canım neyi bekliyorsun okullarda başladı evine yerleştin var mı başka bir şeyAcilen o kararı vermem lazım son 1 haftadır deli gibi yiyorum çok fena durumlar
Kurallar yine aynı mı canım nasıl olucak
bende ankaradayımivit cinim Ankara'dayım
sağol kuzum bu gün daha iyiyim
ben kısıtlamıyorum da diş teli kısıtlıyor.
ben de bu arada eve sakıncalı şeyler almıyorum
demek camdan yapıyorlar haaa vay terbiyesizler
dün benimde öyleydi ya dünleride sayalımKilo konusunda hiç iddialı değilim fakat adımda iyiyimdirdün 20000e yakındı adımım paylaşım yapamadım
Tebrikler canım insan çok mutlu oluyor
Benzer canım gel o zaman bir an önce kiloları tekrar almadanAcilen o kararı vermem lazım son 1 haftadır deli gibi yiyorum çok fena durumlar
Kurallar yine aynı mı canım nasıl olucak
sonuncu olma bariBen yarıştan çekiliyorum 10bini zor yaparım
Leslie falan yapamıyorsun canim. Oda bir nevi yürüyüşKuzum ya sabah çıkamıyorum dışarı akşam da kızım uyku saati eşimde sabahçı erken yatıyor bir türlü arttırmıyorum adımları bu gidişle koşu bandı akıcağım
Oo şahane gözüküyor afiyet olsun canim
Kız dur yarış başlamadan bitmez. Ayrıca yürüdükçe aciliyorsun bak .Gözün Aydın canım
Ben yarıştan çekiliyorum 10bini zor yaparım
Tamam canım
oo gene bulmuşun bi yakışıklı
harikasın cnm sağolAfiyet olsun ortim bende spora bismillah dedim bugün 6bin adım cepte yediklerimde güzel şimdilik
ivit cinim Ankara'dayım
sağol kuzum bu gün daha iyiyim
ben kısıtlamıyorum da diş teli kısıtlıyor.
ben de bu arada eve sakıncalı şeyler almıyorum
demek camdan yapıyorlar haaa vay terbiyesizler
Afiyet olsun canım
Ooo koşu bandının tozu attiriliyor demekki bravoooAfiyet olsun ortim bende spora bismillah dedim bugün 6bin adım cepte yediklerimde güzel şimdilik
Leslie falan yapamıyorsun canim. Oda bir nevi yürüyüş
Kız dur yarış başlamadan bitmez. Ayrıca yürüdükçe aciliyorsun bak .
Ben bir ara 10.000 ancak atıyordum şimdi 15.000 oluyor zorlasam 20000 olur gibi
Olmayacak diye birşey yok yani
sağol kuzumAfiyet olsun canım
aman aman mutfağa saldırmadan derin nefes alAy ben de yürüyüşten geldim aç ve susuz düştüm eve
Çok çok geçmiş olsun jou.
Sakın moralini bozma. Arada böyle artılar eksiler birbirine karışacak ki doğru yoldan caymayalım. Haftaya kesin eksidesin içindeki rockyi uyandır. Herkese benden gelsin
hayırdır ne işin var burada :)Ben de hafta sonu ankaraya geleceğimmm
İnşallah kaptanım ya gideceğim son dersim boş eşimi beklerken yürüyüş yapacağımsonuncu olma bari
Vaktimde çok yok yürümeye canım ya ama ayarlayacağız blr şeylerLeslie falan yapamıyorsun canim. Oda bir nevi yürüyüş
Kız dur yarış başlamadan bitmez. Ayrıca yürüdükçe aciliyorsun bak .
Ben bir ara 10.000 ancak atıyordum şimdi 15.000 oluyor zorlasam 20000 olur gibi
Olmayacak diye birşey yok yani
Kaptanım 1 küçük elmayla şeftali yedim vallahi su kesmedi beniaman aman mutfağa saldırmadan derin nefes al
dikkatli ye :)))
bende 1 saat erken çıkıp yürüyeceğim sonra mehmet emreyi alacağım ama yağmurda geliyor gibi bakalım kısmetttt
Ayy ins canim ya. Off gozum kaliyor su fit hatunlarda. Hepsini dovesim geliyorÇoğumuz artıyız canım. Sıkma canını. Yarın sabah başlarsın sporuna. Detoks suları da içtin mi cuma eksi bile görürsün
Ne kadar saçma ya. Çocuk gibi..
Eline sağlık kaptanım.
@hadikonusalim ortaklığımız hayırlı uğurlu olsun canım.
Benim de ikinci 36+4. O da mini mini bişeydi ablasının aksine. Allah sağlık sıhhat versin hepsine
Az kaldı canım sen onlardan daha sıkı ve fit olacaksın ha gayret..
Cumaya kadar gidecek onlar merak etme
Tamamıyla katılıyorum ❤❤
Aşk olsun kaptanımhayırdır ne işin var burada :)
e onlar ara öğün çok açsan kesmez tabi keşke ana öğün gibi yeseydinKaptanım 1 küçük elmayla şeftali yedim vallahi su kesmedi beni