Kilolar Firarda 😎

15 Eylül menüm

Kahvaltı:9.30
1yumurta
Kkbeyaz peynir
4zeytin
1domates
1salatalık

Ara:4minik mürdüm eriği

Aksam:16.30
4anne köftesi
bol salata
iki dilim ekmek
1yk ketcap
su:2 litre
spor:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi menü icin kimi etiketliyorduk?
Güzel menu canım afiyet olsun 😘
15 Eylül Çarşamba
10.30
1 orta boy patates kızartma
2 dlm ekmek
Acı sos
1 dlm peynir
Salatalık

14.30
2 top dondurma

16 30
1 kare bitter
Sade kahve

19.30
1 kepçe kuru fasulye
1 servis kaşığı pilav
Salata

Şu 3 litre Azimliiii Azimliiii @Lizozom55
Eki Görüntüle 2916942
Telefona bağlarken akşam üzeri sıfırladı😔😔 sonrasında da bu kadar adım oldu
Kuzu karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş :KK43:
15 eylül menüsü

Kahvaltı
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe

Öğle
Tbe den kasarlı tost
5 erik

Akşam
3 yk kavurma
3 yk pilav
10 adet fındık
Birkaç tane portakal draje

Su 2 lt
Spor 8600 adım

El_Em El_Em Ucmelekannesi Ucmelekannesi @yarimuhendis
Güzel canım afiyet olsun 😘
15 Eylül menüsü
Sabah aç karnına türk kahvesi sütsüz şekersiz

Kahvaltı : 2.5 küçük dilim ıspanaklı börek
2 kase marul dereotu vs karışık salata zeytinyağlı nar ekşili 🥳
5zeytin
2dilim ince süzme peynir

1 fincan türk kahvesi

17:00 4 dilim ince börek ispanakli (emzirirken dayanamadım bulgur pilavim da daha pismemisti 🤭)
17.30 1 küçük kase domatesli bulgur pilavı
Kapanışi yaptım çay su haricinde

Şimdi leslie 1 zamanı 💪

4 litre su icmisimdir 3 den sonrasını saymadım
Toplam kalori çok değil ama emziren anne olduğun için daha çok sebze ve proteine ağırlık vermeye çalış canım hem daha az açlık hissedersin 😍
15 Eylül Çarşamba
Aç karnına bı bardak su bı kaç damla nane yağı

Kahvaltı 9:30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 parça peynir
3 ceviz
1 bardak süt
1 dilim ekmek

Ara 12:30
1 bardak süt
1 gofret

Akşam 19:30
4 kaşık p.pilavı
1.5 kepçe nohut yemeği
4 üçgen dilim karpuz
Avuç içi kadar 3 köfte

Su 2.5 lt
Spor yok
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Gittikçe daha güzel oluuor canım ama gofret göze batıyor yine de 😘
15 eyluk carsamba
13:00 tavuklu salata
18:30 biraz et sote, salata, ayran
19.30 1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor: 5500 adim

@Nikinik
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
15 Eylül
Sabah 1simit -çay
Öğle yok
18.00
1 kase Rus salatası-yeşil mercimek yemeği
21.00
1 dilim baklava (arkadaşa gitmiştik ) 2 litre su-7bin adım
@Cagrihilal1
Canım biraz sağlıksız bir menü olmuş :KK43:
15 Eylül Çarşamba

12.15-13.15

1 kase ezogelin çorbası
2 yumurtalı kıyma
1 kase mevsim salata
1 dilim ekşi maya ekmek
1 elma
4 züber lokma

su:2,5 LT
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍
15 Eylül Çarşamba

Sabah
  • 2 dilim tam buğday ekmeği ile beyaz Peynirli tost
  • Yeşil çay
Ögle
  • Kahve
  • 1 tane lifalif yulaf bar
  • Browni intense 😢
Akşam
  • 2 küçük patlıcan dolma
  • 1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su
@hadikonusalim
Azimliiii Azimliiii
İntense 🙈🤦
15 Eylül
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
Domates Salatalık

Ara 1
1 küçük salkım üzüm

Öğle
150 gr kadar fırında tavuk
1 kase çorba
4 kaşık yoğurt
Salata

Ara
1 dilim kavun

Akşam
6kaşık yeşil mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
Salata
1 kepçe çorba

Ara 1 su bardağı süt

Su 4 lt
Spor 2 mil leslie
Güzel canım afiyet olsun 😘, şu çok iyi
Katılıyorum canım sohbet çok karışıyor belli bir bağ kurulamıyor henüz biz bile tam birbirimizi tanımıyorken destek olamayız
Yani biraz özelde tanımak gerekiyor ki atıyorum sağlık sorunu olan insana spor yap demek
Yada çok yoğun çalışan insana neden az giriyorsun dmek olmuyor ama tanırsak birbirimizi ona göre yorum yapar daha sağlıklı ilerleriz ✌️

O yüzden yeni gelen kızlar olursa grubun çok kalabalık olduğunu diğer gruplara göz atmalarını kibarca söylemekte fayda var ☺️
Evet canım haklısın takibi zor oluyro böyle,bir de tanımadan youmlamak doğru olmuyor
Geçen seneki şişme yeleğimi giydim patlayacak bir bomba gibi oldum :rolleyes: yani fermuar her an pırtlayıp patlayabilir :rolleyes: kilo sen ne çirkin bir şeysin yaaaa halbuki onun içine girdiğimde ne çok sevinmiştim önce 40 beden almıştım büyük gelmişti 38 le dğştirmiştim :KK14:
Sen verirsin ya 6 kilo nedir ki 😎
Ben 1 yıl önce 60 la mezun oldum şuan 66 yım :KK43:
Bir yılda çok iyi bence , inşallah kısa zamanda verirsin
Hıı 😘
Kalori gün sonunda hesaplıyorum cnm yoksa sıkıntılar basıyo şu kalorinin dışına çıkmayayım deyince 😂 2 katı yiyorum ama serbest bırakınca o kadar yemiyorum çok ilginç, değil mi?
Cnm sabah 1 mil leslie yapsan, gün içinde yerinde koşu tarzı olabilir 1 dk bile olsa 600 adım eder :KK66:
Eve gidince de 10 dk bölgesel mesela 😎
Nasıl doyuyorsan öyle yap cnm ara öğün de koy 😘
İnsan beyni değişik ya , ben de planlamazsam abartiyorum, ya aslında spor konusunda haklısın ama sabah 7 de cikiyorum evden daha erkrn su dönemde kalkmam,akşam 5 de işten cikiyorum köye gidiyorum,köyde spor şansım olmuyor malesef ama mümkün olduğunca adım sayımı arttirmaya çalışıyorum,
Tunaydin kizlar gec yatip gec kalktik kahvalti fasli bitince direk eve giristm yatak carsaflar degistim yikadm serdm banyo komple temizledm yerleri silip ciktm smdi. Yerler supurdm birde silip toz alabilsem benden iyisi olmiycak ama oglum durmadi simdi biraz kucak kucaga oturuyorz :olamaz: :confused: Fit mutlu anne Fit mutlu anne senden ozendimm :rolleyes:
Ooo helal olsun çok iyi iş yapmışsın 😍haftasonu benim de yapman lazım :KK43:

az mutlu ol sev onları, bazısı baseni totoşu büyütmek için neler yapıyorlar , silikon bastıranlar bir dolu,, olmadı protezli doncuk giyiyorlar yaaavff :rolleyes: basen de kalça da lazım kadın da gülüm her yerimiz dümdüz olsa ne o travesti gibi mi duralım daaaa :KK70:
Ben de seviyorum canım dümdüz gerçekten güzel değil ama benimki fazla gerçekten üst beden alt beden arasında baya fark var

16 Eylül
Sabah kahvaltısı 10:30
İki haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
1dilim tam buğday ekmeği unonun
Marullu dereotlu iki kase salata

Sade türk kahvesi şekersiz sütsüz

İki tane incir kurusu
5 tane siyah uzun kurusu
1 tane ceviz

Belediyenin bütün aletlerine binmisimdir en az 45 dakika toplam

Son saat 16.15
1 tabak dolusu domatesli bulgur pilavı (kimse bulgur pilavı sevgimi sorgulamasin)😃😃
Bir kase yogurtlu semizotu

2 litre su akşama kadar en az 3.5 litr olur

Akşam 100 ip atlama

Kapanış yapıldı gerisi çay kahve su 🥳
Canim bence yediklerinde sporunda müthiş 👌:KK9:

İnsan beyni değişik ya , ben de planlamazsam abartiyorum, ya aslında spor konusunda haklısın ama sabah 7 de cikiyorum evden daha erkrn su dönemde kalkmam,akşam 5 de işten cikiyorum köye gidiyorum,köyde spor şansım olmuyor malesef ama mümkün olduğunca adım sayımı arttirmaya çalışıyorum,
Köye neden gidiyorsun cnm ☺ ne işlerin oluyor fiziksel de var mı? Bölgesele girebilir çünkü 🤔
Haftasonu leslie yap :KK8:

Eklentiler

• IMG_20210916_170024.jpg
    IMG_20210916_170024.jpg
    335,1 KB · Görüntüleme: 30
Güzel menu canım afiyet olsun 😘

Kuzu karbonhidrat ağırlıklı bir gün olmuş :KK43:

Güzel canım afiyet olsun 😘

Toplam kalori çok değil ama emziren anne olduğun için daha çok sebze ve proteine ağırlık vermeye çalış canım hem daha az açlık hissedersin 😍

Gittikçe daha güzel oluuor canım ama gofret göze batıyor yine de 😘

Çok güzel canım afiyet olsun 😘

Canım biraz sağlıksız bir menü olmuş :KK43:

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘😍

İntense 🙈🤦

Güzel canım afiyet olsun 😘, şu çok iyi

Evet canım haklısın takibi zor oluyro böyle,bir de tanımadan youmlamak doğru olmuyor

Sen verirsin ya 6 kilo nedir ki 😎

Bir yılda çok iyi bence , inşallah kısa zamanda verirsin

Ooo helal olsun çok iyi iş yapmışsın 😍haftasonu benim de yapman lazım :KK43:
sağol canımm :KK60:

kardelelen321 kardelelen321 Tempus Tempus çocuklarınız nasıl oldu kızlar
Kuzum bugün daha iyi çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl❤
Yola gore guzel menü ama mesele benim beğenip beğenmemem mi bilemedim,burda menülerimizdeki fazlalıkları soylememiz gerekli diye düşünmüştüm

Regl öncesi ben de öyle oluyorum ya şu araoyle kötüyüm ki, kabızlık sorunu var bunu kafaya taktikca stres oluyorum daha beter oluyor , böyle olunca tartıda ekşi goremeyince motive olamıyorum

Canım iki gündür deniyorum ama etki etmedi, önceki diyet dönemimde de olmuştu, probiyotik kullanmıştım inşallah şimdi gerek kalmaz
İnşallah canım❤
Ben de dün elbisemi giyince fark ettim. Bir de pantolonlarım hemen fark ediyor. Üst bacaktan alıyorum ben kiloyu

Ben hala 38 giyiyorum ama pantolonlar sıkıntılı

Benim de yazdan beri kaçtı ipin ucu. Sporu bıraktığım an kilo alıyorum ne lanet bi şey. Ama çocukla spor cidden zorluyor

Buna kesinlikle katılıyorum. Zayıfken en ucuz pazar malları bile yakışıyor insana
Ben de katılıyorum buna. Eşim uygun fiyatlı bişey de giyse bütün millet soruyo nerden aldın diye. Herkes beğeniyor. Adamda gr fazlalık yok çok hırslanıyorum 😒
Ben 1 haftadır kafa tatili yapıyordum evde değildim 1 kilo artıdayım bugün aç gezip yarın sabit kalmak büyük planım 😂😂😂 herkes nasıl herşey yolunda mı
İyi yapmışsın canım. Hoşgeldin. Sen yokken buraya taşındık. Yerleşmeye çalışıyoruz. 😊Nasıldı tatil. +1 o kadar da zor değil senin için, büyük bi kısmı da ödemdir zaten. ❤

Merhabalar
Son biriken sayfaları okumak bir garip hissettirdi. 7 senedir buradaydım sanki bir dost yüzü kayboluyor gibi hissettim. Kısa süreli kaptanlık deneyimimi hatırlayınca kapatılmasının talep edilmesi de çok normal geldi. Bu kadar insanın sorumluluğu yükü az değil! Yine de vedalaşmadan olmazdı. İlk günden son güne hep yanımda olan @toplight iyi ki tanıdım ❤️❤️❤️ @morordek nede çok eğlendik 😍😍😍 son süreçlerde hiç idare edilmeyecek beni idare eden canım kaptanım @Emnis🥰🥰🥰
Bu süreçte hep desteğini hissettiğim @DeryaOnDiet @hzlsel @Cagrihilal1 kardelelen321 kardelelen321 hepinizi çok öpüyorum. Hatırlayamadığım herkese Yanyana durabildiğimiz her an için kocaman sevgiler.
Ve en büyük övgüler hiçbir zaman hiçbirimizi bırakmayan sevgili @seaBahAR
Hoşçakal 5. Takım 🌵🌈🔥☀️🌻
Ahh kuzum bu yazın beni çok duygulandırdııı. Zaten ağlak bi dönemdeyim. Açıcam şimdi muslukları.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Cnm menün spor valla yerinde koşu yap kuzum geniş balkon filan yoksa :KK73:
Öyle olurss neden olmasın koşu yaparım . Hiç açlık hissetmedim bugün kaloriye bakınca çok iyi çıktı şaşırdım acikcasi. Akşam çok acikirsam hiç sanmıyorum ama bir kase yoğurt yiyebilirm

Bi daha dışarı çıktım :KK8: halkalı lokma tatlısı yedüm azcuk onu da yakayım :KK70:
Ben kv ile tartıştım bugün. Sinirimden temizliğe vurdum kendimi. Başım zonkluyo. Ağlamak da istemiyorum artık yıldım kendisinden vallahi.
Afiyet olsun sefan olsun. Benim yerime de yürü attır tozunu..

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim canım
Baya hafif olmuş canım , afiyet olsun 😘😍

Akşam ki gözleme olmamış mallesef canım :KK43:

Hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun 😘 çok çok geçmiş olsun 😘

Tek öğün ve gayet guzel olmuş canım 😘eğer dayanamayacak gibiysen sütlü kahve icebilirsin
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canım😔
Teşekkürler canım benim
Yaa degisikmis . Bilmiyordum

Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var

Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.

Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yok🤭🤭 gelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor😂😂

Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.

Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun

Kocaman tebrikler👏👏🤲🤲

Bugünkü menume hiç bakma o zaman😂

Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.

Yaa sendeki şu irade varya 👏👏👏👏
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Salgın varmış çocuklarda, boğazı ciğerleri vs temizmiş 3 gün sürebilir dedi doktor canım Teşekkür ederiz
Çok çok geçmiş olsun Tempus Tempus

Canım ellerine sağlık süper olmuş. Emek veren herkese çok teşekkürler. :KK200:
Teşekkürlerr
Güzel göründü gözüme canim afiyet olsun

Evet canım adım için beni menü için Azimliiii Azimliiii etiketliyorsun

Harika menü olmuş. Akşam ekmek olabilirmiş belki 1 dlm . Ama acikmadiysan sorun yok

Akşamki gozleme kötü gelmedi bana.
Tanı çorba ne çorbası idi tarhana falansa karbonhidrat ağırlıklı olmus

1 paket form bisküvi kaç kalori acep.
Akşam baya hafif olmuş afiyet olsun canim

Geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl canim

Allah kabul etsin
Sahursuz tutmussun akşamda baya hafif acıkman normal yatalım. Suyu arttirmissindir diye düşünüyorum.

Harika menü afiyet olsun canim

Güzel göründü afiyet olsun canim.
Geçmiş olsun çocuklara ne oluyor ya hep hasta kimden duysam

Afiyet olsun canim güzel bence
Menü için Azimliiii Azimliiii etiketliyorsun canim

Hamburger 1 tanemiydi canim. Başka ekmek olmadığı için bence güzel menü canim

Değişik bir menü olmuş afiyet olsun canim

Draje ler olmasada olurmuş . Afiyet olsun canim.
Hala ateşi var canım, bugün öğleden sonra izin aldım işten. Yanıyordu heryeri yavrucağın😐 şimdi daha iyi tabi
Sagol cnm :KK36:

Masallah sana :nazar::KK200:

Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlar :KK43: bu dedigni uygulamaya calisicam insallah cnm bi sac boyatma istiyorm aslinda

Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundur

Ah ahh sormaa bendee

Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi. :rolleyes:

Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorr

Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmedi :olamaz:

Gecmis olsun cok

Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleee
Teşekkür ederiz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Sağol canım valla bı gazla başladım bende sende öyle yap

Sağol canım yaa bunu bı deneyim diğer ürünlerine de bakarım snrm

Sağol canım

Sağol canım aynen insAllah

Kolları çok çalıştıran versiyonları vardı canım su an isimlerini hatırlamıyorum ama faydası var tabiki kıyafetlerimden biliyorum kol kısımları da bollasmisti yaptığım kilo verdiğim dönem
Daha iyi ama hala ateşi var canım teşekkürler
Helal sana ortim, aynen devam 👍😘

İnşallah kuzum teşekkür ederim 😘😍

Çok geçmiş olsun canım. ❤

Çok teşekkür ederim canım ❤

Aynı beni anlatıyorsun canım. Benim de 2 kızım var kimselere bırakamıyorum. Kv zaten bu konuda hep mesafeli kendi ailem uzakta. Eşime her bıraktığımda sonuç kavga huzursuzluk. O yüzden böyle yaşamaya alıştım. Allahtan büyük kızım bu sene okula gidiyor. Küçükle evdeyiz. Küçük zor bi çocuk değil. Büyükte çok zorluklar çektim. Hep birgün geçecek, birgün herşey daha kolaylaşacak diye kendimi avutarak geçti. İnsan, kendine zaman ayırmak istiyor tabiki, bazen yalnız başına olmak istiyor, sessiz kalmak istiyor. Allah kolaylıklar versin hepimize 😍😘

Emeğine sağlık canım ❤

Emeğine sağlık canım. Pazartesi çok yürüdüm ama ölçmediğim için yazamadım. Bundan sonra adımsayarla yürürüm artık ❤

Squat çok iyi gerçekten. Ben de ağırlıkla yapıyorum 100 - 120 tane. Ama bacaklarda çok çabuk etki gösterdi. Tavsiye ederim. ❤

Sen de benim gibi duş alınca uyuyamayanlardan mısın 😊

Günaydın canım. Kayısı gibi şeyler etki etmiyor mu. İnşallah bugün çözülür❤

Kahvemi içmedim dahaaa. Yapıyom şimdi❤
Teşekkür ederim canım benim 😘
kardelelen321 kardelelen321 Tempus Tempus çocuklarınız nasıl oldu kızlar
Hala ateşi var canım 3 gün sürebilir dedi doktor. Okula başladı ya, okula gidenlerin hepsi tek tek hastalanıyor sanırım🤦🏻‍♀️

X