Canimm unutmamissinbütün peynir çeşitlerini denedin mi? :)
canım günün küçük bir kısmı yersek bir şey olmaz
canım afiyet olsun aynen güzel bir hafta olsun inşallah
ah ah tartılma dediydim
afiyet olsun canım süper tabak :)
kız bence tek öğün yapma iyi gelmiyor sana, şu ara öğünde nesfit yediğin düzenle verdiydin en çok sen
aynen öğlen yaptım cnm
tabi ki canım hoşgeldin.O çok zor bir diyet değil mi? :)
aynen ayneeenCanimm unutmamissinevet az yiyince sonrasinda daha cok bozuyorum haklisin
Hatta aralikli orucu da mi biraksam biraz
Tamam canim. İyi etmissin cikararak. Kolay gelsin. Dönersem yazarim. Henuz baslayacak gibi değilim. İyi aksamlar canim.21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım 19 Kasım Beth18 62,0 61,4 Cookiie 84,9 84,55 @Fit mutlu anne 82,9 81.80 Hedef60kgolmak 62,6 62,2 deniz diyette 71.7 ?
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz 8-14. Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie --- --- @Fit mutlu anne --- --- --- --- --- --- Beth18 --- --- --- --- Hedef60kgolmak --- --- ---
İsim/Tarih 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım Hedef60kgolmak --- --- Cookiie --- --- Beth18 --- --- @Fit mutlu anne --- --- ---
Beth18 kuzum ekmek kaç dilim yiyorsun sabah da yulaf gördüm o kaç kaşık canım
deniz diyette canım listeden çıkardım hiç yazmıyorsun buraya ama yazarsan eklerim yine,bir gün iki gün farketmez
2 dilim ekmek21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih 12 Kasım 19 Kasım Beth18 62,0 61,4 Cookiie 84,9 84,55 @Fit mutlu anne 82,9 81.80 Hedef60kgolmak 62,6 62,2 deniz diyette 71.7 ?
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz 8-14. Gün
İsim/Tarih 12 Kasım 13 Kasım 14 Kasım 15 Kasım 16 Kasım 17 Kasım 18 Kasım Cookiie --- --- @Fit mutlu anne --- --- --- --- --- --- Beth18 --- --- --- --- Hedef60kgolmak --- --- ---
İsim/Tarih 19 Kasım 20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım Hedef60kgolmak --- --- Cookiie --- --- Beth18 --- --- @Fit mutlu anne --- --- ---
Beth18 kuzum ekmek kaç dilim yiyorsun sabah da yulaf gördüm o kaç kaşık canım
deniz diyette canım listeden çıkardım hiç yazmıyorsun buraya ama yazarsan eklerim yine,bir gün iki gün farketmez
Aynen dediğin gibi canım. Ama 2 gündür tartılıyorum resmen +1 kilo çıkıyorum acayip moralim bozuldu motivasyonum düştü artık. O kadarmı çok yedim haftasonu. Yoksa sanki adet tarihim yaklaşıyor gibi düzensizde tam kestiremiyorum ama. Ondan bir şişlikmi var bikmiyorumbütün peynir çeşitlerini denedin mi? :)
canım günün küçük bir kısmı yersek bir şey olmaz
canım afiyet olsun aynen güzel bir hafta olsun inşallah
ah ah tartılma dediydim
afiyet olsun canım süper tabak :)
kız bence tek öğün yapma iyi gelmiyor sana, şu ara öğünde nesfit yediğin düzenle verdiydin en çok sen
aynen öğlen yaptım cnm
tabi ki canım hoşgeldin.O çok zor bir diyet değil mi? :)
Afiyet olsun
Sağol canımAfiyet olsun
Ama sende peyniri az yiyorsun degil mi?
Tamam canımTamam canim. İyi etmissin cikararak. Kolay gelsin. Dönersem yazarim. Henuz baslayacak gibi değilim. İyi aksamlar canim.
Oyyy kuzu yaa 8 dilim ekmek olmuş2 dilim ekmek
2 kasik yulaf
1 tatli kasigi keten tohumu
Canım bi detoks dene bence o zaman karabuğday detoksu var meselaAynen dediğin gibi canım. Ama 2 gündür tartılıyorum resmen +1 kilo çıkıyorum acayip moralim bozuldu motivasyonum düştü artık. O kadarmı çok yedim haftasonu. Yoksa sanki adet tarihim yaklaşıyor gibi düzensizde tam kestiremiyorum ama. Ondan bir şişlikmi var bikmiyorum
Yaz yaz canımGünaydın hanimlar
Ara tatil de bitti, artık sıkı sıkı devam edip bitirmek istiyorum kilo işini.
Bugünden menü yazmaya baslicam.
Buraya yazıyım ki dikkat edip salmiyim
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor canımTamam canım
Oyyy kuzu yaa 8 dilim ekmek olmuş
Canım bi detoks dene bence o zaman karabuğday detoksu var mesela
Yaz yaz canım
Ovvv müthiş canım avokado da varAfiyet olsun omletin içerisinde kabakmı ne var yuvarlak yuvarlak
Eki Görüntüle 2957964 Buda benim kahvaltımda çekmiştim ama atmayı unutmuşum
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor canım
Baya oldu alalı çok olgunlaştı yarın bitireyimde bozulmadanOvvv müthiş canım avokado da varşifa olsun
Aynen kabak dereotu maydanoz canım
Çok teşekkğr ederim bir bakıyım dışarı çıktığımda alır yaparım canımcanım burda anlatıyor ama 1 su bardağının haşlanmış hali 1 güne fazla bence 2 gün yenir o yoğurtlu salata
Aralarda da biraz meyve ve yeşil çay güzel olur
Amin cnmBaya oldu alalı çok olgunlaştı yarın bitireyimde bozulmadan
Sağolasın canım sana da şifa olsun seninkide çok güzel çok faydalı
Rica ederim canım aktarda markette her yerde varÇok teşekkğr ederim bir bakıyım dışarı çıktığımda alır yaparım canım
Tadı güzelmiRica ederim canım aktarda markette her yerde var
Canım mazot kokusuna benzer kokusu varTadı güzelmiyoğurtla güzel olurda