Kilolar Firarda 😎

Yaa bak alintilamisim unutmusum canim. Cok sevindim oglunun okula ve öğretmenine alismasina
Öğlen biraz olmamış gibi onun dışında güzel afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü geçmiş olsun

Afiyet olsun canım güzel menu
Sagolasin canim misafirlikte bununla kurtarmam bile mucizeydi oglen
Ortim afiyet olsun guzel menu olmus
Sagol ortim. Sen de menulerinde beni etiketle yoksa gozden kacirabilirim

Biz de Sinop'a gidiyoruuz Kastamonu'da da tirit yicez
biz bu yaz gittik sinop'a çok güzel bir yer. sinop mantısı yiyin pek güzeldi . cevizli veya kıymalı nokul da iyidir. hamsilos koyunu da gezebilirseniz inşallah yağmur yağmazsa orası da çok güzel

Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
çok geçmiş olsun canım

Yaşasın trabzonlular da artıyor ama @Goklerce trabzonlu mu bilemem belkş görev için ordadır
ben de trabzon doğumluyum ama 2 yaşından beri Ankarada yaşıyorum

Telve mi yiyeceksin hic görmediğim şey faydalı miymiş
evet canım kabızlığa faydası varmış

sağol kuzum

hala cumaya göre +1 kgdayım
kurtarmamış tek öğün beni

Su içtin di mi cnm aynen biraz garip geliyor ama alışırsın devam edersen
içtim içtim :)
devam ederim yaa keşke işe yarasın sadece, neler yiyip içmedim ki bu uğurda

biz bir ara buluşalım dediydik de pandemi fln derken buluşamadıydık dimi?
galiba canım tam hatırlayamadım ama

biz bu yaz gittik sinop'a çok güzel bir yer. sinop mantısı yiyin pek güzeldi . cevizli veya kıymalı nokul da iyidir. hamsilos koyunu da gezebilirseniz inşallah yağmur yağmazsa orası da çok güzel
Evet evet bir yer bulduk orda yiyoruz özellikle cevizli üzümlü nokula da bayılıyoruz cnm eve de alıyoruz bu sefer komşuya bile alıcam sanırım
Hamsilos koyunu duymadım cnm soralım

içtim içtim :)
devam ederim yaa keşke işe yarasın sadece, neler yiyip içmedim ki bu uğurda
Şifa olsun o zmn cnm

İyi yolculuklar canım. Çok yeme. Biz yiyoz mu

Çok teşekkür ederim canım ❤

Oo iyi yolculuklar.
Abartmadan ye tatlım tirit dediğin ekmek sonuçta
WC probleminde etkendir buna canim
İns hallerdersin cumaya en azından artı 1den kurtulursun

Aslinda benimde istediğim bu şekilde gerçekten diyet diyince herşeyden kisitlanicam hiç birşey yemiyecekmisim gibi bir korku oluyor içimde. Annem yan binamda. Kadın aşırı maharetli. Yapmadığı hamur işleri tatlılar yok. Ee biraz fazla damatci. Benim eşim de aşırı sever böyle şeyleri. Ona yolluyor ben dayanamıyorum tabi. Aslında sınırlı yemek istiyorum insaAllah bunu öğrenebilirim. Mahalle baskısı aşırı var üzerimde. Her mahalleye çıkmam da çok kilolusun lafları artık sinirlerimi bozmaya başladı. Biraz da o yüzden bir an önce vermek istedim ama basaramadim

cok acele ediyorsun ondan oluyor. daha yeni doğum yapmışsın kimmiş o çok kilolusun diyen ? çok ayıp etmş

Selam kızlar, dün sabah bir yazdım bir daha yazamadım dün yatılı misafirim vardı koşturmaca buraya bakamadım yazamadığım için de içime dert kaldı. Hepinize afiyetler olsun dün en zor günüm oldu herkesle birlikte yemeyince ayıp oluyor az da yesen içine dert oluyor öyle bir gündü. Neyse bugün aynen devam. Bugün bolca yeşil çaya vuruyorum kendimi

Cancağızım sana bir şey diyim mi kendini mahalle baskısına yani toplum baskısına teslim edersen onun sonu gelmez. Bugün kilo verirsin yarın başka bir şey.. Sürekli kendin için değil başkaları için yaşadığını fark ettiğin vakit çok geç olur. Sana tavsiyem kimseyi takmadığın "kim ne derse desin benim görüşüm benim tercihim benim mutluluğum benim rahatım benim keyfim" demeyi bir an önce öğren. Çok mutsuz olursun.

Az da olsa attim bugun adim. Aksama kadar arttirmayacalisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…