Kilolar Firarda 😎

Cnm o dengeliyordur bir şekilde, en güçlü sabah yiyordur sonra hafif mesela

Kolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz

kuzum yukarıdaki bilgiler doğruysa doğum yapalı daha 2 ay olmuş niye panikledin bu kadar anlamadım. hem kilon da öyle çok değil . benim de boyum neredeyse seninkiyle aynı ben doğumdan 2 ay sonra 86 kiloydum
insan diyet yapıyorum deyince sanki ters tepiyor.
ben diyet yapıyorum demiyorum "sağlıklı besleniyorum" diyorum. "sağlıklı olmak için yediklerime dikkat etmeyi seçtim" diyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun.
Çok geçmiş olsun canım bebişe Allah şifalar versin

Ayy hemencik atlatır inşallah. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım .
Çok teşekkür ederim canlar ❤❤❤❤❤

Annemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlar Şimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
hayır kesinlikle yeme bence böyle böyle birikiyor yada 1 dilim uediysen akşama menünden karbonhidratı çıkar

Oyy canim, iyi yuruyusler. Mutsuz hissetme. Sagliklusin, fitsin, isin var mutlu hissetmek icin o kadar cook sebebin var ki
Evet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış
Hedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Nasıl severim Hatay usulü döneri Ben ne yapayım hem regl oldum hem dolunay
Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önce

3 haşlanmış pataes ile makarna ayninanda olmasa dah iyiymiş canim. Afiyet olsun
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın gectimi ishalin.
Biri daha söylemiş o pirinç unu demiş. Bende nişastalı şu iciriyirum çocuklara oda tutuyor ishali dışarda bir yerdeyken aklında olsun canim

Niye online canim.
Tıp okuduğunu yazmışsın üniversiteler açılma ldi mi
Açıldı ama hibrit eğitim yapıyor çoğu üniversite. Biz çoğunlukla gidiyoruz ama bazı pratik gerektirmeyen dersleri online anlatıyorlar.
Yeme yeme sakın.
Ay çok güzel oluyor o da ama yeme . Yiyince direk artı 500 olacaksın
Hahahahaha ay ben bayılıyorum ona. Şöyle patatesli, soslu, mayonezli falan... Annemler bugün evde değil. Kardeşinle döner söyleyin isterseniz dediler. Aklıma takılıyor arada ama yapmıycam.
20-21 gecesinde ama hissettiriyo namıssız di mii
Off hem de nasıl ya. Psikolojik midir nedir anlamadım ama gitmiyor gidemiyor.
Kolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz
Teşekkür ederim karabiberciim. Ay sana da kolay gelsin. Valla yolculuk işleri de çok zor. Öylesine mi gidiyorsunuz? Sakın oralarda yemeğe dalma Hem antep hem adana... Valla +3'le dönersin hahahaha
Nasıl severim Hatay usulü döneri Ben ne yapayım hem regl oldum hem dolunay
Ben de çok çok severim. Hahaahahahah Allah yardımcın olsun bebiş. Cidden nasıl sinir oldum ya... Bir an önce geçsin gitsin lütfen.

sağolasın canım bu gün daha iyiyim çok şükür
patatesle makarnayı aynı anda ishal için yedim canım. yoksa böyle bir menü olmaz tabi dikkat ederken...
bu gün daha az midem bulanıyor gibi bakalım akşama doğru nasıl olurum. sadece halsizim ve karnım guruldayıp duruyor

Kız dur ballandırma iyice
Yeme yeme sakın başka şeyler düşün

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım ❤
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤

kardelelen321 canım kızımı uyutmaya çalışıyorum. Spora başlıyorum bu gece inşallah. Sen yaptın mı
Ortim mesajına henüz dönebildim. Dün koşturmacadan hiç spor yapamadım ama çok yürüdüm. Bu sabah tartım da iyi sayılır. Pazartesi +1kg . Bu sabah +400g cumaya kadar eksi olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…