Kilolar Firarda 😎

maşallah pınarım bu günün atom karıncası sensin , güle güle kirletin , tozu da sonra alırsın oğluşunla kucak kucağa oturmanın tadını çıkar 15 inden sonra sarılmaya bile izin vermiyor sıpalarrr:)

Kolay gelsin canım

Son 1 2 ayda geldi bu da sporu bıraktım maalesef yaz telaşı oraya git buraya git köy vs derken insan disiplinden uzaklaşıyor ama toparlanıyorum bJalım dediğin gibi sonra çok zor gelir 6 kolay 10 çok zor gelir
Hadi insAllah bı an önce toparlarsin canım
Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllah
kara bulutlu soğuk bol yağışlı konya dan mutlu günler canlar
varsın hava kapalı olsun kalbimiz hep açık huzurlu olsun bize yeterr
Mutlu günleri ablacım
Tekrar zumbaya baslamak istiyorum çok özledim.
Fit mutlu anne bak michael mahmut'un en sevdiğim zumbalarindan biri
Güzelmiş b
Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptım
Motivasyonumu toparlamak adına dün ağır yasamlar 1. Sezon 1. Bölümden tekrar başladım.Dr now süper ya.
Nerden izliyorsun cnm youtubeda var mi

Youtobe den canım

Ben 1 yıl önce 60 la mezun oldum şuan 66 yım
Aynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim
O zamanki alışveriş keyfi bir başka oluyor değil mi
Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bence tüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım
Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi

az mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavff basen de kalça da lazım kadın da gülüm her yerimiz dümdüz olsa ne o travesti gibi mi duralım daaaa

Insallah canim. Azar azar da olsa gitsin, acelem yok

Sagol canim. Buyuk konusan cocugun hastaligi o kadar zor olmuyor da bebeginki cook zor Salgin varmus yine

Ohh ne guzel ne pozitif bir mesaj boype

Sagol canjm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…