Kilolar Firarda 😎

Kızlar ben pes ediyorum sanırım yapamicam diyet falan. Sabah kahvaltim öğlen yemeğim aşırı iyidi akşam oldu yemedigm şey kalmadı şuan yemek yemekten midem bulandı.
Canim ben de ayniydim. Gece temeyi cok severdim. Gundz ogun sayilarini ve yediklerini arttir. 2,5 en fazla 3 saatten fazla ac kalma. Boylelikle aksamki seker dsusune ve yiyeceklere saldirmaya son verirsin.

Eline saglik canim. Baslayayim ben de bugun

Bu sefer kilo almadigim muddetce devam diyetisyen listeme. Listeyi cok cabuk biraktim gecen sefer.

Güzel menu canım afiyet olsun ama günde 4 dilim ekmek,patates , yulaf da karbonhidrat fazla mı bilemedim
Canım kahvaltı biraz karışık olmuş, akşam çok hafif geçmiş ama sağlıklı bir menü gelmedi
Ooo canısı ne yaptın sorayım bari zuberler guzelmiydi
14 Eylül
1 kase süt-yulaf
Öğle bol yeşilllikli az beyaz peynirli salata
Akşam 18.30
1 tabak mantı 3 kaşık yeşil mercimek çorbası
3 litre su-6 bin adım
@Cagrihilal1
Güzel canım , diğer öğünleri hafif tutmussun
Gayet güzel menu ortim, ben de acı turşu yedim off aşırı güzeldi
Akşama kadar çok güzel gidiyordu aslında ama yavaş yavaş dengeleceksin, pes etmek yok
Akşam öğünün çok geç ve kötü olmuş canım

Bence de gazla ama diyetisyen verdi canjm. Bakalim birkac hafta grami gramina uyayim ne olcak

Beğenmediğine üzüldüm cnm

Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar hem işlerim var onları da hallederim şöyle 1 saat yürüyeyim bakalım üzerimdeki ölü toprağını atmam lazım yine ve yine kendimi pek mutsuz hissediyorum
Oyy canim, iyi yuruyusler. Mutsuz hissetme. Sagliklusin, fitsin, isin var mutlu hissetmek icin o kadar cook sebebin var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…