Kilolar Firarda 😎

50 mi oy maşallah.

Bayılırım bunlara. Bi kutusunu tek oturuşta yiyorum🙈 düşününce bu yemeyle ben cidden az kilo alıyorum valla😂
Sağ ol canım 48 ama 50 ye yuvarlıyorum🤣🤣🤣
Ben de yemek isterdim🥺 Dün çikolataları getiren arkadaş bugün de dondurma almış bana hem de magnum🙈
Yaa degisikmis . Bilmiyordum

Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var

Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.

Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yok🤭🤭 gelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor😂😂

Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.

Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun

Kocaman tebrikler👏👏🤲🤲

Bugünkü menume hiç bakma o zaman😂

Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.

Yaa sendeki şu irade varya 👏👏👏👏
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Sağ ol canım bugün de dondurmaya hayır dedim🤣

Saka yapıyorsun degilmi.
Bravooo sana 👏👏👏ama uykuya da ihtiyacın var balım😘😘

Kizlarrrrr kizlarrrrr görün bak vaktim yok diyenler duysun duyanlar duymayanlara söylesin 4bucuga kadar spor yapmisss:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
😀😀😀

Bebeğim benim ben de özledim😍😍😍 Dün modum düşüktü hiç yazasım gelmedi bugün de hiç boşluğum olmadı şimdi yemeğimi yiyorum sonra geçmişe doğru bir yolculuk yapıp varlığımı hissettireceğim🤭🤭
hayırdır canım 😔

Canım kızıma kv yaz dönemi köyde bakıyor, iş yerime 20 dk falan sürüyor, ordan gidip geliyoruz ise , hemsireyim akşama kadar ayak üstü oluyorum ama telefon sürekli üstümde olmadığı için adım sayim normalden az çıkıyor, bölgesel değil canım adım sayısı 🙄🤣 akşam da işte kızla yaptığımız aktiviteler misal bu akşam biraz ip atladık 😁 haftasonu Leslie aklımda aslında
Yaz bitmedi mi kıı :KK70:
O zmn eve gelince köye gitmeden bi ayaklarını yükseğe kaldır dinlen derim cnm 😍
Bilekliklerden alsana adım için :)

Güzel göründü gözüme canim afiyet olsun

Evet canım adım için beni menü için Azimliiii Azimliiii etiketliyorsun

Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok

Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus

1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim

Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim

Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.

Harika menü afiyet olsun canim

Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam

Afiyet olsun canim güzel bence
Menü için Azimliiii Azimliiii etiketliyorsun canim

Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim

Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim

Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Sağ ol canım😘
Sagol cnm :KK36:

Masallah sana :nazar::KK200:

Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlar :KK43: bu dedigni uygulamaya calisicam insallah cnm bi sac boyatma istiyorm aslinda

Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundur

Ah ahh sormaa bendee

Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi. :rolleyes:

Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorr

Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmedi :olamaz:

Gecmis olsun cok

Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleee
Sağ ol canım ya iradem gerçekten güçlü inşallah bir gün bu iradeyi sigara için de kullanabilirim🙈
Günaydın kizlar 😍 ben 4 5 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum :KK43: sanırım bu sebeple eksiye gecemedim .. inşallah bugün çözülür bu sorun
Ben de birazdan kayısı çayı içeceğim inşallah sabaha etki eder kaç gündür aynıyım😅
Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım

Süper menü canım

Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar

Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü

Afiyet olsun canım güzel

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de

Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim

insAllah cnm

Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel

Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah🤭

Afiyet olsun canım güzel menü bence

Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım
Sağ ol canım😘

13-19 EYLÜL MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
Kızlar selam :KK15: Ucmelekannesi Ucmelekannesi

1631815230189.png

Oglan 11bucuk uyandi ogle uykusu yaptirmiym bugun dedm cunki gece 2-3 uyuyor sonra e zaten gec uyanmisti 7ye gelirken kucagmda bayildi kaldi zorla dalan cocuk 2 dk surmedn uyudu resmen bidaha uyanrmi bilmem uyanirsa nezaman uyuycak uyanmazsa sabah 6 kalkariz heralde :olamaz: ne zor bi cocuk ya
Benimki de aynı canım, 9 gibi uyanıyor öğlen uykusunu yapmak istemiyor saat 3 te uyuyor en erken 5 gibi kalkıyor sonra akşam 12 yi geçiyor uyuması,sabah biraz gec kalkarsa uyumak istemiyor ama akşam 7 gibi bayılıyor bu kez gece uyumuyor yani saçma bir kısır dongudeyiz cozemedik gitti :KK43:

Kızlar biz yine hastaneye gittik oğlumun ateşi birdenbire yükselmeye başladı 39.5 olmuştu en son 😔 doktor el ayak hastalığı başlangıcı olabilir dedi sırtında birkaçtane kırmızı nokta var. Tam emin de olamadı..

Yavrular hasta olmasın 😓😓

Aynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim😰

Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bence 😂 tüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım

Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi😂
Ben de bugün 40 beden üst almıştım o geldi aman Allahım nasıl bol oldu geri gönderim 38 söyleyeceğim ama çok mutlu oldum🤣🤣
az mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavff :rolleyes: basen de kalça da lazım kadın da gülüm her yerimiz dümdüz olsa ne o travesti gibi mi duralım daaaa :KK70:
Ay benim resmen dümdüz ya bütün kilolar üst bölgede🙈 O yüzden hiç şikayet etmeyin gerçekten kalça iyidir🤣🤣

Yürü Esra yürü 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🤭🤭 rakip atakta 🤣🤣
Bende 8000 küsürdeyim 👀
Ben de sırf yarış için sabahları yürüyüşe başladım🤣🤣🤣
Bi daha dışarı çıktım :KK8: halkalı lokma tatlısı yedüm azcuk onu da yakayım :KK70:
Allah seni hiç yenecek şey mi o🤣
:KK36: KİLOLAR FİRARDA :KK36:
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ

NooÜye Nick13.0914.0915.0916.09
1 Azimliiii Azimliiii 4.0006.0004.000
2 Beyaz leylak Beyaz leylak 7.000:KK12:
3@bilgem tomris6.0007.000
4@Breeze9615.07312.403
5 C Cagrihilal1 10.00010.000
6 Calypso95 Calypso95 4.000
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet :KK12:
8 eceboce eceboce 8.600
9 eliya eliya :KK12:
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne 7.4606.075
11 G Goklerce 5.500
12 denizbenimadim denizbenimadim :KK12:
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 12.00013.02815.927
14 hzlsel hzlsel 6.0009.42814.074
15 Jasminium84 Jasminium84 :KK12:
16 Deniz ve Kum Deniz ve Kum :KK12:
17 kardelelen321 kardelelen321 :KK12:
18 K Kubraaaccc :KK12:
19 Lizozom55 Lizozom55 18.200:KK12:
20 Nikinik Nikinik 4.976:KK12:
21 nnurc nnurc 5.500
22 pacman pacman 12.8006.442:KK12:
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 :KK12:
24 SonsuzUmut SonsuzUmut 5.0006.0007.000
25 Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7.60010.2553.927
26 yarimuhendis yarimuhendis 12.247:KK12:
27 El_Em El_Em 13.90012.6606.866

Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan :KK12:
Ellerine sağlık canım💕

😀😀😀

hayırdır canım 😔

Vallahi hala bitmemis gibi ,🤣 ya merkezde evde kalıyor ve kızım aşırı sıkılıyor ben de üzülüyorum o yüzden köyden gidip geliyoruz :KK43: burda sürekli dışarı çıkıyor civcivleri falan var onun için daha iyi oluyor, canım sabah erken kalkıyorum eve gidiyorum duş alıp ise öyle geçiyorum, akşam eve gelince bir kaç işimi hallediyorum üstümi değişip köye geçiyorum, öyle bir kosturma içindeyim şu ara bakalım ne kadar sürecek,

😀😀😀

hayırdır canım 😔

Sebepsiz canım ya ara ara böyle oluyor hiçbir şey yapasım yoktu dün bugün iyiyim ama azcık dengesizlik var bende :KK70: :rolleyes:
Kızlar selam :KK15: Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Eki Görüntüle 2917526
Ellerine sağlık canım🥰

Kuzum bugün daha iyi çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl❤

İnşallah canım❤

Ben de katılıyorum buna. Eşim uygun fiyatlı bişey de giyse bütün millet soruyo nerden aldın diye. Herkes beğeniyor. Adamda gr fazlalık yok çok hırslanıyorum 😒

İyi yapmışsın canım. Hoşgeldin. Sen yokken buraya taşındık. Yerleşmeye çalışıyoruz. 😊Nasıldı tatil. +1 o kadar da zor değil senin için, büyük bi kısmı da ödemdir zaten. ❤
Evet ya sürpriz oldu benim için burası 🙈 şükür biraz daha toparladım hem kafamı hem işleri elimden geldikçe buralardayım yine ❤️ Senin nasıl gidiyor 8lere az kaldı artık 🥰
Ahh kuzum bu yazın beni çok duygulandırdııı. Zaten ağlak bi dönemdeyim. Açıcam şimdi muslukları.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Bende çok duygulandım toplight ı aradım kaptanım takımı kapatıyorlar diye panikle 🙈🙈🙈 uzun süredir buradayım içim bi fena oldu. Lakin bu kadar gitmeSi bile iyiydi, ilk girişim 2014 müş takıma öyle bugün bakınca farkettim. Oldukça uzun bir zaman aile gibi olmuşuz 🥰 neyse hayırlısı artık bir devir böyle kapandı

Kiz unutma bizi gel arada biz daha uzun yillar burada olacagiz ben kesin olurum daha zayiflayamadim ben🙈 seviyoruz seni insallah korursun kilonu her daim sadece ziyarete gelirsin 😍😍
Canım buralardayım zaten mezuniyet kiloma dönene kadar elimden geldikçe dahil oluyorum bi şekilde kontrol etmemi sağlıyor en azından burası. Seni dal gibi görmeden gitmem 🥰🥰🥰

16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata

Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz

İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz

Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam

Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)😃😃
Bir kase yogurtlu semizotu

2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur

Akşam 100 ip atlama

Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su 🥳
Afiyet olsun canım😘
16 Eylül Perşembe

Sabah
  • 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal
  • Yeşil çay
Ögle
  • Kahve
  • 1 tane lifalif yulaf bar
  • Yarım şeftali
  • Az üzüm
Akşam
  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 3 kaşık yoğurt
  • 1 kaşık kuru üzüm
2,5 lt su
denizbenimadim denizbenimadim
Azimliiii Azimliiii
Afiyet olsun canım ne kadar hafif geçmiş günün inşallah güzel bir eksi geliyor 🤩
8.40
1 3 ü 1 arada

9.30
1 haşlanmış yumurta

10.30
1 avuç çiğ kuruyemiş

12.30
4 kurabiye

14.30
2 kaşarlı yumurta
3 dilim ekmek
4 siyah Zeytin
1kk tulum Peyniri
1 domates
1 bardak yeşil çay

17.00
1 bardak kefir

18.30
1 tabak fırında et yemeği
3 dilim ekmek

Spor yapabilirsem tospağam uyuyunca yaparım

Su 1 lt sanırım

Benim en sıkıntılı haftaydı bu hafta. Diyetten spordan ve normal yemekten aşırı uzaklaşmışım. İnş ilerledikçe daha iyi olur

kardelelen321 kardelelen321
3 u 1 arada yerine 2 si 1 arada içsen ya canım şekersiz menüye çok bir şey demiyorum kurabiyeler tabi fazla ama kendin de demişsin inşallah haftaya daha güzel olacak menüler💕
kahvalti 8.30
2 dilim ekmek
1 kk peynir
salatalik
domates
1 elma

Aralarda farkli zamanlarda
2 domates
1 mandalina
1 salkim üzüm

Aksam
1 kase yogurt
3 yk menemen
1 dilim ekmek

2.5 lt su

11 bin adim

Ucmelekannesi Ucmelekannesi SonsuzUmut SonsuzUmut Azimliiii Azimliiii
Gayet güzel menü canım afiyet olsun😘
16.09.2021

08.30 2 suda beklemiş kuru kayısı ve suyu
11.00 sütlü kahve 2 kare bitter
12.30
2 haşlanmış yumurta, 🍅 salatalık 1 dilim ekmek 1 dilim peynir, maydanoz

16.00 sade kahve
19.00 2 sk patlıcan yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek,salata
19.30 2 hurma

Şu: 2.5 lt
Adım: 6200
pacman pacman Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Afiyet olsun canım gayet güzel 🥰

Merhabalar
Son biriken sayfaları okumak bir garip hissettirdi. 7 senedir buradaydım sanki bir dost yüzü kayboluyor gibi hissettim. Kısa süreli kaptanlık deneyimimi hatırlayınca kapatılmasının talep edilmesi de çok normal geldi. Bu kadar insanın sorumluluğu yükü az değil! Yine de vedalaşmadan olmazdı. İlk günden son güne hep yanımda olan @toplight iyi ki tanıdım ❤️❤️❤️ @morordek nede çok eğlendik 😍😍😍 son süreçlerde hiç idare edilmeyecek beni idare eden canım kaptanım @Emnis🥰🥰🥰
Bu süreçte hep desteğini hissettiğim DeryaOnDiet DeryaOnDiet hzlsel hzlsel C Cagrihilal1 kardelelen321 kardelelen321 hepinizi çok öpüyorum. Hatırlayamadığım herkese Yanyana durabildiğimiz her an için kocaman sevgiler.
Ve en büyük övgüler hiçbir zaman hiçbirimizi bırakmayan sevgili @seaBahAR
Hoşçakal 5. Takım 🌵🌈🔥☀️🌻
Kuzum benim 5. Takım kapandı ama buradan hep beraber sırt sırta yine kilolar vermeye birbirimizi motive etmeye devam😍😍 Sen ne yaptın yokluğunda işlerini yoluna koyabildin mi🥰

Ben bu hafta sadece 300 gr verebildim🙈 salı gününden beri aynı kilodayım🤣 Yarın bakalım bir mucize gerçekleşir mi🤣🤣 Ne ara cuma geldi anlamadım zaten sanki tartı gününe hala 3-5 gün var gibi🤭🤭o kadar koşturmacalı geçiyor ki günler bu tempo bana şu an ağır geliyor veremediğim kiloları bile kafaya takacak halim kalmıyor🤣🤣🤣

X