Kilolar Firarda 😎

Baya

Baya zengin kahvaltı afiyet olsun ahh bende keşke kahvaltı yapsam ama hiç yapamıyorum midem bulanıyor sonradan ama bu sabah kaşarlı kepek ekmeğimde tost yedim
Çok sağol cnm bayağı da doyurucu oldu
Tatlı kahvaltı yapabilirsin yumurtadan miden bulanıyorsa yulaf lapası mesela
Bu sabah 64,9 um Kızlar resmen iki yıl sonra tekrar bu rakamlar inanamıyorum
Tebrikler canım
Misafirlikmi yok canım bayada yzak ama yürümedim tabi arabayla önümüzdeki hafta başlıyorum ama yürüyüşlere regl bitsin soğuk moğuk dinlemicem
Allah seni
tmm ben de suda beklettim 2/3 su bardağı bile birsürü oldu bi de kaynar su döktüm 1 saat sonra süzüp tencereye alırım ya da tupperware e mi alsam bayağı yumuşadı bile

Yok canım ne yersem öyle oluyor anca 11-12 gibi ama sabah kahve ve çay içiyorum
Saol canım valla uzun süredir bu kiloyu görmemiştim mutlu oldum İnş yarın sabah daha da az gelir

Aslinda benim okul yogun geciyor haftaici pisirmem diye yaptim ama hem cok yapmisim hem de cesifini cok yapmisim. Sebzeyi cok seviyorum ben de
Beth18 cnm bana 58 kilo tam ortada durdu bak en normali oymuş senin de 60-61 olmalı yani ideal kilondasın canım
Nasil yapiyorsun onu ben yapamadim
Yok zorlanmıyorum alıştım zaten yiyemiyorum artık midem almıyor. Biraz hastayım iyileşeyim geleceğim grip oldum.
Tek ogun mu besleniyorsunuz?
Günaydın kızlar
Ay 62.6 yım ben de ,inşallah şu 400 gr gitse de sabit gelsem yarına
600 gram ni demek istedin? Verirsin eger evde durmuyorsan işe gidiyorsan aktifsen yarina gider gibi
Eki Görüntüle 2958689

Karatay kahvaltısı artı ekmek gibi bişey oldu ama bugün iyi verirsem favori detoksum olabilirr
Cok guzel kahvalti. Cok seviyorum boyle dolu kahvalti tabagini

Hemen hepsini yemeyeceksen tuppera al bence bütün gün onu yeniliyoe sadece bir öğünde falanmı canım

Hımm o zaman kavanoza ya da tupper a mı koysaydın acaba sebze candır yaa :)
Hesap detaylarından
Yok cnm 400 gr artıyım cumadan ,evdeyim ama alışverişe filan çıkıyorum :)
Sağol canım senin attıkların da çok renkli oluyor

İnşallah canım acıkmaya başladım 2.karabuğday salatasını da yicem
Ayy mis gibi yarın güzel bir eksi gelcek senden
Peki ya ben naptım
Canım bayadır sütlac istiyordu. Yaptım ama evde yemiyim diye kayınpederim rahatsız biraz oraya gidice şimdi ona götüreyim dedim. Orda yememeyi başarırsam yarın gündğz bir küçük kasecik yicem

Cnm 400 gr artıydım sabah ama sabit gelsem yeticek
Kıız eziyet etme kendine yarın mı gitseydin acaba çok acil değilse durumu? Nesi var geçmiş olsun canım

Gunaydin kızlar bol eksileriniz olsun. Bende pazartesi diyetisyene basladım insallah bu defa veririm. Burayı boșladım baya fırsat buldukca gelicem insallah. Kilo bildirimi yapaym gecn cumayi hatırlamiyorm.
pazartesi : 77.6
Bugun: 76.3
Fark - 1.3 kg

Günaydıın geçen cuma 62.2 kg bugün 62.4 fark +200 gr

Dünden -200 gr ama akşam abur cubur yememe rağmen neyse ya detoks bana göre değil yavaş gitse de normal beslenme devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…