Kilolar Firarda 😎

Daha yürüyüşe başlamadım 😎

Eklentiler

• IMG_20210914_143613.jpg
    IMG_20210914_143613.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 23
Milföy baya yağlı olduğu için 2 tane çok sanki canim.
Gerisi güzel menünün😍 şu sanki artabilir adımda var superr
Kuzum ya sabah çıkamıyorum dışarı akşam da kızım uyku saati eşimde sabahçı erken yatıyor bir türlü arttırmıyorum adımları bu gidişle koşu bandı akıcağım

Hoşgeldin canım 😊 sen emziriyormuşsun aç aç gezme lütfen kendin için olmasa da bebeğin için 😁

Rabbim kucağına almayı nasip etsin 😍

Bende de aynısı oldu işimin arasında biraz okuyorum sonra devamına geçiyorum yine artmış oluyor anca yetiştim 😂
Çok sagolun hepınıze , kilo başa bela , bebiş olmasında bile etkili düşünen varsa zayıflayın acilen canolar , sizi gidi tatlı fit kızlar 🤗🤗

Çok sagol canım aminnn amin aminnn🙏🙏
Sen neler yapıon ogluş buyudumu , uyku egıtımı oturdu mu emmesi yemesi nasıl , cok tatlı olmadılar mı yaaa,😍😍
Aynı kuzum kızı okula gönder ev işi oğlanla oyun oyna yok canım ya saati belli uykuların hep ama emerek uyumaya devam aynen hem çok tatlı hem çok yaramaz

çok geçmiş olsun kuzum :/
Ankara'da mısın sen yaa 😍
kızın da şimdi yiyemiyor ama diş teline alışınca yine yeniyor haberin olsun 😂 o yüzden çok kısıtlama cnm iyica saldırır kilo fazlası çoksa hele
kaç kilo cnm boyu kaç?
ametist Ulus'ta orjinal olabilir cnm Suluhan'da onun dışında camdan yapıyolar çoğu yerde :sinirli:
ivit cinim Ankara'dayım
sağol kuzum bu gün daha iyiyim
ben kısıtlamıyorum da diş teli kısıtlıyor.:KK70:
ben de bu arada eve sakıncalı şeyler almıyorum :kk77:
demek camdan yapıyorlar haaa vay terbiyesizler

Çok sagol canım aminnn amin aminnn🙏🙏
Sen neler yapıon ogluş buyudumu , uyku egıtımı oturdu mu emmesi yemesi nasıl , cok tatlı olmadılar mı yaaa,😍😍
Gözün Aydın canım 💕
Abbov kizlarrrrr duydunuz mu 20.000 diyo😂😂😂
Ben yarıştan çekiliyorum 10bini zor yaparım🤣🤣
@Azimliiii yazmış zaten sadece yaptığın Leslie yaz yeterli canim😍

Önemli değil canim görüşürüz kolay gelsin
Tamam canım🥰

X