Kilolar Firarda 😎

saol bebekim
aynen hzlsel cnm ilk 5 e giren diğer şahıslara teselli ikramiyesi varmış

sağol kuzum bi ferahlık var üstümde bakalım eksi geliyor mu yarına
Son beşe ne var beni o ilgilendiriyor

Ay hadi inşallah yarın eksi geliyor ama insan fark ediyor bugün ben de kendimi çok hafif hissettim tartıya çıkarken gidiyor yarın yarım kilo
aman aman mutfağa saldırmadan derin nefes al
dikkatli ye :)))
bende 1 saat erken çıkıp yürüyeceğim sonra mehmet emreyi alacağım ama yağmurda geliyor gibi bakalım kısmetttt
Ne yaptı kaptanım Emre alışabildi mi

Insallah canim. 1 aylik diyetisyen menumle geri dobdum bugun. Bakalim bi de boyle deneyeyim. Jnsulin direncini kirmak icin gunde 5 ogun ye. Ac olmasan da yededi diyetisyen. Yiyecegim. Bugun diyete dondum.ins yarin da spora.

Çok şükür kaptanım zor oldu sana ama artık aştınız kıyamam ya ama gerçekten nasıl şekerdir şimdi o yaş grubuna bayılıyorum
Aa gercekten mi. Ben havuclu pirasacok severim.
Ben sebze yemiyorum genel olarak canım pişiririm evde ama tadına bile bakamam

Kizlar bugun diyetisyen listesiyle basladim. Once alisveriseciktim. Dolapbombostu sehirdisina cikcaz diye birsey almistik. Diyetisyen masalllah her ogune farkli birseyler yazmis. Cok lezzetli ama iste bir ogunu yeyip oburunu hazirlak lazim. Surekli mutfaktayim

e onlar ara öğün çok açsan kesmez tabi keşke ana öğün gibi yeseydin
ben şimdi yedim yemeğimi akşama sadece çorba içeceğim saatler ilerledikçe kaloriyi azaltmak iyi oluyor
Kaptanım 1 saate yemek yiyeceğim zaten etkilenmemzaten kesmedi derken tokum ama ağzım soğuk bir şeyler istemeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…