:))) sen mezun olana kadaaa sabit ortak mı kalcan sandın ):))Anaaa ortim değişmiş
Kuzum ya sabah çıkamıyorum dışarı akşam da kızım uyku saati eşimde sabahçı erken yatıyor bir türlü arttırmıyorum adımları bu gidişle koşu bandı akıcağımMilföy baya yağlı olduğu için 2 tane çok sanki canim.
Gerisi güzel menününşu sanki artabilir adımda var superr
3 mil leslie olacak cnm birazdanO zaman bakalım ne gelecek senden
aaa nerden bildin benim de içtiğimii tokuşturalım tabii canısımSelam kızlar hepinize afiyet olsun.yesilcay tokusturmaya devam
Çok sagolun hepınıze , kilo başa bela , bebiş olmasında bile etkili düşünen varsa zayıflayın acilen canolar , sizi gidi tatlı fit kızlarHoşgeldin canımsen emziriyormuşsun aç aç gezme lütfen kendin için olmasa da bebeğin için
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bende de aynısı oldu işimin arasında biraz okuyorum sonra devamına geçiyorum yine artmış oluyor anca yetiştim
Sagol süpürgem yaaa, ay şimdi hamiş miyiz bizKurban olurum ya çok sevindim canım çok şükür dikkat et kendine bol bol dinlen şu 12 haftayı bi sağlıcakla atlat
Acilen o kararı vermem lazım son 1 haftadır deli gibi yiyorum çok fena durumlar
Benim 37 oldu bak hala aynı kaygılar azıcık hareketlerini hissetmesem panikliyorumSagol süpürgem yaaa, ay şimdi hamiş miyiz bizherseyı bılmek te ne kotu insan hiçbi zaman tam sevınemıyo galıba doguma kadar .
Demi ,insan hep temkinli sevınıyor çok değişik, Allahım tum isteyenlere nssip etsın insallah, bizlere de saglıkla kucagımıza almayıBenim 37 oldu bak hala aynı kaygılar azıcık hareketlerini hissetmesem panikliyorum
Amin canım inşallahDemi ,insan hep temkinli sevınıyor çok değişik, Allahım tum isteyenlere nssip etsın insallah, bizlere de saglıkla kucagımıza almayı
Aynı kuzum kızı okula gönder ev işi oğlanla oyun oyna yok canım ya saati belli uykuların hep ama emerek uyumaya devam aynen hem çok tatlı hem çok yaramazÇok sagol canım aminnn amin aminnn
Sen neler yapıon ogluş buyudumu , uyku egıtımı oturdu mu emmesi yemesi nasıl , cok tatlı olmadılar mı yaaa,
heee ben öyle sandıydım ehehuheheuhe:))) sen mezun olana kadaaa sabit ortak mı kalcan sandın ):))
her hafta değişiyor tatlımmm
oo gene bulmuşun bi yakışıklıgeri döndüm bile cnmRamazan'da böyle saat kısıtlamasıyla kilo vermiştim öyle yapıyorum
Afiyet olsun ortim bende spora bismillah dedim bugün 6bin adım cepte yediklerimde güzel şimdilik
ivit cinim Ankara'dayımçok geçmiş olsun kuzum :/
Ankara'da mısın sen yaa
kızın da şimdi yiyemiyor ama diş teline alışınca yine yeniyor haberin olsuno yüzden çok kısıtlama cnm iyica saldırır kilo fazlası çoksa hele
kaç kilo cnm boyu kaç?
ametist Ulus'ta orjinal olabilir cnm Suluhan'da onun dışında camdan yapıyolar çoğu yerde
Gözün Aydın canımÇok sagol canım aminnn amin aminnn
Sen neler yapıon ogluş buyudumu , uyku egıtımı oturdu mu emmesi yemesi nasıl , cok tatlı olmadılar mı yaaa,
Ben yarıştan çekiliyorum 10bini zor yaparımAbbov kizlarrrrr duydunuz mu 20.000 diyo
Tamam canım@Azimliiii yazmış zaten sadece yaptığın Leslie yaz yeterli canim
Önemli değil canim görüşürüz kolay gelsin