- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Tamamdır canımCanım sen yaz yazmiktarlarıyla not tut bir yere sonra buraya geçir
Ay diş zor valla çok geçmiş olsun canımKuzum benim de hamileliğin son zamanı başladı çürük vardı film filan çekemediler çürük derin gözüküyor anestezi uygulayamayız deyip antibiyotik ağrı kesiciyle ertelediler doğumdan sonra gittim doktor emzirdin mi dedi evet dedim 4 saat emziremeyeceksin anestezi uyguladığımda süt sağdın mı dedi yok dedim bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum dedim 2 saat zannediyordum mama veriyor musun dedi yok deyince istersen anestezisiz deneyelim dedi İnan aylarca boşuna süründürmüşler o anki acı çektiğim diş ağrısından kat ve kat azdı dolgu yaptı kurtuldum zannedersem üst dişimde de benzer bir şey var özellikle tatlı vs yediğimde o bölgede sızı var üstte olduğu için göremiyorum benim yine bi gitmem gerek aslında
Çürük olan yere dolgu yapıldı da kuzum üst tarafta benzer bi sızı var yine gebelikten sonra dişlerim çok ağrımaya başladı
Günaydın canım ohh gitsin yağlar boşver yarın falan halledrsinGunaydin herkese
Bugun detoks suyu hazirlayacagim
Ayni zamanda spora ve yuzmeye gidecegim
Acaba evdeki islerikim yapacak bilmiyorum katyayi cagirmam lazim
Burda olman bile motivasyon cnm kışı güzel değerlendirelimGünaydın Kızlar baya saldım şu ara ama toparlanıyorum tekrardan
Cnm bebiş anne vücudundan beslendiği için mineralleri de tüketiyor peynir yoğurt ihmal etme canımKuzum benim de hamileliğin son zamanı başladı çürük vardı film filan çekemediler çürük derin gözüküyor anestezi uygulayamayız deyip antibiyotik ağrı kesiciyle ertelediler doğumdan sonra gittim doktor emzirdin mi dedi evet dedim 4 saat emziremeyeceksin anestezi uyguladığımda süt sağdın mı dedi yok dedim bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum dedim 2 saat zannediyordum mama veriyor musun dedi yok deyince istersen anestezisiz deneyelim dedi İnan aylarca boşuna süründürmüşler o anki acı çektiğim diş ağrısından kat ve kat azdı dolgu yaptı kurtuldum zannedersem üst dişimde de benzer bir şey var özellikle tatlı vs yediğimde o bölgede sızı var üstte olduğu için göremiyorum benim yine bi gitmem gerek aslında
Çürük olan yere dolgu yapıldı da kuzum üst tarafta benzer bi sızı var yine gebelikten sonra dişlerim çok ağrımaya başladı
Gunaydin herkese
Bugun detoks suyu hazirlayacagim
Ayni zamanda spora ve yuzmeye gidecegim
Acaba evdeki islerikim yapacak bilmiyorum katyayi cagirmam lazim
Ooo cnm tebriklerKilo bildirimimi yapayım
Cuma: 82.90
Pazartesi: 82.70
Fark: -200
Hala adet olamadım spora yeni başladım bence biraz daha vardır eksim
Kesinlikle öyle yolda kilo veremezsin burada artı çıkınca suçlu hissediyorumBurda olman bile motivasyon cnm kışı güzel değerlendirelim
Calisiyorum canim ogretmenim bi hafta tatil ama evde kucuk kucuk isler var cekmeceler duzenlenecek buzluga sarma, manti sucuk yapip koyacagim birde balkonu kiler olarak kullaniyorum orasi duzenlenecek. Is cokGünaydın canım ohh gitsin yağlar boşver yarın falan halledrsin
insAllah canımBende
Cuma 65,90
Bugün 65,75
Cuma inş 64lü bir şey olur
Aynen öyle tam gelirsek buraya süper oluyorKesinlikle öyle yolda kilo veremezsin burada artı çıkınca suçlu hissediyorum
Ooo baya işin varmış Allah kolaylık versin canım valla buzluktaki yemekler hayat kurtarıyor hele çalışan biri için daha muazzam bı durumCalisiyorum canim ogretmenim bi hafta tatil ama evde kucuk kucuk isler var cekmeceler duzenlenecek buzluga sarma, manti sucuk yapip koyacagim birde balkonu kiler olarak kullaniyorum orasi duzenlenecek. Is cok
Simdi karin kaslarimizi calistirdi hoca
12.35te de pilates baslayacak
Sonra da yuzecegim biraz rahatlarim
Acayip zorlandim duzgun yemeyince
Günü süper tempolu geçirmiştim cnm MasAllah afiyet olsunBugun cocuklari krese birak, disciye git, spora git derken yemege vaktim olmadi
Eve gelince hemen yemek yaptim kendim de yarim salata tabagi ton balikli salata yedim saat 16.40ta
Butun gun dukan birasi ictim
Kötü olmuş cnm ama olan olmuş salma sakın yarın tam gaz devamİyi akşamlar kızlar bugün bende uyamadım şekersize ya ve karbon beslendim sabah simit akşamdan öncede börek yedim o yüzden bugün hiç yazmıyım menümü