Kilolar Firarda 😎

Sağ ol canım evet o alt karın beni çıldırtıyor🤣 Bir bakayım ona da vakit bulup yapabilirim inşallah🙈
İnsaAllah canım valla benimde çok vaktim olmuyor iki çocukla. Bulduğum vakitleri de yatarak uyuyarak geçiriyorum. Ama bugün Leslie yapacağım. Listeye içtiğimiz su miktarini da yazacak miyiz.

Afiyet olsun kuzum iyi olmuş bitiremediğin🤣🤣🤣 Spor yapacak halin kalmayabilir çok yüklenme kendine canış😘

Canım hiç dert etme daha üç ay olmuş Allah aşkına ne bekliyorlar ayrıca güncel kilon hiç de fazla değil çık dışarıya da kulaklarını tıka🥰 Anneye de kv de uyma hiç ben anneme uydum geçenlerde sonra bütün hafta artı kiloları temizlemeye çalışmakla geçirdim 🤣🤣🤣 Kv bendeydi on gün hiç bozmadım diyeti kilolar takır takır gitti😘

Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
Gerçekten mi ortim valla lesli hakkında böyle bir yorum arıyodum sarkma oldu mu ve vcudun şekle girdi mi ?ben de başlıyacam ama kardiyolojiye gitmem lazım şimdi cesaret edemiyorum

Şu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları🤣🤣🤣
Sakin duyma. .
Sevmediğin ,nefret ettiğin kim var o sesleniyormus gibi düşün 😂😂😂
Ayrıca çikolatanin konuşmadığını hepimiz biliyoz biz pis bogazlarin kendi kendine uydurduğu kendini haklı çıkartma politikası bu😂😂😂

Ortim mesajına henüz dönebildim. Dün koşturmacadan hiç spor yapamadım ama çok yürüdüm. Bu sabah tartım da iyi sayılır. Pazartesi +1kg . Bu sabah +400g cumaya kadar eksi olacak inşallah...
Hadi maşallah devam💕
ALLAH kolaylik versin hem calisip hem ev ve cocuk dusunemiyorm bile gercekten cok zor olmalı bide senin zıpır uyumuyor ki en kotusu uykusuzluk bence. Biz zor daliyoruz ama dalinca uyuyor Allahtan memeyide biraktiktan sonra kesintisiz uyumaya basladi cok sukur. Uyaninca kac saat sinra uyuyor mesela
Valla bazen gündüz 1 uyku var bazen o da yok. Belli olmuyor

Merhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedim😬 evde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş

Sali
Sabah
1 kase yulafli nesfit

Oglen
4 kasik kisir
2 kasik makarna salatasi
Domates salatalik yesillik
1 kurabiye
Dibek kahvesi
2 cig badem, 2 kaju

Aksam
Firinda sebzeli et
2 dilim kizarmis ekmek

@nnurc
Nikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzel :halay:Afiyet olsun:KK200:
14 eylül salı:
12:00 2 patates, 2 kaşık yoğurt püre yaptım
19:00 4 köfte, 1 dilim ekmek.
karbonhidrat fazla oldu ama hasta olduğum için mecburi menü :KK70:
su 2 litre

@Nikinik
Çok geçmiş olsun canım :KK200::KK200:
14 Eylül salı
11.00
3 ksk yulaf
3 ksk yoğurt
1 elma
Tarçın
1 çay ksk Sarelle

16.00
1 YK acı sos
1 dlm TB ekmek

19.30
2 kepçe kuru fasulye
Salata

Şu 3litre
@Lizozom55 Azimliiii Azimliiii

Eki Görüntüle 2916528
Ucmelekannesi Ucmelekannesi sen benim idolümsün şuan canım harika menü üstüne harika spor. Tebrikler :KK200::KK200:
14 eylül menüsü (ishal dolayısıyla pek diyet gibi olamadı maalesef. lakin aldığım kalori miktarı 724 kaloriymiş. midem de bulandığı için yiyemedim arkadaşlar)

kahvaltı
haşlanmış patates
haşlanmış makarna
yoğurt
1 muz

öğle
çubuk kraker

akşam
2 lokma kadar et dürüm döner
ayran
1 elma
1 muz

su 2 lt olmuştur herhalde
spor 1 saat kadar yürüyüş

El_Em El_Em hzlsel hzlsel @yarimuhendis
Çok çok geçmiş olsun canım. :KK200:
14 Eylül Salı

Sabah
  • 1 simit
  • Çay
Ögle
  • Türk kahvesi
  • 1 dilim kek
Akşam
  • 2 küçük patlıcan dolma
  • 1 dilim kepek ekmeği
2,5 lt su
Bol bol yürüyüş
denizbenimadim denizbenimadim
Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.:KK9: Çok afiyet olsun:KK200:
15.09.2021
11.00 sütlü kahve
12 .45
1.5 sb sut, 4 YK yulaf, 3 kuru kayısı,7 8 çığ badem, 1 dilim peynir,

16.00 sade kahve, salatalık, 5 zeytin

19.00 1 levrek buğulama, salata, 2 dlm ekmek 3 acı biber turşusu,3 hurma

Şu: 2.5 lt
Adım: 5500
@pacman Ucmelekannesi Ucmelekannesi ( adım için seni mi etiketliyorduk 🤔
Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun:KK36:

Diyet olmayan bi diyet menüsü bırakayım bari o_O

14 Eylül Salı

12.30
1 karışık bazlama tost
1 kase patates kızartması
1 kase mevsim salata
1 elma
4 züber lokma (o kadar çok bahsi geçti ki çok merak ettim tadını :KK70: )

su: 2,5 lt

Azimliiii Azimliiii
:skandal:merak ettim beğendin mi züberi
14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım
@Cagrihilal1
Ah o mantı ahh
15 eylül çarşamba
Sabah Öğle:
2 yumurta haşlanmış
salata domates biber
10 zeytin
1 dilim peynir
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak salata (sebzeden)
(bugün hafif olmasına çabaladım)
Spor: 7000 adım (kendimi aştım ) :KK36:
Çok güzel afiyet olsun
15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates

ogle
2 kase corba

aksam
1 gozleme

2.5 lt su

10 bin adim

@Sonsuz umut Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Gözleme :skandal: 😂

İnsaAllah canım valla benimde çok vaktim olmuyor iki çocukla. Bulduğum vakitleri de yatarak uyuyarak geçiriyorum. Ama bugün Leslie yapacağım. Listeye içtiğimiz su miktarini da yazacak miyiz.
Aynen canım yazıyoruz😘
Ayyy inanki şuan çok zor durumdasın seni anlayabiliyorum 😃😃
Sorma canım ya koklayıp durdum çikolatayı🤣
Gerçekten mi ortim valla lesli hakkında böyle bir yorum arıyodum sarkma oldu mu ve vcudun şekle girdi mi ?ben de başlıyacam ama kardiyolojiye gitmem lazım şimdi cesaret edemiyorum
Sarkma olmadı canım ama karın ve göbek kısmını yeterli toplamıyor takviyeye ihtiyaç var onun dışında gönül rahatlığıyla yap kol bacak hep toparlandı sıkılaştım yani blr de ben çok kilo verdim ona rağmen🥰

@eceboce bu arada doğum yapalı 3 ay oldu erken doğurdum kızımı 36 haftada 🥰
Canım benim bu kadar yıpratma kendini,daha çok yenisin sen de biliyorsun, insanların derdi lafı bitmez sen kendine bak boşver, sağlıklı beslen yeterli olacaktır hem sütün kalitesi de artar ❤️
yaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki :KK43:
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki

ahhh canım yaa :KK43:
başlarda ben de öyleydim, benim ailem yanımda olmama rağmen kimselere bırakamazdım, hemen herkes bi tavırlara girerdi gezip tozmaya çocuğu onlara atıyorum gibi davranırlardı ya da belki ben alınganlık yapardım bilmiyorum, eşim desen seninkinden bi farkı yoktu, çıkardım yarım saat sonra ee ne zaman geleceksin demeye başlardı o yüzden buna maruz kalmamak adına saldım kendimi
ama bi süre sonra ben kendimden gittim kafam gidik moralim bozuk ruh halim huzursuz yorgunum herşeye patlamaya hazır ve herkes de bunu fazlasıyla farketmeye başlayınca sanırım acımaya başladılar bi de tabii onlara da yansıyınca durumun vehametini çözdüler diye düşünüyorum
haaa yine hadi ben gidiyorum deyip çıkamıyorum günler öncesinden kırk şekil planlama yapıyorum

sen de eşinle enine boyuna konuş anlat durumunu bunun senin için lüks değil ihtiyaç olduğunu anlasın kuzum
sen mutlu olmalısın ki çocuğun da eşin de mutlu olsun
Canım o kadar güzel yazmışsın ki ❤️ bazen biz anneler de aman o bakamaz deyip alistiriyoruz ama ben artık bırakıyorum, hatta pandemi döneminde eşim çalışmıyordu evde o bakıyordu çocuğa,o kadar iyi oldu ki baya alıştı çocuk bakmaya, ben de artık kızı babasına bırakıp çıkmaya çalışıyorum, AVMye falan gidersek eşim alıyor bebek arabasiyla onllar ayrı takılıyor ben ayrı alış veriş yapıyorum inan insan kendine zaman ayirinca mutlu oluyor,akşamları eşim benden daha geç geliyor çocuk zaten özlemiş oluyor gelince kızın WC ye bile babası götürsün istiyor,öyle rahat ediyorum ki 🤣
Merhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedim😬 evde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
Vayy helal olsun 😎
Nikinik spor da varsa çok güzel olur kurabiyeyi görmemiş yapıyorum menü çok güzel :halay:Afiyet olsun:KK200:

Çok geçmiş olsun canım :KK200::KK200:

Ucmelekannesi Ucmelekannesi sen benim idolümsün şuan canım harika menü üstüne harika spor. Tebrikler :KK200::KK200:

Çok çok geçmiş olsun canım. :KK200:

Ortimm hepsini toplasam kalorisi bayağı düşük kalıyor. Üstüne yürüyüş bence güzel elveda kilolar.:KK9: Çok afiyet olsun:KK200:

Balık menü göklerce bayılırım balığa. Çok güzel bir menü omega 3 zengini ayrıca düşük kalori. Çok afiyet olsun:KK36:
Ben de çok severim canım 😍bugün öyle canim çekti ki ❤️

15 eylül çarşamba
Sabah Öğle:
2 yumurta haşlanmış
salata domates biber
10 zeytin
1 dilim peynir
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yoğurt çorbası
1 tabak salata (sebzeden)
(bugün hafif olmasına çabaladım)
Spor: 7000 adım (kendimi aştım ) :KK36:
Baya hafif olmuş canım , afiyet olsun 😘😍
15 eylul
kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk recel
salatalik
domates

ogle
2 kase corba

aksam
1 gozleme

2.5 lt su

10 bin adim

@Sonsuz umut Ucmelekannesi Ucmelekannesi Azimliiii Azimliiii
Akşam ki gözleme olmamış mallesef canım :KK43:
14.09.2021

Kahvaltı
-2 salatalık
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-Yeşil çay

Sade kahve

Öğle
-1 pk form bisküvi (mecburen)
-1 bardak ayran

Sade kahve

Akşam
-yoğurtlu karnabahar (yarıda bıraktım oğlum ateşlenince)

Su 3 lt
Spor 500 zıp

El_Em El_Em
Hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun 😘 çok çok geçmiş olsun 😘
15 Eylül Çarşamba Menüm
(Niyetliydim sadece akşam var)
19:30
5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt
3 kaşık pilav

20:30 3 ceviz 3 hurma 1 şeftali (Doymadım a dostlar 😂)
Sadece 1 litre su 😟
hzlsel hzlsel Azimliiii Azimliiii
Tek öğün ve gayet guzel olmuş canım 😘eğer dayanamayacak gibiysen sütlü kahve icebilirsin

Hani nerede çikolata brokoli onlar brokoli sen hayal görüyosun😂
O kadar çaresiz durumdayım anlatamam regl oldum bir de bugün ama yemedim tuttum kendimi🤣
Sakin duyma. .
Sevmediğin ,nefret ettiğin kim var o sesleniyormus gibi düşün 😂😂😂
Ayrıca çikolatanin konuşmadığını hepimiz biliyoz biz pis bogazlarin kendi kendine uydurduğu kendini haklı çıkartma politikası bu😂😂😂
O zaman şeytanım benimle konuşuyordu🤣🤣🤣 Yok yok yemedim canım zaten bir çikolataya tav olmadım🤭

15 Eylül Çarşamba Menüm
(Niyetliydim sadece akşam var)
19:30
5 kaşık taze fasulye 5 kaşık yoğurt
3 kaşık pilav

20:30 3 ceviz 3 hurma 1 şeftali (Doymadım a dostlar 😂)
Sadece 1 litre su 😟
hzlsel hzlsel Azimliiii Azimliiii
Doymazsın tabi canım azcık yemişsin iyi yapmışsın ara yaparak sahur da yok herhalde ama su az olmuş tabi yatana kadar biraz daha içmeye çalış canım😘

Kızlar kim neyi takip ediyor karıştırdım şimdi menüler için Azimliiii Azimliiii spor için Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni mi etiketliyeceğiz peki adım için kimi etiketliyeceğiz
Spor listesi puanlama açısından gözüm korktu hiç yapmayalım dedik kalabaligiz canim.
Onun yerine adım yarısı yapmak istedik. Adım için beni etiwktliyorsun

X