Son beşe ne var beni o ilgilendiriyorsaol bebekim
aynenhzlsel cnm ilk 5 e giren diğer şahıslara teselli ikramiyesi varmış
sağol kuzumbi ferahlık var üstümde bakalım eksi geliyor mu yarına
Ne yaptı kaptanım Emre alışabildi miaman aman mutfağa saldırmadan derin nefes al
dikkatli ye :)))
bende 1 saat erken çıkıp yürüyeceğim sonra mehmet emreyi alacağım ama yağmurda geliyor gibi bakalım kısmetttt
Insallah canim. 1 aylik diyetisyen menumle geri dobdum bugun. Bakalim bi de boyle deneyeyim. Jnsulin direncini kirmak icin gunde 5 ogun ye. Ac olmasan da yededi diyetisyen. Yiyecegim. Bugun diyete dondum.ins yarin da spora.Bende farkli degilimm ama odemdir cnm Hepsi kilo degildir, dikkat edip cumaya eksi bile geliriz insallahhh
Halledersin cnm insallah
Lahana yedimm bigun bigunde disardan et lahmacun vs sonra pastalar dondurma gofret havada ucustu normal yani yarisi kilo olsa yarisi odemdir insallah evet su da az ictm birau abla simdi hemen iciyorumm
Ayy bayilirimm bendeee off, senin esinin supriz anlayisi diyet bozan tarz, bence baslamadan onla konusmalisin bundan sonraki suprizler cicek olsun
desene o yüzdn bizi çok seviyorsunnnnnAyy ins canim ya. Off gozum kaliyor su fit hatunlarda. Hepsini dovesim geliyor
pırasa sapıSon beşe ne var beni o ilgilendiriyor
Haklisin canim. Bugun yine yerden kalktim, yola devam.. bu sefer diyetusyenin sozunden cikmiycam. Yaziyor listeye bir iki gun iyup birakiyirum. Bu sefer sonuna kadar devam…Neredeyse aynı boyda ve kilodayız haydi pes etmek yok
Fighting
kuzum çok şükür alıştı diyebilirzNe yaptı kaptanım Emre alışabildi mi
Iıııı hayatımda ağzıma girmedi kendileri asla yemempırasa sapı
Kaptancim sen benim o gorup gizumun kaldigi hatunlar gibisin masallahdesene o yüzdn bizi çok seviyorsunnnnn
Ohh ihh ne guzel. Sevindim alismasina pasaninkuzum çok şükür alıştı diyebilirz
sadece girerken biraz sarılma vedalaşma hüzünlü oluyor ama okulda çok keyifli çıktığında çok mutlu ve eğlenmiş oluyor. öğretmenini çok seviyor
Aa gercekten mi. Ben havuclu pirasacok severim.Iıııı hayatımda ağzıma girmedi kendileri asla yemem
Oh ohh yandan yandan yürü canimcimİnşallah kaptanım ya gideceğim son dersim boş eşimi beklerken yürüyüş yapacağımAllahım benden daha tembel biri vardır takımda umarım
Vaktimde çok yok yürümeye canım ya ama ayarlayacağız blr şeyler
Çok şükür kaptanım zor oldu sana ama artık aştınız kıyamam ya ama gerçekten nasıl şekerdir şimdi o yaş grubuna bayılıyorumkuzum çok şükür alıştı diyebilirz
sadece girerken biraz sarılma vedalaşma hüzünlü oluyor ama okulda çok keyifli çıktığında çok mutlu ve eğlenmiş oluyor. öğretmenini çok seviyor
Ben sebze yemiyorum genel olarak canım pişiririm evde ama tadına bile bakamamAa gercekten mi. Ben havuclu pirasacok severim.
Aaa salata yiyorsun ama pismis mi sevmiyorsun acepÇok şükür kaptanım zor oldu sana ama artık aştınız kıyamam ya ama gerçekten nasıl şekerdir şimdi o yaş grubuna bayılıyorum
Ben sebze yemiyorum genel olarak canım pişiririm evde ama tadına bile bakamam
Kaptanım 1 saate yemek yiyeceğim zaten etkilenmeme onlar ara öğün çok açsan kesmez tabi keşke ana öğün gibi yeseydin
ben şimdi yedim yemeğimi akşama sadece çorba içeceğim saatler ilerledikçe kaloriyi azaltmak iyi oluyor
Heyy masallah. Demekki bur iki hafta binleri goruruz100. Sayfamıza hoşgeldiniz
Aha da 100 sayfa yazmışım yaaa
Aynen canım ben soğanı bile pişmiş yiyemiyorum rendelemek zorundayım tüm yemeklerdeAaa salata yiyorsun ama pismis mi sevmiyorsun acep