Kilolar Firarda 😎

❤️ saol bebekim
aynen hzlsel hzlsel cnm ilk 5 e giren diğer şahıslara teselli ikramiyesi varmış 😂 😂 😂

sağol kuzum 😍 bi ferahlık var üstümde bakalım eksi geliyor mu yarına 😍
Son beşe ne var beni o ilgilendiriyor🤣🤣🤣

Ay hadi inşallah yarın eksi geliyor ama insan fark ediyor bugün ben de kendimi çok hafif hissettim tartıya çıkarken gidiyor yarın yarım kilo🤩🤩
aman aman mutfağa saldırmadan derin nefes al :KK70:
dikkatli ye :)))
bende 1 saat erken çıkıp yürüyeceğim sonra mehmet emreyi alacağım ama yağmurda geliyor gibi bakalım kısmetttt
Ne yaptı kaptanım Emre alışabildi mi🥰

Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh

Halledersin cnm insallah

Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm

Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun :rolleyes: :confused:
Insallah canim. 1 aylik diyetisyen menumle geri dobdum bugun. Bakalim bi de boyle deneyeyim. Jnsulin direncini kirmak icin gunde 5 ogun ye. Ac olmasan da yededi diyetisyen. Yiyecegim. Bugun diyete dondum.ins yarin da spora.

kuzum çok şükür alıştı diyebilirz :KK68:
sadece girerken biraz sarılma vedalaşma hüzünlü oluyor ama okulda çok keyifli çıktığında çok mutlu ve eğlenmiş oluyor. öğretmenini çok seviyor :KK200:
Çok şükür kaptanım zor oldu sana ama artık aştınız kıyamam ya ama gerçekten nasıl şekerdir şimdi o yaş grubuna bayılıyorum😍😍
Aa gercekten mi. Ben havuclu pirasacok severim.
Ben sebze yemiyorum genel olarak canım pişiririm evde ama tadına bile bakamam🙈

Kizlar bugun diyetisyen listesiyle basladim. Once alisveriseciktim. Dolapbombostu sehirdisina cikcaz diye birsey almistik. Diyetisyen masalllah her ogune farkli birseyler yazmis. Cok lezzetli ama iste bir ogunu yeyip oburunu hazirlak lazim. Surekli mutfaktayim 😀😀 👨‍🍳👨‍🍳

e onlar ara öğün çok açsan kesmez tabi keşke ana öğün gibi yeseydin
ben şimdi yedim yemeğimi akşama sadece çorba içeceğim saatler ilerledikçe kaloriyi azaltmak iyi oluyor
Kaptanım 1 saate yemek yiyeceğim zaten etkilenmem🤣zaten kesmedi derken tokum ama ağzım soğuk bir şeyler istemeye devam ediyor🤣🤣

X