Kilolar Firarda 😎

vuuuu bu süpermiş

O kadar haklısın ki ben bekarken spor yapmıyordum gayette yiyordum herşeyden ama 18 kilo vermiştim bı kaç sene de korumustum üstüne kilomu şimdi hep mehter takımı gibiyim iki ileri bı geri düşünce etkiliyor cidden
Tümaydın kızlar

inanılmaz bir yoğunluk var, 9 çarşamba biraraya geldi yine, akşamları da mesai yapacağım 1 hafta
Allah kolaylık versin canım

Afiyet olsun canim güzel göründü gözüme menun.
Spor artık olmalı adım yarisimizda mutlaka herkesin ismini görmek istiyoruz

Canım çok isterdim buhafta pek iyi değilimm yeni yeni iyileştim enfeksiyon kaptım hastanelik oldum o hastalıkla vermişim 3 gunde 3kilo sonra aşı oldum üstüne bide regl oldum kafam birmilyon haftaya inşaallahh ama verdim ya gaza geldiimm başlıcam hatta diyet yapıyorum yavaştan çok yemiyorum sporu hiç sevmem haftaya yürüyüşe çıkarım sadece
çok geçmiş olsun canım
tamamdır biz listelerimize eklemeyelim ama seni sevdik bence :)) sen yine buralarda ol

El_Em benide al listelere bugun 69.35 dim.
tmmdır kuzuu
buraya mi yazacağız artık tam çözemedim canım
evet tatlım bu sayfada yine sohbet
kilolar firarda menü spor listesinede menüleri
Beni de ekler misin canım
ortakları yapmıştım hilal ve sen sonradan yazınca ikinizi ortak yaptım kızlar :) bilgilerinize
Nikinik kıız bdvden çık buraya gel artık
bdv eritcek onu Nikinik
Canım beni bi süre es geç lütfen. Çok uzun zamandır uzağım diyetten ve sayfadan. Isınayım azcık sıram gelince devralırım inşallah
tammdır canım haklısın bende öyle düşündüm ama sıralamada adını görünce pas geçmek istemedim sonraki haftalarda bu takıma kök söktür :))

Ben şimdi listelere baktım siz akşama kadar aç aç geziyorsunuz ben bunu anladim
Hoşgeldin canım sen emziriyormuşsun aç aç gezme lütfen kendin için olmasa da bebeğin için
Çok şükür duydumcanım saglıkla devamına inş
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
yaw alt tarafı dün öğleden sonra girmedim 50 sayfa birikmişşşşş bitmeyecek
Bende de aynısı oldu işimin arasında biraz okuyorum sonra devamına geçiyorum yine artmış oluyor anca yetiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…