- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Geçmiş olsun canım.Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Kolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.Slmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Aralıklı oruç yapıyordun değil mi canımTeşekkürler aşkitomtiridi bitiremedim cnm mercimek çorbası içtim yeme aralığım bitti zaten
Wow
Ben de varınca ne halde olursam bakayım spora
Cnm hergün içme bari azalt da ara verdiğin gün bunu yap
HarikasınŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Aklınla bin yaşa konyalım .Bundan sonra yöntemim buSakin duyma. .
Sevmediğin ,nefret ettiğin kim var o sesleniyormus gibi düşün
Ayrıca çikolatanin konuşmadığını hepimiz biliyoz biz pis bogazlarin kendi kendine uydurduğu kendini haklı çıkartma politikası bu
Geçmiş olsun canımSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Hakikaten iyice karıştı kafam benimdeKızlar kim neyi takip ediyor karıştırdım şimdi menüler içinAzimliiii spor için Ucmelekannesi ni mi etiketliyeceğiz peki adım için kimi etiketliyeceğiz
Doğru diyorsun canım en azından 2-3 günde bir içsem iyi olacakTeşekkürler aşkitomtiridi bitiremedim cnm mercimek çorbası içtim yeme aralığım bitti zaten
Wow
Ben de varınca ne halde olursam bakayım spora
Cnm hergün içme bari azalt da ara verdiğin gün bunu yap
Beğendim vallamerak ettim beğendin mi züberi
Ah o mantı ahh
Çok güzel afiyet olsun
Gözleme
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Oooo şahane olmuş kuzum yaaCanım benim bu kadar yıpratma kendini,daha çok yenisin sen de biliyorsun, insanların derdi lafı bitmez sen kendine bak boşver, sağlıklı beslen yeterli olacaktır hem sütün kalitesi de artar
Canım o kadar güzel yazmışsın kibazen biz anneler de aman o bakamaz deyip alistiriyoruz ama ben artık bırakıyorum, hatta pandemi döneminde eşim çalışmıyordu evde o bakıyordu çocuğa,o kadar iyi oldu ki baya alıştı çocuk bakmaya, ben de artık kızı babasına bırakıp çıkmaya çalışıyorum, AVMye falan gidersek eşim alıyor bebek arabasiyla onllar ayrı takılıyor ben ayrı alış veriş yapıyorum inan insan kendine zaman ayirinca mutlu oluyor,akşamları eşim benden daha geç geliyor çocuk zaten özlemiş oluyor gelince kızın WC ye bile babası götürsün istiyor,öyle rahat ediyorum ki
Vayy helal olsun
Ben de çok severim canımbugün öyle canim çekti ki
Harikasin canimŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Insallah canimİlla görürsün canım hem ne güzel aç kalmadan zayıflıyorsun
Kolay gelsin canım domolun her şeyini kullanıyorum çok güzel benceSlmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Bi tek ben döneri diyet bozar saymıyorum sanırımEvet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış
Ohoo sen daha 2 aydır doğum yapmışsın. Emziriyorsan Diyet için çok erken canımAnnemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlarŞimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Ben de 25 kilomu verdim cnmTamam canim sanki Leslie bana pek spor yapıyormusum yada bir işe yariyormus gibi gelmiyor daİse yarayan var mı acaba gerçekten vücudu şekil alan
Çok yorgun değilim cnm 6bin oldu çarşıdayız dahaAfiyet olsun kuzum iyi olmuş bitiremediğinSpor yapacak halin kalmayabilir çok yüklenme kendine canış
Canım hiç dert etme daha üç ay olmuş Allah aşkına ne bekliyorlar ayrıca güncel kilon hiç de fazla değil çık dışarıya da kulaklarını tıkaAnneye de kv de uyma hiç ben anneme uydum geçenlerde sonra bütün hafta artı kiloları temizlemeye çalışmakla geçirdim Kv bendeydi on gün hiç bozmadım diyeti kilolar takır takır gitti
Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
Görürsün benceeeBaya iyi gecti. Benim pek acikmaya firsatim olmuyor bu listeyle. Bakalim az da olsa eksi gorur muyum
Fifty fifty cnm menü yazınca etiketlerim seni deAralıklı oruç yapıyordun değil mi canım
Harika menü harika adım tebrikler orticanSabah
Türk kahvesi(Hindistan cevizi yağı)
Kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 wasa, 4 yeşilzeytin, 1 dilim hindi füme, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Yeşil çay, litalif
Akşam
Izgara köfte(150 gr), salata, 2 yk yoğurt
2 LT su, 1 LT ödem çayı, 14bin adım
Beyaz leylak Ucmelekannesi Azimliiii
Aynen canım evlatlarımızı çok seviyoruz ama bıraktığımız kişiler de babaları ve baktıkça alisiyorlar gerçekten, babalarıyla bağları da güçleniyor eşim ilgilenirdi zaten ama baktıktan sonra daha bir dustu babasına uykudan bile baba diye ağlayarak uyanirdi o kadar güzel birşey kiDoğru diyorsun canım en azından 2-3 günde bir içsem iyi olacak
Beğendim valla
Keşke hiç almasaydım tadını
Çok geçmiş olsun canım
Oooo şahane olmuş kuzum yaa
Benim kızlar henüz o kadar alışkım değiller bensizliğe ama az az alıştırmaya çalışıyorum
Dünyayı yakarım onlar İçin çok kıymetliler benim için ama biraz olsun kendime vakit ayıramazsam da iyi bi anne olamıyorum
Gergin huzursuz mutsuz olunca hiç istemesem de yansıyor evime çocuklarıma
Kendime ayırdığım vakitler deşarj ediyor resmen beni
50 mi oy maşallah.Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
Bayılırım bunlara. Bi kutusunu tek oturuşta yiyorumŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Oyyy ne güzel darısı başımaAynen canım evlatlarımızı çok seviyoruz ama bıraktığımız kişiler de babaları ve baktıkça alisiyorlar gerçekten, babalarıyla bağları da güçleniyor eşim ilgilenirdi zaten ama baktıktan sonra daha bir dustu babasına uykudan bile baba diye ağlayarak uyanirdi o kadar güzel birşey kicanım ya bak nasıl da düşkün babasına diyorum eşim de gaza geliyor
Tabiki sadece donerini yersen diyet bozmazBi tek ben döneri diyet bozar saymıyorum sanırım
Lavaşı ekmek saymıyor ben ondan sanırımTabiki sadece donerini yersen diyet bozmaz
Hadi durum yiyeceksin tüm durum yersen diyet bunun neresinde
Yaa degisikmis . BilmiyordumSağol cnmm
Aynen abartmadan inşallah
Cnm susamsız simitle yapıyolar orda başka malzemeler de var üstünde
Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.kuzum şu anda WC problemim yok çünkü açlık otu kullanıyorum aslında, tamamı kilo yani
Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.Merhaba kızlar dun gelemedm aksam oglan uyuynca sizmisim uyumadanda o ninili cizgifilm izledi telfn elime alamadm hatta birsuru alintim duruyor. Bugunde sabah gec kalktik kahvalti yaptk direk pazara gittim sonr parka gectik smdi geldm eve domates aldm gene sos yapiyorm sonkez insallah artk haftayada tursu yaparm herhalde :) oglana yemek yediriyorm suan bende bugn yeniden bismillah dedm bakalm odem suyu da hazirladm dun gecedn onu iciyorum menu de yazmaya baslasam iyi olacak. Gecmise ve alintilar bakacam birazdn insallah
Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yokAyyy 3 yas de zor he valla bunlarn kolay zamani varmii acaba her anlarinda bi zorluk
Super dusunmussunuz bende dahil olacagiminsallahhh
Super bilgi leslie candir
Ortimm hic pas vermedin kackez yazdimm sanaa. Bende odem suyu tokusturayim senlee
Okadar cok ihtiyacim varki bu dedigine ama kimsem yok oglani birakicak esimle de anca disarda oda en fazla 1 saat duruyor, evde zaten ben olmiyim hemen basliyor aglamaya okadar alisti ki bensiz hicbirsey yapamiyor ve ne esimin ailesi ne benm taraf hic kimsemiz yok cok zor yani affedersn agdaya gidiyorm 2 aya bir ona bile zorla. Esim cok stressli aglayinca hic bakamiyor
ALLAH kolaylik versin hem calisip hem ev ve cocuk dusunemiyorm bile gercekten cok zor olmalı bide senin zıpır uyumuyor ki en kotusu uykusuzluk bence. Biz zor daliyoruz ama dalinca uyuyor Allahtan memeyide biraktiktan sonra kesintisiz uyumaya basladi cok sukur. Uyaninca kac saat sinra uyuyor mesela
Eline emegine saglik canim
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.Slmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyarKızlar dürüst olmak istiyorum 5 gibi emzirirken aşırı midem geçti. Yemekte hazirlamamistim daha. O yüzden 3 4 dilim küçük borek yedim. Bir kase de bulgur pilavı onu da yarım saat sonra yedimaşırı tokum şimdi ben hiç bisey yemicem daha. Gece acikirsam tarçınlı süt içerim yeter sanırım
Kocaman tebriklerMerhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedimevde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
Bugünkü menume hiç bakma o zamanNikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzelAfiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Ucmelekannesi sen benim idolümsün şuan canım harika menü üstüne harika spor. Tebrikler
Çok çok geçmiş olsun canım.
Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.Çok afiyet olsun
Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun
Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.Selam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Yaa sendeki şu irade varyaO kadar çaresiz durumdayım anlatamam regl oldum bir de bugün ama yemedim tuttum kendimi
O zaman şeytanım benimle konuşuyorduYok yok yemedim canım zaten bir çikolataya tav olmadım
No | Üye Nick | 13.Eyl | 14.Eyl | 15.Eyl | 16.Eyl | 17.Eyl | 18.Eyl | 19.Eyl |
1 |
| * | * | |||||
2 |
| * | ||||||
3 | @bilgem tomris | * | * | |||||
4 | @Breeze96 | * | ||||||
5 | C Cagrihilal1 | * | ||||||
6 |
| * | ||||||
7 |
| * | ||||||
8 |
| * | * | |||||
9 |
| |||||||
10 |
| * | * | |||||
11 | G Goklerce | * | * | |||||
12 |
| |||||||
13 |
| * | * | |||||
14 |
| * | * | |||||
15 |
| * | ||||||
16 |
| * | ||||||
17 |
| * | * | |||||
18 | K Kubraaaccc | |||||||
19 |
| * | ||||||
20 |
| * | * | |||||
21 |
| * | * | |||||
22 |
| * | * | |||||
23 |
| |||||||
24 |
| * | * | |||||
25 |
| * | ||||||
26 |
| * | * | |||||
27 |
| * | * | |||||
28 | Z Z P | * |
Çok çok geçmiş olsunSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Canım ellerine sağlık süper olmuş. Emek veren herkese çok teşekkürler.Menu paylaşım nickli hali,
No Üye Nick 13.Eyl 14.Eyl 15.Eyl 16.Eyl 17.Eyl 18.Eyl 19.Eyl 1 Azimliiii * * 2 Beyaz leylak * 3 @bilgem tomris * * 4 @Breeze96 * 5 C Cagrihilal1 * 6 Calypso95 * 7 DeryaOnDiet * 8 eceboce * * 9 eliya 10 Fit mutlu anne * * 11 G Goklerce * * 12 denizbenimadim 13 Hedef60kgolmak * * 14 hzlsel * * 15 Jasminium84 * 16 Deniz ve Kum * 17 kardelelen321 * * 18 K Kubraaaccc 19 Lizozom55 * 20 Nikinik * * 21 nnurc * * 22 pacman * * 23 Pnrrr-12 24 SonsuzUmut * * 25 Tempus * 26 Ucmelekannesi * * 27 yarimuhendis * * 28 Z Z P *