Kilolar Firarda 😎

Ay ben de yürüyüşten geldim aç ve susuz düştüm eve
Ben de hafta sonu ankaraya geleceğimmm
Ay gel cnm
yürüyüş için de tebriklerr

Son beşe ne var beni o ilgilendiriyor

Ay hadi inşallah yarın eksi geliyor ama insan fark ediyor bugün ben de kendimi çok hafif hissettim tartıya çıkarken gidiyor yarın yarım kilo
hıı vallaha mı gaza bastın gidiyosun hee maşallah cnm

oh oh çok şükür sonunda

Iıııı hayatımda ağzıma girmedi kendileri asla yemem
o zaman tırıs tırıs

canım hadi hayırlı olsun kolay gelsin kuzum

Sagol canim. Menumun basinayazarim diyetisyen lustesi diye. Grami grami uyuyorum bugun. Bakalim ins iyi gelir.

ha sen sabahı mı diyodun Allah seni olsun verirsin yine bence yokuş aşağı boşa aldın motoru valla kendiliğinden yakar artık
Ben zaten vücuduma çok teşekkür ediyorum şu ana kadar hiç kilo vermemi durdurmadı
Kizim da hic sevmiyor corbajj kh arda yemeklerde sogani
Anne için çok zor ama eğer şimdiden sevmiyorsa hiçbir zaman sevmeyebilir annem çok söyleniyordu bana

Ay evet ya of o saate kadar çok güzeldi zaten limonlu hanimeller i de burdan öğrendim denizbenimadim denizbenimadim canimcim sağolsun bu arada nice mutlu yıllar dilerim sana doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim bebişim
Tümaydın kızlar

inanılmaz bir yoğunluk var, 9 çarşamba biraraya geldi yine, akşamları da mesai yapacağım 1 hafta
Çok zor olmalı kuzum kolay gelsin
tammdır canım haklısın bende öyle düşündüm ama sıralamada adını görünce pas geçmek istemedim sonraki haftalarda bu takıma kök söktür :))
İnşallah canım ümidim o yönde

kızlar yoğunluktan çok takip edemiyorum sizi
şöyle bi göz gezdiriyorum sayfaları ama umarım önemli bişe kaçırmıyorumdur
önemli bişeylerde beni unutmayın olur mu

bu arada bişe soracağım kabızlık için çiğ lahanayı öneriyorlar
ama şişlik yapar diye biliyorum ben
sizin deneyiminiz ne bu yönde

aman taktığım yok vallahi
daha doğrusu çok sinirleniyorum ama he he diyorum içimden rahatlatıyorum kendimi

canım yegane tavsiyem bulduğun en ufak fırsatta kendine zaman ayır
öz bakımın için muhakkak birşeyler yap
öz bakımdan kastım sadece yüz yıkamak banyo yapmak gibi şeyler değil mesela saçını git boyat ya da kestir
ya da atıyorum aklında cilt bakımı yaptırmak var muhakkak git

ben de senin gibiydim işin kötüsü bu halim kızlara çok fazla yansıyordu, bu seferde vicdan azaı çekiyordum

şimdi aklıma geleni yaptırıyorum zaman bi şekilde yaratıyorum

mesela en son kalıcı eyeline yaptırdım senelerdir aklımdaydı

haaa bi de saçımı platin ombre yaptırdım o da ne zamandır denemek istediğim bişeydi

kendimi çok daha iyi hissediyorum çocuklar beni çileden çıkarttığı zamanlarda daha sakin kalabiliyorum ruh halim huzurlu olduğu için

geri döndüm bile cnm Ramazan'da böyle saat kısıtlamasıyla kilo vermiştim öyle yapıyorum
saat kısıtlaması derken canım?

sağol bitanem

Teşekkür ederim bebişim

Çok zor olmalı kuzum kolay gelsin

İnşallah canım ümidim o yönde
sağolasın canımın içi

Aynı durumdayım pınarım. Uykusuzluk beni perişan ediyor. Yetimiyoeum hiçbir şeye. Okul da başladı o da ayrı yorucu. Bazen ev hanımı olsam daha rahat edermişim gibi geliyor valla. Ayakta durmaktan 2 haftada ayaklarım şişti. Eve geliyorum yemek çocukla ilgilen. Evi topla. Hiçbir işi sanki düzgün ve yeterince yapamıyorum. Kilo vermeye başlarsam yeniden kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum inşallah

Çok gaz yapıyor o ya. Ben de arada girip göz gezdirip çıkıyorum

saat kısıtlaması derken canım?
Fazla mesainde kolaylıklar dilerim canım
cnm 8 saat ya ortalama yeme aralığı oruçta da, ben tatlı canım istediği günler tatlıyla açıyordum yanında kahve ,sonra spor, başladığım saat 8se 12de tuzlu hafif öğünü bitiriyordum ve sonra yeşil çay kahve, sahuru da whey proteinli smoothieyle yapıyordum cnm 3 kilo gitmişti o ay
kabızlık için de türk kahvesini telvesiyle içmeni öneririm ve bol su ardından,mucize gibi bişey bence

Ay almaz o daha demedi demebugün kuzenler grubuna iç çamaşırlarıyla bir fotisini atmış filinta gibi çıkmış ya pörfekt bir fiziğe kavuşmuşben de onun gibi olacam bananem ben ona benziyim o bana değil
vay anasını sayın seyirciler ayyy o duyguyu tatmış o mutlulukla bence de almaz işin zor gülüm

Tek öğün gibi oluyor o zaman di mi canım

Aa cidden mi ben kahve ishali önler diye bilirim aksine, peki telveyle derken kahveyi içtikten sonra telvesini mi yiyeyim

Tek öğün gibi oluyor o zaman di mi canım

Aa cidden mi ben kahve ishali önler diye bilirim aksine, peki telveyle derken kahveyi içtikten sonra telvesini mi yiyeyim
evet 1 güçlü 1 hafif öğün gibi düşün kuzum misal canım pizza mı istedi iftarı hurmayla açıyordum,yanında 1 ceviz ve kahve ile cnm
11 buçuk gibi pizzayı yiyordum salatayla

cnm üstüne su içmezsen siyah çay da kahve de kabızlık yapıyor ama arkasına su içersen çalıştırıyor özellikle türk kahvesi lifli olduğu için su da eklediğinde telvesi bağırsağı çalıştırıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…