Demedim mi yarın yarım kilo gidecek diye bak daha fazlası gitmiş vuhuuuu süpersin kuzu
İç iç cnmgünaydın ortak
ben de şimdi kahve içiyorum, sonra da telvesini yiyeceğim
hmmm lifli olmasına sevindimm
şekeri hurmasından mı geliyor yoksa stevia gfalan mı içinde peki
Sagol canim. Insallah.canım değişik bir menü olmuş uğur getirir inşallah sana afiyet olsun
Canim ben de ayniydim. Gece temeyi cok severdim. Gundz ogun sayilarini ve yediklerini arttir. 2,5 en fazla 3 saatten fazla ac kalma. Boylelikle aksamki seker dsusune ve yiyeceklere saldirmaya son verirsin.Kızlar ben pes ediyorum sanırım yapamicam diyet falan. Sabah kahvaltim öğlen yemeğim aşırı iyidi akşam oldu yemedigm şey kalmadı şuan yemek yemekten midem bulandı.
AyneenDemedim mi yarın yarım kilo gidecek diye bak daha fazlası gitmiş vuhuuuu süpersin kuzuSen kendini aç bırakma bildiğin yemeli düzenden devam et
Eline saglik canim. Baslayayim ben de bugunKİLOLAR FİRARDA
(13.09---16.09)
ADİM YARİSMASİ
No Üye Nick 13.09 14.09 15.09 16.09 1 @Azimliiii 6.000 2 @Beyaz leylak 7.000 3 @bilgem tomris 6.000 4 @Breeze96 15.073 5 @Cagrihilal1 10.000 6 @Calypso95 7 DeryaOnDiet 8 @eceboce 9 @eliya 10 @Fit mutlu anne 11 G Goklerce 12 @hadikonusalim 13 Hedef60kgolmak 12.000 14 hzlsel 6.000 9.428 15 Jasminium84 16 @karabiber01 17 @kardelelen321 18 @Kubraaaccc 19 @Lizozom55 18.200 20 @Nikinik 21 @nnurc 22 pacman 12.800 23 @Pnrrr-20 24 @Sonsuz umut 5.000 25 @Ucmelekannesi 26 yarimuhendis 12.247
Adım atmayanlarin aradaki açığı kapatmasi için listeyi paylaşıyorum canlar
Haydin yarın bu listeyi baştan aşağıya dolu görmek istiyorum canlarrr
Bu sefer kilo almadigim muddetce devam diyetisyen listeme. Listeyi cok cabuk biraktim gecen sefer.afiyet olsun adımlarda gayet iyi
afiyet olsun canım cardio harika
güzel menü ve adımlar canımm
afiyet olsun canım adımlarıda bekliyoruzz :)))
leslie yaparken bileklik takılı değil miydi3400 ne yahu onu ben sabah 10 da yapmış oluyorum
1 dido 200 kalori
menün ve sporların çok iyi canım
afiyet olsun canım sporlar içinde haftada 3 4 gün buldun mu tamamdır
harika canım afiyet olsun
afiyet olsn burcum güzel menü ve spor
ahh sizi zübercilerHedef60kgolmak yarimuhendis size uymuş kız ama sporlarda falanda uysaydı yeme kısmında uymuş
yarın diyetisyen menüsü olmasada full kaçamaklı bir menü görmeyelim inş :))
güzel menü canım afiyet olsun
bu adım sana ne kiii pacommm :) menü güzel afiyet olsun
ya evet sen kaloriyi gün içinde gitgide arttırmışsın halbuki tam tersi olması lazım canım
öğlenle akşam yer değiştirirse ve 21.30 helva hiç olmasa menünün gideri var :))
hadi hadii bırakalımm bunları artıkkkk yarın kaçamaksızz menüler gelsiinnnn
Güzel menu canım afiyet olsun14 eylul diyetisyen menum
7:30- 2 dilim ekmek, 40gr hindi fume, 10 gr peynir, 200gr domates
10:00- 50 grkakaolu muzlu , hindistan cevizi sutlu , yulafli karisim(firinda pisirip yedim).
13:00- 150 gr tavuk, 1 haslanmis patates, 1kase salata
16:00- 1 kade ananas, salatalii ve kirmizi paprika (tatli biber) karisimi
18:30- 2 dilim ekmek ustune sardalye peynirli sos.
Su:2,5 lt
Spor: 30dk yuruyus
Canım kahvaltı biraz karışık olmuş, akşam çok hafif geçmiş ama sağlıklı bir menü gelmediBugün menüm
kahvaltı sade nescafe gold, şeftali, 30 gr sütlü çikolata,leblebi,3 eti tutku ,1 protein bar, 5 züber lokma ve paket bitti bugünyarimuhendis haha
ara 1 lt limonlu yeşil çay
öğlen hellimli salata
ara telvesiyle sade türk kahvesi
akşam whey proteinli smoothie
2 lt su,3 mil leslie, 15 dk bölgesel, adım 7000
@Fit mutlu anne
Ooo canısı ne yaptınDiyet olmayan bi diyet menüsü bırakayım bari
14 Eylül Salı
12.30
1 karışık bazlama tost
1 kase patates kızartması
1 kase mevsim salata
1 elma
4 züber lokma (o kadar çok bahsi geçti ki çok merak ettim tadını)
su: 2,5 lt
@Azimliiii
Güzel canım , diğer öğünleri hafif tutmussun14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım
@Cagrihilal1
Gayet güzel menu ortim, ben de acı turşu yedim off aşırı güzeldiKahvaltı (7.15): 25 gr kadar beyaz peynir, 6 yeşilzeytin, domates, 30 gr tb ekmek
Öğle (11.45): 1 kase yoğurt çorbası, 4-5 yk nohut yemeği (suyundan yemedim), biraz yeşillik
Akşam (17.00): 6-7 yk taze fasulye, 80 gr bulgur pilavı, biraz acı turşu biber yedim.
Ara: 1 mandalina, 10 gr çiğ badem
Su:
Spor: 6400 adım (Fotoğraf atıyoruz galiba. Birazdan gruptan çekip atıcam onu da.
@Ucmelekannesi G Goklerce
Akşama kadar çok güzel gidiyordu aslında ama yavaş yavaş dengeleceksin, pes etmek yokSabah kahvaltim 11:00
2 bardak su aç karnına
2 haşlanmış yumurta
1dilim unonun tam buğday ekmeği
1 tane domates
Yarım salatalık
5 tane zeytin
Saat 13.00 gibi belediyenin spor aletleri en az bir aleti 50 kere yapmisimdir.
Öğlen saat 15:00
Bir kase yayla çorbası
Göbek dereotlu yeşillik salatası iki kase
Akşam 20.00
Fırında yarım yağlı köfte 5 tane
2 tane hamurger ekmeği
Salata
2 dilim karpuz
Saat 21.30
Dondurmalı irmik helvası
Akşam öğünün çok geç ve kötü olmuş canım14 Eylül salı
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar ekmek
6 zeytin
1 parça peynir
Domates salatalık
Ara
Türk kahvesi
Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1 bardak ayran
Akşam 20
Karışık kızartma
Peynir zeytin
Yoğurt
Ekmek
Su 2.5 lt
Spor yarım saat tempolu yürüyüşHedef60kgolmak @Azimliiii @Ucmelekannesi başka kilo etiketleyecektik
Masallah cankm metobolizmanaAyneen
Akşam çıbık kraker de yemiştim düşün sabit geldiğim günle aynı kalori ve kh ama düzen değişince
Bence de gazla ama diyetisyen verdi canjm. Bakalim birkac hafta grami gramina uyayim ne olcakGüzel menu canım afiyet olsunama günde 4 dilim ekmek,patates , yulaf da karbonhidrat fazla mı bilemedim
Canım kahvaltı biraz karışık olmuş, akşam çok hafif geçmiş ama sağlıklı bir menü gelmedi
Ooo canısı ne yaptınsorayım bari zuberler guzelmiydi
Güzel canım , diğer öğünleri hafif tutmussun
Gayet güzel menu ortim, ben de acı turşu yedim off aşırı güzeldi
Akşama kadar çok güzel gidiyordu aslında ama yavaş yavaş dengeleceksin, pes etmek yok
Akşam öğünün çok geç ve kötü olmuş canım
Evet canım burda yaşıyorumAaaaaa sende mi trabzondasın
Hmm bilemedim o zaman yap bakalım ne olacak.Bence de gazla ama diyetisyen verdi canjm. Bakalim birkac hafta grami gramina uyayim ne olcak
Evetttttt ben trabzonluyum ve orda yaşıyorumEvet canım burda yaşıyorumsen de mi
Beğenmediğine üzüldüm cnmGüzel menu canım afiyet olsunama günde 4 dilim ekmek,patates , yulaf da karbonhidrat fazla mı bilemedim
Canım kahvaltı biraz karışık olmuş, akşam çok hafif geçmiş ama sağlıklı bir menü gelmedi
Ooo canısı ne yaptınsorayım bari zuberler guzelmiydi
Güzel canım , diğer öğünleri hafif tutmussun
Gayet güzel menu ortim, ben de acı turşu yedim off aşırı güzeldi
Akşama kadar çok güzel gidiyordu aslında ama yavaş yavaş dengeleceksin, pes etmek yok
Akşam öğünün çok geç ve kötü olmuş canım
Aynen canım valla demek o düzenle daha rahat veriyorsun böyle devamAyneen
Akşam çıbık kraker de yemiştim düşün sabit geldiğim günle aynı kalori ve kh ama düzen değişince
Aynen. Yapacagim bir sure , tam uyup bakacagim. Hcbir degisiklik yapmadanHmm bilemedim o zaman yap bakalım ne olacak.
Oyy canim, iyi yuruyusler. Mutsuz hissetme. Sagliklusin, fitsin, isin var mutlu hissetmek icin o kadar cook sebebin var kiBen yürüyüşe çıkıyorum kızlar hem işlerim var onları da hallederim şöyle 1 saat yürüyeyim bakalım üzerimdeki ölü toprağını atmam lazım yine ve yine kendimi pek mutsuz hissediyorum
Aynen canım valla demek o düzenle daha rahat veriyorsun böyle devam
Ayy aslında ben orada 50 gr yiyip 2 dilim gibi yapacaktım.eee beğendin miiii
aaa ekmek 5 gr fazla ne olacak halin böyle pacocuuuum