Kilolar Firarda 😎

Evet yemek lazim ama cok et sevmiyorum cocuklara pisirmesem ben de yemicem et. Sebzeye bayiliyorum en sevdigim yemek kereviz mesela :) hindi konserveyi denerim bimde mi migrosta mi?
Normalde bende en az 3 tane yerdim ama tuttum yılbaşı hedefime ulaşmak istiyorum

Bu saatte bişey yeme bence artık yat uyu canım çok erken yemişsin biraz daha geç mi kapatsan günü acaba
Normalde 18 19 gibi yiyorum da bugun oglen cok yiyince aksamda acikmadim. Gece olunca acikmaya basladim
Simdi o da kalorili diye icemem :)

peynir de az yiyorsun mesela 2 kk filan şöyle kalın bir dilim ye yumurtayla oh çünkü kasımızı da korumamız lazım şeker
canım yarın tartılma bence normal diyetine devam et çünkü çok aç yatınca sabah saldırıyor insan ,miden de ağrıyabilir ama şimdi yatacaksan dayanırsın yarına

Tamam canım

Bende çok erken yiyince acıkıyorum cidden duramayacak gibiysen yoğurt ye süt falan iç canım
Bakiim dayanamazsam bir seyler yerim canim sagol
Az yemeyi adet edindim bide peynir de cok sevmem o yuzden yiyemiyorum. Eve yumurta sokmuyorum cocugumun alerjisi var. Oyle işte...

Canımm bir cuma bir cumartesi tartılınca kafam karıştı
Cımarteside 84.25 çıktım. Bakalım bu hafta 83 gelir inşallah ama benim şekersiz iyice gitti gibi birşey

GünAydın kızlar
Haftasonu pek uğrayıp menü yazamadım. Zaten birde kayınvalidedeydim. Biraz kaçırdım kuskus falan yedin. Sabahra biraz patates kızartması yedim. Ama olsun bugün pazartesi yeni bir hafta. Güzel geçirmeyi umut ediyorum

Gunaydin
Bugun 17 bucuk saat acliga ragmen ya tartinin yanlis tartmasindan dolayi ya da dun cok yememden dolayi tam 1 kilo fazla geldim.
Tartinin yanlis tarttigini dusunmuyorum cunku 10 kere tartiliyorum dogru olsun diye
Sanirim dunku 2 tabak kuru fasulye pilav cok geldi

Haftaya tartıya kadar kesin eksiye geçersin cnm sıkma canını hiç halledrrsin

Merhabalar yarışmalar kapanmış şimdi bakarken burayı gördüm. Bende en son yarışmadaydım ayrıldım sonra da hamilelik geçirdim kilolu hamile kalıp üzerine ekledim anlayacağınız :) sanırım 130 kg gördüm doğuma girmeden önce şu an 107.9 kiloyum bebeğim 6 aylık oldu. Ahmet apa yitik şifa uyguluyorum. Bende katılabilir miyim

Bakiim dayanamazsam bir seyler yerim canim sagol

Az yemeyi adet edindim bide peynir de cok sevmem o yuzden yiyemiyorum. Eve yumurta sokmuyorum cocugumun alerjisi var. Oyle işte...
bütün peynir çeşitlerini denedin mi? :)
Canımm bir cuma bir cumartesi tartılınca kafam karıştı
Cımarteside 84.25 çıktım. Bakalım bu hafta 83 gelir inşallah ama benim şekersiz iyice gitti gibi birşey
canım günün küçük bir kısmı yersek bir şey olmaz
canım afiyet olsun aynen güzel bir hafta olsun inşallah
ah ah tartılma dediydim
Kahvalti tabagimi pylasmak istedim
Yanindakiler soslu salca, kaymak, bal
Hepinize iyi bir hafta diliyorum
afiyet olsun canım süper tabak :)
Kizlar gunaydin yeni bir hafta guzel baslangiclara vesile olur insallah hepimiz icin
Ben bugun 70.5 ciktim 68 leri gormustum ama Haftasonu cok abarttim.
kız bence tek öğün yapma iyi gelmiyor sana, şu ara öğünde nesfit yediğin düzenle verdiydin en çok sen
Afiyet olsun yeni mi yaptin kahvaltini?
aynen öğlen yaptım cnm
tabi ki canım hoşgeldin.O çok zor bir diyet değil mi? :)

21 Gün Şekersiz Kilo Tablomuz
İsim / Tarih12 Kasım19 Kasım
Beth18 62,061,4
Cookiie 84,984,55
Fit mutlu anne 82,981.80
Hedef60kgolmak 62,662,2
deniz diyette 71.7?

21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz İlk 7 Gün
İsim/Tarih12 Kasım13 Kasım14 Kasım15 Kasım16 Kasım17 Kasım18 Kasım
Cookiie ------
Fit mutlu anne ------------------
Beth18 ------------
Hedef60kgolmak ---------
21 Gün Şekersiz Uyum Tablomuz 8-14. Gün
İsim/Tarih19 Kasım20 Kasım21 Kasım22 Kasım23 Kasım24 Kasım25 Kasım
Hedef60kgolmak ------
Cookiie ------
Beth18 ------
Fit mutlu anne ---------

Beth18 kuzum ekmek kaç dilim yiyorsun sabah da yulaf gördüm o kaç kaşık canım
deniz diyette canım listeden çıkardım hiç yazmıyorsun buraya ama yazarsan eklerim yine,bir gün iki gün farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…