Ben de yumurta alip yapicam ama yavrum yiyemeyince benimde canim yumurta istemiyorSağol canım
Yok 1 üçgen peynir ve 50 gr kadar light kaşarlı 1 yumurtalı omletim var orda
8 dilim oldugunu nas hesapliyorsun canim?Tamam canım
Oyyy kuzu yaa 8 dilim ekmek olmuş
Canım bi detoks dene bence o zaman karabuğday detoksu var mesela
Yaz yaz canım
Cnm 2 kaşık yulaf 1 dilim,3-4 kaşık pilav makarna 1 dilim şeklinde hatta patates de ekmekten sayılıyor nişasta çok olduğu için 1 küçük patates şeklindeBen de yumurta alip yapicam ama yavrum yiyemeyince benimde canim yumurta istemiyor
8 dilim oldugunu nas hesapliyorsun canim?
Ben hic bu hesaplamalari bilrmiyorum
Bekarım canım malesefKizlar siz evli misiniz?
Hedef60kgolmak
Cookiie ?
Ben evliyim 2 tane cocugum var 3 yasindalar ikizler.
Zaten yersem o yokken yerimCnm 2 kaşık yulaf 1 dilim,3-4 kaşık pilav makarna 1 dilim şeklinde hatta patates de ekmekten sayılıyor nişasta çok olduğu için 1 küçük patates şeklinde
Al yap bence kuzum ya mahrum kalmayın zaten yumurta haşladığın kap ayrı olur bence haftada 2-3 yemek vücudumuza faydalı
Organik yumurta da denediniz mi? Ya da bıldırcın belki?
Sezaryen olduysa bağırsak bakterileri daha az oluyor canım o yüzden yoğurt sebze faydalı olur bağışıklığına
Bekarım canım malesef
Gercekten doktor musunCnm 2 kaşık yulaf 1 dilim,3-4 kaşık pilav makarna 1 dilim şeklinde hatta patates de ekmekten sayılıyor nişasta çok olduğu için 1 küçük patates şeklinde
Al yap bence kuzum ya mahrum kalmayın zaten yumurta haşladığın kap ayrı olur bence haftada 2-3 yemek vücudumuza faydalı
Organik yumurta da denediniz mi? Ya da bıldırcın belki?
Sezaryen olduysa bağırsak bakterileri daha az oluyor canım o yüzden yoğurt sebze faydalı olur bağışıklığına
Bekarım canım malesef
Bıldırcını hiç duymadım öyle cnmZaten yersem o yokken yerim
Bildircin erken ergenlige sebep oluyor diye almadim hic
Zaten bebelere aldigim zamanlarda organik aliyorumdum artik almiyorum
Makarna pilav cocuklar seviyor diye mutlaka yapiyorum
Evet sezeryan. Yogurt cok seviyor ama insallqh bakalim gecsin diye bekliyoruz
Evet pratisyenGercekten doktor musun
Ben de ankaradayimbu arada
Sebzeyi sadece bulgur pilavinin icinde yediriyorum yarin yapayim hatta kabak alayim mantarda var yerler oyleBıldırcını hiç duymadım öyle cnm
Tabi yiyebilirsin ama 8 fazla geldiği için söyledim canım kilo vermeye devam ediyosan süpertabi spor da yapıyosun ☺
Sebze de yesinlif de bakteriler için gerekli cnm
Evet pratisyenama ailemleyim şu an çalışmıyorum TUS inşallah
HadiiBahçeli ben de
Baya iyiymis bu tarifÇok teşekkğr ederim bir bakıyım dışarı çıktığımda alır yaparım canım
Ay merak ettim çok tuhaf geldi gözüme şimdi sen anlatınca denicem birgünCanım mazot kokusuna benzer kokusu varama haşlanınca bayağı azalıyor zaten suyu dökülüyor o kokuda hayvanlar yemesin diye toksinleri gösteriyor cnm çiğ zararlı haşlanınca yenebilir oluyor
Ama yoğurt salatalık baharatlarla kokusu gelmezbu salata buğdayla da olur aslında ya da mercimek olur siyez olur sana kalmış canım
Ben evliyim canım çocuk yok henğzKizlar siz evli misiniz?
Hedef60kgolmak
Cookiie ?
Ben evliyim 2 tane cocugum var 3 yasindalar ikizler.
Deneyelim birgün bunuBaya iyiymis bu tarif
Kadin acliktan bahsediyor diyet sirasinda hep
Ben ac geziyorum
Olur canimDeneyelim birgün bunu
Bizim 5 sene sonra olduBen evliyim canım çocuk yok henğz
Allah bağışlasın güzel ömürler versinBizim 5 sene sonra oldu
1 senedir denkyorsaniz ve olmuyorsa doktorakontrole gitmen lazim. Bizim tedviyle oldu.Allah bağışlasın güzel ömürler versinBende 2 yılı geçti evleneli canım. 3 kere olumsuz gebeliğim oldu. Sonuncu işte temmuz sonuydu ikizler kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi yine denemelere başldım bakalım. Bugün adet oldum bu arada sanırım onun şişkinliğini yaşıyormuşum. Şimdi düşünüyorum bende tedaviyemi başlasam bir ay daha kendimmi denesem diye
Kilo vermenin yarari vardir tabiki cok sevindim. Insallah istiyorsaniz Allah nasip etsin ❤Birde ben 1 yıl sonra ilk defa kendi kendime adet oldum hemde 32. Günde
Kilo vermenin büyük etkisi olduğunu düşünüyorum