- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Canım 2 gündür giremedim liste tutulmaya başlandığını yeni gördüm dün okadar çok yürüdümki ama adımsayarı açmadım o yüzden sayımı bilmiyorum bugünü açtım akşam yazarımBak hadi pazartesi itibariyle başladım listeyi tutmaya
Cnm o dengeliyordur bir şekilde, en güçlü sabah yiyordur sonra hafif meselaAllah im ne zor iş gerçekten ya. Benim annem herşeyi yer ama çok hareketlidir ve yerken çok mutludur. Asla rejim dediğini bilmem . Acaba kendimi sıkıntıya sokarak bunalarak daha mı çok kilo alıyorum yada veremiyorum
Kolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğizNe mahcubiyeti yahuBi daha unutma ama yine de hahahahaha
Tam da yukarıda dert yandığın şeye çalışıyorum bebiş.Tıp fakültesinde okuyorum ben. Bu yıl sınavların arası çok kısa da. O yüzden sürekli bi okul, bi hastane, bi ders diye diye 2 günde kafayı yedim.
Ayy şimdi uyumuştur da biraz rahat etmişsindir inşallah.Birilerine bıraksan da uyuduğu anlardaki gibi rahat olamazsın gibi geldi her halükarda.
kuzum yukarıdaki bilgiler doğruysa doğum yapalı daha 2 ay olmuş niye panikledin bu kadar anlamadım. hem kilon da öyle çok değil . benim de boyum neredeyse seninkiyle aynı ben doğumdan 2 ay sonra 86 kiloydumAllah im ne zor iş gerçekten ya. Benim annem herşeyi yer ama çok hareketlidir ve yerken çok mutludur. Asla rejim dediğini bilmem . Acaba kendimi sıkıntıya sokarak bunalarak daha mı çok kilo alıyorum yada veremiyorum
Sorma ortican dün çok yoğundu erkenden uyudum bugün buralardayım inşallah
İyi yolculuklar canimKolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz
Yaaa yerim artık ben de20-21 gecesindeama hissettiriyo namıssız di mii
Cnm üstüne de bol su içersen bağırsağı çalıştırıyorhem de daha uzun tok tutuyor
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun.Hellööğğğ kızlar
Dün ishal gibiydim... işten hızlıca eve gelip, ilaç, makarna ,patates haşlaması ve yoğurt teptim..
Şimdi de hiç halim yok ve midem bulanıyor karnım gurulduyor.... Hasta olmaktan korkuyorumya hepten hasta oluyorum.
Öğlene kadar evde dinlenip halim olursa işe gitmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım bebişe Allah şifalar versin
Ayy hemencik atlatır inşallah. Çok geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım güzel menü
Güzel menü cnm afiyet olsun
Güzel menü cnm afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menu
Genel olarak güzel dido ordan el sallasa da cnm afiyet olsun
Afiyet olsun ortim
Afiyet olsun biraz fazla karbonlu gibi olsa da tek ogunle kurtarmışsin bence
Afiyet olsun canım güzel bence
Afiyet olsun canım güzel menu
Canım bence son ara dışında güzel emzirdigin için yakarsın
insAllah
insAllah cnm ya bklm
Evet geç oluyo eşim geç geliyor malesef
Geçmiş olsun cnm bı an önce iyileşir insAllah
Canım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorumben akçaabattayim canım
Hiç sorma ya bir enerji var maşallah
Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorum
Off deme ya benim de canım çok döner çekiyorama yemeyecegim hala eksiye gecemedim ama dikkat edeceğim yine de, benim regl yakın onun odemi var üstümde
Vallahi ortalık Trabzonlu dolduama ben buralı değilim canım eşimin memleketi o sebeple burda yaşıyoruz.
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canlar ❤❤❤❤❤Geçmiş olsun canım .
Annemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlarŞimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Evet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmışOyy canim, iyi yuruyusler. Mutsuz hissetme. Sagliklusin, fitsin, isin var mutlu hissetmek icin o kadar cook sebebin var ki
Nasıl severim Hatay usulü döneriHedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önceGünaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Sorma ortican dün çok yoğundu erkenden uyudum bugün buralardayım inşallah
3 haşlanmış pataes ile makarna ayninanda olmasa dah iyiymiş canim. Afiyet olsun13 eylül menüsü
Kahvaltı
1yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Öğlen
5 adet erik
Akşam
3 yk haşlanmış patates
3 yk makarna
Yoğurt
Çubuk kraker
Su 1.5 lt
Spor yarım saat yürüyüş
El_Em @yarimuhendis hzlsel
spor ve menünün de yeri değişmiş ben yanlış yere yazmışım prdn
Afiyet olsun canim.14 eylül menüsü (ishal dolayısıyla pek diyet gibi olamadı maalesef. lakin aldığım kalori miktarı 724 kaloriymiş. midem de bulandığı için yiyemedim arkadaşlar)
kahvaltı
haşlanmış patates
haşlanmış makarna
yoğurt
1 muz
öğle
çubuk kraker
akşam
2 lokma kadar et dürüm döner
ayran
1 elma
1 muz
su 2 lt olmuştur herhalde
spor 1 saat kadar yürüyüş
El_Em hzlsel @yarimuhendis
Açıldı ama hibrit eğitim yapıyor çoğu üniversite. Biz çoğunlukla gidiyoruz ama bazı pratik gerektirmeyen dersleri online anlatıyorlar.Niye online canim.
Tıp okuduğunu yazmışsın üniversiteler açılma ldi mi
Hahahahaha ay ben bayılıyorum ona. Şöyle patatesli, soslu, mayonezli falan...Yeme yeme sakın.
Ay çok güzel oluyor o da ama yeme . Yiyince direk artı 500 olacaksın
Off hem de nasıl ya.20-21 gecesindeama hissettiriyo namıssız di mii
Teşekkür ederim karabiberciim. Ay sana da kolay gelsin. Valla yolculuk işleri de çok zor. Öylesine mi gidiyorsunuz? Sakın oralarda yemeğe dalmaKolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz
Ben de çok çok severim.Nasıl severim Hatay usulü döneriBen ne yapayım hem regl oldum hem dolunay
sağolasın canım bu gün daha iyiyim çok şükür3 haşlanmış pataes ile makarna ayninanda olmasa dah iyiymiş canim. Afiyet olsun
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın gectimi ishalin.
Biri daha söylemiş o pirinç unu demiş. Bende nişastalı şu iciriyirum çocuklara oda tutuyor ishali dışarda bir yerdeyken aklında olsun canim
Kız dur ballandırma iyiceAçıldı ama hibrit eğitim yapıyor çoğu üniversite. Biz çoğunlukla gidiyoruz ama bazı pratik gerektirmeyen dersleri online anlatıyorlar.
Hahahahaha ay ben bayılıyorum ona. Şöyle patatesli, soslu, mayonezli falan...Annemler bugün evde değil. Kardeşinle döner söyleyin isterseniz dediler. Aklıma takılıyor arada ama yapmıycam.
Off hem de nasıl ya.Psikolojik midir nedir anlamadım ama gitmiyor gidemiyor.
Teşekkür ederim karabiberciim. Ay sana da kolay gelsin. Valla yolculuk işleri de çok zor. Öylesine mi gidiyorsunuz? Sakın oralarda yemeğe dalmaHem antep hem adana... Valla +3'le dönersin hahahaha
Ben de çok çok severim.Hahaahahahah Allah yardımcın olsun bebiş. Cidden nasıl sinir oldum ya... Bir an önce geçsin gitsin lütfen.
Çok teşekkür ederim canım ❤Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤Evet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış
Nasıl severim Hatay usulü döneriBen ne yapayım hem regl oldum hem dolunay
Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önce
Ortim mesajına henüz dönebildim. Dün koşturmacadan hiç spor yapamadım ama çok yürüdüm. Bu sabah tartım da iyi sayılır. Pazartesi +1kg . Bu sabah +400g cumaya kadar eksi olacak inşallah...kardelelen321 canım kızımı uyutmaya çalışıyorum. Spora başlıyorum bu gece inşallah. Sen yaptın mı
Biz de Sinop'a gidiyoruuzİyi yolculuklar canim
Gezmeye mi gidiyorsunuz.