devir böyle kapandı

Kiz unutma bizi gel arada biz daha uzun yillar burada olacagiz ben kesin olurum daha zayiflayamadim ben seviyoruz seni insallah korursun kilonu her daim sadece ziyarete gelirsin
Canım buralardayım zaten mezuniyet kiloma dönene kadar elimden geldikçe dahil oluyorum bi şekilde kontrol etmemi sağlıyor en azından burası. Seni dal gibi görmeden gitmem

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ne kadar hafif geçmiş günün inşallah güzel bir eksi geliyor
3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel

Kuzum benim 5. Takım kapandı ama buradan hep beraber sırt sırta yine kilolar vermeye birbirimizi motive etmeye devam Sen ne yaptın yokluğunda işlerini yoluna koyabildin mi

Ben bu hafta sadece 300 gr verebildim salı gününden beri aynı kilodayım Yarın bakalım bir mucize gerçekleşir mi Ne ara cuma geldi anlamadım zaten sanki tartı gününe hala 3-5 gün var gibio kadar koşturmacalı geçiyor ki günler bu tempo bana şu an ağır geliyor veremediğim kiloları bile kafaya takacak halim kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…