maşallah pınarım bu günün atom karıncası sensin , güle güle kirletin , tozu da sonra alırsın oğluşunla kucak kucağa oturmanın tadını çıkar 15 inden sonra sarılmaya bile izin vermiyor sıpalarrr:)Tunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorzFit mutlu anne senden ozendimm
Ay ben hiç zumba yapamıyorum. Nefesim kesiliyorTekrar zumbaya baslamak istiyorum çok özledim.
Fit mutlu anne bak michael mahmut'un en sevdiğim zumbalarindan biri
Aynen ya çabucak gelse ya yazsonbahar geldi artııkkkkkk
İnsan alışıyor sonra .yürüyüş falan tutmuyor yerini göbeğim falan nasıl küçülmüştü ya .Ay ben hiç zumba yapamıyorum. Nefesim kesiliyor
Kolay gelsin canımTunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorzFit mutlu anne senden ozendimm
Hadi insAllah bı an önce toparlarsin canımSon 1 2 ayda geldi bu da sporu bıraktım maalesef yaz telaşı oraya git buraya git köy vs derken insan disiplinden uzaklaşıyorama toparlanıyorum bJalım dediğin gibi sonra çok zor gelir 6 kolay 10 çok zor gelir
Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllahOlur olur yeter ki iste
Ben hep kıyafetlerin kalıbına kulp bulurdum zayıflayınca en basit ucuz kıyafetler bile cuk oldu üstümde ne giysem yakışır ama kilolu olunca akşama kadar gezip gezip üstüme bir şey bulamadığımı bilirim
Mutlu günleri ablacımkara bulutlu soğuk bol yağışlı konya dan mutlu günler canlar
varsın hava kapalı olsun kalbimiz hep açık huzurlu olsun bize yeterr
Güzelmiş bTekrar zumbaya baslamak istiyorum çok özledim.
Fit mutlu anne bak michael mahmut'un en sevdiğim zumbalarindan biri
Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptımTunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorzFit mutlu anne senden ozendimm
Nerden izliyorsun cnm youtubeda var miMotivasyonumu toparlamak adına dün ağır yasamlar 1. Sezon 1. Bölümden tekrar başladım.Dr now süper ya.
Youtobe den canımHadi insAllah bı an önce toparlarsin canım
Ya demi vala saatlerce beden sorunu ile uğraşmak zorunda kalmam insAllah
Mutlu günleri ablacım
Güzelmiş b
Oooo MaşAllah kolay gelsin canım ben bugün daha hiç bişey yapmadım birazdan yer minderlerinin kılıfını çıkarıp makineye atarım yemeğimi yaptım
Nerden izliyorsun cnm youtubeda var mi
ayyy yok nerdeeee, ben pes ediyorum bazen haklı bile olsam tamam tamam dediğin doğru deyip kapatıyorum konuyu yoksa kafam kaldırmıyorAllah korusun ya
Ben onun çenesine hayatta yetişemem.
Aynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelimBen 1 yıl önce 60 la mezun oldum şuan 66 yım
Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle benceO zamanki alışveriş keyfi bir başka oluyor değil mi
Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibiBen de dün elbisemi giyince fark ettim. Bir de pantolonlarım hemen fark ediyor. Üst bacaktan alıyorum ben kiloyu
Ben hala 38 giyiyorum ama pantolonlar sıkıntılı
Benim de yazdan beri kaçtı ipin ucu. Sporu bıraktığım an kilo alıyorum ne lanet bi şey. Ama çocukla spor cidden zorluyor
Buna kesinlikle katılıyorum. Zayıfken en ucuz pazar malları bile yakışıyor insana
Aynen bendeayyy yok nerdeeee, ben pes ediyorum bazen haklı bile olsam tamam tamam dediğin doğru deyip kapatıyorum konuyu yoksa kafam kaldırmıyor
az mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavffAynı kilodayız benimde hedefim 60 hadi çabucak verelim
Sorma hani açken markete gitmeyin diyorlar ya zayıflayınca da öyle bencetüm kıyafetlerimi tam beden aldım biraz bol al değil mi 38 bedeni görünce nevrim döndü herşey yakışıyor sandım
Basenlerim o kadar büyük ki 2 -3 kilo alsam 38 e elvada diyorum üst taraf 38 ama ne yapsam malum bölgeler ağrı dağı gibi
Insallah canim. Azar azar da olsa gitsin, acelem yokBen de 25 kilomu verdim cnmama sonra farklı hareketler ve 500 ml su şişeleriyle yapıorum cnm
Çok yorgun değilim cnm 6bin oldu çarşıdayız daha
Görürsün benceee
Fifty fifty cnm menü yazınca etiketlerim seni de
Sagol canim. Buyuk konusan cocugun hastaligi o kadar zor olmuyor da bebeginki cook zorGüzel göründü gözüme canim afiyet olsun
Evet canım adım için beni menü için @Azimliiii etiketliyorsun
Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok
Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus
1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim
Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim
Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.
Harika menü afiyet olsun canim
Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam
Afiyet olsun canim güzel bence
Menü için @Azimliiii etiketliyorsun canim
Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim
Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim
Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Ohh ne guzel ne pozitif bir mesaj boypeGunaydinlarrrr
Sabah kahveciler kahvelerini ictilermi
Caycilar çaylarını yudumluyor mu mis gibi
YARIN CUMA BUGUN YEDİĞİMİZE İÇTİGİMİZE DİKKAT EDELİM CANLAR. GUZEL EKSİLER GORUP AYNADAKİ FİSTİKLA GUZEL BAKİSMALAR YAPALİM
Sagol canjmAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım
Süper menü canım
Güzel menü Afiyet olsun canım geçmiş olsun canım şimdi nasıllar
Afiyet olsun sabah ki hem ekmek hem kızartma batıyor biraz ama genel olarak güzel menü
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım börek olmasa iyiymiş tabi de güzel yine de
Güzel olabilir benim ben zamanında Leslie çok yaptım şimdi hiç yapasım gelmiyor ip sekemiyorum henüz kilom çok olduğu için ama zevkli bir ara denedim
insAllah cnm
Afiyet olsun ortim güzel kurtarmışsin adımında güzel
Yavaş yavaş düzeltiyorum inşAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Günaydın canım ben adet gecikmemesi içinde kabızlık yaşadığımda da göbeğimden aşağı doğru elimde masaj yapıyorum yatarken sabah aç karnına sıcak limonlu su da ise yarıyor armut çok iyi bağırsak çalıştırıyor varsa aç karnına ye canım