- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
Bu zamana kadar hiç anlamadı. Her zaman beni suçladı. Eşim yanımda durdukça daha da bilendi. Her zaman haklı o, madur o, vefakar o. Uzak duruyorum fazla muhatap olmuyorum. Aramıyor sormuyor oluyo. Sıcak davranıyorum, yakınlaştığımız zaman da en fazla 2 gün iyi sonra buluyor tartışacak bişey. Ben kendimi sorgulamaktan da bıktım artık.Üzüldüm cnm yainşallah hatasını anlar artık senle iletişim kurmaya iyi geçinmeye çalışır 3 günmük dünya ne istiyor yani
Yarın ki sonuçtan korkuyorum ortaamBenim de üst bacak ve göbek hemen yağlanıyor maalesef. En zor da üst bacağın gidiyor
Vay ortam aç gezmişim maşallah
Dal olmadan ölüp gidecegim galibaCanım buralardayım zaten mezuniyet kiloma dönene kadar elimden geldikçe dahil oluyorum bi şekilde kontrol etmemi sağlıyor en azından burası. Seni dal gibi görmeden gitmem
Kiz aha beni gectin ben sistikce sisiyorumBen bu hafta sadece 300 gr verebildimsalı gününden beri aynı kilodayım Yarın bakalım bir mucize gerçekleşir mi Ne ara cuma geldi anlamadım zaten sanki tartı gününe hala 3-5 gün var gibi o kadar koşturmacalı geçiyor ki günler bu tempo bana şu an ağır geliyor veremediğim kiloları bile kafaya takacak halim kalmıyor
Günü erken kapatmissin. Sabah da ekmeğin bir dlm olduğu için 1 tabak bulgur pilavı gorulmeyebilir16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata
Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz
İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz
Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam
Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)
Bir kase yogurtlu semizotu
2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur
Akşam 100 ip atlama
Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su
Gayet hafif güzel bir menü olmuş canim afiyet olsun16 Eylül Perşembe
Sabah
Ögle
- 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal
- Yeşil çay
Akşam
- Kahve
- 1 tane lifalif yulaf bar
- Yarım şeftali
- Az üzüm
2,5 lt su
- 2 yemek kaşığı yulaf
- 3 kaşık yoğurt
- 1 kaşık kuru üzüm
denizbenimadim
@Azimliiii
Tüm güne bakınca 6 dlm ekmek çok gibi ama zamanla azaltirsin canim. Gerisi güzel afiyet olsun8.40
1 3 ü 1 arada
9.30
1 haşlanmış yumurta
10.30
1 avuç çiğ kuruyemiş
12.30
4 kurabiye
14.30
2 kaşarlı yumurta
3 dilim ekmek
4 siyah Zeytin
1kk tulum Peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay
17.00
1 bardak kefir
18.30
1 tabak fırında et yemeği
3 dilim ekmek
Spor yapabilirsem tospağam uyuyunca yaparım
Su 1 lt sanırım
Benim en sıkıntılı haftaydı bu hafta. Diyetten spordan ve normal yemekten aşırı uzaklaşmışım. İnş ilerledikçe daha iyi olur
kardelelen321
Afiyet olsun canim süper menu16 eylul
kahvalti 8.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
salatalik
domates
1 elma
Aralarda farkli zamanlarda
2 domates
1 mandalina
1 salkim üzüm
Aksam
1 kase yogurt
3 yk menemen
1 dilim ekmek
2.5 lt su
11 bin adim
Ucmelekannesi @Sonsuz umut @Azimliiii
Afiyet olsun Güzel menü olmuş canimSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
Yulaf lapası(3 yk yulaf, kakao, 1 sb süt, bal, 7-8 fındık)
Ara
1 LT Yeşilçaylı su
Akşam
Fırında kabak(3 kabak, baharat, 2 tk zeytinyağ), 3 yk yoğurt, 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, 13bin adım
Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Sağ ol canım 48 ama 50 ye yuvarlıyorum
Ben de yemek isterdimDün çikolataları getiren arkadaş bugün de dondurma almış bana hem de magnum
Sağ ol canım bugün de dondurmaya hayır dedim
Tabi canım olur neden olmasınElbette, KİLOLAR FİRARDAmenü ve spor listesi buraya her gün menü ve sporunu yazarsın olur mu Ucmelekannesi
Eline sağlık canım ben seni etiketlemeyi unutuyorum hep canim listeye
Allah Allah. İns iyileşir biran önce canim.Kızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
HelalllllllBen de sırf yarış için sabahları yürüyüşe başladım
Allah seni hiç yenecek şey mi o
Ellerine sağlık canım
Canım yuruyus öncesinde yapiyormuydun(unutkan ben) belki spor yürüyüşün ödemi olmuştur.Ben bu hafta sadece 300 gr verebildimsalı gününden beri aynı kilodayım Yarın bakalım bir mucize gerçekleşir mi Ne ara cuma geldi anlamadım zaten sanki tartı gününe hala 3-5 gün var gibi o kadar koşturmacalı geçiyor ki günler bu tempo bana şu an ağır geliyor veremediğim kiloları bile kafaya takacak halim kalmıyor
Burası sadece kilo vermek için bulunduğumuz yer degilmi canim. Güzel dostluklarimiz böyle böyle oluşuyor. Derdini tabiki anlatacaksın.Bu zamana kadar hiç anlamadı. Her zaman beni suçladı. Eşim yanımda durdukça daha da bilendi. Her zaman haklı o, madur o, vefakar o. Uzak duruyorum fazla muhatap olmuyorum. Aramıyor sormuyor oluyo. Sıcak davranıyorum, yakınlaştığımız zaman da en fazla 2 gün iyi sonra buluyor tartışacak bişey. Ben kendimi sorgulamaktan da bıktım artık.
Ya neyse içimi döktüm ama sizi de
3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler
Bu zamana kadar hiç anlamadı. Her zaman beni suçladı. Eşim yanımda durdukça daha da bilendi. Her zaman haklı o, madur o, vefakar o. Uzak duruyorum fazla muhatap olmuyorum. Aramıyor sormuyor oluyo. Sıcak davranıyorum, yakınlaştığımız zaman da en fazla 2 gün iyi sonra buluyor tartışacak bişey. Ben kendimi sorgulamaktan da bıktım artık.
Ya neyse içimi döktüm ama sizi de sıkmaya hakkım yok burada. ❤
Yarın ki sonuçtan korkuyorum ortaam❤
Normalde hiç içtiğim bir şey değil canım. Yanlış almışım okula götürdüm paketi. Her seferinde 2 di 1 arada almayı unutuyorum. Sabah mecbur içiyorum3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler
canım neyi bekliyorsun okullarda başladı evine yerleştin var mı başka bir şey
artık bir yere bağlı değiliz kuralları biz belirledik :) ilk sayfada farklı bir şey yok hadi başla sende
Gelicem Gelicem de inanın geçen haftasonuna kadar yatılı misafirlerim vardı. 2 haftasına da Bi Afyon a gidip gelmemiz lazım o işide halledeyim de inşallah Gelicem artık şükür ki 1 kilo falan artıdayım o da regli şişkinliğimde var o kadar yememe rağmen çok kilo almadığım seviniyorum sadeceTebrikler canım insan çok mutlu oluyorGelmesin bir daha 7ler
Benzer canım gel o zaman bir an önce kiloları tekrar almadan
Ay sürekli tertipli düzenli günlük ev işi olayını ben beceremiyorum snrm kızım küçükken yapabiliyordum sonra sonra iki günde 3 günde yapmaya başladım şimdi haftada bı dipli iki güne de komple supurursem sukrediyrkumSagol cnm sen dun yeterince yapmissin cnm bende smdi uzun bi ara verirm yine
insAllah uyanmaz deliksiz 8-9 a kadar uyurOglan 11bucuk uyandi ogle uykusu yaptirmiym bugun dedm cunki gece 2-3 uyuyor sonra e zaten gec uyanmisti 7ye gelirken kucagmda bayildi kaldi zorla dalan cocuk 2 dk surmedn uyudu resmen bidaha uyanrmi bilmem uyanirsa nezaman uyuycak uyanmazsa sabah 6 kalkariz heraldene zor bi cocuk ya
Ayyy canım ya kıyamam Rabbim şifa versin el ayak hastalığı ateş mi yapıyormuşKızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
Tak ortim motivasyonun artar hem.Ohoo ben okulda sınıftan sınıfa giderken günde 7 saat kesin en az 5 bin atıyorumduradım sayar saatim var ama 3 yıldır aldım ve dolapta taksam iyi olabilir
Ah kıyamam ya. Olmasınlar.Kızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
Aynen öyle canım aile gibi olduk. Neyseki burda da grupla devam. Burası da güzel olacak hepimiz için. ❤Evet ya sürpriz oldu benim için burasışükür biraz daha toparladım hem kafamı hem işleri elimden geldikçe buralardayım yine Senin nasıl gidiyor 8lere az kaldı artık
Bende çok duygulandım toplight ı aradım kaptanım takımı kapatıyorlar diye panikleuzun süredir buradayım içim bi fena oldu. Lakin bu kadar gitmeSi bile iyiydi, ilk girişim 2014 müş takıma öyle bugün bakınca farkettim. Oldukça uzun bir zaman aile gibi olmuşuz neyse hayırlısı artık bir devir böyle kapandı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ne kadar hafif geçmiş günün inşallah güzel bir eksi geliyor
3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler
Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Çok teşekkür ederim canım benim ❤❤Burası sadece kilo vermek için bulunduğumuz yer degilmi canim. Güzel dostluklarimiz böyle böyle oluşuyor. Derdini tabiki anlatacaksın.
Eşin olanların farkında ve yanindaysa en güzeli uzak durman. Boşver arayıp sormayan kötü gelin ol. Ama kafan rahat olursun. Çünkü yaranamayacaksin belli. Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama böyle insanların düzelme şansı yok gibi geliyor bana
Afiyet olsun canım emzirdiğin için bulgur pilavına laf yok16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata
Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz
İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz
Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam
Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)
Bir kase yogurtlu semizotu
2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur
Akşam 100 ip atlama
Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su
Ya bayılıyorum menülerine tam Perşembe menüsü olmuş bir hafta rekor bir eksi bekliyorum senden ortim hadi edip savuralım buralarıSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
Yulaf lapası(3 yk yulaf, kakao, 1 sb süt, bal, 7-8 fındık)
Ara
1 LT Yeşilçaylı su
Akşam
Fırında kabak(3 kabak, baharat, 2 tk zeytinyağ), 3 yk yoğurt, 4 yk haşlanmış bulgur
2 LT su, 13bin adım
Beyaz leylak Ucmelekannesi @Azimliiii
Sen zaten koruma dönemğndesin değil mi canım ?mezun oldun çünkü.menün güzel 15:30 da çaya falan mı gittin o sırıtıyor bize oradan16 Eylül Perşembe
11.00
1 yağda yumurta
1 dlm ekmek
1 kase yoğurt
15.30
3 YK patates salatası
Yarım gül böreği
5 yaprak sarma
19.30
3 YK et sote
Sagan piyaz
1 bardak ayran
Şu 2bucuk litre
1 litre yeşilçay,limon ,nane ,maden suyu karışımı
@Lizozom55 @Azimliiii
Eki Görüntüle 2917541
Oooo künefe ne demek16 Eylül Perşembe (hiç yakışan bı menü değil tabi)
Kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
Peynir, zeytin
2 ceviz
Rezeneli biberiyeli çay
Ara
1 kase karışık kuruyemiş
1 küçük salkım üzüm
Öğle
1 kase tarhana çorbası
Akşam
1 kase bamya çorbası
Salata yoğurt
8 yaprak sarma
Asıl bomba 1 tane künefe
Canım istedi yedim buzlukta kalmadı artık aklımda duracağına midemde duracak napıyım
Su 2 lt geçer
Spor yok şimdilik gece oğlan durursa belki yürürüm biraz
Aynen bir süre kilo kendimi kısıtlamadan herşeyden yiyereken zaten koruma dönemğndesin değil mi canım ?mezun oldun çünkü.menün güzel 15:30 da çaya falan mı gittin o sırıtıyor bize oradankalori hesabına vurduğunda dengeli bence afiyet olsun
İnsanların birbirine alışması sancılı bir süreç. Kendinden çok fazla taviz verme canımBen kv ile tartıştım bugün. Sinirimden temizliğe vurdum kendimi. Başım zonkluyo. Ağlamak da istemiyorum artık yıldım kendisinden vallahi.
Afiyet olsun sefan olsun. Benim yerime de yürü attır tozunu..
Çok geçmiş olsun canım çabucak toparlar inşallahKızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en sondoktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..
Yavrular hasta olmasın
Benim adımlarım hep öyle gün içinde attıklarım sayılıyordur canım hiç düşünmemiştimKızlar ben 5500 adım atmisim hiç farkında olmadan. Ama tempolu bir yürüyüş değil yine de sayılıyor mu. Oğlumu parka falan götürmüştüm.
Tabi sayılır canim. Herkes spor yada yürüyüş yaparak atmıyor o kadar adımı. Gün boyu ne kadar adımın olursa onu paylasiyorsun. Ekran görüntüsüyle menü sayfasına paylasirsan listeye eklerim canimKızlar ben 5500 adım atmisim hiç farkında olmadan. Ama tempolu bir yürüyüş değil yine de sayılıyor mu. Oğlumu parka falan götürmüştüm.
11 yıl olmuş alisasi yok bence o kayinvaldeninİnsanların birbirine alışması sancılı bir süreç. Kendinden çok fazla taviz verme canım