- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
Geçmiş olsun canım.Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Kolay gelsin canım.Ah ben de başlayabilsem.Slmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Aralıklı oruç yapıyordun değil mi canımTeşekkürler aşkitom tiridi bitiremedim cnm mercimek çorbası içtim yeme aralığım bitti zaten
Wow
Ben de varınca ne halde olursam bakayım spora
Cnm hergün içme bari azalt da ara verdiğin gün bunu yap
HarikasınŞu an önümde bu çikolatalar var ama ben yeşil çayımı yudumluyorum beni ye beni ye diyorlar sürekli bakışıyoruz ama duymuyorum onları
Aklınla bin yaşa konyalım .Bundan sonra yöntemim buSakin duyma. .
Sevmediğin ,nefret ettiğin kim var o sesleniyormus gibi düşün
Ayrıca çikolatanin konuşmadığını hepimiz biliyoz biz pis bogazlarin kendi kendine uydurduğu kendini haklı çıkartma politikası bu
Geçmiş olsun canımSelam kızlar biz hastaneden şimdi geldik oğlum ateşlendi acile gittik.
Hemen menümü yazıp tüymem lazım
Öpüyorum sizi durmak yok yola devam
Hakikaten iyice karıştı kafam benimdeKızlar kim neyi takip ediyor karıştırdım şimdi menüler için Azimliiii spor için Ucmelekannesi ni mi etiketliyeceğiz peki adım için kimi etiketliyeceğiz