Kilolar Firarda 😎

Güzel menu canım afiyet olsun
Kuzu karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Toplam kalori çok değil ama emziren anne olduğun için daha çok sebze ve proteine ağırlık vermeye çalış canım hem daha az açlık hissedersin
Gittikçe daha güzel oluuor canım ama gofret göze batıyor yine de
15 eyluk carsamba
13:00 tavuklu salata
18:30 biraz et sote, salata, ayran
19.30 1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor: 5500 adim

@Nikinik
Çok güzel canım afiyet olsun
15 Eylül
Sabah 1simit -çay
Öğle yok
18.00
1 kase Rus salatası-yeşil mercimek yemeği
21.00
1 dilim baklava (arkadaşa gitmiştik ) 2 litre su-7bin adım
@Cagrihilal1
Canım biraz sağlıksız bir menü olmuş
15 Eylül Çarşamba

12.15-13.15

1 kase ezogelin çorbası
2 yumurtalı kıyma
1 kase mevsim salata
1 dilim ekşi maya ekmek
1 elma
4 züber lokma

su:2,5 LT
Gayet güzel canım afiyet olsun
İntense
Güzel canım afiyet olsun , şu çok iyi
Evet canım haklısın takibi zor oluyro böyle,bir de tanımadan youmlamak doğru olmuyor
Sen verirsin ya 6 kilo nedir ki
Ben 1 yıl önce 60 la mezun oldum şuan 66 yım
Bir yılda çok iyi bence , inşallah kısa zamanda verirsin
İnsan beyni değişik ya , ben de planlamazsam abartiyorum, ya aslında spor konusunda haklısın ama sabah 7 de cikiyorum evden daha erkrn su dönemde kalkmam,akşam 5 de işten cikiyorum köye gidiyorum,köyde spor şansım olmuyor malesef ama mümkün olduğunca adım sayımı arttirmaya çalışıyorum,
Ooo helal olsun çok iyi iş yapmışsın haftasonu benim de yapman lazım

Ben de seviyorum canım dümdüz gerçekten güzel değil ama benimki fazla gerçekten üst beden alt beden arasında baya fark var

Canim bence yediklerinde sporunda müthiş

Köye neden gidiyorsun cnm ☺ ne işlerin oluyor fiziksel de var mı? Bölgesele girebilir çünkü
Haftasonu leslie yap

sağol canımm

kardelelen321 Tempus çocuklarınız nasıl oldu kızlar
Kuzum bugün daha iyi çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl❤
İnşallah canım❤
Ben de katılıyorum buna. Eşim uygun fiyatlı bişey de giyse bütün millet soruyo nerden aldın diye. Herkes beğeniyor. Adamda gr fazlalık yok çok hırslanıyorum
Ben 1 haftadır kafa tatili yapıyordum evde değildim 1 kilo artıdayım bugün aç gezip yarın sabit kalmak büyük planım herkes nasıl herşey yolunda mı
İyi yapmışsın canım. Hoşgeldin. Sen yokken buraya taşındık. Yerleşmeye çalışıyoruz. Nasıldı tatil. +1 o kadar da zor değil senin için, büyük bi kısmı da ödemdir zaten. ❤

Ahh kuzum bu yazın beni çok duygulandırdııı. Zaten ağlak bi dönemdeyim. Açıcam şimdi muslukları.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cnm menün spor valla yerinde koşu yap kuzum geniş balkon filan yoksa
Öyle olurss neden olmasın koşu yaparım . Hiç açlık hissetmedim bugün kaloriye bakınca çok iyi çıktı şaşırdım acikcasi. Akşam çok acikirsam hiç sanmıyorum ama bir kase yoğurt yiyebilirm

Bi daha dışarı çıktım halkalı lokma tatlısı yedüm azcuk onu da yakayım
Ben kv ile tartıştım bugün. Sinirimden temizliğe vurdum kendimi. Başım zonkluyo. Ağlamak da istemiyorum artık yıldım kendisinden vallahi.
Afiyet olsun sefan olsun. Benim yerime de yürü attır tozunu..

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım benim
Salgın varmış çocuklarda, boğazı ciğerleri vs temizmiş 3 gün sürebilir dedi doktor canım Teşekkür ederiz
Çok çok geçmiş olsun Tempus

Canım ellerine sağlık süper olmuş. Emek veren herkese çok teşekkürler.
Teşekkürlerr
Hala ateşi var canım, bugün öğleden sonra izin aldım işten. Yanıyordu heryeri yavrucağın şimdi daha iyi tabi
Teşekkür ederiz
Daha iyi ama hala ateşi var canım teşekkürler
Teşekkür ederim canım benim
kardelelen321 Tempus çocuklarınız nasıl oldu kızlar
Hala ateşi var canım 3 gün sürebilir dedi doktor. Okula başladı ya, okula gidenlerin hepsi tek tek hastalanıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…