Kilolar Firarda 😎

pacman pacman ortak menunu göremedim ,ben mi kacirdim acaba 🤔
Bebişim sen kaçırmadın. Ben uyuyakalmışım dün. 😂😂😂 Kusura bakma lütfen. Senin menüne de baktım. Gayet güzel. İnşallah bugün de güzel olur da yarın iyi bir eksi gelir. 🥰 Sabah yazıcaktım da ona da vaktim olmadı. Şimdi eve gelebiliyorum. 🥲

Kizlar bi gelemiyorm bugun baya temizlige verdm kendimi ogledn sonra babasi parka goturunce devam ettim toz aldim, firin, ocak temizledim,mutfak dolaplarni distan sildim camlarida gelisi guzel tozunu aldirdim bu arada butun paspaslari yikadim ve robot yerleri sildi cok iyi oldu ev miss gbi :rolleyes: :KK36: firina yemek attim patlican patates patlicanlarla alinazik yapicam uzerine kofte onlarda buzlukta vardi ativersm firina yanina salata :KK36: diyetim bugun iyi gidiyor sukur bidaha bozmamam lazimm

Ben kv ile tartıştım bugün. Sinirimden temizliğe vurdum kendimi. Başım zonkluyo. Ağlamak da istemiyorum artık yıldım kendisinden vallahi.
Afiyet olsun sefan olsun. Benim yerime de yürü attır tozunu..
Hayırdır ya neden tartıştınız cnm :KK43:
Çok da yorma kendini
Teşekkürler cnm dayanamadım valla çıtırdı 😍 yarın dengelicem artık

Hayırdır ya neden tartıştınız cnm :KK43:
Çok da yorma kendini
Teşekkürler cnm dayanamadım valla çıtırdı 😍 yarın dengelicem artık
Saçma sapan şeyler canım ya. Bir de hiç karşısındakini konuşturmayan bağıran çağıran bi karakter kendisi. Konuşmayınca da bana olan oluyo tabi. Zaten kavgayı tartışmayı hiç beceremeyen bir insanım. Her zaman kötülük dahi görsem altında yatan şeyi düşünürüm, iyiye yorarım. Etrafımdaki her insana kendimi sevdirdim. Bir ona başaramadım. Ne diyeyim başka Allah büyük.

Saçma sapan şeyler canım ya. Bir de hiç karşısındakini konuşturmayan bağıran çağıran bi karakter kendisi. Konuşmayınca da bana olan oluyo tabi. Zaten kavgayı tartışmayı hiç beceremeyen bir insanım. Her zaman kötülük dahi görsem altında yatan şeyi düşünürüm, iyiye yorarım. Etrafımdaki her insana kendimi sevdirdim. Bir ona başaramadım. Ne diyeyim başka Allah büyük.
Üzüldüm cnm ya :KK43: inşallah hatasını anlar artık senle iletişim kurmaya iyi geçinmeye çalışır 3 günmük dünya ne istiyor yani 🙄

Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi😂
Benim de üst bacak ve göbek hemen yağlanıyor maalesef. En zor da üst bacağın gidiyor
16 Eylül Perşembe

Sabah
  • 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı bal
  • Yeşil çay
Ögle
  • Kahve
  • 1 tane lifalif yulaf bar
  • Yarım şeftali
  • Az üzüm
Akşam
  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 3 kaşık yoğurt
  • 1 kaşık kuru üzüm
2,5 lt su
denizbenimadim denizbenimadim
Azimliiii Azimliiii
Vay ortam aç gezmişim maşallah

:KK36: KİLOLAR FİRARDA :KK36:
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ

NooÜye Nick13.0914.0915.0916.09
1 Azimliiii Azimliiii 4.0006.0004.000
2 Beyaz leylak Beyaz leylak 7.000:KK12:
3@bilgem tomris6.0007.000
4@Breeze9615.07312.403
5 C Cagrihilal1 10.00010.000
6 Calypso95 Calypso95 4.000
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet :KK12:
8 eceboce eceboce 8.600
9 eliya eliya :KK12:
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne 7.4606.075
11 G Goklerce 5.500
12 denizbenimadim denizbenimadim :KK12:
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 12.00013.02815.927
14 hzlsel hzlsel 6.0009.42814.074
15 Jasminium84 Jasminium84 :KK12:
16@karabiber01:KK12:
17 kardelelen321 kardelelen321 :KK12:
18 K Kubraaaccc :KK12:
19 Lizozom55 Lizozom55 18.200:KK12:
20 Nikinik Nikinik 4.976:KK12:
21 nnurc nnurc 5.500
22 pacman pacman 12.8006.442:KK12:
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 :KK12:
24@Sonsuz umut5.0006.0007.000
25 Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7.60010.2553.927
26 yarimuhendis yarimuhendis 12.247:KK12:
27 El_Em El_Em 13.90012.6606.866

Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan :KK12:

hzlsel hzlsel kız özledim seniii napaysuuun 😘😘😘
eceboce eceboce cnm hamsilos koyunu sorduk yarın belki gidicez 😍 siz nerde kalmıştınız?
Bebeğim benim ben de özledim😍😍😍 Dün modum düşüktü hiç yazasım gelmedi bugün de hiç boşluğum olmadı şimdi yemeğimi yiyorum sonra geçmişe doğru bir yolculuk yapıp varlığımı hissettireceğim🤭🤭

:KK36: KİLOLAR FİRARDA :KK36:
(13.09--16.09)
ADIM YARİSMASİ

NooÜye Nick13.0914.0915.0916.09
1 Azimliiii Azimliiii 4.0006.0004.000
2 Beyaz leylak Beyaz leylak 7.000:KK12:
3@bilgem tomris6.0007.000
4@Breeze9615.07312.403
5 C Cagrihilal1 10.00010.000
6 Calypso95 Calypso95 4.000
7 DeryaOnDiet DeryaOnDiet :KK12:
8 eceboce eceboce 8.600
9 eliya eliya :KK12:
10 Fit mutlu anne Fit mutlu anne 7.4606.075
11 G Goklerce 5.500
12 denizbenimadim denizbenimadim :KK12:
13 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 12.00013.02815.927
14 hzlsel hzlsel 6.0009.42814.074
15 Jasminium84 Jasminium84 :KK12:
16@karabiber01:KK12:
17 kardelelen321 kardelelen321 :KK12:
18 K Kubraaaccc :KK12:
19 Lizozom55 Lizozom55 18.200:KK12:
20 Nikinik Nikinik 4.976:KK12:
21 nnurc nnurc 5.500
22 pacman pacman 12.8006.442:KK12:
23 Pnrrr-12 Pnrrr-12 :KK12:
24@Sonsuz umut5.0006.0007.000
25 Ucmelekannesi Ucmelekannesi 7.60010.2553.927
26 yarimuhendis yarimuhendis 12.247:KK12:
27 El_Em El_Em 13.90012.6606.866

Her geçen gün adım atanlarimizin sayısı artsada hala çok fazla kişi var adım atmayan :KK12:
Adım atmak ne kız. Yürüyüşe çıkmak mı

Adım atmak ne kız. Yürüyüşe çıkmak mı
Yürüyüş olur . Akıllı saat kullananlar tüm gün çıkartmıyor ya kolundan genelde. Spor yaparken falan . Günlük 10.000 adım onerirya genelde doktorlar. Günlük attığın tüm adımlar yani

Ellerine sağlık Kuzucum 🥰

Dahiliyeye gittim canım ama memnun kalmadım çok ilgilenmeden hemen ilaç verdi
Gastroya gitmem gerekiyor da şu işimin yoğunluğu azalsın randevu alacağım
İşin aslı canım sıkılıyor çünkü millet de en kötü senaryoyu kafana sokup duruyor

Gayet güzel canım afiyet olsun

Ellerine sağlık balımm

Aynısını ben de yaptım canım aman eşimin çenesini çekeceğime evde otururum dedim ama işte olmuyor enerjim tükendi sinirlerim altüst oldu bu sefer sürekli huzursuz bi ortamım olmaya başladı, eşim de dışarıda boya işim oldu mesela aradı beni diyelim eee hadi bu çocuk durmuyor ne zaman bitecek işin dediğinde eeee ne yapayım hayatım daha kafamda boya var diyorum ve sonra da niye böyle yapıyor diye düşünmemeye çalışıyorum böyle böyle eşimi de alıştırdım kendimi de
Haaa dediğim gibi sürekli yapsam eşim cozlar da arada sırada yapmak da zarar yok 😁

Sen de eşini değil kendini düşün çık boyanı yaptır bi yarım günü kendine ayır yaa lütfen bak bu haftasonu senden bi hamle bekliyorum hatta öncesi sonrası foto bekliyorum bakalım nasıl olacak yeni saçların 🥰
Yaa cok haklisin zaten esimde yillik izinde smdi bi konusaym bakaym birazdn isliyim onu simdiden degisiklik banada iyi gelicek eminim
Canım bence 1-2 gün daha kendine müsaade edip sonrasında silkelen ve eski düzenine geri dön 🤗🙏🥰
Butunhafta bole gitti cnm o yuzdn bugun toparladm sukur
maşallah pınarım bu günün atom karıncası sensin , güle güle kirletin , tozu da sonra alırsın oğluşunla kucak kucağa oturmanın tadını çıkar 15 inden sonra sarılmaya bile izin vermiyor sıpalarrr:)
Eveet abla daha devam da ettim evi kirkladim sanki huzur kapladı icimii.
Yaa dimi doya doya sarilip opeymm :anne:
Kolay gelsin canım
Sagol cnm
Motivasyonumu toparlamak adına dün ağır yasamlar 1. Sezon 1. Bölümden tekrar başladım.Dr now süper ya.:oha::KK45::kızgın::KK14:
Yaa cok iyi bende baslasam iyi olur aslinda
Hadi insAllah bı an önce toparlarsin canım

Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllah

Mutlu günleri ablacım

Güzelmiş b😄🤭

Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptım

Nerden izliyorsun cnm youtubeda var mi
Sagol cnm sen dun yeterince yapmissin cnm bende smdi uzun bi ara verirm yine :rolleyes:
Güzel menu canım afiyet olsun 😘

Kuzu karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş :KK43:

Güzel canım afiyet olsun 😘

Toplam kalori çok değil ama emziren anne olduğun için daha çok sebze ve proteine ağırlık vermeye çalış canım hem daha az açlık hissedersin 😍

Gittikçe daha güzel oluuor canım ama gofret göze batıyor yine de 😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Canım biraz sağlıksız bir menü olmuş :KK43:

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍

İntense 🙈🤦

Güzel canım afiyet olsun 😘, şu çok iyi

Evet canım haklısın takibi zor oluyro böyle,bir de tanımadan youmlamak doğru olmuyor

Sen verirsin ya 6 kilo nedir ki 😎

Bir yılda çok iyi bence , inşallah kısa zamanda verirsin

İnsan beyni değişik ya , ben de planlamazsam abartiyorum, ya aslında spor konusunda haklısın ama sabah 7 de cikiyorum evden daha erkrn su dönemde kalkmam,akşam 5 de işten cikiyorum köye gidiyorum,köyde spor şansım olmuyor malesef ama mümkün olduğunca adım sayımı arttirmaya çalışıyorum,

Ooo helal olsun çok iyi iş yapmışsın 😍haftasonu benim de yapman lazım :KK43:
Sagol cnm sende yaparsn insallah gozunde buyuyor insanin ama yapinca mutlu oluyor huzurlu

Oglan 11bucuk uyandi ogle uykusu yaptirmiym bugun dedm cunki gece 2-3 uyuyor sonra e zaten gec uyanmisti 7ye gelirken kucagmda bayildi kaldi zorla dalan cocuk 2 dk surmedn uyudu resmen bidaha uyanrmi bilmem uyanirsa nezaman uyuycak uyanmazsa sabah 6 kalkariz heralde :olamaz: ne zor bi cocuk ya

Yürüyüş olur . Akıllı saat kullananlar tüm gün çıkartmıyor ya kolundan genelde. Spor yaparken falan . Günlük 10.000 adım onerirya genelde doktorlar. Günlük attığın tüm adımlar yani
Ohoo ben okulda sınıftan sınıfa giderken günde 7 saat kesin en az 5 bin atıyorumdur😄 adım sayar saatim var ama 3 yıldır aldım ve dolapta taksam iyi olabilir 😂

Ohoo ben okulda sınıftan sınıfa giderken günde 7 saat kesin en az 5 bin atıyorumdur😄 adım sayar saatim var ama 3 yıldır aldım ve dolapta taksam iyi olabilir 😂
Tabi canım tak. Hareket harekettir.
Valla biz cesaret edemedik Azimliiii Azimliiii ile Spor tablosu yapmaya çünkü kalabaligiz. Ama bizden sonrası kaptan Spor tablosu derse spor yapacaguk bol bol😂😂😂

Köye neden gidiyorsun cnm ☺ ne işlerin oluyor fiziksel de var mı? Bölgesele girebilir çünkü 🤔
Haftasonu leslie yap :KK8:
Canım kızıma kv yaz dönemi köyde bakıyor, iş yerime 20 dk falan sürüyor, ordan gidip geliyoruz ise , hemsireyim akşama kadar ayak üstü oluyorum ama telefon sürekli üstümde olmadığı için adım sayim normalden az çıkıyor, bölgesel değil canım adım sayısı 🙄🤣 akşam da işte kızla yaptığımız aktiviteler misal bu akşam biraz ip atladık 😁 haftasonu Leslie aklımda aslında
Bebişim sen kaçırmadın. Ben uyuyakalmışım dün. 😂😂😂 Kusura bakma lütfen. Senin menüne de baktım. Gayet güzel. İnşallah bugün de güzel olur da yarın iyi bir eksi gelir. 🥰 Sabah yazıcaktım da ona da vaktim olmadı. Şimdi eve gelebiliyorum. 🥲
Ohh ne güzel uyumussun,Allah kolaylık versin canım zor vallahi ,bugün de güzel geçirdim ama kabızlık sorunum var çok bir ekşi bekkemiyorum yarin :KK43:
Kizlar bi gelemiyorm bugun baya temizlige verdm kendimi ogledn sonra babasi parka goturunce devam ettim toz aldim, firin, ocak temizledim,mutfak dolaplarni distan sildim camlarida gelisi guzel tozunu aldirdim bu arada butun paspaslari yikadim ve robot yerleri sildi cok iyi oldu ev miss gbi :rolleyes: :KK36: firina yemek attim patlican patates patlicanlarla alinazik yapicam uzerine kofte onlarda buzlukta vardi ativersm firina yanina salata :KK36: diyetim bugun iyi gidiyor sukur bidaha bozmamam lazimm
Oo sen baya güzel iş yapmışsın bugün ,ben o kadar yapamam ya , hafta sonu bir sil şupur yaparım anca 🙈

X