- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Himm tmm aman tek oyle olsunEvet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış
Nasıl severim Hatay usulü döneriBen ne yapayım hem regl oldum hem dolunay
Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önce
Maşallah anneneAslinda benimde istediğim bu şekilde gerçekten diyet diyince herşeyden kisitlanicam hiç birşey yemiyecekmisim gibi bir korku oluyor içimde. Annem yan binamda. Kadın aşırı maharetli. Yapmadığı hamur işleri tatlılar yok. Ee biraz fazla damatci. Benim eşim de aşırı sever böyle şeyleri. Ona yolluyor ben dayanamıyorum tabi. Aslında sınırlı yemek istiyorum insaAllah bunu öğrenebilirim. Mahalle baskısı aşırı var üzerimde. Her mahalleye çıkmam da çok kilolusun lafları artık sinirlerimi bozmaya başladı. Biraz da o yüzden bir an önce vermek istedim ama basaramadim
kuzum şu anda WC problemim yok çünkü açlık otu kullanıyorum aslında, tamamı kilo yaniOo iyi yolculuklar.
Abartmadan ye tatlımtirit dediğin ekmek sonuçta
WC probleminde etkendir buna canim
İns hallerdersin cumaya en azından artı 1den kurtulursun
Cnm onu kullanma bence yakuzum şu anda WC problemim yok çünkü açlık otu kullanıyorum aslında, tamamı kilo yani
Aynen ama yağmurluk filen vardır sendesaatimi taktım bugün şöylebir adım atam dedim yağmur yağiy tövbeler olsun
şemsiye var da... iş yerinde ne bileyim deli dürtmüş gibi çıkmayım dedim eheCnm onu kullanma bence yakabız yapıyor bırakınca
Aynen ama yağmurluk filen vardır sendepembiş
Ayyy 3 yas de zor he valla bunlarn kolay zamani varmii acaba her anlarinda bi zorlukSen 3 yaş olunca gör bide
Benim kız şu ara bir triplerde anlatamam.
Daha ben birşeyi yapmaması gerektiğini söylerken küsüp gidiyor
O kadar gururlu ki geri dönmek için beni ayağına bekliyor
Dönem dönem çocukların hareketleri değişkenlik gösteriyor canım ama illaki sakinlesiyorlar merak etme.
Bugün şöyle güzel bir kahvaltıyla güne başla gerisi gelir zaten
Super dusunmussunuz bende dahil olacagiminsallahhhSelam kizlaaaar
@Ucmelekannesi ile deneme destek kaptanlarizEl_Em
Konuştuk ve adım yarışması yapalım dedik, herkes yürüyüş yaptığında günlük adım sayısını menüsüne yazsın lütfen,
adım fotoğrafı da atarsanız süper olur,
tablo oluşturup sıralama ile 1. Yi belirleyeceğiz
Lütfen bol bol yürüyelim sağlıkla kalalim
Super bilgi leslie candirKizceleeer@Ucmelekannesi
Şimdi adım yarışmasında yuruyeneyenler Leslie yapabilir, ortalama olarak Leslie de adımlar yazılacak, internetten aldım adım sayılarını,
Yürüyüşe çıkamayan Leslie yapsın
lütfen yarışa dahil olmayan kalmasın birincimiz kendi kendine 1. Olmasın rekabet olsun
Leslie Kaç Adım?
- Leslie 5 mil kaç adım?: Yaklaşık olarak 10000 adımdır.
- Leslie 4 mil kaç adım?: Ortalama 8000 adımdır.
- Leslie 3 mil kaç adım?: Ortalama 6000 adımdır.
- Leslie 2 mil kaç adım?: Neredeyse 4000 adımdır.
- Leslie 1 mil kaç adım?: Hemen hemen 2000 adımdır.
Ortimm hic pas vermedin kackez yazdimm sanaa. Bende odem suyu tokusturayim senleeSelam kızlar hepinize afiyet olsun.yesilcay tokusturmaya devam
Okadar cok ihtiyacim varki bu dedigine ama kimsem yok oglani birakicak esimle de anca disarda oda en fazla 1 saat duruyor, evde zaten ben olmiyim hemen basliyor aglamaya okadar alisti ki bensiz hicbirsey yapamiyor ve ne esimin ailesi ne benm taraf hic kimsemiz yok cok zor yani affedersn agdaya gidiyorm 2 aya bir ona bile zorla. Esim cok stressli aglayinca hic bakamiyoraman taktığım yok vallahi
daha doğrusu çok sinirleniyorum ama he he diyorum içimden rahatlatıyorum kendimi
canım yegane tavsiyem bulduğun en ufak fırsatta kendine zaman ayır
öz bakımın için muhakkak birşeyler yap
öz bakımdan kastım sadece yüz yıkamak banyo yapmak gibi şeyler değil mesela saçını git boyat ya da kestir
ya da atıyorum aklında cilt bakımı yaptırmak var muhakkak git
ben de senin gibiydim işin kötüsü bu halim kızlara çok fazla yansıyordu, bu seferde vicdan azaı çekiyordum
şimdi aklıma geleni yaptırıyorum zaman bi şekilde yaratıyorum
mesela en son kalıcı eyeline yaptırdım senelerdir aklımdaydı
haaa bi de saçımı platin ombre yaptırdım o da ne zamandır denemek istediğim bişeydi
kendimi çok daha iyi hissediyorum çocuklar beni çileden çıkarttığı zamanlarda daha sakin kalabiliyorum ruh halim huzurlu olduğu için
saat kısıtlaması derken canım?
sağol bitanem
sağolasın canımın içi
ALLAH kolaylik versin hem calisip hem ev ve cocuk dusunemiyorm bile gercekten cok zor olmalı bide senin zıpır uyumuyor ki en kotusu uykusuzluk bence. Biz zor daliyoruz ama dalinca uyuyor Allahtan memeyide biraktiktan sonra kesintisiz uyumaya basladi cok sukur. Uyaninca kac saat sinra uyuyor meselaAynı durumdayım pınarım. Uykusuzluk beni perişan ediyor. Yetimiyoeum hiçbir şeye. Okul da başladı o da ayrı yorucu. Bazen ev hanımı olsam daha rahat edermişim gibi geliyor valla. Ayakta durmaktan 2 haftada ayaklarım şişti. Eve geliyorum yemek çocukla ilgilen. Evi topla. Hiçbir işi sanki düzgün ve yeterince yapamıyorum. Kilo vermeye başlarsam yeniden kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum inşallah
Eline emegine saglik canimKİLOLAR FİRARDA
(13.09---16.09)
ADİM YARİSMASİ
No Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 @Azimliiii 6.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 @Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 DeryaOnDiet 8 eceboce 9 @eliya 10 Fit mutlu anne 11 @Goklerce 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 12.000 14 hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 21 @nnurc 22 @pacman 12.800 23 Pnrrr-12 24 @Sonsuz umut 5.000 25 @Ucmelekannesi 26 @yarimuhendis 12.247
Adım atmayanlarin aradaki açığı kapatmasi için listeyi paylaşıyorum canlar
Haydin yarın bu listeyi baştan aşağıya dolu görmek istiyorum canlarrr
Yenimahalle neresindesin kediciğimşemsiye var da... iş yerinde ne bileyim deli dürtmüş gibi çıkmayım dedim ehe
Kolay gelsn cnm benimde camlar bayadr silinmedi esim yillik izne cikti ona sildirmek niyetm insallah perdeler vs de yikanmasi lazm. Aslinda nezamandir mutfak girismek istiyorm ama gozumde buyuyor yapamiyorm. Domol ben kullaniyorm cok etkili ve guzel temizliyor gercktn wc icin olani da aldm mesela ondanda memnunum ama. O izgara firin temizligi icin olan gercktn cok iyiSlmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir
Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim canım benim. Aslında ben aralıklı oruca başlamıştım kendimi çok iyi hissediyordum fakat 1 hafta da sadece 500 gram verebildigim için bıraktım. Arkadaşlarımdan duydum 21 gün aynı şeyi devam ettirmem lazımmış bunu da yeni duydum. Aralıklı oruç benim tam istediğim birşey herşeyi yiyorsun ama aynı saatlerde. Şimdi sabah kahvaltıdan sonra hiç birsey yemedim. Saat 6 da yiyeceğim. Sade bir kahve içtim hala acikmadim. 6 da güzel yersem Allah nasip ederse daha birşey yiyecegimi sanmıyorum. Bakalım aralıklı oruçla devam edeceğim 21 gün sonunda belli olur herşey.Maşallah annenedamadını da seviyor çok güzel birşey
Cnm bence aralıklı oruç en iyisi senin için ,irade gerektiriyor ama 1 hafta 10 güne alışırsın
Bak mesela 4 saatlik bir zaman seç hergün, ben bugün 13.30-17.30 arasını seçtim ve istediğini ye kahveni çayını da iç ve sonra da güzel bi süt yapıcı çay demle ve akşamı baharatlı yoğurtla bitir cnm keten tohumu da katabilirsin çok faydalıörneğin saat 20.00
Ooo iyi yolculuklar afiyet olsun canım bizim yerimize de ye ama yine de çok yeme senBiz de Sinop'a gidiyoruuzKastamonu'da da tirit yicez
Canım arada kaynamış herhalde görmedim hiç çok geçmiş olsunsağolasın canım çok şükür bu gün daha iyiyim sadece halsizim biraz.
Malesef hep mutsuz oluyorum bu yüzden. Sürekli yüz yüze olunca. Hep aynı mevzular dönüyor etrafta.Cancağızım sana bir şey diyim mi kendini mahalle baskısına yani toplum baskısına teslim edersen onun sonu gelmez. Bugün kilo verirsin yarın başka bir şey.. Sürekli kendin için değil başkaları için yaşadığını fark ettiğin vakit çok geç olur. Sana tavsiyem kimseyi takmadığın "kim ne derse desin benim görüşüm benim tercihim benim mutluluğum benim rahatım benim keyfim" demeyi bir an önce öğren. Çok mutsuz olursun.
saatimi taktım bugün şöylebir adım atam dedim yağmur yağiy tövbeler olsun
Kolay gelsin canımMerhaba kızlar dun gelemedm aksam oglan uyuynca sizmisim uyumadanda o ninili cizgifilm izledi telfn elime alamadm hatta birsuru alintim duruyor. Bugunde sabah gec kalktik kahvalti yaptk direk pazara gittim sonr parka gectik smdi geldm eve domates aldm gene sos yapiyorm sonkez insallah artk haftayada tursu yaparm herhalde :) oglana yemek yediriyorm suan bende bugn yeniden bismillah dedm bakalm odem suyu da hazirladm dun gecedn onu iciyorum menu de yazmaya baslasam iyi olacak. Gecmise ve alintilar bakacam birazdn insallah
Kolay gelsin canımSlmlar kızlar kız okula gidince bende temizliğe bı yerden başlayım dedim yatak odasını hallettim baştan yine ebeveyn banyosunu duş almadan gece hallederim snrm çocuk odasının camını sildim oğlan ağladı onu emzirdim uyuttum yenice şimdi salonun camlarını silmek niyetim orası temiz zaten çok iş yok toz alıp cikicam banyo tuvaleti de bugün halledersin yarına oturma odasını yaparım son mutfak kalır halıları da yarın yollarım artık sanırım baya kirlendi antrenin mutfağın ince kaydirmazlilardandi eskidi aticam zaten onunda yenisini almaya gideriz haftasonu şu temizlik bı an önce bitsin insAllah su fırın ocak için domol temizleyici var ya kullanan var mı herkes pek bı ovuyordu kimyasalı çok güçlü sanki diye almak istemiyordum ama benim ocaği fırını dip köşe bı temizleme gerek bayadir yüzeysel takılıyorum hastalıkta da eşim doğru düzgün silemedi bklm deniycem sipariş verdim bugün yarın gelir oğlan uyurken işlerimi halledeyim gelirim yine 3500 adımım cepte şimdilik işleri halledince bı de yurursem 10bin tamamlanir