Canım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorumEvetttttt ben trabzonluyum ve orda yaşıyorumşimdilik eskişehirdeyim ama haftaya ordayım sen hangi aile hekimliğinde görev yapıyorsun
Hiç sorma ya bir enerji var maşallahBekliyorum bebiş.Zaten ben dün senin menüne baktım etiketlemeyi unutsan da. Ortilik bunu gerektirir. İnşallah inşallah, çok teşekkür ederiiim.
Ay bu çocukların enerjisi keşke bizde olsa.Sabahın köründen gecenin bir saatine kadar aynı enerjiyle nasıl dolanıyorlar hayret ediyorum resmen. Hahahahahaha iyi yapmışsıın. Senin de dinlenmeye hakkın var.
Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorumAy yediğini gördüm ben de hahahaha İçimize doğmuş ikimizin de demek.Normalde diyette turşu önermiyorlar tuzlu olduğu için. Ama benim bağırsaklarımı çalıştırdığı için aklıma gelirse akşamları ya da öğlenleri yiyorum.
Off deme ya benim de canım çok döner çekiyorHedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Vallahi ortalık Trabzonlu dolduG Goklerce Ay ortiiim Trabzonda mı yaşıyorsun sen dee?yarimuhendis de orada. Ben de Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum. Seninle de hemşehri çıktık iyi mi
Çok geçmiş olsun canımGünaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Dün tabloyu hazırladığım da daha eksik menüler vardı canim notumu aldım birdaha ki paylasimimda tablodasin hiç merek etme.Heyyooo benim dünkü 6400 adımcığım girilmemiişş.1 adım olsa bile söylerdim çünkü çok nadir beni böyle görebilirsiniz
Hahahhaha tamam tamam, takılıyorum zaten. Önemli olan o adımı atmış olmak.Dün tabloyu hazırladığım da daha eksik menüler vardı canim notumu aldım birdaha ki paylasimimda tablodasin hiç merek etme.
Bugün daha çok adımla gell 10.000 mesela
Geçmiş olsun canım .Günaydın canlar...
Dün hiç uğrayamadım. Küçük kızım hasta. Boğazı çok kötü durumda. Antibiyotik kullanıyoruz. Dün bir okula, bi doktora derken buraya hiç vakit ayıramadım.
Yeni düzen ancak kuruluyorabbbovvv bileydim saatimi takardım attığım onca adım boşa mı gitti yaniiii
hergün en az 1 saat yürüyüşüm var benim ayol
Heeee olsun iyi bakalımCanım ben amasyaliyim ama kocamın buralı olması sebebiyle burda yaşıyorumben akçaabattayim canım
Hiç sorma ya bir enerji var maşallah
Evet diyette önermiyorlar ama ben çok seviyorum
Off deme ya benim de canım çok döner çekiyorama yemeyecegim hala eksiye gecemedim ama dikkat edeceğim yine de, benim regl yakın onun odemi var üstümde
Vallahi ortalık Trabzonlu dolduama ben buralı değilim canım eşimin memleketi o sebeple burda yaşıyoruz.
Çok geçmiş olsun canım
Niye online canim.Hahahhaha tamam tamam, takılıyorum zaten. Önemli olan o adımı atmış olmak.Ayy bugün online dersteyim hep ama aralarda evde adım atarım inşallah.
vuhhhuuuuOoocidden ne çok ankaralı var
Genelde İstanbul çok olurdu
Bende orandayım MSB Lojmanları tam konum
Yeme yeme sakın.Hedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
günaydın canımmmSabah sabah ne komusmussunuz yetişemedim bir türlü. Neyseki bitti
Bı günaydın bile diyemedim yavvv
GÜNAYDİNNNNNN
20-21 gecesindeHedef60kgolmak bebiş bu dolunay ne zamandı yaa? Valla +200 grmım dikkat etmeme rağmen kaç gündür eski haline geçmiyor. Valla sinirlenip Hatay usulü döner yiycem he.
Cnm üstüne de bol su içersen bağırsağı çalıştırıyorTelve mi yiyeceksin hic görmediğim şey faydalı miymiş
Evet malesef pazartesiye göre 100 grcik eksiyim ama cuma kiloma dönemem bu gidişleAkşam ah akşam. Ama spor var yakmissindir ins
Cnm ekmek yerine ye benceAnnemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlarŞimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Canım tabiki ye. Ama 1 dlm. Sonrada onu yakmak için bolca adım yap. Spor yap. Ve bugün başka hiçbir kaçamak yapma canimAnnemlerle benim kilo vermem mümkün değil arkadaşlarŞimdi kahvaltiya gelecekler. Ispanaklı börek getircem dedi. İster istemez canım çekiyor. Bir iki dilim yesem mi ne dersiniz
Allah im ne zor iş gerçekten ya. Benim annem herşeyi yer ama çok hareketlidir ve yerken çok mutludur. Asla rejim dediğini bilmem . Acaba kendimi sıkıntıya sokarak bunalarak daha mı çok kilo alıyorum yada veremiyorumCnm ekmek yerine ye bence
Ekşi eksidir . Ama cumaya var daha neler olur nelerEvet malesef pazartesiye göre 100 grcik eksiyim ama cuma kiloma dönemem bu gidişle
biz bir ara buluşalım dediydik de pandemi fln derken buluşamadıydık dimi?bu arada ben de ankaradayım kızlar