- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Ben bu mesajı kaçırmışım aaa.Selam kızlar
Menü paylaşımı yapmayan arkadaşlar izinde mi tatilde mi yemekle mi meşguller acaba ?Ucmelekannesi
Eki Görüntüle 2916952
Sagol cnmKolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Masallah sanaBen de sabah 10bin adımı yaptım okulda da üç bin daha yapar günü 13bin adımla kapatırım daha da spor yapmam zaten
Yaa okadar haklisinki ama esimin cenesni cekicegne diyorm hep iste belki hata yapiyorm cunku gercktn cok bunaldm son zamanlaryaa evet kuzum zaten içim çok huzursuz içiyorum ama bağırsaklarım çalıştığı için de o kadar mutluyum ki
doğal şekilde şu işi çözebilsem o kadar güzel olacak ki
ahhh canım yaa
başlarda ben de öyleydim, benim ailem yanımda olmama rağmen kimselere bırakamazdım, hemen herkes bi tavırlara girerdi gezip tozmaya çocuğu onlara atıyorum gibi davranırlardı ya da belki ben alınganlık yapardım bilmiyorum, eşim desen seninkinden bi farkı yoktu, çıkardım yarım saat sonra ee ne zaman geleceksin demeye başlardı o yüzden buna maruz kalmamak adına saldım kendimi
ama bi süre sonra ben kendimden gittim kafam gidik moralim bozuk ruh halim huzursuz yorgunum herşeye patlamaya hazır ve herkes de bunu fazlasıyla farketmeye başlayınca sanırım acımaya başladılar bi de tabii onlara da yansıyınca durumun vehametini çözdüler diye düşünüyorum
haaa yine hadi ben gidiyorum deyip çıkamıyorum günler öncesinden kırk şekil planlama yapıyorum
sen de eşinle enine boyuna konuş anlat durumunu bunun senin için lüks değil ihtiyaç olduğunu anlasın kuzum
sen mutlu olmalısın ki çocuğun da eşin de mutlu olsun
Insallah ortimmm biraz kotu oldu bugunde sonradan cozuttum:/ senin nasl gidiyor. Menulerde bakamadm hic 2 gundurCanımm görmedim dün hiç bakamadım afiyet bal şeker olsun kuzumm tabii yanında bolca kilo verdirsin.
Ah ahh sormaa bendeeAyyy yoruldum yoruldumsen böyle temizlik yaparken ben eve bakıp bunalım geçiriyorum
Ohh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi.Aynen mutfak benimde gözümde çok büyüyor ya dolap içleri hep karıştı düzelecek tabaklar bakliyat kavanozlari da hep rasgele doldurdum çok iş var orda diğer odalar daha kolay wc için olanı yorumlarda çok gerekli iyi gibi yazmamışlar almadım ama digerni cidden çok övüyorlar bklm bende memnun kalırım insAllah perdeleri yakın yikamistim ben bı oturma odamla mutfagınki yıkanacak eşin siliyosa güzel vala ya benim kocanın bı cam silme perde takma huyu yoktur hamilelik hastalık dışında o zmn da çok çok gerekli ise zorla ama ütü çocuklarla ilgilenme yemek bulaşık süpürme toparlama bunların hepsini yapar
Saol cnm
İnan bende yaklaşık bi aydir geçiriyorum bunalım tam yatak odası çocuk odası temizlemistim ki covit oldum kalmıştı artık toparladım gözüm ise bakıyor oğlanda kendi kendine oyun oynamaya başlıyor yavaş yavas snrm arada bakıyorum içerde oynuyor o bende hallettim bklm yemek işine bakmaliyim artik
Ayy masallah iradelisin ben bitaneden bisi olmaz der yerdim zaten geriside oyle geliyorrŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Masallah israrci olursan verirsn bence cnm onemli olan kararli ve iradeli olmak ki bende yok suanda ama insallah artk bugun sondu resmen yemekten sonra yediklerimden sonra midem bulandi halada gecmediMerhaba kızlar. Bugün hiç giremedim. 4 buçukta geldim okuldan sonra işlerim vardı. Ancak oturtabildim. Bugünün tek güzel tarafı çikolata yemedimevde 1 sepet çikolata ve en sevdiğim fındık kreması var ama yemedim valla. Bugün baya canım sıkıldı. Baya almışım kilo. Bariz fark var. Vericem inş
Gecmis olsun cokSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Hahaha ayy bu iyiydi bencede oyleeeYaa degisikmis . Bilmiyordum
Açlık otu konusunda kizlar da demiş ama sürekli kullanımda sıkıntılı olduğunu söylüyorlar.
Bu konuda doktora gitmiş mıydın canim. İleride sıkıntı olmasın demekki ters giden birşeyler var
Oo kolay gelsin canim. Yaptimmi sosu.
Böyle diye diye kandıra kandıra büyüğüm 12 yaşını dolduracak.kolay bir dönem falan yokgelen yıllar giden yıllara özlemle el salliyor
Ooo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin.
Hadi 4 dlm böreği yedin tatliskom bulgur pilavını neden yedin. Böreğin yanına bir yeşillik ekleseydon hem tok tutar hemde gözün doyar
Akşamı birşey yemeden kapatirsan kurtarır bence afiyet olsun
Kocaman tebrikler
Bugünkü menume hiç bakma o zaman
Geçmiş olsun. Ateşi neden oluyormuş sordunuzmu canim.
Yaa sendeki şu irade varya
Harikasın hemde önünde dururken yememissin.
Haha iyi döktürmüşün cnm yememişin de bravoŞeytana uydum ama hiç birşey yemedim saat 5 den beri. Çay su annemlerdeydim şeytana uymadım neler yediler neler Oryantal halay çektim eve geldim şimdi leslie 1 yapacağım
3 ay oldu canım evet diyet için çok erken ama aşırı yemek yiyorum artık rahatsiz olmaya başladım. İki öğün yediğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum. Zaten sabah çocukları doyur evi topla derken 11 oluyor. 11 de yedikten sonra 5 e kadar acikmiyorun iş güç yemek çocuklarla ilgilen derken yemegi unutuyorum birde şekersiz ictigim türk kahvesi beni tok tutuyor. Akşam yemeğini bıraktım şuan bugün hiç yemedim 5 den sonra . Ama yarın 11 kahvaltı 6 da akşam yemeği yiyip kapanışı yapicam insaAllah. Sütüm de azalma olmadı çok şükür bugünOhoo sen daha 2 aydır doğum yapmışsın. Emziriyorsan Diyet için çok erken canım
Ay canım sagol şuan su içmekten sanırım tok hissediyorum kendimi ama leslieden sonra bakicsm acikirsam yoğurt yerimHaha iyi döktürmüşün cnm yememişin de bravoama yoğurt serbest her zaman ,öyle düşün
Geçmiş olsun canım şimdi nasılSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Sağol canım valla bı gazla başladım bende sende öyle yapKolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.
Sağol canım yaa bunu bı deneyim diğer ürünlerine de bakarım snrmKolay gelsin canım domolun her şeyini kullanıyorum çok güzel bence
Sağol canımOoo temizlik günüymüş bugün. Kolay gelsin güle güle kirlet canim. Baya iş yapmissin
Sağol canım aynen insAllahOhh masallah cogu bitmis azı kalmıș, guzel guzel kirletin insallah. Esim sagolsn siler ama iste baya soylemem gerk oncesi.
Kolları çok çalıştıran versiyonları vardı canım su an isimlerini hatırlamıyorum ama faydası var tabiki kıyafetlerimden biliyorum kol kısımları da bollasmisti yaptığım kilo verdiğim dönemKızlar çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın
Leslienin omuz kol yani üst bolgeyide zayıflatma gibi bir gücü var mı . Şuan pek inanarak baslamicam da. Yapmadığım şey değil yapmıştım ama çok verim alamamistim o yüzden tekrar tekrar soruyorum
Cnm su şişeleriyle yap ağrıtıyor o zamanKızlar çok soru sorduğumun farkındayım kusura bakmayın
Leslienin omuz kol yani üst bolgeyide zayıflatma gibi bir gücü var mı . Şuan pek inanarak baslamicam da. Yapmadığım şey değil yapmıştım ama çok verim alamamistim o yüzden tekrar tekrar soruyorum
Ay şuan bitirdim 15 dakika yaptım. Her yerim çalışıyor bunda bacak kol vs . Uzun zamandır okadar iyi geldi ki. Kaç gün daha böyle 15 dakikalığı yapmam lazım . Şuan bitmiş haldeyimCnm su şişeleriyle yap ağrıtıyor o zaman
Ne zaman 15 dk bittiğinde hala yapabilecek kıvamda olursan o zmn seviyeyi artır bence canımAy şuan bitirdim 15 dakika yaptım. Her yerim çalışıyor bunda bacak kol vs . Uzun zamandır okadar iyi geldi ki. Kaç gün daha böyle 15 dakikalığı yapmam lazım . Şuan bitmiş haldeyim
Tamam canim sabah yapmayı düşünüyorum aslında ama bakalım Sabah ola hayrolaNe zaman 15 dk bittiğinde hala yapabilecek kıvamda olursan o zmn seviyeyi artır bence canım
Ben çok faydasını görmüştüm canım hamilelikten önce dışarıda yürüyüş yapıyordum eve gelince Leslie, squat çok güzel incelmem olmuştu yürüyüşü bantta yapıyorum şimdi bklm yavaş yavaşta üste bölge için şişelerle hareket yapmaya başlarımFit mutlu anne evet canım şuan 15 dakikalıkta bile pertim çıktı Okadar hareketsiz kalmışım. Heryerim oynuyor bu lesliede Heralde komple veririm gibi
İlk günler hamlıktan ağrı tutulma olur ama sonraları alışırsın squata ilk başladığımda oturup kalkarken yaşlı neneler gibi oflayip pufluyordum ben dayak yemiş gibiydimTamam canim sabah yapmayı düşünüyorum aslında ama bakalım Sabah ola hayrolaLeslie 2 yi de şimdi izlicem bakalım nasıl
Yuruyus şuan mümkün değil ama Leslie devam arada Tuğçe alpayn mekik vs de yaparım squat benim için çok iyi oluyor. Bacak arasıni çok güzel eritiyor.Ben çok faydasını görmüştüm canım hamilelikten önce dışarıda yürüyüş yapıyordum eve gelince Leslie, squat çok güzel incelmem olmuştu yürüyüşü bantta yapıyorum şimdi bklm yavaş yavaşta üste bölge için şişelerle hareket yapmaya başlarım