Kilolar Firarda 😎

Canım sen yaz yaz miktarlarıyla not tut bir yere sonra buraya geçir
Tamamdır canım
Ay diş zor valla çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar yataktayim henüz oğlan uyuyor kız uyandı tv açtı yenice bende kalkıp kahvaltı hazırlayacağım bklm hala adet olamadım

Cnm bebiş anne vücudundan beslendiği için mineralleri de tüketiyor peynir yoğurt ihmal etme canım
Üst diş için de görün tatlım ilerlemesin cnm
Gunaydin herkese
Bugun detoks suyu hazirlayacagim
Ayni zamanda spora ve yuzmeye gidecegim
Acaba evdeki islerikim yapacak bilmiyorum katyayi cagirmam lazim

sebastiannnn
Kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 82.90
Pazartesi: 82.70
Fark: -200
Hala adet olamadım spora yeni başladım bence biraz daha vardır eksim
Ooo cnm tebrikler

Günaydın canım ohh gitsin yağlar boşver yarın falan halledrsin
Calisiyorum canim ogretmenim bi hafta tatil ama evde kucuk kucuk isler var cekmeceler duzenlenecek buzluga sarma, manti sucuk yapip koyacagim birde balkonu kiler olarak kullaniyorum orasi duzenlenecek. Is cok

Simdi karin kaslarimizi calistirdi hoca
12.35te de pilates baslayacak
Sonra da yuzecegim biraz rahatlarim
Acayip zorlandim duzgun yemeyince

Bende
Cuma 65,90
Bugün 65,75
Cuma inş 64lü bir şey olur
insAllah canım
Kesinlikle öyle yolda kilo veremezsin burada artı çıkınca suçlu hissediyorum
Aynen öyle tam gelirsek buraya süper oluyor
Ooo baya işin varmış Allah kolaylık versin canım valla buzluktaki yemekler hayat kurtarıyor hele çalışan biri için daha muazzam bı durum

Bugun cocuklari krese birak, disciye git, spora git derken yemege vaktim olmadi
Eve gelince hemen yemek yaptim kendim de yarim salata tabagi ton balikli salata yedim saat 16.40ta
Butun gun dukan birasi ictim

İyi akşamlar kızlar
Bugünü temiz geçiriyor gibiyim vala komşuya indim öğlen bı bardak çay icmeye onlar kahvaltı yapıyormuş bütün ısrarlara rağmen vallahi tek lokma yemedim tebrik ediyorum kendimi akşam çay yanını da temiz geçirirsem süper olacak vala illa yer bizimkiler bişey adet de oldum gibi gerçi leke geldi az şimdilik sökülmedi yemekte bulgur pilavı ve yeşil fasulye yoğurt var

İyi akşamlar kızlar bugün bende uyamadım şekersize ya ve karbon beslendim sabah simit akşamdan öncede börek yedim o yüzden bugün hiç yazmıyım menümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…