- 31 Ekim 2013
- 20.750
- 68.080
- 40
yaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum kiCnm onu kullanma bence yakabız yapıyor bırakınca
Aynen ama yağmurluk filen vardır sendepembiş
ahhh canım yaa2 aya bir ona bile zorla. Esim cok stressli aglayinca hic bakamiyor
Canımm görmedim dün hiç bakamadım afiyet bal şeker olsun kuzumm tabii yanında bolca kilo verdirsinAyyy 3 yas de zor he valla bunlarn kolay zamani varmii acaba her anlarinda bi zorluk
Super dusunmussunuz bende dahil olacagiminsallahhh
Super bilgi leslie candir
Ortimm hic pas vermedin kackez yazdimm sanaa. Bende odem suyu tokusturayim senlee
Okadar cok ihtiyacim varki bu dedigine ama kimsem yok oglani birakicak esimle de anca disarda oda en fazla 1 saat duruyor, evde zaten ben olmiyim hemen basliyor aglamaya okadar alisti ki bensiz hicbirsey yapamiyor ve ne esimin ailesi ne benm taraf hic kimsemiz yok cok zor yani affedersn agdaya gidiyorm 2 aya bir ona bile zorla. Esim cok stressli aglayinca hic bakamiyor
ALLAH kolaylik versin hem calisip hem ev ve cocuk dusunemiyorm bile gercekten cok zor olmalı bide senin zıpır uyumuyor ki en kotusu uykusuzluk bence. Biz zor daliyoruz ama dalinca uyuyor Allahtan memeyide biraktiktan sonra kesintisiz uyumaya basladi cok sukur. Uyaninca kac saat sinra uyuyor mesela
Eline emegine saglik canim
Nasıl güzel yazmışsın hepimize dersler var süper ötesi ağzına sağlık.yaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki
ahhh canım yaa
başlarda ben de öyleydim, benim ailem yanımda olmama rağmen kimselere bırakamazdım, hemen herkes bi tavırlara girerdi gezip tozmaya çocuğu onlara atıyorum gibi davranırlardı ya da belki ben alınganlık yapardım bilmiyorum, eşim desen seninkinden bi farkı yoktu, çıkardım yarım saat sonra ee ne zaman geleceksin demeye başlardı o yüzden buna maruz kalmamak adına saldım kendimi
ama bi süre sonra ben kendimden gittim kafam gidik moralim bozuk ruh halim huzursuz yorgunum herşeye patlamaya hazır ve herkes de bunu fazlasıyla farketmeye başlayınca sanırım acımaya başladılar bi de tabii onlara da yansıyınca durumun vehametini çözdüler diye düşünüyorum
haaa yine hadi ben gidiyorum deyip çıkamıyorum günler öncesinden kırk şekil planlama yapıyorum
sen de eşinle enine boyuna konuş anlat durumunu bunun senin için lüks değil ihtiyaç olduğunu anlasın kuzum
sen mutlu olmalısın ki çocuğun da eşin de mutlu olsun
ne demek canımm bi nebze faydam olduysa ne mutlu banaNasıl güzel yazmışsın hepimize dersler var süper ötesi ağzına sağlık.
Çok kilolusun lafları mı ? nasıl bir mahalle burası ben 70 den 65 e düşsem ne öyle bir deri bir kemik mi kalacan yüzün çökmüş falan diyorlar mahallelerde 90 kiloluk teyzeler ablalar olurAslinda benimde istediğim bu şekilde gerçekten diyet diyince herşeyden kisitlanicam hiç birşey yemiyecekmisim gibi bir korku oluyor içimde. Annem yan binamda. Kadın aşırı maharetli. Yapmadığı hamur işleri tatlılar yok. Ee biraz fazla damatci. Benim eşim de aşırı sever böyle şeyleri. Ona yolluyor ben dayanamıyorum tabi. Aslında sınırlı yemek istiyorum insaAllah bunu öğrenebilirim. Mahalle baskısı aşırı var üzerimde. Her mahalleye çıkmam da çok kilolusun lafları artık sinirlerimi bozmaya başladı. Biraz da o yüzden bir an önce vermek istedim ama basaramadim
Ayyy yoruldum yoruldumSlmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Aynen mutfak benimde gözümde çok büyüyor ya dolap içleri hep karıştı düzelecek tabaklar bakliyat kavanozlari da hep rasgele doldurdum çok iş var orda diğer odalar daha kolay wc için olanı yorumlarda çok gerekli iyi gibi yazmamışlar almadım ama digerni cidden çok övüyorlar bklm bende memnun kalırım insAllah perdeleri yakın yikamistim ben bı oturma odamla mutfagınki yıkanacak eşin siliyosa güzel vala ya benim kocanın bı cam silme perde takma huyu yoktur hamilelik hastalık dışında o zmn da çok çok gerekli ise zorla ama ütü çocuklarla ilgilenme yemek bulaşık süpürme toparlama bunların hepsini yaparKolay gelsn cnm benimde camlar bayadr silinmedi esim yillik izne cikti ona sildirmek niyetm insallah perdeler vs de yikanmasi lazm. Aslinda nezamandir mutfak girismek istiyorm ama gozumde buyuyor yapamiyorm. Domol ben kullaniyorm cok etkili ve guzel temizliyor gercktn wc icin olani da aldm mesela ondanda memnunum ama. O izgara firin temizligi icin olan gercktn cok iyi
Saol cnmKolay gelsin canım
İnan bende yaklaşık bi aydir geçiriyorum bunalım tam yatak odası çocuk odası temizlemistim ki covit oldum kalmıştı artık toparladım gözüm ise bakıyor oğlanda kendi kendine oyun oynamaya başlıyor yavaş yavas snrm arada bakıyorum içerde oynuyor o bende hallettim bklm yemek işine bakmaliyim artikAyyy yoruldum yoruldumsen böyle temizlik yaparken ben eve bakıp bunalım geçiriyorum
Aynen canım biraz da evde yürüyüş ya da Leslie eklersen tadından yenmezBilgilendirmelerin için teşekkür ederim canım benim. Aslında ben aralıklı oruca başlamıştım kendimi çok iyi hissediyordum fakat 1 hafta da sadece 500 gram verebildigim için bıraktım. Arkadaşlarımdan duydum 21 gün aynı şeyi devam ettirmem lazımmış bunu da yeni duydum. Aralıklı oruç benim tam istediğim birşey herşeyi yiyorsun ama aynı saatlerde. Şimdi sabah kahvaltıdan sonra hiç birsey yemedim. Saat 6 da yiyeceğim. Sade bir kahve içtim hala acikmadim. 6 da güzel yersem Allah nasip ederse daha birşey yiyecegimi sanmıyorum. Bakalım aralıklı oruçla devam edeceğim 21 gün sonunda belli olur herşey.
Teşekkürler aşkitomOoo iyi yolculuklar afiyet olsun canım bizim yerimize de ye ama yine de çok yeme sen
Canım arada kaynamış herhalde görmedim hiç çok geçmiş olsun
WowBen de sabah 10bin adımı yaptım okulda da üç bin daha yapar günü 13bin adımla kapatırım daha da spor yapmam zaten
Cnm hergün içme bari azalt da ara verdiğin gün bunu yapyaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki
Çok aşırı yemeye başladım canım bunun artık emzirmeyle de alakası yok gibi. Keyfi yemek yiyorum. Aşırı mutlu oluyorum yerken. Bence çok da iyi bişey değil. Sütümü yapacak şeyler belli zaten ama ben alışkanlıklarımk degistirmekt3 çok zorlanıyorum. Sürekli annemin hamur işi tatlı yapması gibi mesela. Genelde annemden gelir böyle şeyler ben pek yapmam. Yani küçüklüğümden beri alışmışım. Annemde çok yer ablamda kardesimdeee neyin telaşındasın önce kendine bir 6 ay vermelisin
Ay canım bunları yapmam gerekiyor dimi. Şimdi inan bana ev temizligim yemeğim anca bitti çocukları uyuttum yatağa kendimi nasıl attım bilmiyorum. İnsaAllah akşam Leslie degilde Tuğçe Alpay in egzersizlerini yapsam olur mu? Mesela mekik,sağ sol mekik vs. En az kaç dakika yapmam gerekiyorAynen canım biraz da evde yürüyüş ya da Leslie eklersen tadından yenmez
Evet genelde hep zayıf olan gelinlerin içinde bendim. Mahallemiz genel olarak 25li 30lu gelinlerden oluşuyor. Aralarında bir iki kişi içinde bende vardım zayıf olarak. Şimdi masaAllahim var.Çok kilolusun lafları mı ? nasıl bir mahalle burası ben 70 den 65 e düşsem ne öyle bir deri bir kemik mi kalacan yüzün çökmüş falan diyorlar mahallelerde 90 kiloluk teyzeler ablalar olur.acaba seni hep çok zayıf mı gördüler de gözleri alışmadı .hem onlara ne ya ben böyle seviyorum gayet güzelim bu halimle de
Aynen gözlemlersen anlarsın :) ama yemeğe dalınca çevreni görmüyorsun muhtemelenÇok aşırı yemeye başladım canım bunun artık emzirmeyle de alakası yok gibi. Keyfi yemek yiyorum. Aşırı mutlu oluyorum yerken. Bence çok da iyi bişey değil. Sütümü yapacak şeyler belli zaten ama ben alışkanlıklarımk degistirmekt3 çok zorlanıyorum. Sürekli annemin hamur işi tatlı yapması gibi mesela. Genelde annemden gelir böyle şeyler ben pek yapmam. Yani küçüklüğümden beri alışmışım. Annemde çok yer ablamda kardesimdeHiç biri diyet yapmaz ben gibi ama gayet iyiler. Ben çok abartiyorum sanırım.
Ay canım bunları yapmam gerekiyor dimi. Şimdi inan bana ev temizligim yemeğim anca bitti çocukları uyuttum yatağa kendimi nasıl attım bilmiyorum. İnsaAllah akşam Leslie degilde Tuğçe Alpay in egzersizlerini yapsam olur mu? Mesela mekik,sağ sol mekik vs. En az kaç dakika yapmam gerekiyor
Tamam canim sanki Leslie bana pek spor yapıyormusum yada bir işe yariyormus gibi gelmiyor daAynen gözlemlersen anlarsın :) ama yemeğe dalınca çevreni görmüyorsun muhtemelenben de öyleydim cnm
Leslie başlangıç için en uygun olanı cnm bölgesel de çalıştırıyor 15 dk yani 1 mille başla sonra arttır cnm
Afiyet olsun kuzum iyi olmuş bitiremediğinTeşekkürler aşkitomtiridi bitiremedim cnm mercimek çorbası içtim yeme aralığım bitti zaten
Wow
Ben de varınca ne halde olursam bakayım spora
Cnm hergün içme bari azalt da ara verdiğin gün bunu yap
Canım hiç dert etme daha üç ay olmuş Allah aşkına ne bekliyorlar ayrıca güncel kilon hiç de fazla değil çık dışarıya da kulaklarını tıkaEvet genelde hep zayıf olan gelinlerin içinde bendim. Mahallemiz genel olarak 25li 30lu gelinlerden oluşuyor. Aralarında bir iki kişi içinde bende vardım zayıf olarak. Şimdi masaAllahim var.Moralimi bozduklari için çıkmıyorum dışarı artik. Kış gelince çok rahat edicem kimseyi gormicem. Kayınvalidem gelirse asıl ben yandım Bir oturuyoruz. O beni hep ayartiyor. Akşamları dizilerimiz oluyor abur cubur yatana kadar Kaynanam gelmeden alışkanlıklarımi değiştirmem lazim
Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalışTamam canim sanki Leslie bana pek spor yapıyormusum yada bir işe yariyormus gibi gelmiyor daİse yarayan var mı acaba gerçekten vücudu şekil alan
Baya iyi gecti. Benim pek acikmaya firsatim olmuyor bu listeyle. Bakalim az da olsa eksi gorur muyum
Afiyet olsun kuzum iyi olmuş bitiremediğinSpor yapacak halin kalmayabilir çok yüklenme kendine canış
Canım hiç dert etme daha üç ay olmuş Allah aşkına ne bekliyorlar ayrıca güncel kilon hiç de fazla değil çık dışarıya da kulaklarını tıkaAnneye de kv de uyma hiç ben anneme uydum geçenlerde sonra bütün hafta artı kiloları temizlemeye çalışmakla geçirdim Kv bendeydi on gün hiç bozmadım diyeti kilolar takır takır gitti
Canım ben neredeyse 50 kilomu Leslie ile verdim görenlerin hepsi çok daha zayıf duruyorsun diyor ama ben de göbek konusunda yetersiz kaldı hem Leslie yap hem de göbek karın çalış
İlla görürsün canım hem ne güzel aç kalmadan zayıflıyorsunBaya iyi gecti. Benim pek acikmaya firsatim olmuyor bu listeyle. Bakalim az da olsa eksi gorur muyum
Sağ ol canım evet o alt karın beni çıldırtıyorAa 50 kilo mu süpersin gerçekten. Evet karın bölgesinin Leslie ile gideceğini düşünmüyorum bencede yetersiz kalır çünkü sezeryanla doğum yaptım. Alt karın hissiz olduğundan çalıştırmak gerekiyor. Tuğçe Alpay öneririm gerçekten mukemmel.