Kilolar Firarda 😎

Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Geçmiş olsun canım.

Kolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.
Aralıklı oruç yapıyordun değil mi canım
Şu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Harikasın
Aklınla bin yaşa konyalım .Bundan sonra yöntemim bu
Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım

Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Geçmiş olsun canım
Kızlar kim neyi takip ediyor karıştırdım şimdi menüler için Azimliiii spor için Ucmelekannesi ni mi etiketliyeceğiz peki adım için kimi etiketliyeceğiz
Hakikaten iyice karıştı kafam benimde

Doğru diyorsun canım en azından 2-3 günde bir içsem iyi olacak

merak ettim beğendin mi züberi

Ah o mantı ahh

Çok güzel afiyet olsun

Gözleme
Beğendim valla
Keşke hiç almasaydım tadını

Çok geçmiş olsun canım

Oooo şahane olmuş kuzum yaa
Benim kızlar henüz o kadar alışkım değiller bensizliğe ama az az alıştırmaya çalışıyorum
Dünyayı yakarım onlar İçin çok kıymetliler benim için ama biraz olsun kendime vakit ayıramazsam da iyi bi anne olamıyorum
Gergin huzursuz mutsuz olunca hiç istemesem de yansıyor evime çocuklarıma
Kendime ayırdığım vakitler deşarj ediyor resmen beni

Kolay gelsin canım domolun her şeyini kullanıyorum çok güzel bence

Annemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlar Şimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Ohoo sen daha 2 aydır doğum yapmışsın. Emziriyorsan Diyet için çok erken canım

Tamam canim sanki Leslie bana pek spor yapıyormusum yada bir işe yariyormus gibi gelmiyor da İse yarayan var mı acaba gerçekten vücudu şekil alan
Ben de 25 kilomu verdim cnm ama sonra farklı hareketler ve 500 ml su şişeleriyle yapıorum cnm
Çok yorgun değilim cnm 6bin oldu çarşıdayız daha
Baya iyi gecti. Benim pek acikmaya firsatim olmuyor bu listeyle. Bakalim az da olsa eksi gorur muyum
Görürsün benceee
Aralıklı oruç yapıyordun değil mi canım
Fifty fifty cnm menü yazınca etiketlerim seni de

Harika menü harika adım tebrikler ortican

Aynen canım evlatlarımızı çok seviyoruz ama bıraktığımız kişiler de babaları ve baktıkça alisiyorlar gerçekten, babalarıyla bağları da güçleniyor eşim ilgilenirdi zaten ama baktıktan sonra daha bir dustu babasına uykudan bile baba diye ağlayarak uyanirdi o kadar güzel birşey ki canım ya bak nasıl da düşkün babasına diyorum eşim de gaza geliyor

Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
50 mi oy maşallah.
Şu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Bayılırım bunlara. Bi kutusunu tek oturuşta yiyorum düşününce bu yemeyle ben cidden az kilo alıyorum valla

Oyyy ne güzel darısı başıma

Sağol cnmm
Aynen abartmadan inşallah
Cnm susamsız simitle yapıyolar orda başka malzemeler de var üstünde
Yaa degisikmis . Bilmiyordum
kuzum şu anda WC problemim yok çünkü açlık otu kullanıyorum aslında, tamamı kilo yani
Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var
Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.
Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yok gelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.
Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun
Kocaman tebrikler
Bugünkü menume hiç bakma o zaman

Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.
O kadar çaresiz durumdayım anlatamam regl oldum bir de bugün ama yemedim tuttum kendimi

O zaman şeytanım benimle konuşuyordu Yok yok yemedim canım zaten bir çikolataya tav olmadım
Yaa sendeki şu irade varya
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.

Çok çok geçmiş olsun Tempus
Canım ellerine sağlık süper olmuş. Emek veren herkese çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…