İnsaAllah canım valla benimde çok vaktim olmuyor iki çocukla. Bulduğum vakitleri de yatarak uyuyarak geçiriyorum. Ama bugün Leslie yapacağım. Listeye içtiğimiz su miktarini da yazacak miyiz.Sağ ol canım evet o alt karın beni çıldırtıyorBir bakayım ona da vakit bulup yapabilirim inşallah
Ayyy inanki şuan çok zor durumdasın seni anlayabiliyorumŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Gerçekten mi ortim valla lesli hakkında böyle bir yorum arıyodum sarkma oldu mu ve vcudun şekle girdi mi ?ben de başlıyacam ama kardiyolojiye gitmem lazım şimdi cesaret edemiyorumAfiyet olsun kuzum iyi olmuş bitiremediğinSpor yapacak halin kalmayabilir çok yüklenme kendine canış
Canım hiç dert etme daha üç ay olmuş Allah aşkına ne bekliyorlar ayrıca güncel kilon hiç de fazla değil çık dışarıya da kulaklarını tıkaAnneye de kv de uyma hiç ben anneme uydum geçenlerde sonra bütün hafta artı kiloları temizlemeye çalışmakla geçirdim Kv bendeydi on gün hiç bozmadım diyeti kilolar takır takır gitti
Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
Hani nerede çikolata brokoli onlar brokoli sen hayal görüyosunŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Sakin duyma. .Şu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Hadi maşallah devamOrtim mesajına henüz dönebildim. Dün koşturmacadan hiç spor yapamadım ama çok yürüdüm. Bu sabah tartım da iyi sayılır. Pazartesi +1kg . Bu sabah +400g cumaya kadar eksi olacak inşallah...
Valla bazen gündüz 1 uyku var bazen o da yok. Belli olmuyorALLAH kolaylik versin hem calisip hem ev ve cocuk dusunemiyorm bile gercekten cok zor olmalı bide senin zıpır uyumuyor ki en kotusu uykusuzluk bence. Biz zor daliyoruz ama dalinca uyuyor Allahtan memeyide biraktiktan sonra kesintisiz uyumaya basladi cok sukur. Uyaninca kac saat sinra uyuyor mesela
Nikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzelSali
Sabah
1 kase yulafli nesfit
Oglen
4 kasik kisir
2 kasik makarna salatasi
Domates salatalik yesillik
1 kurabiye
Dibek kahvesi
2 cig badem, 2 kaju
Aksam
Firinda sebzeli et
2 dilim kizarmis ekmek
@nnurc
Çok geçmiş olsun canım14 eylül salı:
12:00 2 patates, 2 kaşık yoğurt püre yaptım
19:00 4 köfte, 1 dilim ekmek.
karbonhidrat fazla oldu ama hasta olduğum için mecburi menü
su 2 litre
@Nikinik
14 Eylül salı
11.00
3 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Tarçın
1 çay ksk Sarelle
16.00
1 YK acı sos
1 dlm TB ekmek
19.30
2 kepçe kuru fasulye
Salata
Şu 3litre
@Lizozom55Azimliiii
Eki Görüntüle 2916528
Çok çok geçmiş olsun canım.14 eylül menüsü (ishal dolayısıyla pek diyet gibi olamadı maalesef. lakin aldığım kalori miktarı 724 kaloriymiş. midem de bulandığı için yiyemedim arkadaşlar)
kahvaltı
haşlanmış patates
haşlanmış makarna
yoğurt
1 muz
öğle
çubuk kraker
akşam
2 lokma kadar et dürüm döner
ayran
1 elma
1 muz
su 2 lt olmuştur herhalde
spor 1 saat kadar yürüyüş
El_Em hzlsel @yarimuhendis
Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.14 Eylül Salı
Sabah
Ögle
- 1 simit
- Çay
Akşam
- Türk kahvesi
- 1 dilim kek
2,5 lt su
- 2 küçük patlıcan dolma
- 1 dilim kepek ekmeği
Bol bol yürüyüş
denizbenimadim
Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun15.09.2021
11.00 sütlü kahve
12 .45
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,7 8 çığ badem, 1 dilim peynir,
16.00 sade kahve, salatalık, 5 zeytin
19.00 1 levrek buğulama, salata, 2 dlm ekmek 3 acı biber turşusu,3 hurma
Şu: 2.5 lt
Adım: 5500
@pacmanUcmelekannesi ( adım için seni mi etiketliyorduk
Diyet olmayan bi diyet menüsü bırakayım bari
14 Eylül Salı
12.30
1 karışık bazlama tost
1 kase patates kızartması
1 kase mevsim salata
1 elma
4 züber lokma (o kadar çok bahsi geçti ki çok merak ettim tadını)
su: 2,5 lt
Azimliiii
Ah o mantı ahh14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım
@Cagrihilal1
Çok güzel afiyet olsun15 eylül çarşamba
Sabah Öğle:
2 yumurta haşlanmış
salata domates biber
10 zeytin
1 dilim peynir
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak salata (sebzeden)
(bugün hafif olmasına çabaladım)
Spor: 7000 adım (kendimi aştım )
Gözleme15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates
ogle
2 kase corba
aksam
1 gozleme
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi Azimliiii
Aynen canım yazıyoruzİnsaAllah canım valla benimde çok vaktim olmuyor iki çocukla. Bulduğum vakitleri de yatarak uyuyarak geçiriyorum. Ama bugün Leslie yapacağım. Listeye içtiğimiz su miktarini da yazacak miyiz.
Sorma canım ya koklayıp durdum çikolatayıAyyy inanki şuan çok zor durumdasın seni anlayabiliyorum
Sarkma olmadı canım ama karın ve göbek kısmını yeterli toplamıyor takviyeye ihtiyaç var onun dışında gönül rahatlığıyla yap kol bacak hep toparlandı sıkılaştım yani blr de ben çok kilo verdim ona rağmenGerçekten mi ortim valla lesli hakkında böyle bir yorum arıyodum sarkma oldu mu ve vcudun şekle girdi mi ?ben de başlıyacam ama kardiyolojiye gitmem lazım şimdi cesaret edemiyorum
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Canım benim bu kadar yıpratma kendini,daha çok yenisin sen de biliyorsun, insanların derdi lafı bitmez sen kendine bak boşver, sağlıklı beslen yeterli olacaktır hem sütün kalitesi de artar@eceboce bu arada doğum yapalı 3 ay oldu erken doğurdum kızımı 36 haftada
Canım o kadar güzel yazmışsın kiyaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki
ahhh canım yaa
başlarda ben de öyleydim, benim ailem yanımda olmama rağmen kimselere bırakamazdım, hemen herkes bi tavırlara girerdi gezip tozmaya çocuğu onlara atıyorum gibi davranırlardı ya da belki ben alınganlık yapardım bilmiyorum, eşim desen seninkinden bi farkı yoktu, çıkardım yarım saat sonra ee ne zaman geleceksin demeye başlardı o yüzden buna maruz kalmamak adına saldım kendimi
ama bi süre sonra ben kendimden gittim kafam gidik moralim bozuk ruh halim huzursuz yorgunum herşeye patlamaya hazır ve herkes de bunu fazlasıyla farketmeye başlayınca sanırım acımaya başladılar bi de tabii onlara da yansıyınca durumun vehametini çözdüler diye düşünüyorum
haaa yine hadi ben gidiyorum deyip çıkamıyorum günler öncesinden kırk şekil planlama yapıyorum
sen de eşinle enine boyuna konuş anlat durumunu bunun senin için lüks değil ihtiyaç olduğunu anlasın kuzum
sen mutlu olmalısın ki çocuğun da eşin de mutlu olsun
Vayy helal olsunMerhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedimevde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
Ben de çok severim canımNikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzelAfiyet olsun
Çok geçmiş olsun canım
Ucmelekannesi sen benim idolümsün şuan canım harika menü üstüne harika spor. Tebrikler
Çok çok geçmiş olsun canım.
Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.Çok afiyet olsun
Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun
Baya hafif olmuş canım , afiyet olsun15 eylül çarşamba
Sabah Öğle:
2 yumurta haşlanmış
salata domates biber
10 zeytin
1 dilim peynir
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak salata (sebzeden)
(bugün hafif olmasına çabaladım)
Spor: 7000 adım (kendimi aştım )
Akşam ki gözleme olmamış mallesef canım15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates
ogle
2 kase corba
aksam
1 gozleme
2.5 lt su
10 bin adim
@Sonsuz umutUcmelekannesi Azimliiii
Hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun14.09.2021
Kahvaltı
-2 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-Yeşil çay
Sade kahve
Öğle
-1 pk form bisküvi (mecburen)
-1 bardak ayran
Sade kahve
Akşam
-yoğurtlu karnabahar (yarıda bıraktım oğlum ateşlenince)
Su 3 lt
Spor 500 zıp
El_Em
Tek öğün ve gayet guzel olmuş canım
O kadar çaresiz durumdayım anlatamam regl oldum bir de bugün ama yemedim tuttum kendimiHani nerede çikolata brokoli onlar brokoli sen hayal görüyosun
O zaman şeytanım benimle konuşuyorduSakin duyma. .
Sevmediğin ,nefret ettiğin kim var o sesleniyormus gibi düşün
Ayrıca çikolatanin konuşmadığını hepimiz biliyoz biz pis bogazlarin kendi kendine uydurduğu kendini haklı çıkartma politikası bu
Geçmiş olsun canımSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Doymazsın tabi canım azcık yemişsin iyi yapmışsın ara yaparak sahur da yok herhalde ama su az olmuş tabi yatana kadar biraz daha içmeye çalış canım
Spor listesi puanlama açısından gözüm korktu hiç yapmayalım dedik kalabaligiz canim.Kızlar kim neyi takip ediyor karıştırdım şimdi menüler içinAzimliiii spor için Ucmelekannesi ni mi etiketliyeceğiz peki adım için kimi etiketliyeceğiz