Kilolar Firarda 😎

Evetttttt ben trabzonluyum ve orda yaşıyorumşimdilik eskişehirdeyim ama haftaya ordayımsen hangi aile hekimliğinde görev yapıyorsun
Canım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorum ben akçaabattayim canım
Hiç sorma ya bir enerji var maşallah
Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorum
Hedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Off deme ya benim de canım çok döner çekiyor ama yemeyecegim hala eksiye gecemedim ama dikkat edeceğim yine de, benim regl yakın onun odemi var üstümde
G Goklerce Ay ortiiim Trabzonda mı yaşıyorsun sen dee? yarimuhendis de orada. Ben de Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum. Seninle de hemşehri çıktık iyi mi
Vallahi ortalık Trabzonlu doldu ama ben buralı değilim canım eşimin memleketi o sebeple burda yaşıyoruz.
Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Çok geçmiş olsun canım

Heyyooo benim dünkü 6400 adımcığım girilmemiişş. 1 adım olsa bile söylerdim çünkü çok nadir beni böyle görebilirsiniz
Dün tabloyu hazırladığım da daha eksik menüler vardı canim notumu aldım birdaha ki paylasimimda tablodasin hiç merek etme.
Bugün daha çok adımla gell 10.000 mesela

Dün tabloyu hazırladığım da daha eksik menüler vardı canim notumu aldım birdaha ki paylasimimda tablodasin hiç merek etme.
Bugün daha çok adımla gell 10.000 mesela
Hahahhaha tamam tamam, takılıyorum zaten. Önemli olan o adımı atmış olmak. Ayy bugün online dersteyim hep ama aralarda evde adım atarım inşallah.

Heeee olsun iyi bakalımben de merkezdeyim

Hedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Yeme yeme sakın.
Ay çok güzel oluyor o da ama yeme . Yiyince direk artı 500 olacaksın

Annemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlar Şimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Canım tabiki ye. Ama 1 dlm. Sonrada onu yakmak için bolca adım yap. Spor yap. Ve bugün başka hiçbir kaçamak yapma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…