Sağ ol canım 48 ama 50 ye yuvarlıyorum50 mi oy maşallah.
Bayılırım bunlara. Bi kutusunu tek oturuşta yiyorumdüşününce bu yemeyle ben cidden az kilo alıyorum valla
Sağ ol canım bugün de dondurmaya hayır dedimYaa degisikmis . Bilmiyordum
Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var
Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.
Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yokgelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.
Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun
Kocaman tebrikler
Bugünkü menume hiç bakma o zaman
Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.
Yaa sendeki şu irade varya
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Saka yapıyorsun degilmi.
Bravooo sanaama uykuya da ihtiyacın var balım
Kizlarrrrr kizlarrrrr görün bak vaktim yok diyenler duysun duyanlar duymayanlara söylesin 4bucuga kadar spor yapmisss
hayırdır canımBebeğim benim ben de özledimDün modum düşüktü hiç yazasım gelmedi bugün de hiç boşluğum olmadı şimdi yemeğimi yiyorum sonra geçmişe doğru bir yolculuk yapıp varlığımı hissettireceğim
Yaz bitmedi mi kııCanım kızıma kv yaz dönemi köyde bakıyor, iş yerime 20 dk falan sürüyor, ordan gidip geliyoruz ise , hemsireyim akşama kadar ayak üstü oluyorum ama telefon sürekli üstümde olmadığı için adım sayim normalden az çıkıyor, bölgesel değil canım adım sayısıakşam da işte kızla yaptığımız aktiviteler misal bu akşam biraz ip atladık haftasonu Leslie aklımda aslında
Cnm bu yıl hem balık sezonu açılsın diye bekledik okullar açılsın vs bi de memlekete gittikHaziranda güzeldir. Sahilde teknelerdeki balık ve midyesi harikadır
Elbette, KİLOLAR FİRARDAMerhaba bende aranıza katılabilir miyim
Sağ ol canımGüzel göründü gözüme canim afiyet olsun
Evet canım adım için beni menü içinAzimliiii etiketliyorsun
Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok
Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus
1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim
Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim
Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.
Harika menü afiyet olsun canim
Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam
Afiyet olsun canim güzel bence
Menü içinAzimliiii etiketliyorsun canim
Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim
Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim
Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Sağ ol canım ya iradem gerçekten güçlü inşallah bir gün bu iradeyi sigara için de kullanabilirimSagol cnm
Masallah sana
Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlarbu dedigni uygulamaya calisicam insallah cnm bi sac boyatma istiyorm aslinda
Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundur
Ah ahh sormaa bendee
Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi.
Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorr
Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmedi
Gecmis olsun cok
Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleee
Ben de birazdan kayısı çayı içeceğim inşallah sabaha etki eder kaç gündür aynıyımGünaydın kizlarben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Sağ ol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Süper menü canım
Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de
Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim
insAllah cnm
Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım
No | Üye Nick | 13.Eyl | 14.Eyl | 15.Eyl | 16.Eyl | 17.Eyl | 18.Eyl | 19.Eyl |
1 |
| * | * | * | ||||
2 |
| * | * | |||||
3 | @bilgem tomris | * | * | * | ||||
4 | @Breeze96 | * | * | |||||
5 | C Cagrihilal1 | * | * | |||||
6 |
| * | * | |||||
7 |
| * | * | |||||
8 |
| * | * | * | ||||
9 |
| |||||||
10 |
| * | * | * | ||||
11 | G Goklerce | * | * | * | ||||
12 |
| |||||||
13 |
| * | * | * | ||||
14 |
| * | * | * | ||||
15 |
| * | * | |||||
16 |
| * | ||||||
17 |
| * | * | * | ||||
18 | K Kubraaaccc | |||||||
19 |
| * | ||||||
20 |
| * | * | |||||
21 |
| * | * | * | ||||
22 |
| * | * | |||||
23 |
| |||||||
24 |
| * | * | * | ||||
25 |
| * | * | |||||
26 |
| * | * | * | ||||
27 |
| * | * | * | ||||
28 | Z Z P | * | * |
Benimki de aynı canım, 9 gibi uyanıyor öğlen uykusunu yapmak istemiyor saat 3 te uyuyor en erken 5 gibi kalkıyor sonra akşam 12 yi geçiyor uyuması,sabah biraz gec kalkarsa uyumak istemiyor ama akşam 7 gibi bayılıyor bu kez gece uyumuyor yani saçma bir kısır dongudeyiz cozemedik gittiOglan 11bucuk uyandi ogle uykusu yaptirmiym bugun dedm cunki gece 2-3 uyuyor sonra e zaten gec uyanmisti 7ye gelirken kucagmda bayildi kaldi zorla dalan cocuk 2 dk surmedn uyudu resmen bidaha uyanrmi bilmem uyanirsa nezaman uyuycak uyanmazsa sabah 6 kalkariz heraldene zor bi cocuk ya
Ben de bugün 40 beden üst almıştım o geldi aman Allahım nasıl bol oldu geri gönderim 38 söyleyeceğim ama çok mutlu oldumAynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim
Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bencetüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım
Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi
Ay benim resmen dümdüz ya bütün kilolar üst bölgedeaz mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavffbasen de kalça da lazım kadın da gülüm her yerimiz dümdüz olsa ne o travesti gibi mi duralım daaaa
Ben de sırf yarış için sabahları yürüyüşe başladımYürü Esra yürürakip atakta
Bende 8000 küsürdeyim
Allah seni hiç yenecek şey mi oBi daha dışarı çıktımhalkalı lokma tatlısı yedüm azcuk onu da yakayım
Ellerine sağlık canımKİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ
Noo Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 Azimliiii 4.000 6.000 4.000 2 Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 7.000 4 @Breeze96 15.073 12.403 5 C Cagrihilal1 10.000 10.000 6 Calypso95 4.000 7 DeryaOnDiet 8 eceboce 8.600 9 eliya 10 Fit mutlu anne 7.460 6.075 11 G Goklerce 5.500 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak 12.000 13.028 15.927 14 hzlsel 6.000 9.428 14.074 15 Jasminium84 16 Deniz ve Kum 17 kardelelen321 18 K Kubraaaccc 19 Lizozom55 18.200 20 Nikinik 4.976 21 nnurc 5.500 22 pacman 12.800 6.442 23 Pnrrr-12 24 SonsuzUmut 5.000 6.000 7.000 25 Ucmelekannesi 7.600 10.255 3.927 26 yarimuhendis 12.247 27 El_Em 13.900 12.660 6.866
Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan
Vallahi hala bitmemis gibi ,
hayırdır canım
Yaz bitmedi mi kıı
O zmn eve gelince köye gitmeden bi ayaklarını yükseğe kaldır dinlen derim cnm
Bilekliklerden alsana adım için :)
Sebepsiz canım ya ara ara böyle oluyor hiçbir şey yapasım yoktu dün bugün iyiyim ama azcık dengesizlik var bende
hayırdır canım
Yaz bitmedi mi kıı
O zmn eve gelince köye gitmeden bi ayaklarını yükseğe kaldır dinlen derim cnm
Bilekliklerden alsana adım için :)
Ellerine sağlık canım13-19 EYLÜL MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 Azimliiii * * * 2 Beyaz leylak * * 3 @bilgem tomris * * * 4 @Breeze96 * * 5 C Cagrihilal1 * * 6 Calypso95 * * 7 DeryaOnDiet * * 8 eceboce * * * 9 eliya 10 Fit mutlu anne * * * 11 G Goklerce * * * 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak * * * 14 hzlsel * * * 15 Jasminium84 * * 16 Deniz ve Kum * 17 kardelelen321 * * * 18 K Kubraaaccc 19 Lizozom55 * 20 Nikinik * * 21 nnurc * * * 22 pacman * * 23 Pnrrr-12 24 SonsuzUmut * * * 25 Tempus * * 26 Ucmelekannesi * * * 27 yarimuhendis * * * 28 Z Z P * *
Evet ya sürpriz oldu benim için burasıKuzum bugün daha iyi çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl❤
İnşallah canım❤
Ben de katılıyorum buna. Eşim uygun fiyatlı bişey de giyse bütün millet soruyo nerden aldın diye. Herkes beğeniyor. Adamda gr fazlalık yok çok hırslanıyorum
İyi yapmışsın canım. Hoşgeldin. Sen yokken buraya taşındık. Yerleşmeye çalışıyoruz.Nasıldı tatil. +1 o kadar da zor değil senin için, büyük bi kısmı da ödemdir zaten. ❤
Bende çok duygulandım toplight ı aradım kaptanım takımı kapatıyorlar diye panikleAhh kuzum bu yazın beni çok duygulandırdııı. Zaten ağlak bi dönemdeyim. Açıcam şimdi muslukları.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Canım buralardayım zaten mezuniyet kiloma dönene kadar elimden geldikçe dahil oluyorum bi şekilde kontrol etmemi sağlıyor en azından burası. Seni dal gibi görmeden gitmemKiz unutma bizi gel arada biz daha uzun yillar burada olacagiz ben kesin olurum daha zayiflayamadim benseviyoruz seni insallah korursun kilonu her daim sadece ziyarete gelirsin
Afiyet olsun canım16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata
Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz
İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz
Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam
Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)
Bir kase yogurtlu semizotu
2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur
Akşam 100 ip atlama
Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su
Afiyet olsun canım ne kadar hafif geçmiş günün inşallah güzel bir eksi geliyor16 Eylül Perşembe
Sabah
Ögle
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal
- Yeşil çay
Akşam
- Kahve
- 1 tane lifalif yulaf bar
- Yarım şeftali
- Az üzüm
2,5 lt su
- 2 yemek kaşığı yulaf
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
denizbenimadim
Azimliiii
3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler8.40
1 3 ü 1 arada
9.30
1 haşlanmış yumurta
10.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
12.30
4 kurabiye
14.30
2 kaşarlı yumurta
3 dilim ekmek
4 siyah Zeytin
1kk tulum Peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay
17.00
1 bardak kefir
18.30
1 tabak fırında et yemeği
3 dilim ekmek
Spor yapabilirsem tospağam uyuyunca yaparım
Su 1 lt sanırım
Benim en sıkıntılı haftaydı bu hafta. Diyetten spordan ve normal yemekten aşırı uzaklaşmışım. İnş ilerledikçe daha iyi olur
kardelelen321
Gayet güzel menü canım afiyet olsunkahvalti 8.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
salatalik
domates
1 elma
Aralarda farkli zamanlarda
2 domates
1 mandalina
1 salkim üzüm
Aksam
1 kase yogurt
3 yk menemen
1 dilim ekmek
2.5 lt su
11 bin adim
Ucmelekannesi SonsuzUmut Azimliiii
Afiyet olsun canım gayet güzel16.09.2021
08.30 2 suda beklemiş kuru kayısı ve suyu
11.00 sütlü kahve 2 kare bitter
12.30
2 haşlanmış yumurta,salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, maydanoz
16.00 sade kahve
19.00 2 sk patlıcan yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek,salata
19.30 2 hurma
Şu: 2.5 lt
Adım: 6200
pacman Ucmelekannesi Azimliiii
Kuzum benim 5. Takım kapandı ama buradan hep beraber sırt sırta yine kilolar vermeye birbirimizi motive etmeye devamMerhabalar
Son biriken sayfaları okumak bir garip hissettirdi. 7 senedir buradaydım sanki bir dost yüzü kayboluyor gibi hissettim. Kısa süreli kaptanlık deneyimimi hatırlayınca kapatılmasının talep edilmesi de çok normal geldi. Bu kadar insanın sorumluluğu yükü az değil! Yine de vedalaşmadan olmazdı. İlk günden son güne hep yanımda olan @toplight iyi ki tanıdım@morordek nede çok eğlendik son süreçlerde hiç idare edilmeyecek beni idare eden canım kaptanım @Emnis
Bu süreçte hep desteğini hissettiğimDeryaOnDiet hzlsel C Cagrihilal1 kardelelen321 hepinizi çok öpüyorum. Hatırlayamadığım herkese Yanyana durabildiğimiz her an için kocaman sevgiler.
Ve en büyük övgüler hiçbir zaman hiçbirimizi bırakmayan sevgili @seaBahAR
Hoşçakal 5. Takım