- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
Çok sağol cnm bayağı da doyurucu olduBaya
Baya zengin kahvaltı afiyet olsun ahh bende keşke kahvaltı yapsam ama hiç yapamıyorum midem bulanıyor sonradan ama bu sabah kaşarlı kepek ekmeğimde tost yedim
Tebrikler canımBu sabah 64,9 um Kızlar resmen iki yıl sonra tekrar bu rakamlar inanamıyorum
Misafirlikmi yok canım bayada yzak ama yürümedim tabi arabaylaönümüzdeki hafta başlıyorum ama yürüyüşlere regl bitsin soğuk moğuk dinlemicem
Yok canım ne yersem öyle oluyor anca 11-12 gibi ama sabah kahve ve çay içiyorumÇok sağol cnm bayağı da doyurucu oldu
Tatlı kahvaltı yapabilirsin yumurtadan miden bulanıyorsa yulaf lapası mesela
Tebrikler canım
Allah seni
tmmben de suda beklettim 2/3 su bardağı bile birsürü oldu bi de kaynar su döktüm 1 saat sonra süzüp tencereye alırım ya da tupperware e mi alsam bayağı yumuşadı bile
İnşallah canımYok canım ne yersem öyle oluyor anca 11-12 gibi ama sabah kahve ve çay içiyorum
Saol canım valla uzun süredir bu kiloyu görmemiştim mutlu oldum İnş yarın sabah daha da az gelir
Aslinda benim okul yogun geciyor haftaici pisirmem diye yaptim ama hem cok yapmisim hem de cesifini cok yapmisim. Sebzeyi cok seviyorum ben decanım 2 öğün 1 de ara öğün çok güzel olmuş
canım fazla hiçbir şey yok
çok çok güzel canımyine güzel eksi geliyor bencee
oy oy bu ne güzelliklerr
oyyy gelmiş proteinlerrr
olsun cnm ya sebze candırama tabi az çeşit olursa sen de yorulmazsın
Nasil yapiyorsun onu ben yapamadimBeth18 cnm bana 58 kilo tam ortada durdu bak en normali oymuş senin de 60-61 olmalı yani ideal kilondasın canım
Tek ogun mu besleniyorsunuz?Yok zorlanmıyorum alıştım zaten yiyemiyorum artık midem almıyor. Biraz hastayım iyileşeyim geleceğim grip oldum.
600 gram ni demek istedin? Verirsin eger evde durmuyorsan işe gidiyorsan aktifsen yarina gider gibiGünaydın kızlar
Ay 62.6 yım ben de ,inşallah şu 400 gr gitse de sabit gelsem yarına
Cok guzel kahvalti. Cok seviyorum boyle dolu kahvalti tabaginiEki Görüntüle 2958689
Karatay kahvaltısı artı ekmek gibi bişey oldu ama bugün iyi verirsem favori detoksum olabilirr
Hemen hepsini yemeyeceksen tuppera al benceÇok sağol cnm bayağı da doyurucu oldu
Tatlı kahvaltı yapabilirsin yumurtadan miden bulanıyorsa yulaf lapası mesela
Tebrikler canım
Allah seni
tmmben de suda beklettim 2/3 su bardağı bile birsürü oldu bi de kaynar su döktüm 1 saat sonra süzüp tencereye alırım ya da tupperware e mi alsam bayağı yumuşadı bile
Hımm o zaman kavanoza ya da tupper a mı koysaydın acabaAslinda benim okul yogun geciyor haftaici pisirmem diye yaptim ama hem cok yapmisim hem de cesifini cok yapmisim. Sebzeyi cok seviyorum ben de
Nasil yapiyorsun onu ben yapamadim
600 gram ni demek istedin? Verirsin eger evde durmuyorsan işe gidiyorsan aktifsen yarina gider gibi
Cok guzel kahvalti. Cok seviyorum boyle dolu kahvalti tabagini
TamamHemen hepsini yemeyeceksen tuppera al bencebütün gün onu yeniliyoe sadece bir öğünde falanmı canım
Afiyet şifa olsun canımTamam
Detoksta öğlen akşam diyordu ben ilkini yedim cnm havuçla yoğurtla,akşam da yine böyle yerim
İnşallah canımAfiyet şifa olsun canım
Ayy mis gibi yarın güzel bir eksi gelcek sendenİnşallah canımacıkmaya başladım 2.karabuğday salatasını da yicem
Cnm 400 gr artıydım sabah ama sabit gelsem yeticekAyy mis gibi yarın güzel bir eksi gelcek senden
Peki ya ben naptım
Canım bayadır sütlac istiyordu. Yaptım ama evde yemiyim diye kayınpederim rahatsız biraz oraya gidice şimdi ona götüreyim dedim. Orda yememeyi başarırsam yarın gündğz bir küçük kasecik yicem
Neyi canim sebzeleri mi?Hımm o zaman kavanoza ya da tupper a mı koysaydın acabasebze candır yaa :)
Hesap detaylarından
Yok cnm 400 gr artıyım cumadan ,evdeyim ama alışverişe filan çıkıyorum :)
Sağol canımsenin attıkların da çok renkli oluyor
aynen,yemekleriNeyi canim sebzeleri mi?
Evet aslinda oyle yapabilirdim benim fikrim gun gun yemekti bu yemekleri yani sirayla ama hepsi birden degisik olduaynen,yemekleri