Kilolar Firarda 😎

Allah im ne zor iş gerçekten ya. Benim annem herşeyi yer ama çok hareketlidir ve yerken çok mutludur. Asla rejim dediğini bilmem . Acaba kendimi sıkıntıya sokarak bunalarak daha mı çok kilo alıyorum yada veremiyorum
Cnm o dengeliyordur bir şekilde, en güçlü sabah yiyordur sonra hafif mesela 😉

IMG_20210915_111945.jpg

:KK70: :KK70: :KK70:

Ne mahcubiyeti yahu :KK70: Bi daha unutma ama yine de hahahahaha
Tam da yukarıda dert yandığın şeye çalışıyorum bebiş. :KK70: Tıp fakültesinde okuyorum ben. Bu yıl sınavların arası çok kısa da. O yüzden sürekli bi okul, bi hastane, bi ders diye diye 2 günde kafayı yedim. :KK70:
Ayy şimdi uyumuştur da biraz rahat etmişsindir inşallah. :KK66: Birilerine bıraksan da uyuduğu anlardaki gibi rahat olamazsın gibi geldi her halükarda. :KK70:
Kolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz

Allah im ne zor iş gerçekten ya. Benim annem herşeyi yer ama çok hareketlidir ve yerken çok mutludur. Asla rejim dediğini bilmem . Acaba kendimi sıkıntıya sokarak bunalarak daha mı çok kilo alıyorum yada veremiyorum
kuzum yukarıdaki bilgiler doğruysa doğum yapalı daha 2 ay olmuş niye panikledin bu kadar anlamadım. hem kilon da öyle çok değil . benim de boyum neredeyse seninkiyle aynı ben doğumdan 2 ay sonra 86 kiloydum :KK70:
insan diyet yapıyorum deyince sanki ters tepiyor.
ben diyet yapıyorum demiyorum "sağlıklı besleniyorum" diyorum. "sağlıklı olmak için yediklerime dikkat etmeyi seçtim" diyorum.

Hellööğğğ kızlar
Dün ishal gibiydim... işten hızlıca eve gelip, ilaç, makarna ,patates haşlaması ve yoğurt teptim..
Şimdi de hiç halim yok ve midem bulanıyor karnım gurulduyor.... Hasta olmaktan korkuyorumya hepten hasta oluyorum.
Öğlene kadar evde dinlenip halim olursa işe gitmeyi düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl oldun.
Çok geçmiş olsun canım bebişe Allah şifalar versin🙁

Ayy hemencik atlatır inşallah. Çok geçmiş olsun. :KK43:

Afiyet olsun canım güzel menü

Güzel menü cnm afiyet olsun

Güzel menü cnm afiyet olsun

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menu

Genel olarak güzel dido ordan el sallasa da cnm afiyet olsun

Afiyet olsun ortim 😉

Afiyet olsun biraz fazla karbonlu gibi olsa da tek ogunle kurtarmışsin bence

Afiyet olsun canım güzel bence

Afiyet olsun canım güzel menu

Canım bence son ara dışında güzel emzirdigin için yakarsın

insAllah 😉

insAllah cnm ya bklm

Evet geç oluyo eşim geç geliyor malesef

Geçmiş olsun cnm bı an önce iyileşir insAllah

Canım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorum 🙄 ben akçaabattayim canım 😍

Hiç sorma ya bir enerji var maşallah 🙄

Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorum 😍

Off deme ya benim de canım çok döner çekiyor 😍😍 ama yemeyecegim hala eksiye gecemedim ama dikkat edeceğim yine de, benim regl yakın onun odemi var üstümde :KK43:

Vallahi ortalık Trabzonlu doldu 🤣🤣ama ben buralı değilim canım eşimin memleketi o sebeple burda yaşıyoruz. 🙄

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım .
Çok teşekkür ederim canlar ❤❤❤❤❤
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Annemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlar 😃Şimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
:skandal: :KK43:hayır kesinlikle yeme bence böyle böyle birikiyor yada 1 dilim uediysen akşama menünden karbonhidratı çıkar

Oyy canim, iyi yuruyusler. Mutsuz hissetme. Sagliklusin, fitsin, isin var mutlu hissetmek icin o kadar cook sebebin var ki 😉
Evet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış🤣
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he. :KK70:
Nasıl severim Hatay usulü döneri😋😋 Ben ne yapayım hem regl oldum hem dolunay🤣🤣
Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önce😔

13 eylül menüsü
Kahvaltı
1yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe

Öğlen
5 adet erik

Akşam
3 yk haşlanmış patates 🥔🥔
3 yk makarna
Yoğurt
Çubuk kraker

Su 1.5 lt
Spor yarım saat yürüyüş
El_Em El_Em @yarimuhendis hzlsel hzlsel

spor ve menünün de yeri değişmiş ben yanlış yere yazmışım prdn :oops:
3 haşlanmış pataes ile makarna ayninanda olmasa dah iyiymiş canim. Afiyet olsun
14 eylül menüsü (ishal dolayısıyla pek diyet gibi olamadı maalesef. lakin aldığım kalori miktarı 724 kaloriymiş. midem de bulandığı için yiyemedim arkadaşlar)

kahvaltı
haşlanmış patates
haşlanmış makarna
yoğurt
1 muz

öğle
çubuk kraker

akşam
2 lokma kadar et dürüm döner
ayran
1 elma
1 muz

su 2 lt olmuştur herhalde
spor 1 saat kadar yürüyüş

El_Em El_Em hzlsel hzlsel @yarimuhendis
Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın gectimi ishalin.
Biri daha söylemiş o pirinç unu demiş. Bende nişastalı şu iciriyirum çocuklara oda tutuyor ishali dışarda bir yerdeyken aklında olsun canim

Niye online canim.
Tıp okuduğunu yazmışsın üniversiteler açılma ldi mi
Açıldı ama hibrit eğitim yapıyor çoğu üniversite. Biz çoğunlukla gidiyoruz ama bazı pratik gerektirmeyen dersleri online anlatıyorlar. :KK66:
Yeme yeme sakın.
Ay çok güzel oluyor o da ama yeme . Yiyince direk artı 500 olacaksın😉😉
Hahahahaha ay ben bayılıyorum ona. Şöyle patatesli, soslu, mayonezli falan... :KK70: Annemler bugün evde değil. Kardeşinle döner söyleyin isterseniz dediler. Aklıma takılıyor arada ama yapmıycam. :KK70:
20-21 gecesinde 😂 ama hissettiriyo namıssız di mii :KK70:
Off hem de nasıl ya. :KK70: Psikolojik midir nedir anlamadım ama gitmiyor gidemiyor. :KK70:
Kolay gelsin canım bizde bugün akşam yola çıkıyoruz kızı gazianetepe bırakacağız ordan da adanaya gideceğiz
Teşekkür ederim karabiberciim. Ay sana da kolay gelsin. Valla yolculuk işleri de çok zor. Öylesine mi gidiyorsunuz? Sakın oralarda yemeğe dalma :KK70: Hem antep hem adana... Valla +3'le dönersin hahahaha
Ben de çok çok severim. :dondurma: Hahaahahahah Allah yardımcın olsun bebiş. Cidden nasıl sinir oldum ya... Bir an önce geçsin gitsin lütfen. :KK70:

3 haşlanmış pataes ile makarna ayninanda olmasa dah iyiymiş canim. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim.
Bugün nasılsın gectimi ishalin.
Biri daha söylemiş o pirinç unu demiş. Bende nişastalı şu iciriyirum çocuklara oda tutuyor ishali dışarda bir yerdeyken aklında olsun canim
sağolasın canım bu gün daha iyiyim çok şükür
patatesle makarnayı aynı anda ishal için yedim canım. yoksa böyle bir menü olmaz tabi dikkat ederken...
bu gün daha az midem bulanıyor gibi bakalım akşama doğru nasıl olurum. sadece halsizim ve karnım guruldayıp duruyor

Açıldı ama hibrit eğitim yapıyor çoğu üniversite. Biz çoğunlukla gidiyoruz ama bazı pratik gerektirmeyen dersleri online anlatıyorlar. :KK66:

Hahahahaha ay ben bayılıyorum ona. Şöyle patatesli, soslu, mayonezli falan... :KK70: Annemler bugün evde değil. Kardeşinle döner söyleyin isterseniz dediler. Aklıma takılıyor arada ama yapmıycam. :KK70:

Off hem de nasıl ya. :KK70: Psikolojik midir nedir anlamadım ama gitmiyor gidemiyor. :KK70:

Teşekkür ederim karabiberciim. Ay sana da kolay gelsin. Valla yolculuk işleri de çok zor. Öylesine mi gidiyorsunuz? Sakın oralarda yemeğe dalma :KK70: Hem antep hem adana... Valla +3'le dönersin hahahaha

Ben de çok çok severim. :dondurma: Hahaahahahah Allah yardımcın olsun bebiş. Cidden nasıl sinir oldum ya... Bir an önce geçsin gitsin lütfen. :KK70:
Kız dur ballandırma iyice😂😂😂
Yeme yeme sakın başka şeyler düşün😂😂

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım 🙏
Çok teşekkür ederim canım ❤
Evet canım çok haklısın ama niye böyle olduğum anlaşıldı regl oldum bugün benim dengeler ondan şaşmış🤣

Çok geçmiş olsun kuzuya canım inşallah toparlar bir an önce😔
Çok teşekkür ederim canım inşallah ❤

kardelelen321 kardelelen321 canım kızımı uyutmaya çalışıyorum. Spora başlıyorum bu gece inşallah. Sen yaptın mı
Ortim mesajına henüz dönebildim. Dün koşturmacadan hiç spor yapamadım ama çok yürüdüm. Bu sabah tartım da iyi sayılır. Pazartesi +1kg . Bu sabah +400g cumaya kadar eksi olacak inşallah...

X