- 31 Temmuz 2020
- 19.783
- 59.919
Ay ben de yürüyüşten geldim aç ve susuz düştüm eve
Ay gel cnmBen de hafta sonu ankaraya geleceğimmm
hıı vallaha mıSon beşe ne var beni o ilgilendiriyor
Ay hadi inşallah yarın eksi geliyor ama insan fark ediyor bugün ben de kendimi çok hafif hissettim tartıya çıkarken gidiyor yarın yarım kilo
oh oh çok şükür sonundakuzum çok şükür alıştı diyebilirz
sadece girerken biraz sarılma vedalaşma hüzünlü oluyor ama okulda çok keyifli çıktığında çok mutlu ve eğlenmiş oluyor. öğretmenini çok seviyor
o zaman tırıs tırısIıııı hayatımda ağzıma girmedi kendileri asla yemem
canım hadi hayırlı olsunKizlar bugun diyetisyen listesiyle basladim. Once alisveriseciktim. Dolapbombostu sehirdisina cikcaz diye birsey almistik. Diyetisyen masalllah her ogune farkli birseyler yazmis. Cok lezzetli ama iste bir ogunu yeyip oburunu hazirlak lazim. Surekli mutfaktayim
Kız benim değil senin gidiyorAy gel cnm
yürüyüş için de tebriklerr
hıı vallaha mıgaza bastın gidiyosun hee maşallah cnm
oh oh çok şükür sonunda
o zaman tırıs tırıs
canım hadi hayırlı olsunkolay gelsin kuzum
ha sen sabahı mı diyodun Allah seniKız benim değil senin gidiyor
Kolay geldin canim. Ben de bugun sporsuz olcam. Yaein yapalim sporYetisemiyorumm okudukca artiyor sayfalarsonra devam edecem pilav yapicam smdi esim acikmis yemek bekliyorr oglan uyudu bugun sporu es geciyorm dinlenme gunu yapcam
Kizim da hic sevmiyor corbajj kh arda yemeklerde soganiAynen canım ben soğanı bile pişmiş yiyemiyorum rendelemek zorundayım tüm yemeklerde
Sagol canim. Menumun basinayazarim diyetisyen lustesi diye. Grami grami uyuyorum bugun. Bakalim ins iyi gelir.Ay gel cnm
yürüyüş için de tebriklerr
hıı vallaha mıgaza bastın gidiyosun hee maşallah cnm
oh oh çok şükür sonunda
o zaman tırıs tırıs
canım hadi hayırlı olsunkolay gelsin kuzum
Ben zaten vücuduma çok teşekkür ediyorum şu ana kadar hiç kilo vermemi durdurmadıha sen sabahı mı diyodun Allah seniolsun verirsin yine bence yokuş aşağı boşa aldın motoru valla kendiliğinden yakar artık
Anne için çok zor ama eğer şimdiden sevmiyorsa hiçbir zaman sevmeyebilir annem çok söyleniyordu banaKizim da hic sevmiyor corbajj kh arda yemeklerde sogani
Aynen canım bı yerden başlamak lazım dedimOoo koşu bandının tozu attiriliyor demekki bravooo
Teşekkür ederim bebişimAy evet ya of o saate kadar çok güzeldizaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun
Çok zor olmalı kuzum kolay gelsinTümaydın kızlar
inanılmaz bir yoğunluk var, 9 çarşamba biraraya geldi yine, akşamları da mesai yapacağım 1 hafta
İnşallah canım ümidim o yöndetammdır canım haklısın bende öyle düşündüm ama sıralamada adını görünce pas geçmek istemedim sonraki haftalarda bu takıma kök söktür:))
aman taktığım yok vallahiGercekten erkekler halden anlamıyor empati yaptirmak lazm ama nerde ondanda kacarlar
Ben tek cocuk olmasına ragmen bazen tv telfn veriyorm cunki sıkılıyor isim oluyor ve bana sarıyor sonra yani bence takma esini seninki hem nerdeyse bir mecburiyet yani
canım yegane tavsiyem bulduğun en ufak fırsatta kendine zaman ayırAncak bitti gecmisoglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah
saat kısıtlaması derken canım?geri döndüm bile cnmRamazan'da böyle saat kısıtlamasıyla kilo vermiştim öyle yapıyorum
sağol bitanemO kadar haklısın ki ben bekarken spor yapmıyordum gayette yiyordum herşeyden ama 18 kilo vermiştim bı kaç sene de korumustum üstüne kilomu şimdi hep mehter takımı gibiyim iki ileri bı geri düşünce etkiliyor cidden
Allah kolaylık versin canım
sağolasın canımın içiTeşekkür ederim bebişim
Çok zor olmalı kuzum kolay gelsin
İnşallah canım ümidim o yönde
Aynı durumdayım pınarım. Uykusuzluk beni perişan ediyor. Yetimiyoeum hiçbir şeye. Okul da başladı o da ayrı yorucu. Bazen ev hanımı olsam daha rahat edermişim gibi geliyor valla. Ayakta durmaktan 2 haftada ayaklarım şişti. Eve geliyorum yemek çocukla ilgilen. Evi topla. Hiçbir işi sanki düzgün ve yeterince yapamıyorum. Kilo vermeye başlarsam yeniden kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum inşallahAncak bitti gecmisoglanda tam dalacakken yok isigi accam yok oyuncaklari dokcem moduna girdi bi guzel kizdim delirdi etrafi dagitti firlatti agladi smdi uyudu :/ benimde gelen uykum kacti gitti. Nolcak bu cocuk boyle yaptikca ben sinirime yemeklere sariyorum mutsuzluktan mutsuzluk doguyor... Bugunde menu yazamadm cunki yine abarttim. Yarin yeni baslangicim olucak insallah
Çok gaz yapıyor o ya. Ben de arada girip göz gezdirip çıkıyorumkızlar yoğunluktan çok takip edemiyorum sizi
şöyle bi göz gezdiriyorum sayfaları ama umarım önemli bişe kaçırmıyorumdur
önemli bişeylerde beni unutmayın olur mu
bu arada bişe soracağım kabızlık için çiğ lahanayı öneriyorlar
ama şişlik yapar diye biliyorum ben
sizin deneyiminiz ne bu yönde
Fazla mesainde kolaylıklar dilerim canımsaat kısıtlaması derken canım?
Ay almaz o daha demedi deme
vay anasını sayın seyircilerAy almaz o daha demedi demebugün kuzenler grubuna iç çamaşırlarıyla bir fotisini atmış filinta gibi çıkmış ya pörfekt bir fiziğe kavuşmuş ben de onun gibi olacam bananem ben ona benziyim o bana değil
Her gördüğünden de övgüyü kapıyor daha kilo alır mıvay anasını sayın seyircilerayyy o duyguyu tatmış o mutlulukla bence de almaz işin zor gülüm
Tek öğün gibi oluyor o zaman di mi canımFazla mesainde kolaylıklar dilerim canım
cnm 8 saat ya ortalama yeme aralığı oruçta da, ben tatlı canım istediği günler tatlıyla açıyordum yanında kahve ,sonra spor, başladığım saat 8se 12de tuzlu hafif öğünü bitiriyordum ve sonra yeşil çay kahve, sahuru da whey proteinli smoothieyle yapıyordum cnm 3 kilo gitmişti o ay
kabızlık için de türk kahvesini telvesiyle içmeni öneririm ve bol su ardından,mucize gibi bişey bence
evet 1 güçlü 1 hafif öğün gibi düşün kuzumTek öğün gibi oluyor o zaman di mi canım
Aa cidden mi ben kahve ishali önler diye bilirim aksine, peki telveyle derken kahveyi içtikten sonra telvesini mi yiyeyim