Kilolar Firarda 😎

pacman ortak menunu göremedim ,ben mi kacirdim acaba
Bebişim sen kaçırmadın. Ben uyuyakalmışım dün. Kusura bakma lütfen. Senin menüne de baktım. Gayet güzel. İnşallah bugün de güzel olur da yarın iyi bir eksi gelir. Sabah yazıcaktım da ona da vaktim olmadı. Şimdi eve gelebiliyorum.

Kizlar bi gelemiyorm bugun baya temizlige verdm kendimi ogledn sonra babasi parka goturunce devam ettim toz aldim, firin, ocak temizledim,mutfak dolaplarni distan sildim camlarida gelisi guzel tozunu aldirdim bu arada butun paspaslari yikadim ve robot yerleri sildi cok iyi oldu ev miss gbi firina yemek attim patlican patates patlicanlarla alinazik yapicam uzerine kofte onlarda buzlukta vardi ativersm firina yanina salata diyetim bugun iyi gidiyor sukur bidaha bozmamam lazimm

Ben kv ile tartıştım bugün. Sinirimden temizliğe vurdum kendimi. Başım zonkluyo. Ağlamak da istemiyorum artık yıldım kendisinden vallahi.
Afiyet olsun sefan olsun. Benim yerime de yürü attır tozunu..
Hayırdır ya neden tartıştınız cnm
Çok da yorma kendini
Teşekkürler cnm dayanamadım valla çıtırdı yarın dengelicem artık

Hayırdır ya neden tartıştınız cnm
Çok da yorma kendini
Teşekkürler cnm dayanamadım valla çıtırdı yarın dengelicem artık
Saçma sapan şeyler canım ya. Bir de hiç karşısındakini konuşturmayan bağıran çağıran bi karakter kendisi. Konuşmayınca da bana olan oluyo tabi. Zaten kavgayı tartışmayı hiç beceremeyen bir insanım. Her zaman kötülük dahi görsem altında yatan şeyi düşünürüm, iyiye yorarım. Etrafımdaki her insana kendimi sevdirdim. Bir ona başaramadım. Ne diyeyim başka Allah büyük.

Üzüldüm cnm ya inşallah hatasını anlar artık senle iletişim kurmaya iyi geçinmeye çalışır 3 günmük dünya ne istiyor yani

Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi
Benim de üst bacak ve göbek hemen yağlanıyor maalesef. En zor da üst bacağın gidiyor
Vay ortam aç gezmişim maşallah

KİLOLAR FİRARDA
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ

NooÜye Nick13.0914.0915.0916.09
1 Azimliiii 4.0006.0004.000
2 Beyaz leylak 7.000
3@bilgem tomris6.0007.000
4@Breeze9615.07312.403
5 C Cagrihilal1 10.00010.000
6 Calypso95 4.000
7 DeryaOnDiet
8 eceboce 8.600
9 eliya
10 Fit mutlu anne 7.4606.075
11 G Goklerce 5.500
12 denizbenimadim
13 Hedef60kgolmak 12.00013.02815.927
14 hzlsel 6.0009.42814.074
15 Jasminium84
16@karabiber01
17 kardelelen321
18 K Kubraaaccc
19 Lizozom55 18.200
20 Nikinik 4.976
21 nnurc 5.500
22 pacman 12.8006.442
23 Pnrrr-12
24@Sonsuz umut5.0006.0007.000
25 Ucmelekannesi 7.60010.2553.927
26 yarimuhendis 12.247
27 El_Em 13.90012.6606.866

Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan

hzlsel kız özledim seniii napaysuuun
eceboce cnm hamsilos koyunu sorduk yarın belki gidicez siz nerde kalmıştınız?
Bebeğim benim ben de özledim Dün modum düşüktü hiç yazasım gelmedi bugün de hiç boşluğum olmadı şimdi yemeğimi yiyorum sonra geçmişe doğru bir yolculuk yapıp varlığımı hissettireceğim

Adım atmak ne kız. Yürüyüşe çıkmak mı

Adım atmak ne kız. Yürüyüşe çıkmak mı
Yürüyüş olur . Akıllı saat kullananlar tüm gün çıkartmıyor ya kolundan genelde. Spor yaparken falan . Günlük 10.000 adım onerirya genelde doktorlar. Günlük attığın tüm adımlar yani

Yaa cok haklisin zaten esimde yillik izinde smdi bi konusaym bakaym birazdn isliyim onu simdiden degisiklik banada iyi gelicek eminim
Canım bence 1-2 gün daha kendine müsaade edip sonrasında silkelen ve eski düzenine geri dön
Butunhafta bole gitti cnm o yuzdn bugun toparladm sukur
Eveet abla daha devam da ettim evi kirkladim sanki huzur kapladı icimii.
Yaa dimi doya doya sarilip opeymm
Kolay gelsin canım
Sagol cnm
Motivasyonumu toparlamak adına dün ağır yasamlar 1. Sezon 1. Bölümden tekrar başladım.Dr now süper ya.
Yaa cok iyi bende baslasam iyi olur aslinda
Sagol cnm sen dun yeterince yapmissin cnm bende smdi uzun bi ara verirm yine
Sagol cnm sende yaparsn insallah gozunde buyuyor insanin ama yapinca mutlu oluyor huzurlu

Oglan 11bucuk uyandi ogle uykusu yaptirmiym bugun dedm cunki gece 2-3 uyuyor sonra e zaten gec uyanmisti 7ye gelirken kucagmda bayildi kaldi zorla dalan cocuk 2 dk surmedn uyudu resmen bidaha uyanrmi bilmem uyanirsa nezaman uyuycak uyanmazsa sabah 6 kalkariz heralde ne zor bi cocuk ya

Yürüyüş olur . Akıllı saat kullananlar tüm gün çıkartmıyor ya kolundan genelde. Spor yaparken falan . Günlük 10.000 adım onerirya genelde doktorlar. Günlük attığın tüm adımlar yani
Ohoo ben okulda sınıftan sınıfa giderken günde 7 saat kesin en az 5 bin atıyorumdur adım sayar saatim var ama 3 yıldır aldım ve dolapta taksam iyi olabilir

Ohoo ben okulda sınıftan sınıfa giderken günde 7 saat kesin en az 5 bin atıyorumdur adım sayar saatim var ama 3 yıldır aldım ve dolapta taksam iyi olabilir
Tabi canım tak. Hareket harekettir.
Valla biz cesaret edemedik Azimliiii ile Spor tablosu yapmaya çünkü kalabaligiz. Ama bizden sonrası kaptan Spor tablosu derse spor yapacaguk bol bol

Köye neden gidiyorsun cnm ☺ ne işlerin oluyor fiziksel de var mı? Bölgesele girebilir çünkü
Haftasonu leslie yap
Canım kızıma kv yaz dönemi köyde bakıyor, iş yerime 20 dk falan sürüyor, ordan gidip geliyoruz ise , hemsireyim akşama kadar ayak üstü oluyorum ama telefon sürekli üstümde olmadığı için adım sayim normalden az çıkıyor, bölgesel değil canım adım sayısı akşam da işte kızla yaptığımız aktiviteler misal bu akşam biraz ip atladık haftasonu Leslie aklımda aslında
Ohh ne güzel uyumussun,Allah kolaylık versin canım zor vallahi ,bugün de güzel geçirdim ama kabızlık sorunum var çok bir ekşi bekkemiyorum yarin
Oo sen baya güzel iş yapmışsın bugün ,ben o kadar yapamam ya , hafta sonu bir sil şupur yaparım anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…